The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.06.2008, 21:27
może źle się wyraziłem,niech będzie-nie upokorzyli,ale w twarz to napluli.też nic przyjemnego.mistrzostwa Wisły mnie oczywiście cieszą,porazki martwia,tyle tylko ze nie zniechecają.uwierz mi dla mnie ma znazcenie kto u nas gra.dla mnie nie wszystko da się kupic za pieniądze.wolę gorszego zawodnika,który będzie chciał u nas grać bo jest np naszym wychowankiem,bo nas lubi czy z innych tego typu powodów niż takiego który tu przyjdzie dla pieniędzy,bądź promocji.nawet jeżeli będzie lepszy.bo w razie jakis problemów z kasą ten pierwszy zostanie,a ten drugi będzie tak spieprzał,że nawet "papa" nie zdąży powiedzieć.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
walkeros
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 25.06.2008, 21:45
Apropo Dudki miałem racje
Odpowiedz cytując
Bob-Auxerre
Junior Member

Od: 06.2008

Stary 25.06.2008, 21:51
Wkoncu Dudka jest w Auxerre, zrodlo wiarigodne
Odpowiedz cytując
Przemoo
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 25.06.2008, 22:03
Bob-Auxerre napisał(a):Wyświetl post
no pewnie na oficjalnej stronie auxerre nie ma ale Ty juz wiesz licze ze minimum 2,5 miliona e
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 25.06.2008, 22:07
Cieszymy się z punktu widzenia Auxerre, czy Wisły? Zresztą obie opcje mi pasują.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
czesiu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 25.06.2008, 22:08
Kamil wraca wow dać mu na frytki i będzie ok.
Ostatnio edytowane przez czesiu : 25.06.2008 o godz. 22:11.
Odpowiedz cytując
walkeros
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 25.06.2008, 22:11
Heh ja to jestem prze chłop napisałem wam to 3dni temu
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 25.06.2008, 22:22
kokoszka napisał(a):
Nie mogę być do końca kariery "młodym talentem". Chcę grać i zrobię wszystko by dalej się rozwijać
to się rozwijaj, ale odejdź z Wisły za normalne pieniądzę, nie baw sie w webstery...
Cytat:
Mam nadzieję, że Wasza sympatia, z którą wielokrotnie się spotkałem nie zniknie i że jeszcze będę mógł odwdzięczyć się Wam za wiarę i pokładane zaufanie."]
niestety straciłeś ja bezpowrotnie, mogłes odejść jak Żurawski, wybrałeś wariant Frankowskiego... Wypie*&^laj...
Ddf
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 25.06.2008, 22:41
jerry.lii.lewis napisał(a):Wyświetl post
Reyman to sie przewraca, jak słyszy te nacjonalizmem zalatujące, dęte teksty o "honorze".

Czy Tobie się przypadkiem coś nie po.......iło w głowie człowieku

Jeśli masz zamiar mi odpowiedzieć, to pisz na priv, żeby nie zbaczać z tematu na forum. Chociaż wolałbym, abyś poprostu przemyślał sobie to co piszesz.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 25.06.2008 o godz. 22:45.
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 25.06.2008, 23:01
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
dlaczego piszesz że Wisła dyktuje warunki rozwiązał kontrakt w Cadiz nie znajdzie nigdzie indziej pracy?
a gdzie napisałem,ze nie znajdzie zatrudnienia? myślisz, że jak Kamil powie ze ma ofertę z Secunda bądź Primiera Division to Wisła ulegnie? skoro wcześniej tego nie zrobiła puszczając Kamila? nie sądzę. Jak będzie chciał wrócić do Wisły to na warunkach Wisły,a nie na "straszeniu" ze jak coś to on idzie tam czy tam

Chętnie zadam, pozostali pewnie też. Tyle, że ja spodziewam się co usłyszę i pewnie mnie to nie oburzy -> jakiś czas temu były inne okoliczności, teraz są inne; wtedy z Wisłą sie nie dogadał i tyle.
te okoliczności to dajecie tyle albo idę do Cadiz, a teraz ta inna okolicznośc to być może będzie nie mam gdzie grać (życzę zeby sobie znalazł dobry klub i do Wisły nie wracał i niech mu się powodzi jak najlepiej)

Cytat:
Ale to zrozumiesz jak popracujesz trochę na etacie i zmienisz "barwy" dla pieniędzy kilka razy.
a ten dalej swoje zwasze ujawniający się przy powrotach wielkich gwiazd.

Rozczaruję manipulatorze. Nikt nie mówi, że odejście z klubu dla większych pieniędzy to coś złego. Jest to coś normalnego, akceptowalnego. Wiec tego nie wmawiaj bo propagandę uprawiał Joseph Paul Goebbels, no chyba ze sie na nim wzorujesz to ok.

Otóż nie miałem, nie mam i nie będę miał pretensji do Kamila Kosowskiego byłego dobrego by nie rzec wyśmienitego piłkarza Wisły Kraków, który dostarczył mi wiele radości,który przyczynił się do sukcesów Wisły. Może do Wisły wrócić i ponownie z niej odejść dla wiekszych pieniędzy może to robić dziesięciokrotnie, mam to głęboko gdzieś byle tylko robł to i normalnie bez płaczów, żalów lamentów bez uszczerbku na wizerunek klubu-Wisła.

wyobraź sobie że był taki jeden spec, który chciał żebym wiślackie trybuny zamienił na sektor pomiędzy A i B i mógłbym jako student sobie podorabiać, a potem być może dobry etacik, wizja być może pracy w klubie kusząca niestety nie udało mu się,bo nie udało mu się "urobić" kibica na własne zagrywki, zwał się (nieważne), wiec nie pier.... mi to jak popracuję na etacie i zmienię barwy dla pieniędzy. Ja na Wiśle jestem a tego s****... nie ma.

PS: Zapraszam w piątek na spotkanie. Chyba, że (stosując twoje metody sugerowania napiszę) ze nie masz odwagi zabrać publicznie głosu w dyskusji. Być może nawet będziesz mógł kogoś z działaczy poprosić o transfer
PS:1 Jak ci idzie tworzenie twojej wizji sprzed roku? czy tam dwóch lat?

PS:2.Może lepiej będzie żebys sie nie trudził na odpisywanie bo ty o czarnym a ja o białym.(jak zawsze zresztą)
Powód: literówki
Ostatnio edytowane przez PvD : 25.06.2008 o godz. 23:28.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 25.06.2008, 23:35
Ciągle nie wiadomo, ilu zawodników,którzy wracają z wypożyczeń, zostanie w Wiśle. Wątpliwości dotyczą przede wszystkim Andre Barreto, Norberta Vargi i Piotra Ćwielonga. Wisła szuka również intensywnie bramkarza. Trener Maciej Skorża zapowiedział wczoraj,że na zgrupowanie w Austrii przyjedzie dwóch kandydatów, którzy mają być konkurencją dla Mariusza Pawełka. Z naszych informacji wynika, że jednym z nich jest rezerwowy golkiper Genoi, Ekwadorczyk Damian Lanza. Piłkarz ma 26 lat. Może pochwalić się bardzo dobrymi warunkami fizycznymi - przy 186 cm wzrostu, waży 89 kg.
Powód: b
Ostatnio edytowane przez piter116 : 25.06.2008 o godz. 23:36.
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 25.06.2008, 23:37
PvD napisał(a):Wyświetl post
wyobraź sobie że był taki jeden spec, który chciał żebym wiślackie trybuny zamienił na sektor pomiędzy A i B i mógłbym jako student sobie podorabiać, a potem być może dobry etacik, wizja być może pracy w klubie kusząca niestety nie udało mu się,bo nie udało mu się "urobić" kibica na własne zagrywki, zwał się (nieważne), wiec nie pier.... mi to jak popracuję na etacie i zmienię barwy dla pieniędzy. Ja na Wiśle jestem a tego s****... nie ma.

PS: Zapraszam w piątek na spotkanie. Chyba, że (stosując twoje metody sugerowania napiszę) ze nie masz odwagi zabrać publicznie głosu w dyskusji.
PS:1 Jak ci idzie tworzenie twojej wizji sprzed roku? czy tam dwóch lat?
Pisałem o "barwach" firmy - jakoś jestem spokojny, że nie zakończysz kariery zawodowej w tej samej firmie, w której ja rozpoczniesz. Przypuszczam też, że za każdym razem zrobisz to dla pieniędzy, poprzedzając decyzję narzekaniem do rodziny i znajomych (takie swoiste "media") że płacą mało, że rozwinąć się nie da.
Pożyjesz zobaczysz.
Co do Wisły to jestem spokojny, że (może bez sympatii dla siebie nawzajem) spędzimy niejeden mecz na R22 obaj.

Cytat:
PS:2.Może lepiej będzie żebys sie nie trudził na odpisywanie bo ty o czarnym a ja o białym.(jak zawsze zresztą)
To po co mi odpisywałeś

picasso napisał(a):Wyświetl post
może źle się wyraziłem,niech będzie-nie upokorzyli,ale w twarz to napluli.też nic przyjemnego.mistrzostwa Wisły mnie oczywiście cieszą,porazki martwia,tyle tylko ze nie zniechecają.uwierz mi dla mnie ma znazcenie kto u nas gra.dla mnie nie wszystko da się kupic za pieniądze.wolę gorszego zawodnika,który będzie chciał u nas grać bo jest np naszym wychowankiem,bo nas lubi czy z innych tego typu powodów niż takiego który tu przyjdzie dla pieniędzy,bądź promocji.nawet jeżeli będzie lepszy.bo w razie jakis problemów z kasą ten pierwszy zostanie,a ten drugi będzie tak spieprzał,że nawet "papa" nie zdąży powiedzieć.
Tu, moim zdaniem dotykasz sedna sprawy. Dawniej kluby opierały sie głównie o wychowanków, a Legii nienawidzono za zabieranie piłkarzy "do wojska" (swoiste "transfery").
Teraz w klubie jest wielu obcokrajowców, a wychowanka żadnego.
Ostatniego Wisła potraktowała ... dość kontrowersyjnie.
Ostatnio edytowane przez jerry.lii.lewis : 25.06.2008 o godz. 23:43.
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 25.06.2008, 23:54
Pisałem o "barwach" firmy - jakoś jestem spokojny, że nie zakończysz kariery zawodowej w tej samej firmie, w której ja rozpoczniesz.
no widzisz, jakoś do tej pory "barw' firmy nie zmieniłem, a jestem w niej od początku

Cytat:
Przypuszczam też, że za każdym razem zrobisz to dla pieniędzy, poprzedzając decyzję narzekaniem do rodziny i znajomych (takie swoiste "media") że płacą mało, że rozwinąć się nie da.
no widzisz, nie narzekam, ciągle w jednym miejscu

i od kiedy to zmiana pracy za lepszymi pieniędzmi to coś złego? a może inaczej wskaż miejsce (najprawdopodobniej sieć wirtualna bo w rzeczywistości nie mogłeś się z tym spotkać) w którym napisałem,że zmiana jakiejkolwiek pracy na lepszą, związaną z lepszymi zarobkami jest czymś nagannym, złym, godnym napiętnowania.

a jesli tego nie potrafisz zrobić to przynajmniej nie sugeruj tego publicznie, nie każdy w tym kraju musi wyznawać twój kodeks wartości.

Cytat:
Pożyjesz zobaczysz.
właśnie widzę i nic się nie sprawdza o czym piszesz, masz pecha nostradamusie

Cytat:
Co do Wisły to jestem spokojny, że (może bez sympatii dla siebie nawzajem) spędzimy niejeden mecz na R22 obaj.
i to mnie przeraża ,ale stadion w obecnych czasach jest miejscem dla wszystkich

Cytat:
To po co mi odpisywałeś
by sprostować twoje brednie, jakobym miał pretensje do Kamila i kogokolwiek odchodzącego z Wisły, że odchodząc za lepszymi pieniędzmi robił coś złego. To tak jakby mieć pretensje do Polaków jeżdzących na zachód za lepszymi zarobkami gdyż wg twojego głupiego rozumowania ja mam mieć do nich pretensje

ogarnij się trochę, brniesz w ślepą uliczkę starając się wmówić publicznie wszystkim czytającym to forum, że ja uważam ze chęć lepszego zarabiania to zła rzecz, no chłopie stuknij się w głowę
Ostatnio edytowane przez PvD : 26.06.2008 o godz. 00:01.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Stary 26.06.2008, 00:02
no widzisz, jakoś do tej pory "barw' firmy nie zmieniłem, a jestem w niej od początku
no widzisz, nie narzekam, ciągle w jednym miejscu
pewnie z rok już tam sie trzymasz

Cytat:
i to mnie przeraża ,ale stadion w obecnych czasach jest miejscem dla wszystkich
W czasach, których pewnie nie pamiętasz tez był dla wszystkich, tylko ludzie jacyś mniej strachliwi byli - nikogo to nie przerażało
Reszta twojej wypowiedzi nie nadaje się nawet do komentarza. Myślę, że na tym koniec tej nic nie przynoszącej wymiany zdań (chyba, że nie możesz sie powstrzymać).
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 26.06.2008, 00:07
no one napisał(a):Wyświetl post
jak fajnie ze wątek pt "szacunek" został tak głęboko zrozumiany :/
jakis typ pod ukrytym nickiem zarzuca mi jakieś niestworzone rzeczy, których nigdy nie wypowiedziałem i mam mieć do niego szacunek?

Cytat:
pewnie z rok już tam sie trzymasz
rozczaruję cię - 10 lat

Cytat:
W czasach, których pewnie nie pamiętasz tez był dla wszystkich, tylko ludzie jacyś mniej strachliwi byli - nikogo to nie przerażaoł
widzę , że umiejętnie potrafisz powiedzieć i osądzić które ja czasy pamiętam a , które nie dobry jesteś, drugi nostradamus

Cytat:
Myślę, że na tym koniec tej nic nie przynoszącej wymiany zdań (chyba, że nie możesz sie powstrzymać).
tyle razy będzie riposta ile razy będziesz wmawiał nieprawdę na temat moich rzkeomych wypowiedzi,których nigdy nie wypowiedziałem

Ciekawym co w najbliższym czasie ja sie o tobie dowiem , będzie zapewne interesująco

Zeby nie było ne na temat:

To ciekawe będą wzmocnienia Wisły przed nowym sezonem. Bednarz zaskoczy wielu Jedni się ucieszą inni zmartwią.

PS:zobaczymy czy ty się powstrzymasz
Ostatnio edytowane przez PvD : 26.06.2008 o godz. 00:13.
Cytat:
Odpowiedz cytując
bozar
Senior Member

Stary 26.06.2008, 00:18
PvD, no one : to chyba nie temat na takie jałowe dyskutowanie na temat kto jest bardziej true.
Radze nieco ostudzić zapał,mam wrażenie że chyba wszystkim udziela się narodowa debata na temat "Bolka"
Co do samego tematu uważam że po tym co Dudka raczył pokazać na EURO, dwa i pół miliona (ponoć) proponowane przez AJ Auxerre należałoby brać bez wahania, może wystarczy na naprawdę solidnego napastnika i bramkarza.
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 26.06.2008, 00:21
bozar ja tylko prostuję nieprawdę puszczaną przez anonima o nicku jerry cos tam cos tam

Co wydać oswiadczenie?

Oświadczam,że nie uznaję podjęcia inne pracy niż dotychczasowa w celu uzyskania większych środków finansowych jako czegoś nagannego i złego, coś co nalezy potępiać.

Niech sobie zakoduje ten człek zwany j.w.

Cytat:
7 kotów napisał(a)
24 czerwca 2008, 10:45:39 - R_Czykiel
Dwaj nowi piłkarze w Zagłębiu Lubin

Zagłębie Lubin dokonało kolejnych wzmocnień z myślą o grze w I lidze i podpisało kontrakty z dwoma nowymi zawodnikami: Arturem Węską (SMS Kraków) i Patrykiem Bryłą (Krakus Nowa Huta Kraków).

SMS, Krakus... KRAKOW.
Gdzie Lubin a gdzie Reymonta ?
Cóż na Reymonta Bryła miał blisko ale......była przeszkoda.
Cytat:
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 26.06.2008, 04:01
nie wiem po co szukać bramkarza zagranicą Pawełek broni co raz lepiej a w naszej lidze jest kilku zdolnych golkiperów
Ostatnio edytowane przez AYALA : 26.06.2008 o godz. 04:07.
Odpowiedz cytując
dorotja
ranny ptaszek

Od: 09.2003

Stary 26.06.2008, 06:27
Co tu z Wami zrobić, drodzy gawędziarze Na temat od pewnego czasu mało kto tu pisze, dyskusja poszła w zupełnie innym, choć ważnym, kierunku. Wypadałoby usuwać offtopowe posty albo ... znów podzielić temat na dwa wątki. Sprawa honoru (uogólniając) powraca dość często. Może więc warto mieć gdzie o tym pisać na stałe? Może ktoś założy odpowiedni temat? Do przemyślenia.

A na razie wyhamujcie albo przenieście się na privy, przynajmniej z personalnymi wycieczkami. Ci, którzy chcą tu po prostu pogadać o transferach, zaczynają się z lekka irytować. Uszanujcie ich prawo do ... pisania na temat

*
W porządku, masz satysfakcję, że podałeś tę informację jako pierwszy w Polsce
www.historiawisly.pl
Odpowiedz cytując
Styk83
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 26.06.2008, 06:35
http://www.90minut.pl/news.php?id=742797

Pisza ze Dudka podpisal ,wiec bedzie kasa na transfery.
Odpowiedz cytując
Philips_Zaspa
Member

Stary 26.06.2008, 07:34
Według niektórych informacji Wisła Kraków otrzymała za Dariusza Dudkę 2,5 miliona euro. Hm, pieniądze są dość duże, ale wątpię, czy cała suma zostanie przeznaczona na wzmocnienia drużyny.
Wybór był prosty i przemyślany: Wisła Kraków !

Zaspa - dzielnica Gdańska, położona na miejscu dawnego lotniska pasażerskiego, dobrze umiejscowiona pod względem komunikacyjnym ( szybki dojazd do centrum Gdańska, Oliwy i Sopotu ). Zagłębie wiernych kibiców Lechii Gdańsk, Wisły Kraków i Śląska Wrocław. Zabudowa z lat 80tych XX wieku.
Odpowiedz cytując
Michal Krk
Member

Od: 08.2006

Stary 26.06.2008, 07:54
Rozwieje Twoje wątpliwość - oczywiście, że nie.
W życiu piękne są tyko chwile
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Stary 26.06.2008, 08:11
Styk83 napisał(a):Wyświetl post
http://www.90minut.pl/news.php?id=742797

Pisza ze Dudka podpisal ,wiec bedzie kasa na transfery.
Oby to prawda była, bo już od dawna mam dość marudzenia Dudki.
Transfery muszą być, bez nich nic nie ugramy nigdzie, a pozbycie się Dudiego, niezależnie czy za 2 czy 2,5 mln to pierwsza dobra wiadomość transferowa.
Teraz Głowa do podpisu, może Kosa.
Ciekaw jestem tych 5 - 7 wzmocnień których oczekuje Skorża - mam nadzieję, że nie mówił tego tak sobie tylko coś się szykuje naprawdę.
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Stary 26.06.2008, 08:20
No coz, odszedl za grosze.
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Stary 26.06.2008, 08:21
Cytat:
W środę wieczorem Dariusz Dudka podpisał czteroletnią umowę z francuskim Auxerre. Francuzi zapłacili Wiśle Kraków około 2 mln euro - informuje "Przegląd Sportowy"
- Czy od dawna widziałem Dudkę w swoim zespole? Tak, zainteresowaliśmy się nim już dwa lata temu. Wówczas jednak nie doszło do transakcji. Rok później wróciliśmy do tematu transferu, ale ponownie nie udało nam się osiągnąć porozumienia z Wisłą. Oglądaliśmy go łącznie w kilkunastu meczach, i w Wiśle i w reprezentacji. Jego gra nie ma więc przed nami żadnych tajemnic – powiedział trener Auxerre Jean Fernandez.
Więcej w "Przeglądzie Sportowym"
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Stary 26.06.2008, 08:33
Ciekaw jestem za ile można by sprzedać Kokoszkę. Czy aż tyle drożej niż na podst. Webstera, że warto sobie głowę zawracać ....
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 26.06.2008, 08:37
2,5 miliona za Dudke to tyle ile PGE sobie życzy za Gargułe ale pewnie cała suma z transferu do Auxerre nie bedzie przeznaczona na wzmocnienia
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 26.06.2008, 08:43
Cóż na Reymonta Bryła miał blisko ale......była przeszkoda.
obrzezaniec ?
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
BronekTS
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 26.06.2008, 08:45
Moim zdaniem to wyczekiwanie z transferami było właśnie uzależnione od tego czy Dudka odejdzie i za jaką kase. Było jednak wiadome że gdzies na pewno pójdzie bo szukał klubu na siłe, więc czekali tylko ile za niego dostaną. Sądze że teraz Cupiał powiedział jasno - macie 2/2,5 mln ojro z Dudki i róbcie sobie z nimi co chcecie, tylko macie zrobić dobre zakupy. Jak to wydacie, pomyślimy dalej.

To by było chyba najlepsze wyjście, wątpie żeby tuż przed kolejną batalią o LM Cupiał chciał nagle spłacać dług, nie popełni chyba już błędu poprzednich lat. Tym bardziej że głośno się mówi ( Skorża, Bednarz ) że transfery będą, że są prowadzone rozmowy.

Zobaczycie, będzie tak jak pół roku temu - mało gadania a dużo konkretów na potem . Oby tylko było jak najwięcej tych "konkretów" i jak najlepszej klasy.
Odpowiedz cytując
-Goral-
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 26.06.2008, 08:46
Miało być Lazio, Sampdoria, Napoli ewentualnie kluby Premiership. Wyszło jak zawsze, podrzędny klub Ligue 1.
Dudka widocznie stęsknił się za małomiasteczkowym charakterem Wronek i przechodzi do 40 tys Auxerre.
No ale cóż niech spróbuje zagranicznego chleba jak się tak upiera.

Dudka idzie do Auxerre, Brożek podpisuje nowy kontrakt. Zobaczymy kto wyjdzie na tym lepiej.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów