|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
http://allegro.pl/my_page.php?uid=9435959
Możliwe to aby oryginalne koszulki takich klubów jak np. Arsenal, Manchester, Inter kosztowały 60 zł? Proszę o pomoc. ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
ale przesylka 30zl kosztuje
![]() ![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
No tak, ale np. koszulka ManU w galerii jest za 250zł...
A w Anglii podobno wychodzi na nasze ok. 130zł, a tu nagle 60zł? ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Z tym 130 zł to byłbym ostrożniejszy, bo np. moja koszulka Chelsea kosztowała 44 funty, także- według mnie- wątpliwa jest ich orginalność.
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Witam...mam pytanko...co trzeba niacisnąć aby przywolac bramkarza przy rzucie rożnym w FIFIE 08...pokazuje mi zeby r, ale to jest na pada...a co trzeba przycisnąć na klawiaturze
EDIT: Ahh..dzieki saklak...cos poszperam i moze ustawie.. ![]() Niestety, nie ma takiej opcji, ale mimo wszystko dzieki za pomoc.. Powód: podziękował
Ostatnio edytowane przez rafalek : 19.06.2008 o godz. 15:30.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Chyba musisz wejsc w ustawienia i przypisac odpowiedni
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://allegro.pl/my_page.php?uid=9435959
Możliwe to aby oryginalne koszulki takich klubów jak np. Arsenal, Manchester, Inter kosztowały 60 zł? Proszę o pomoc. http://www.chelseamegastore.com/stor...aspx?pid=49463 I tyle w tym temacie, to sa zwykle Chinskie podroby ktore mozesz zamowic kontener po 5 zl za sztuke ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A myslisz ze te z przed roku sprzedawali po 10 euro
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie, nie myśle, ale są to koszulki z magazynow tam gdzie je robią (Bliski Wschód). 300 pozytywnych opinii plus zdjęcia dużo mówi, ale ja też nie mam pewności, przynajmniej narazie.
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Przyklad Wes orginalna Wisly i porownaj z taka sama podrobiona na zdieciu nie widac nic gorzej jak przygladniesz sie z bliska i wezmiesz do reki, raz sie dalem tak zrobic bo tez myslalem ze orginal ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Co do oryginalności tych koszulek to wydaje mi sie,że jest to mało prawdopodobne,jednak prosiłbym aby ktoś z Was jeżeli ma którąś z tych koszulek i ma oryginalną wziął do ręki i może jakąś różnice zauważy.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak dojechac z Krakowa do hurtowni zoologicznej "Eskulap" w Zabierzowie ul Krakowska 311 ? Jakim autobusem ?
dokladniej tutaj http://mapa.szukacz.pl/?x=559350&y=249430&zoom=4 albo jak sie najblizszy przystanek nazywa ?
Ostatnio edytowane przez mic : 19.06.2008 o godz. 16:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Więc.. Gdzie w Krakowie jest jakiś sklep w którym będzie dość duży wybór halówek, korków?
Swoją drogą potrzebuję jakieś korki cena tak do 300 zł. jakby ktoś coś mógł polecić to by było fajnie ![]() ![]() "Victoria Concordia Crescit"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Decathlon na Zakopiańskiej....butów od groma, a i promocje ciekawe.../i jeszcze jedna rada...jak bedziesz mogla, to kupuj produkt niebieski - najtańszy, a bardzo dobra jakość
Powód: literówki
Ostatnio edytowane przez rafalek : 19.06.2008 o godz. 16:34.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
korki Casual bardzo fajne sa ogolnie dostepne w GO SPORCIE gdzie kupisz tez inne marki
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak się składa że tam już byłam.. pozatym.. ja pytam poważnie a mi wyjeżdżasz z niebieskim produktem;] :ziewa:
![]() "Victoria Concordia Crescit"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja mówie poważnie...niebieski produkt jest najtańszy, a jakością nie odbiega od swoich drogich "braci"
![]() ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tu bym miała pewne zastrzeżenia
bo niejednokrotnie markowe buty okazywały się lepszy i wygodniejsze do gry.. no i bardziej wytrzymałe![]() "Victoria Concordia Crescit"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Kraksport na Dąbiu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jeżeli tak to przepraszam, ze sieję zamęt..ja jeszcze problemu z "niebieskim" nie miałem, więc tylko go zareklamowalem ![]() ![]() ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
ewentualnie Sport-Tiw obok Rotundy
chociaż wybór jest troszkę mniejszy,ale i korki tańsze.![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
PILNE!! Jak utowrzyć op. cit z ksiązki która jest pod redakcją 4 gości. W książce jednego autora podaje się nazwisko i daje op. cit.a w pracach zbiorowych mam w przypisie wypisywać wszystkich 4 gosci czy dac tutuł ksiązki i op. cit
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Kiedy mniej więcej będą sprzedawane karnety?
Ile trwa wyrobienie elektronicznej karty kibica, bo coś mi się obiło o uszy, że 3 tygodnie? I czy da się złożyć wniosek na kartę przez neta? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
2. Jak ja wyrabiałem to 3 dni 3. Nie ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja czekałem 2 tygodnie ale zależy pewnie od ilości chętnych.
|
|
|