|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
przez przycisk reset( na modemie zwykle schowany tzn trzeba go przycisnac igłą) resetujemy modem tzn. przywracamy mu ustawienia fabryczne, trzeba konfigurowac od nowa
restart (wylaczenie z pradu, badz przycisk wlaczajacy router) nie zmienia ustawień. |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kiedy bedzie ustalany terminarz rozgrywek na sezon 2008/09
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Nie mam recepty na jutro, nie umiem pomóc ludziom, cholerny samolub, nie wierze więcej w ludzkość. Nie narzekam, mój świat jest ułożony, wiem co mam, wiem co chce, wiem co muszę zrobić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
tutaj możesz się czegoś więcej dowiedzieć http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=66 |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Potrzebuje instrukcje obslugi do "Nav N go igo 8". Patrzylem na google ale nic nie znalazlem wiec bylbym wdzieczny jakby ktos wrzucil link
![]()
Ostatnio edytowane przez Arkas : 24.06.2008 o godz. 18:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jak beda wiedziec kto bedzie w nich gral? to pewnie podadza tak z tydzien przed
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W robocie robie to ze dwa razy w tygodniu, nic sie nie stanie, nic Ci nie poprzestawia. Chyba ze zrobisz przez PRZYWROC USTAWIENIA FABRYCZNE W USTAWIENIACH RUTERA to wtedy pozbedziesz sie wszystkich ustawien.
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 24.06.2008 o godz. 18:54.
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Jak zrobić coś takiego? Tzn. w jaki sposób umieścić link ( do np. zdjęcia ) w którym będzie od razu wymyślona przeze mnie nazwa?
![]()
"...Możesz nazywać mnie bratem diabła
I nienawidzić jeśli chcesz Możesz mówić, że jestem złem Lecz nigdy nie zmienisz mnie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
HTML Code:
[url=link]własna nazwa[/url] ![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
siemano
zna ktoś nute, która leci podczas tego filmiku? dla przypomnienia dodam, że była puszczana na stadionie na fecie ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=XUzVsvA26xs ![]()
WISŁA & JAGA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ważne i potrzebuje na szybko kto wie na 100% w którym fordelu i które to pliki w ktorych zapisane są ustawienia firefoxa (HASŁA ze stron) bo musze zrobic reinstal a nie chce ich pogubić.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hmmm coś słabo mi to wychodzi. Próbuj, próbuję i dalej nic z tego.
EDIT: filip_wislak i WislakWiDok dzięki wielkie. W końcu załapałem. Już działa. Dzięki.
Ostatnio edytowane przez Etiop : 24.06.2008 o godz. 21:10.
![]()
"...Możesz nazywać mnie bratem diabła
I nienawidzić jeśli chcesz Możesz mówić, że jestem złem Lecz nigdy nie zmienisz mnie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Przykład mp3
[URL=http://www.sendspace.pl/file/lxMHfMoa/]Chuligani _ ZKS Unia Tarnow[/*URL] *oczywiście bez spacji Chuligani _ ZKS Unia Tarnow z obrazkiem jest identycznie dla Etiopa Ps. Jak dalej nie rozumie to zapraszam na priv.
Ostatnio edytowane przez WislakWiDoK : 24.06.2008 o godz. 21:07.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ile się czeka na wyrobienie paszportu?
Z góry dziekuję. ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Kiedy mają ukazać się nowe płyty Molesty i Peji?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ok miesiąca.trzeba wziasc poprawke ze jest sezon wakacyjny teraz.
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Złożyłem wypowiedzenie w firmie z dniem 3 czerwca przed godziną 14:00. Wypowiedzenie trwa 2 tyg., czyli od 4 czerwca do 18 czerwca włącznie powinienem być w pracy.
Co, jeśli pracodawca po upływie tego terminu stwierdza mi, że da mi wypowiedzenie bez.... 2tygodniowego wypowiedzenia ? ;-/ o co chodzi ? Dzwoniłem i się ich pytałem. Pracodawca stwierdził, że wypowiedzenie jest zawsze od pierwszego dnia tygodnia, (tj. od poniedziałku), a ja złożyłem w środku tygodnia. Ja tego nie rozumiem, tym bardziej, że nie miałem czegoś takiego zapisanego w umowie. |
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
gdzie można obejrzec wtorkowe losowanie do eliminacji LM
![]()
Tylko Wisła Reszta Sie Nie Liczy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Na bank na Eurosporcie będzie a jak nie to na sopcascie pewnie będzie można obejrzeć
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
W programie nic nie pisze o losowaniu same powtórki euro.A program na sopcascie jeszcze nie jest gotowy.
Oby było gdzieś można oglądnąć |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kolejne pytanie do uzytkownikow ipoda nano- jak z tego badziewia usunac stare playlisty i wrzucic nowe
sciagnalem itunes, mam tez instrukcje w pdf, probuje to wgrac przez ten program, zsynchronizowalem wszystko, tylko ze na playerze dalej sa stare playlisty. jak sie za to mam wziasc, zeby dzialalo jak ja tego chce, a nie jak chce tego ta z lekka mnie denerwujaca maszynka ![]() ![]() Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić .... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kiedy jest losowanie do II rundy LM?
![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
we wtorek 1 lipca godzina 12:00
![]()
Tylko Wisła Reszta Sie Nie Liczy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wtorek....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dwu tygodniowy okres wypowiedzenia jest dla pracodawcy zeby mogl sobie znalesc nastepce na twoje miejsce. Skoro mowi ze nie ma problemu tz ze juz kogos ma i tym lepiej dla Ciebie bo mozesz podjac prace w innym miejscu.To jes ich dobra wola ja jak sie zwalnialem przed wyjazdem do UK dalem na pismie dwu tygodniowe wypowiedzenie a szef powiedzial ze jak chce to od jutra moge juz do pracy nie przychodzic bo mu to rybka i zyczyl mi powodzenia Ale co chce Ci wydluzyc czy skrocic okres wypowiedzenia? ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
złozyłeś 3 czerwac czyli wtorek więc termin zaczyna biec od poniedizałku, czyli od 9 czerwca. od tego momentu liczy sie dwa tygdonie. tak samo jak skladasz wypowiedzenie, które trwa 3 miechy. jak złozysz np. 5 lipca to okres zaczyna sie liczyc od 1 sierpnia. a nie od dnia, w którym złozyłeś wypowiedzenie. rozumiesz teraz pozdrawiam ![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam problem z GG (wersja 6.1). Kiedy uruchomiłem dzisiaj program wyskoczył błąd i aplikacja się zamknęła. Po ponownym uruchomieniu znowu ten sam błąd. Reinstalacja oraz wyczyszczenie rejestru nie pomogło. Dodam, że już miałem podobny problem, ale po wyczyszczeniu rejestru i ponownym zainstalowaniu GG śmigało bez zarzutów. Pomocy!!!
![]()
the end
|
|
|