|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 04.2005
Offline |
|
|
jest to niespodzianka dla mnie , ale rosji juz nie przejdą
szkoda tylko eleny... http://www.mocnyblog.pl/2008/06/22/e...nie-rozbierze/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Mecz Hiszpania -Wlochy mimo ze na papierze wyglada super,jak to zwykle bywa jak sie spotkaja takie zespoly byl zwyczajnie nudny.Wlosi jakos niepozbierani bez Pirlo,a Espańcy tez srednio bez zdanych zachwytow (moze Silva sie z tej szarzyzny wybijał)..Ale biorac pod uwage ta dzisjesza dyzpopzycje obu ekip,jak to sie ma do gry Rosjan...
Cos widze final Rosja-Niemcy,bo niewierze ze Niemcy bedac tak blisko odpadna(to ich zakichane szczescie,niewiem jak to nazwac..),a Rosjanie majac wiecej odpoczynku bedac w takie formie,przy jednoczesnej sredniej grze Hiszpanow beda w tym meczu chyba faworytem,bedzie wiec ciekawie ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Moi Faworyci juz odpadli...licze teeraz na Rosje ale zauwazylem ze głowna role jak by w niektorzych zespołach odgrywali i odgrywaja dalej obcnokrajowcy
Niemcy-Podolski(tutaj wiadoma sytuacja) Polska-roger Hiszpania-Silva Szwecja-Zlatan Szwajcaria-Hakan Yakin i jest jeszcze paru innych dla mnie to jest poprostu juz robienie z repr.kraju Klubu Powód: .
Ostatnio edytowane przez Kuba_El_ToRo : 23.06.2008 o godz. 01:00.
![]()
ZERO szacunku dla tego gatunku
A.C.A.B. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
oczwywiscie ze nie!
ale jak teraz przejrzałem pobieżnie to widzę napieprzanie na Włochów i radosc z Hiszpanii, więc wychodzi na moje PS postów innych nigdy nie czytam, tylko dzięki niebywałym zdolnościom psychologiczno-społecznym wiem +/- co będzie napisane i umiem napisac kontre bez znajomości kontrowanego tekstu ![]() ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Usnąłem przy tym meczu. Co gorsza, przysypiałem także przy karnych.
Gdybym był Platinim, to zarządziłbym karną relegację obu drużyn z turnieju. A dla dobra widowiska sportowego dokoptowałbym Chorwację. Dawno nie widziałem równie nudnego widowiska. To nie były piłkarskie szachy - nawet w szachach jest częstokroć więcej emocji. Hiszpanie strasznie rozczarowali. Włosi zagrali tak, jak w całym turnieju. Bez Gattuso i Pirlo, a za to z dramatycznie słabym Tonim nie mogło się skończyć inaczej. Bardzo mnie ciekawi, na co liczył Donadoni. Sam zawalił karne dla Włochów jako piłkarz, a cały mecz praktycznie tylko na jedenastki liczył. Azzurri nie mieli na boisku lidera - takiego jak Totti na mundialu. Ta drużyna nie miała charakteru i dobrze się stało, że odpadła. Hiszpanie trafili teraz na czarnego konia turnieju i bardzo jestem ciekaw, co pokażą. Moim zdaniem Rosjanie są faworytami tego półfinału. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ciężko sie gra jak przeciwnik jest ustawiony tak jak Włosi czyli 11 w obronie - mecz z Rosją bedzie całkiem inny bo Rosja gra super otwarty futbol a Hiszpanie grać szybko i efektownie też potrafią
. Oczywiście po meczach ćwierćfinałowych to Ruscy wydają sie zdecydowanym faworytem ale to może też im zaszkodzić ;-)pozdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
A kiedy oni grali ładnie i człowiek nie męczył się oglądając ich mecze? Zawsze mówi się, że Włosi i Niemcy grają drętwy ale skuteczny futbol. Po raz pierwszy widziałem ładnie grających Niemców na mistrzostwach świata dwa lata temu, za cholerę nie mogę sobie jednak przypomnieć ładnie grających Włochów choć śledzę uważnie wielkie piłkarskie imprezy mniej więcej od MŚ w Meksyku w 1986 r. Jak dla mnie każde odpadnięcie Włochów z MŚ czy ME to święto. Im szybciej się to dzieje, tym lepiej.
![]()
:/
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
dynek jesli bys sie troche interesowal jest to BRAZYLIJCZYK!
oczywiscie mi chodzi o MARCOS Antonio SENNA da Silva przepraszam jesli kogos zmylilem Powód: .
Ostatnio edytowane przez Kuba_El_ToRo : 23.06.2008 o godz. 09:15.
![]()
ZERO szacunku dla tego gatunku
A.C.A.B. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Jak będzie finał Rosja-Niemcy to mnie chyba szlag trafi. Nie wiadomo czy się bardziej wk...wiać, że jedni wygrali czy cieszyć, że drudzy przegrali :|.
![]()
-> Prawda jest jak du*a, każdy ma swoją ...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A Silva to jest David Silva z Valencii i to on odgrywal wczoraj glowna role w ekipie Hiszpanii. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Matko jedyna, dwa dni bez piłki, toż to normalnie czegoś wieczór brakowało. Jak się te ME skończą i zanim nasza nieszczęsna Ekstraklasa zacznie kopać to albo jakaś dodatkowa praca albo zagrożenie alkoholizmem z nudów (na inne rozrywki mam szlaban).
To co, dzisiaj Niemiaszki przechodzą wyżej w sposób bezdyskusy, choć wyznawcy proroka tanio skóry nie oddadzą. Odwrotny wynik to zaburzenie działania świata, taki rewolucje są szkodliwe Wtedy już nawet ropa po 500 za baryłkę by mnie nie zdziwiła.![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Kebaby wygrywają w derbach ,tego sie nie spodziewałem
już nie wygrywają ,wszystko wróciło do normy
Ostatnio edytowane przez South : 25.06.2008 o godz. 20:14.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Mam nadzieje że azjaci(Turcja) nie będą mistrzem Europy
PS Niemcy bardzo słabo! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Kebaby grają zajebiście - oby dokopali Szwabom !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
czy zaciął wam się również Polsat?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Taka transmisja.
Zgaduj co się dzieje na ekranie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To nie jest/byla wina Polsatu. Na Cyfrze niemieckie kanaly byly tak samo "zaciete" tak wiec podejrzewam cala Europa nie widziala niczego. (kononowicz)
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie tylko Europa, w Azji również nie mamy sygnału (kanał Al-Jazeera +1). Po raz drugi w tym meczu.
Trwa to dobre kila minut i ciągle nic, pokazują kibiców na trybunach lub w Berlinie, przed Bramą Brandenburską. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
U mnie tez nie bylo!
Pokazywali turasow w Stockholmie! ![]()
Z kazdym dniem zwiększa się ilosc ludzi, ktorzy moga pocalowac mnie w dupe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Turcy są niesamowici jeśli chodzi o odrabianie strat. A jeśli chodzi o mecz to w 1 połowie pokazali jak trzeba grac z Niemcami, trochę pressingu, szybsza wymiana piłek i nie taki straszny szwab jakim go malują
E: kuwa 3-2 ;/ ![]()
WISŁA ZŁOTY WIEK
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
I znów Bożydar nie wytrzymał jak Kołtoń łyknął jego pytę po bramce dla
hitlerowców. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Dokładnie jeszcze nie widziałem zespołu który by tak odrabiał straty.szkoda że przegrali...
![]() Forza Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
po zakłóceniach włączyłem radio PR1 i dałem sobie spokój ze słuchaniem głupków z Polsatu.
A wygrał ten co powinien, teraz modły za Hiszpanię ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba pierwszy mecz w tym turnieju kiedy gorsza druzyna wygrala. Szkoda, ze Turcy nie grali w najsilniejszym skladzie wtedy zmaizdzyli by szkopow ale ci zawsze maja szczescie.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
Turcji się przynajmniej remis należał, świetny mecz w ich wykonaniu, Niemcy momentami nie wiedzieli gdzie są i co robią. a Niemcy - pieprzeni, jak zawsze mają szczęście, finał się im nie należał i tyle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
No nie powiedziałbym że Bożydar nie wytrzymał dałbym sobie reke uciąć, że Romek w tej cudownej chwili dla niego wymachiwał swoim niemieckim wawrzokiem przed komentatorami tureckimi ![]() ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
jak dla mnie nie pierwszy. Moim zdaniem już w pierwszym meczu turnieju zespół gorzej grający wygrał (Szwajcaria- Czechy)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Borek jest po kilku głębszych czy mi sie zdaje
?![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kto stzelił więcej bramek? No to kto był lepszy?
Za ładną grę i gryzienie trawy zwycięstw nie dają. O ile pamiętam też niektóre redaktorki się strasznie pluły jak Wisełka w tym sezonie brzydko grała i fuksem i fartem Brożek i Zieniu bramki wrzucali. I w tabeli wolno , z kolejki na kolejkę było widać kto lepszy. Wina Szwabów tylko taka dla niektórych, że to Szwaby. Gdyby to nasi byli, zachwytom nie byłoby końca. ![]() |
|
|