|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Dzisiaj po raz kolejny sprawdziło się powiedzenie Lineckera: 22 facetów biega po boisku, a na końcu i tak wygrywają Niemcy. Chociaż w finale z Hiszpanią
nie mają szans.Na BBC też były przerwy w transmisji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
^^ po mojemu strzelili trzy razy tylko . Za każdym razem tam gdzie trzeba. Na Turków wystarczyło.
Mi się wydawało, że o te celne strzały chodzi ![]() a finale oczywiście wierzę, że Hiszpanie ich wykopią. Liczę, że Ruski nie sprawi mi zawodu i odpadną. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Na razie
Europa - Azja 1 - 0 (Niemcy-Turcja) Jutro II część wojny europejsko azjatyckiej czyli Hiszpania-Rosja ![]() Mam nadzieje że znowu Europa bedzie górą ![]() PS W końcu to ME a nie MŚ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^ rozumiem że gdyby Polak zagrał dla Ruskich to dalej byłby Polak?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
może Ty masz taką kryterię, że lepszy zespół to ten który strzelił więcej goli, ok masz do tego prawo(logiczne). Ja mam trochę inną. Owszem, liczą się gole, ale również względy estetyczne, pomysłowość na grę, stwarzanie sobie sytuacji itp. Patrząc na piłkę nożną trochę szerszym okiem, to Turcy byli dziś wg mnie lepsi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
To trzeba przyjąć do wiadomości i przwyknąć.Niemcy mogą grać padlinę, ale zawsze będą wysoko.
Ciężko to wytłumaczyć. Pokonują przeciwników jak nie umiejętnościami to pracą zespołową. Jedyna, drużyna, która ich w tym przewyższa to Brazylia. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to nie moje kryterium tylko przepisy ogólne: kto strzeli więcej przechodzi dalej.
Przyznaję jeszcze raz: walczyli , robili co mogli, chwała zwyciężonym. Ale bitwę przegrali. Akurat wolę Niemców niż Turków, więc mnie rezultat nie boli. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jestem ciekaw, która z turniejowych drużyn (Niemcy czy Włochy) była by lepsza w bezpośrednim meczu(chodzi o spotkanie o stawkę). Rzadko te zespoły grały ze sobą na MŚ lub ME
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 25.06.2008 o godz. 22:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Ostatni mundial, półfinał...... to chyba nie tak dawno.
![]()
WISŁA ZŁOTY WIEK
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
faktycznie, wypadł mi ten mecz z głowy
Tak się mówi, że inni grają, a wygrywają Niemcy. A oni ostatni turniej wygrali w 1996 roku. Fakt, że dochodzili do półfinałów lub finałów(2006), ale nie wygrywali.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 25.06.2008 o godz. 22:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Makarony, gdyby nie trener pierdoła byliby dalej w turnieju. Chociaż forma już nie ta, latka lecą. No i nie ma kogo sprowokować.
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Kto to wie,ale swieci sie jak swietlik w noc swietojanska Za duzo maseczek ![]() Powiem szczerze ze obawialem sie ze Niemcy moga cos strzelic w koncowce,tyle ze myslalem ze ew remis..i potem dogrywka,ale niestety byl to zwycięski gol.Ehhh ..Turcy wreszcie poczuli jak to jest stracic gola w ostatnich minutach,nie lubie ich ale oddaje im to ze pokazali ze maja charakter i wole zwycięzania. P.S Turkom nie pomogl nawet "drugi" sedzia,bo niewiem ale wydawalo mi sie ze tylko jak mecz rozgrywala Turcja to ktos gwiazal na trybunach,dzis tez ale nic to juz nie dalo ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gdyby Niemcy odpadli to finał nie wzbudzałby w was takich emocji jak z znienawidzonymi "szwabami"
Tak przynajmniej będziecie mogli się trochu zaangażować? Ja tam liczę na Ruskich, moim zdaniem z taką grą jaką pokazali w meczu z Holandią powinni wygrać te mistrzostwa! Go Ruskie! |
|
|
|
Banita
Od: 04.2005
Offline |
|
|
final hiszpania niemcy bedzie wygladal tak jak hiszpania wlochy dlatego dla dobra piłki zycze zwyciestwa rosji
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Każdy mecz Niemców jest co najmniej przeciętny jak nie nazwać ich tragicznymi (łącznie ten z Portugalią, tyle że Portugalia grała jeszcze gorzej ) .... jedyną drużyna która może ich pokonać są Ruscy. Jak jutro Hiszpanie wygrają i znajdą się w finale to Niemcy na bank są Mistrzami..
![]()
STOŁECZNE KRÓLEWSKIE MIASTO KRAKÓW
TYLKO WISŁA Anty Jude |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Zgadzam się z przedmówcą. I bynajmniej nie dlatego, że Niemcy mają większe umiejętności, a dlatego, iż wygrają ten mecz w głowach... Hiszpania to nie jest zespół, który ma silne psyche... No może poza kilkoma wyjątkami... Twierdzę, że z Italią wygrali z jednego prostego powodu - Włosi nie mieli środka pola...
PS. w typerze Euro nikt nie trafił dokładnego wyniku ![]()
Ostatnio edytowane przez Aro1234 : 25.06.2008 o godz. 23:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mam nadzieje ze Hiszpania stuknie Ruskich i w koncu wygra powazna impreze, A wogole to dla mnie te mistrzostwa sa dziwne z jednego powodu: nie ma zadnej druzyny z Wysp!
![]()
Z kazdym dniem zwiększa się ilosc ludzi, ktorzy moga pocalowac mnie w dupe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
gdzie mozna zobaczyc bramki z wczorajszego meczu albo jakis sensowny highlight ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Trzeba przyznać,że Turcy są znakomici. Mogli się położyć i powiedzieć,że są słabi,bo pół pierwszego i drugiego składu nie gra,a tu proszę, jak dla mnie są to ludzie honoru.
Jeśli Me zdobędą Niemcy to będzie to oznaczało,że wystarczy szczęście i zespołowość. Nie wie na czym polega ich fenomen,ale jak dla mnie są przeciętni. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Właśnie też mi brakuje brytyjskiego futbolu. Ta piłka, choć nie jest skazana na sukces to ma w sobie to coś, co człowiekowi się podoba...
No i powiem tak... szykują się ciekawe el.MŚ... W każdej grupie po 3-4 drużyny na podobnym poziomie... Choć w zasadzie... przed Euro niektóre grupy wydawały się niezwykle oczywiste... Gr.1 - Dania, Portugalia i Szwecja.. Gr.2 - Grecja, Izrael, Szwajcaria... Gr.3 - Polska, Irlandia Płn., Czechy, Słowacja... Gr.4 - NIEMCY, ROSJA, Finlandia, Walia... Gr.5 - HISZPANIA, TURCJA, Belgia, Bośnia i lubiąca sensacje Armenia ...Gr.6 - Chorwacja, Anglia, Ukraina... miodzio Gr.7 - Rumunia, Francja, Serbia i wielce ambitne Osterreich Gr.8 - chyba najmniej ciekawa... Włochy... Bułgary, Irlandczyki... Gr.9 - Cała ciekawa.. jeden faworyt - Holandia, ale o 2.miejsce będzie ostra jatka... Szkocja, Macedonia, Norwegia, Islandia... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
byłaby załoba narodowa a wielki Leo opowiadałby dyrdymały że zmiennicy sie nie nadają bo mamy tylko 13-14 zawodników na skale swiatowa ![]() Z takim podejsciem mógł wziaść na mistrzostwa 11-stu i 3 rezerwowych przynajmniej koszty byłyby nizsze ![]() ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Najlepszy był moment jak stracili sygnał i zaczął komentować ze studia z Wawie
Jak nie którzy mogli być za szwabami to tego nie rozumiem ![]() ![]() To teraz nie chce wiedzieć co sie będzie działo w Niemczech. Kebaby zawładną ziemią |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
no to sie zaczyna. proponuje maly konkurs - kto trafi poprawną liczbe wyrażeń "katakumby" albo "jest pod grą". oglądamy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
coś ten sędzia ruskich fauli widzieć nie chce. Żółto jak nic, atak na nogi bez piłki a ten paluszkiem grozi.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
To rodzaj wdzięczności dla Rosjan za to że pokonali na ME odwiecznego wroga Belgów tj Holandie
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 26.06.2008 o godz. 20:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
No wreszcie bramka dla Hiszpanow! Zobaczymy jak teraz Ruskie zagraja zmuszeni gonic wynik.
![]()
Z kazdym dniem zwiększa się ilosc ludzi, ktorzy moga pocalowac mnie w dupe
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Piękny wieczór się zapowiada, szkoda że Torresowi choć jedna buda nie weszła.
Evviva Espana ![]() |
|
|