|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
No ale co to będzie to zobaczymy ok 23 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
toż to szok... Rosjanie mnie zaskakują coraz bardziej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
Oby nie |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Boże dajcie Hiddinka do Wisły...
Aż nie moge wyjść z podziwu jak Rosja gra...pewnie finał będzie Turcja-Rosja |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Dogryweczka panowie i panie
![]() ![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
oby wszystko wróciło na swoje miejsce
Niespodzianki miła rzecz, ale bez jaj. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pierwszy raz spotykam sie z anulowaną czerwoną kartką
![]() ![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
świetny mecz Rosji bija Holendrów na głowe taktycznie i szybkościowo, jeślii jednak Holandia przejdzie moze byc nie do zatrzymania
dupe Michelowi uratował liniowy, bo faulu to chyba nawet nie było. Szkoda ze Rosja nie wygrała była zdecydowanie lepsza... No ale sa nieskuteczi ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
brawo Rosja. Świetny trener + nieobliczalni zawodnicy i powstała mieszanka wybuchowa. Zasługują na medal.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Żal że jedna z tych drużyn będzie musiała odpaść . Rosjanie maja młody skład , ciekawy jestem jak sie będą się rozwijać bo już za 2 lata MŚ.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Paljuczenko (napisalem jak sie mówi) gra jak automat....a ta poprzeczka....ajajajajaj
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak sobie poszperałem w necie na temat reprezentacji Rosji i wyszło mi, że tylko jeden zawodnik z obecnej kadry gra poza granicami kraju. To wielki plus dla tego zespołu. Piłkarze znają się jak łyse konie (w dodatku zazwyczaj przewijają się te same kluby, więc piłkarze są zgrani). I są to zawodnicy którzy regularnie grają, a nie siedzą na ławce. U niego pojechali po prostu ci, którzy co byli ograni i mieli formę. Plus genialna taktyka i przygotowanie przez Gussa i mamy efekty. Hiddink nie używał takiego argumentu jak Leo, że zawodnik 'x' jest za młody. W samej selekcji już widać inną myśl niż u naszego trenera. Jakby Hiddink przejął naszą reprezentację i na serio by z niej nic nie wycisnął (nie chodzi o same wyniki, ale o styl itp), to był bym w 100% pewny, że nie mamy piłkarzy
Rosjanie się bawią z Holendrami
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 21.06.2008 o godz. 22:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
ej ****a co sie dziejeeeee
Nic nie kumam:ruskie grały 3 dni temu holandia w tym składzie 8 dni ,powinni ich kurna zabiegać na śmierć 2. Holandia grała jak z nut a teraz mega piach...psycha znowu siadła chyba :( |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pięknie, żegnamy Oranje.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cofam moje słowa - to nie Turcja będzie mistrzem, to Ruskie zdobędą ojro
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Kilka miesięcy temu graliśmy ze sobą i było 2:2.
![]()
Ładzia, Ładzia, Ładzia jeje
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
bo był Błaszczykowski...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
E tam takie .......enie.
Ja sie ciesze że awansowała Rosja. Holendrzy czuli sie juz mistrzami a tu taka miła niespodzianka. Jak mi sie dobrze wydaje to narazie każda ekipa która wystawiła rezerwy w 3 meczu dostaje w dupe. ![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Marszałek ma racje - dobry trener to podstawa!!!
Loew przed meczem z Portugalią przebudował całkowicie skład i ustawienie. Zaskoczył tym Portugalczyków. Bilić (cienki trener jak barszcz) niczym Turków nie zaskoczył - a kiedy siadła psychika jego piłkarzy przed karnymi zamiast im pomóc kłócił sie z technicznym o przedłużoną dogrywke! Bilicowi siadła psychika i to udzieliło sie jego piłkarzom!!!! Hiddink to artysta - ale zastanawia mnie jedno - Koreańczycy zabiegali wszystkich. Australia również swietnie biegała. Rosja znowu świetnie biega i zabiegała Holendrów! Jak On to robii? Jakies tryki czy moze 100 razy lepsza wersja Lindemana? PS Leo nie jest dobry.... jak widac
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 21.06.2008 o godz. 22:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Kalinka popłynie ulicami rosyjskimi ![]() Szkoda że nam, polskim kibicom nie jest dane przeżywać takich emocji. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jednak teza Marszałka się sprawdziła
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po koleji odpadaja moi faworyci. Ostatnia nadzieja w Hiszpanach.
Ruscy zagrali fenomenalnie! ![]()
Z kazdym dniem zwiększa się ilosc ludzi, ktorzy moga pocalowac mnie w dupe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Michel to ********* ogłaszam to wszem i wobec.
Zawsze był słaby, zawsze kręcił, a dzisiaj przeszedł sam siebie Wymyślił czerwona kartke dla Ruskiego(liniowy mu zespuł akcję) nie dał 2 żółtych dla holendrów po zastosowanieu przywileju Nie dał żółtej za faul taktyczny Holendrowi Nie dał ewidentego karnego i to nie były sytuacje które mozan ocenić po powtórce. Co do aspektów sportowych: Rosja nie zdobedzie ME jak nie zacznie być skuteczna. Rosja to najładniej grajaca drużyna na euro. Rosja to najlepiej(razem z Niemcami) przygotowana taktycznie dużyna na Euro. Rosja to najlepiej przygotowana szybkościowo drużyna na Euro ![]() ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja po tym meczu powiem tyle.Noż ****a.Rosja jest calkowicie inna drużyna niż kilka lat temu .Hiddink ma to coś w sobie że potrafi natchnąć piłkarzy do gry.Jakby trenował Polske to by tak natchną Łobodzińskiego do gry że by każdego oszukiwał przełożeniem piłki z lewej nogi na prawą.Szkoda mi troche Holendrów w fazie grupowej pokazali że potrafią grać super piłke.Dziś wydawało mi się że Van Basten przekombinował ze zmianami.Trzeba też przyznać że Rosjanie fantastycznie zagęszczali środek boiska i co najważniejsze wyeliminowali praktycznie z gry Snejidera który był takim motorem napędowym Holandi.Finał stawiam Turcja-Rosja
Ostatnio edytowane przez FajQ : 21.06.2008 o godz. 22:33.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Słyszeliście Borka? Mówił, że BOHATER ELIMINACJI Kerżakow(nie wiem jak to się pisze) został w domu. Pewnie nie miał formy. A u nas połowa składu pojechała za zasługi z kwalifikacji ( Krzynówek, Żurawski...).
|
|
|