|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Ja mam taki problem. Gram w FM'a 2007 i podczas meczu zawodnicy mojej jak i przeciwnej drużyny biegaja tak wolno jakby cąły mecz był w zwolnionym tempie. Ustawiam te dwa paski (szybkośc gry i sytuacje) na maxa, a oni nadal biegają tak wolno. W czym może być problem?
W FMa 2007 gram pierwszy raz, do tej pory grałem w 2008 i tam po przestawieniu tych pasków zawodnicy poruszali się szybciej, a tutaj niestety nie. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
hmmm miałem tak parę razy, mi pomogło poruszanie tymi paseczkami w przeciwnym kierunku a potem restart gry
![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Siema
Macie jakąś ciekawą gierkę do polecenia (z kategorii sportowe lub wyścigowe ) Thx ![]() Powód: :)
Ostatnio edytowane przez Boro1906 :) : 20.06.2008 o godz. 13:58.
![]()
MISTRZ MISTRZ NASZ TS !!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ostatnio dosyć często gram w różnorakie tytuły i z wyścigowych mogę Ci polecić : Race Driver Grid, Test Drive Unlimited, Colin McRace Dirt no a ze sportowych to niezmiennie króluje u mnie na kompie Pro Evolutrion Soccer 2008
![]() |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
poradzi ktoś, co zrobić żeby te zielone plamy nie migały i nie wyskakiwały mi podczas gry w Euro 2008? karta - GeForce 6600GT.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() Mozna go zassac z www.issonline.pl Gucio25, probowales najnowsze sterowniki do karty graficznej ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gucio25, wyczyść kartę, przegrzewa się
Miałem ten sam model i te same problemy. jeślii to nie pomoże to ściągnij jakiś program w którym zmniejszysz taktowanie karty przez co zmniejszysz temperaturę, ale myślę że porządne wyczyszczenie wystarczy. |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
dzięki panowie, okazało się że chłodzenie nie chodziło, ale już naprawione.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Proszę uprzejmie: http://www.sendspace.com/file/7h2ort
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Potrzebna pomoc nie w sprawie gier ale rzecz komputerowa. Dzisiaj podpiąłem 2 komputer przez router do internetu i mam problem z dc++ otóż muszę cały czas siedzieć w trybie psv co zrobić żebym był znów active tak jak było to przed założeniem routera. Wiem że trzeba jakoś przekierować porty ale nie mam pojęcia jak to zrobić. Z góry dzięki. Pozdrawiam.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ladies and Gentlemen
![]() Mam taki o to kłopot: Pewien czas kupiłem MŚ 2006 Germany i teraz nie pamiętam jak ową grę uruchomić ![]() A komunikat wyskakuje mi taki: Włóż płytę do napędu ... itd Sugestie mile widziane |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a kto powiedział że się nie da kupić
![]() ![]() cracka nie ma takie o to pliki są na płytce http://i32.tinypic.com/2emolzo.jpg Powód: nie działa
Ostatnio edytowane przez Ricken : 23.06.2008 o godz. 15:55.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Reszta na http://issonline.pl/?cmd=pokaz&id=1214219426 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak apropo to czytałem gdzieś nie wiem czy nie na issonline że w nowym pesie ma nie być Primera Division. Prawie napewno nie będzie jej w nowym Winning eleven
![]()
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
![]() http://www.gamecopyworld.com/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Cytat:
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak dla mnie do PES-a najlepszy jest Evolution Patch 2. Mam go i zajebiście mi się na nim śmiga pozdrawiam i zachęcam do ściągnięcia.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie wie ktos czy pes2009 bedzie na ps2, chociaz wątpie..
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
Jeżeli istnieje OE patch do PES'a 2008 to proszę bardzo o linki ;> ![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a jednak
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witam szanownych Panów :] mała zabawa z kumplem w Forza Motorsport 2 (polecam
).Czekam na opinie :] ![]() ![]() ![]() ![]() Gra naprawdę rewelacja, dla mnie bije wszystkie NFS'y ( może oprócz kultowego już Porsche). P.S malowane po paru piwach ![]()
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 27.06.2008 o godz. 23:50.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
całkiem przyzwoicie, ale w Forze nie gram.
za to grałem w Euro08. ![]() takie rzeczy tylko w Twoim komputerze. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pogral bym sobie w Euro08 kogo ja widze Polscy zawodnicy sa podobni do orginalow:
Boruc, Zewlakow, Zurawski, Krzynowek, Lewandowski i chyba lobo ten najbardzie na lewo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Miałem to Euro, usunąłem szybciej niż zainstalowałem. Fifa 08 wg mnie lepsza. Chociaż te produkcje EA(chodzi mi o piłkę kopaną) od paru lat mało czym się różnią.
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 29.06.2008 o godz. 17:43.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie w euro pykam
Cytat:
Euro ma złą grywalność lepszą już ma Fifa WC 2006. Powód: .:.:.:bo tak.:.:.:
Ostatnio edytowane przez Ricken : 29.06.2008 o godz. 18:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Dokładnie, ale jest pewien problem.. wymagania. U mnie na P4 2.8 GHz, 1.5 GB ramu 400mhz, Gigabyte 7600 GS 256 mb agp potrafił się na medium ciąć. Pare meczy pyknąłem, PES jest dużo trudniejszy, cieżko piłkę się odbiera. Wcześniej grałem w PESa 5 i 6, w 2008 nie gram, jedynie od czasu do czasu zagram jakiegoś spara przez neta w Fife 08.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|