|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Panowie mam problem.co robić z wylaną torebką stawową ?
mianowicie od czwartku mam całą kostkę opuchniętą,smaruje Altacetem,obkładam lodem..i nic a ból jest taki,że nie mogę stopą ruszyć i na niej stanąć ! zorientowanych bardzo proszę o pomoc ! :( ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
iść do lekarza..
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Planuje kupić sobie jakiś rower. Generalnie głównie w celu dojazdów do pracy (ok 2 km w jedną stronę), oraz do wycieczek na podkrakowskie wsie. Nie chce wydawać na ten rower znowu nie wiadomo jakich pieniądzy: taki powiedzmy 500- 750 zł. Po poczytaniu trochę zdecydowałem na coś co się zwie rowerem trekingowym: koła 28", trochę więcej biegów niż w miejskim(18 wystarczy) tak by pojeździć wygodnie także w weekendy za miastem, błotniki, bagażnik(nie wymagany), oświetlenie z dynamem(żeby o bateriach nie musieć pamiętać), raczej bez amortyzatora bo w tym przedziale cenowym to boje się, że takie amory to po kilku km wysiądą.
Po pobieżnej lekturze wybrałem kilka modeli i proszę o radę: Z Decathlonu: http://www.decathlon.com.pl/PL/triba...zary-34975650/ i drugi do którego jestem trochę mniej przekonany: http://www.decathlon.com.pl/PL/b-twin-3-34976883/ i rower dostępny na Allegro: https://ssl.allegro.pl/item381090794...tny_wybor.html Z tym, że rozmiar ramy to jedynie 17", więc musiałbym poszukać większego (20-21") Kross: http://www.kross.pl/431-g8-k124-trekking.html i do niego jestem najbardziej przekonany. GoSport: http://www.go-sport.pl/gosport_rowery.aspx Zakładka: Rowery miejskie; Model: City http://www.go-sport.pl/photo/rowery/054_1.jpg CITY 599,95 zł RAMA: UKŁAD NAPĘDOWY: AMORTYZACJA/HAMULCE: KOŁA/OPONY: Materiał ramy: stal. Rozmiary: 17",19",21". Przerzutki tył/przód: Shimano ty-18/Shimano TZ-30. Manetki: Shimano RevoShift 31. Mechanizm korbowy: Lasco stalowy. Wolnobieg/kaseta: Shimano TZ-06. Amortyzator przedni: - Amortyzator tylny: - Hamulce przód/tył: dźwignia hamulca:aluplastik, Promax. Obręcze: aluminiowe. Piasty: Asses stalowe. Opony: Vee Rubber. A może jakiś inny? Co byście polecali? W ogóle nie znam się na tym całym osprzęcie (przerzutki, korby itd...), więc ciężko jest mi ocenić, czy osprzęt w poszczególnych rowerach jest dobry. Generalnie wyczytałem, że rama stalowa lepiej tłumi drgania niż aluminiowa. Ten Kross Trekking ma dobry osprzęt? Gdzie można go kupić w Krakowie? Gdzie jest duży wybór rowerów trekkingowych w Krakowie?
Ostatnio edytowane przez laku82 : 21.06.2008 o godz. 15:30.
![]()
Piwa i pacierza nigdy nie odmawiam
Walczmy o Wiślacki PR !! Bojkot Gazety Wyborczej !! |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Wiecie może jak wygląda sprawa z podstawionymi autobusami po wiankach? Od której będą jeździły? Będą jakieś w kierunku Ruczaju?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
pokazują dziś gdzieś w TV mecz koszernych ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
ja mialem to samo ponad rok temu i do tej pory odczowam skutki tylko ze ja mialem jeszcze naderwane sciego i dwie kosci srodstopia zlamane- nie polecam nawet najwiekszemu wrogowi. Z pewnoscia odczowasz bol jak by Ci noge na ogniu przypalali? a to nie jest dobra oznaka, zycze Ci zeby to tylko byla torebka.
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 21.06.2008 o godz. 15:07.
![]() ,
|
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jakas strona z crackami bez wirusów?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2003
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Oj w tym przypadku szykuje Ci sie dluga rechabilitacja. Zycze szybkiego powrotu do zdrowia
![]() ,
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czy tylko dla mnie i moich znajomych tegoroczne Wianki byly kupa syfu ? Non stop "smenty", rozumiem ze Jamiroquai to uznany zespol, ale granie takich koncertow na takich imprezach to chyba jest nieporozumienie. W dodatku ten niby wspanialy pokaz sztucznych ogni, ktory bedzie w jakims tam koncercie. DNO.
I naglosnienie, rok temu stalem po Jubilatem i wszystko bylo doskonale slychac, dzisiaj stojac mniej wiecej miedzy Victoria i Aquariusem ledwo co slyszalem, same pobrzekiwania do mnie dochodzily.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
dokładanie w porównaniu z poprzednimi wiankami te były syfne. ale pokaz fajerwerków bardzo mi się podobał
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
no ja w sumie nie wiele słyuszałem ,pokaz fajerwerków tez nie zachwycił ,było lepiej w tamtym roku
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Mam takie pytanko. Jaki program zamienia pliki np flac na mp3
![]() Team America Rulezzz :cool:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
np ten GX::Transcoder
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Od której czyny jest Wiślacki Świat i czy jest w ogóle czyny teraz ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
w niedziele czynny nie jest. a w tygodniu teoretycznie od 10 do 18
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]() żeby nie rozmywać, zna się tu ktoś na rolkach ![]() ![]()
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Czy ktos z was zna moze kilka dziewczyn ktore wybraly sie na mecz z Austria w Wiedniu? Wsrod nich byly dwie blizniaczki wiec mam nadzieje ze ktos je kojarzy. Musze sie skontaktowac z jedna z nich.Jakby co prosze o kontakt na priv lub ponizej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
http://www.sportizo.com/football/eur...et-highlights/
W momencie kiedy piłkarze wychodza na murawe, na samym początku w tle leci jakaś kibicowska muzyczka bo nie podejrzewam żeby to był doping kibiców. Co to za utwór czy coś ? Można prosić jakiś link ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
A ja mam takie pytanie :
mam folder i tam kilkadziesiąt mp3. Czy jest mozliwe aby jakos stworzyc ich liste zeby ja potem wydrukowac ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Nie wiem, czy jak ich nie zaznaczysz, a pozniej wkleisz do Worda to nie będzie tylko nazw...spróbuj, ale nie jestem pewny.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez sefarsefar : 22.06.2008 o godz. 15:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
jest szalik Wisły z XXVIII LO w Krk?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
gdzie mozna zrobic flage? Czy moge taka zamowic gdzies na necie ?
![]() Tylko Wisła Nasz T.S. ! Wierność
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
witam, gdzie można kupić koszulki EURO 2012 KRAKÓW ? raczej chodzi mi o internet
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tylko ze niestetty nie jestem w krakowie..
![]()
|
|
|