The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2008, 23:15
Dlatego tez nie krzycze "Skorza won". Ale nie mozna rowniez patrzec bezkrytycznie. I jesli ktos w 3 meczach popelnia takie same bledy i w kazdym z nich druzyna gra bardzo slabo, a takze nie zachwyce w calej rundzie, bo moim zdaniem ten sklad stac na duzo lepsza gre w OE, to nie mozna ot tak przejsc nad tym do porzadku dziennego. Z ocena Skorzy trzeba wstrzymac sie do pucharow, uwzgleniajac klase druzyn, z ktorymi przyjdzie mu sie mierzyc.
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Stary 18.06.2008, 23:34
O mój Boże, przeczytałem kilkanaście ostatnich postów i zwątpiłem.

Czy tutaj większość naprawdę myśli, że jakiś śmieszny kopacz, Iwański mu czy Lewandowski czy jak go tam zwą, da nam awans do Ligi Mistrzów czy też Puchar UEFA? No bez jaj Panowie. EURO pokazało, że polska piłka jest głęboko w dupie. I nie zanosi się, żeby miała się z tej dupy wydostać.

Jak dla mnie priorytetową sprawą jest budowa stadionu i bazy treningowej. To jest podstawa funkcjonowania klubu, i rzekłbym zabezpieczenie na najbliższe lata. A nie jakieś śmieszne piłkarzyki co to raz czy dwa kopnęli piłkę i wydaje im się, że gwiazdy są.

Także luzik i spokój Panowie. Tylko to nas może uratować. A Liga Mistrzów zapytacie? Więc tu nam potrzeba kosmicznej kupy szczęścia w losowaniu, a nie wzmocnień typu Iwański czy Garguła.

the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 19.06.2008, 00:23
Dzollo moze wykasuj laskawie te zlotouste slowa jakiegos Ivana, bo nie przystoja na forum Wisly Krakow. Nie bedzie jakas szmata obrazac naszego klubu i mam w ch(cenz.) czyim jest bratem.

Przypominam, ze Bednarz swiadomie o niego nie walczyl. Slusznie stwierdzil, ze nie ma zamiaru przeplacac. No bo niby dlaczego placic duze pieniadze za kogos kto wyroznia sie jedynie w tej marnej OE ?

Cytat:
Król drugoligowych strzelców, Robert Lewandowski nie będzie grał w Wiśle Kraków. Napastnik Znicza Pruszków, podpisał wczoraj w Poznaniu 4-letni kontrakt z Lechem. - Robert wybrał "Kolejorza", bo ten klub najbardziej o niego zabiegał - mówi menedżer piłkarza, Cezary Kucharski.

Przy ul. Reymonta nie chcą natomiast komentować sprawy. - My mamy kilku innych zawodników na oku - mówi dyrektor sportowy "Białej Gwiazdy", Jacek Bednarz. Jak się dowiedzieliśmy, Lewandowski do Wisły nie trafił, bo chciał pieniędzy na poziomie kontraktu Pawła Brożka.
Ostatnio edytowane przez nesta : 19.06.2008 o godz. 00:28.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 19.06.2008, 00:37
nie wiem czemu większość z Was tak płacze za Ivanem ? Przecież daje sobie ręke obciąć że w najbliższym sezonie na śrdoku pomocy Skorża bedzie wystawiał Mauro z Sobolem a Jirsak bedzie tym co walczy o plac.
Wiec nie wiem czemu te lamenty nad Iwańskim że jest w Legii
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 19.06.2008, 02:04
Za 650 tysięcy Euro, to na miejscu Cupiała wolałbym sobie porządny wóz kupić, a nie Iwańskiego. Pożytku tyle samo, a na wóz to przynajmniej można dupy wyrywać
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 19.06.2008, 03:47
Ja to się zastanawiam czym wy się podniecacie. Póki co to Lech i Legia ściągnęły paru jakiś tam grajków i nic poza tym. Ochłońmy i odpowiedzmy sobie na kluczowe pytanie czy Lech i Legia ostatnio zakupiły/zatrudniły zawodników, o których taki klub jak WISŁA KRAKÓW powinien zabiegać biorąc pod uwagę nasze priorytety i których powinniśmy się obawiać.
Sądzę,że raczej nie. I nie ma sensu się ścigać o jakiś podrzędnych zawodników z OE. Dzisiaj wielki lament ,że Iwański w Legii za 650 tys euro , a Jacek na urlopie. Dla nas to raczej powinna być dobra wiadomość. Po pierwsze Legia przepłaciła , po drugie kupując Iwańskiego daje czytelny sygnał ,że jest zdeterminowana sprzedać Rodżera czyli w ostatecznym rozrachunku i tak się osłabiła przed sezonem.

Ja czekam spokojnie na to co zrobi Bednarz. Trzeba zaufać temu człowiekowi bo innego wyjścia nie mamy.
Odpowiedz cytując
dawiss
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 19.06.2008, 05:04
Nie podoba mi sie wykpiwanie transferow Legii i Lecha, bo powiedzmy sobie szczerze, ze Iwanski to pilkarz, ktory moglby pomoc Wisle, a Lewandowski to jeden z ciekawiej zapowiadajacych sie mlodych zawodnikow. Z drugiej strony kilka osob zachowuje sie jakby do kupienia na calym swiecie bylo tylko kilku pilkarzy i wszystkich rozdzielili pomiedzy siebie Legia i Lech.
Ciagle nic nie wiemy i do ostatniego dnia okienka transferowego sytuacja moze zmieniac sie jak w kalejdoskopie, moze sie okazac, ze Wisla bedzie slabsza kadrowo niz w minionym sezonie, a moze sie okazac, ze zespol zostanie solidnie wzmocniony dwoma, trzema zawodnikami, ktorzy juz dzis beda mogli widocznie podniesc poziom zespolu.
Jesli pol tortu finansowego Wisla musialaby odkroic na Iwanskiego i Lewandowskiego, to o ile tego drugiego troche szkoda, tego pierwszego bardzo cenie, ale zabieral by miejsce Jirsakowi. Przed miniona runda moglismy miec pewne watpliwosci co do ofensywnej sily srodka pola to po tej rundzie widac, ze Jirsak im czesciej dostawal szanse tym zaczynal grac co raz lepiej, nie wiem czy moje oczekiwania wobec niego sa uzasadnione, ale jest to chyba jeden z tych zawodnikow, ktory pelna krase swoich umiejetnosci dopiero moze zaprezentowac.
Mimo, ze Zienczuk zaprezentowal doskonala forme podczas tego sezonu to nie da sie ukryc, ze brakuje mu dynamizmu i szybkosci, szkoda bo jest to jeden z najlepiej dosrodkowujacych pilkarzy w naszej lidze. Wspomina sie tu Lobodzinskiego, ale jesli siegnac pamiecia do wczesniejszych sezonow, to nigdy nie byl tak wolny, cos sie z nim dzialo niedobrego, bo bywal w znacznie lepszej formie, a wiadomo, ze kiedy brak szybkosci to i zwody na nic... jednak jest to pilkarz mogacy zrobic dwie, trzy akcje w meczu, ktore moga przyniesc sukces.

Jesli dobrze pamietam... od czasu przyjscia Bednarza, tylko o Lobodzinskim dowiedzielismy sie, pare dni przed podpisaniem kontraktu, kiedy juz wlasciwie wszystko bylo zaklepane. Jirsak, Niedzielan, Matusiak o wszystkich powstawaly seriale w roznych gazetach, nie jestem pewien czy Bednarz to ktos, kto lubi zalatwiac wszystko po cichu , ale zobaczymy...
Odpowiedz cytując
Replay73
Member

Od: 07.2007

Stary 19.06.2008, 05:50
nesta napisał(a):Wyświetl post
A co rozmawialiscie z Cupialem ? Naprawde myslicie, ze ludzie sie zmieniaja w wieku 50 lat ? Piszesz, ze bylbys zdziwiony gdyby wyrzucil Skorze po przegranej jak z Tibilisi ?
Pogratulowac optymizmu, bo ja bede zdziwiony jak nie rzucil pilki w diably po kolejnej takiej kompromiacji.
Nie, my rzeczywiście nie rozmawialiśmy. Wywiad przeprowadził Basałaj

Oczywiście, jeśli ma się już po 50-tce i wie się dobrze, że ludzie się wtedy nie zmieniają to trudno będzie z kimś takim polemizować

Ja tam w wypowiedziach Cupiała widzę jednak zmianę i zwyczajne wyciągnięcie wniosków do czego ludzie "po 50-tce" zdają się być zdolni, (nie wiem, nie mam tyle )

A pompowanie balonika na LM to raczej obecnie jedynie specjalność kibiców. Zarząd mówi wyraźnie, a Cupiał w w wywiadzie potwierdza, że nie jest to nasz cel nr 1. I dobrze.

A by nie zboczyć całkiem z tematu. Transfery Legii są ewidentnie jej wzmocnieniami na papierze, (o ile oczywiście zaskoczą - z tym różnie bywa) i w tym kontekście może niepokoić np. Iwański. Ale na pewno nie w kontekście tego, że koniecznie przydałby się Wiśle. A już na pewno nie za te pieniądze.
Odpowiedz cytując
GJ1906
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2007

Stary 19.06.2008, 06:23
Ja najbardziej lubię komentarze że Bednarz pojechał na urlop i to że nie mamy transferów jest tym spowodowane, a skąd to wiedzą z wp.pl i innych "rzetelnych" serwisów internetowych.

Odzywają się ludzie obeznani w tej dziedzinie,na co dzień przebywający na R22, znający wszystkie tajemnice klubu i z panem JB, są na ty. Mają pewne info że wszystko spieprzył Bednarz bo pojechał na wakacje i tego się trzymają.

Nie daj Boże żeby Bednarz wykonał jakiekolwiek dobre transfery, wtedy zmienia się ich stosunek i piszą komentarze typu "ja nie zwątpiłem""zawsze wiedziałem że jest dobrym dyr. sportowym""Bednarz dzięki Ci". Przez to właśnie dalsze rozmowy i dyskusje w tym wątku stają się bezcelowe.
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 19.06.2008, 07:13
http://www.sport.pl/sport/1,90858,53...ika_Wisly.html

Nasz Darek to jednak zidan takie "firmy" się o chłopaka zabijają ,że z tego transferu to nici :-( ale beznadziejnie a tak się cieszyłem ,że będziemy mieli go z głowy jakaś kasa wpadnie i kupimy poważnego grajka ...
Odpowiedz cytując
RAPH
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 19.06.2008, 10:00
dawiss napisał(a):Wyświetl post
Jesli dobrze pamietam... od czasu przyjscia Bednarza, tylko o Lobodzinskim dowiedzielismy sie, pare dni przed podpisaniem kontraktu, kiedy juz wlasciwie wszystko bylo zaklepane. Jirsak, Niedzielan, Matusiak o wszystkich powstawaly seriale w roznych gazetach, nie jestem pewien czy Bednarz to ktos, kto lubi zalatwiac wszystko po cichu , ale zobaczymy...
I to mi sie bardzo podoba -solidna praca bez bebnienia po Fucktach i innych PS ach. Najpierw dopiecie sprawy a potem dopiero ogłoszenie efektu.
Po co bebnic i mamic tak jak bywalo to niegdysZreszta nawet i teraz Legia uzgodniła warunki ale podpisu Iwanskiego na ten przyklad nie ma jeszcze pod kontraktem...
cięzko jest lekko żyć.........
Odpowiedz cytując
szczaq21
Senior Member

Stary 19.06.2008, 10:06
Dzisiejszy fakt napisał ze wzamian za Darka D. Lazio daje kase oraz bramkarza Tommaso Berniego
Odpowiedz cytując
Gabri
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 19.06.2008, 11:18
Daruś ma takie zainteresowanie, że mam nadzieję, że klub nie walnie jakiejś zaporowej ceny typu 5 mln euro i mentalny klon Kałużnego u nas już długo nie pobędzie.

GJ1906 napisał(a):Wyświetl post
Ja najbardziej lubię komentarze że Bednarz pojechał na urlop i to że nie mamy transferów jest tym spowodowane, a skąd to wiedzą z wp.pl i innych "rzetelnych" serwisów internetowych.

Odzywają się ludzie obeznani w tej dziedzinie,na co dzień przebywający na R22, znający wszystkie tajemnice klubu i z panem JB, są na ty. Mają pewne info że wszystko spieprzył Bednarz bo pojechał na wakacje i tego się trzymają.
To Wilczek potwierdził, że Bednarz pojechał na wakacje w okresie transferowej zadymy. A to, ze żadnego transferu się nie załatwia przez telefon to oczywiste. Żeby robić transfery trzeba zapieprzać i być ciągle pod ręką. W żadnym normalnym klubie szef nie jedzie na urlop w okresie największej pracy. To tak jakby właściciel wypożyczalni nart szedł sobie na urlop i zamykał sklep w zimowe ferie, a potem się dziwił, że mniej nart wypożyczył.

Cytat:
Nie daj Boże żeby Bednarz wykonał jakiekolwiek dobre transfery, wtedy zmienia się ich stosunek i piszą komentarze typu "ja nie zwątpiłem""zawsze wiedziałem że jest dobrym dyr. sportowym""Bednarz dzięki Ci". Przez to właśnie dalsze rozmowy i dyskusje w tym wątku stają się bezcelowe.
To już nie można Bednarza skrytykować, że zapieprzył jakiś transfer i pochwalić go za drugi? Nikt (albo przynajmniej prawie nikt) tu nie podsumowuje okienka transferowego i całokształtu pracy Bednarza. Jak załatwi jakiegoś zdolnego grajka za sensowne pieniądze jak Pawłowskiego, Kowalczyka czy Lewczuka to go będzie można chwalić. Ale co to ma wspólnego z tym, że spitolił transfer Lewandowskiego to naprawdę nie pojmuję. Skąd u niektórych taka rozkmina, że wszystko ma być czarno-białe: albo Bednarz bezbłędny, albo do dupy? Albo "Bednarz zajebisty bo nie ściąga takich ćwoków jak Lewandowski" albo "tragedia, czeka nas środek tabeli".
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 19.06.2008, 11:28
Gabri napisał(a):Wyświetl post
Daruś ma takie zainteresowanie, że mam nadzieję, że klub nie walnie jakiejś zaporowej ceny typu 5 mln euro i mentalny klon Kałużnego u nas już długo nie pobędzie.

To Wilczek potwierdził, że Bednarz pojechał na wakacje w okresie transferowej zadymy. A to, ze żadnego transferu się nie załatwia przez telefon to oczywiste. Żeby robić transfery trzeba zapieprzać i być ciągle pod ręką. W żadnym normalnym klubie szef nie jedzie na urlop w okresie największej pracy. To tak jakby właściciel wypożyczalni nart szedł sobie na urlop i zamykał sklep w zimowe ferie, a potem się dziwił, że mniej nart wypożyczył.

To już nie można Bednarza skrytykować, że zapieprzył jakiś transfer i pochwalić go za drugi? Nikt (albo przynajmniej prawie nikt) tu nie podsumowuje okienka transferowego i całokształtu pracy Bednarza. Jak załatwi jakiegoś zdolnego grajka za sensowne pieniądze jak Pawłowskiego, Kowalczyka czy Lewczuka to go będzie można chwalić. Ale co to ma wspólnego z tym, że spitolił transfer Lewandowskiego to naprawdę nie pojmuję. Skąd u niektórych taka rozkmina, że wszystko ma być czarno-białe: albo Bednarz bezbłędny, albo do dupy? Albo "Bednarz zajebisty bo nie ściąga takich ćwoków jak Lewandowski" albo "tragedia, czeka nas środek tabeli".
Pomyśl, dlaczego lepsza jest cisza medialna niż zamieszanie - zwłaszcza jak się nie jest krezusem finansowym na tle europy.;

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 19.06.2008, 11:39
Trzeba było wziąć Iwańskiego. Uważam, że mógłby poprawić ofensywną grę Wisły. A tak, znowu będzie płacz, jak się okaże, że ten transfer Legii wypalił. Co jest wg mnie bardzo możliwe.

Piszecie, że to nie jest wzmocnienie na puchary, a ja się pytam - jakie jest ? Ano nie stać nas na takie. Dlatego przynajmniej na krajowym podwórku wypadałoby dominowac.
..
Odpowiedz cytując
Luquas
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 19.06.2008, 12:09
Tomek_TS napisał(a):Wyświetl post
Jakieś źródło?
http://transfery.info/news-full-7571.html
Odpowiedz cytując
Gabri
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 19.06.2008, 12:20
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Pomyśl, dlaczego lepsza jest cisza medialna niż zamieszanie - zwłaszcza jak się nie jest krezusem finansowym na tle europy.;
Do czego się odnosisz? Jeśli do Dariusza D. to tak, właśnie o tym piszę - dużo o nim w mediach przez co jeszcze Wisła może zażądać za niego niepotrzebnie wygórowanych kwot. Dlatego oczywiście lepiej prowadzić politykę transferową bez medialnego rozgłosu i oceniać nie doniesienia prasowe tylko potwierdzone fakty, np. to, że Lewy podpisał kontrakt z Lechem, a nie z Wisłą.
Odpowiedz cytując
cuul
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 19.06.2008, 13:29
Ciekawi mnie ile jest prawdy w tym, że można wyciągnąć Murawskiego z Lecha. Na Goool.pl napisali "Prezydent Dutkiewicz zapewnił, że w lipcu rada miejska przekaże klubowi 7-8 milionów złotych na transfery. Szkoleniowcy rozglądają się więc za nowymi piłkarzami. Na liście trenera Tarasiewicza znajdują się tacy gracze, jak Remigiusz Sobociński, Vuk Sotirović, Piotr Celeban czy Rafał Murawski. "Polska The Times" dodała to tego grona pomocnika Lecha Poznań, Marcina Zająca."
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki" - H. Reyman
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Stary 19.06.2008, 13:31
Liczę, że jednak mimo wszystko uda nam się opchnąć Darka.
On w Wiśle nie pokazuje nawet 50% tego, co w reprezentacji.
Dlaczego? Mówić nie muszę.
Jak najdalej od mojego ukochanego klubu, powodzenia w dalszej karierze.
Jego odejście będę traktował jako WZMOCNIENIE(tak, wzmocnienie, na pewno budżetu tudzież kieszeni BC).
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
K4millo
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 19.06.2008, 13:41. Sensacja! Wiślak w Torino!
Sensacja! Wiślak w Torino!

http://euro2008.interia.pl/news/sens...torino,1131499
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
WHITE*STAR
Senior Member

Stary 19.06.2008, 13:49
Tylko proszę nie pisać, że to nieprawda... Tak samo nikt nie wierzył w to, że Dolha przeszedł do Lecha. Brawo Łysy! Drugi Heler!
Odpowiedz cytując
vorsiak
Member

Od: 10.2005

Stary 19.06.2008, 13:49
Sensacja! Wiślak w Torino!

http://euro2008.interia.pl/news/sens...torino,1131499

No to juz jest przegięcie !!!!!

Dolha Kosowski Paulista Kokoszka a może jeszcze Głowacki - wszyscy odchodzą od nas za darmo !!!!!!

O co w tym wszytskim chodzi !!!!!!!!!!!!!!!! PARANOJA !!!!!!!!!!!!!!!!!
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem
Odpowiedz cytując
magowski
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 19.06.2008, 13:51
Brawo Łysy? Jeżeli to sie potweirdzi to ja gratulowałbym Beenhakkerowi i jego służącym. To oni Kokoszce w dupie poprzewracali.
Odpowiedz cytując
gromaders
Senior Member

Stary 19.06.2008, 13:53
hehehe spoko tylko 4 wymienionych przez was to sprzedawczyki (no może prócz Paulisty) którzy szukają tylko kasy wielkiej bo to gwiazdy, zaraz po panie na D. najbardziej wkurza mnie wielka gwiazda Kokoszka który nie zagrał odkąd pamiętam tak naprawdę dobrego meczu a uważa że powinien mieć miejsce w składzie... WON Kokoszka, oczywiście teraz będzie wielki pocisk po Bednarzu
Odpowiedz cytując
GJ1906
Socios Wisła Kraków

Stary 19.06.2008, 13:54
Nikt nie przewidział widocznie że Kokos okaże się być takim łachmanem, ale ewidentnie obciąża to klub in minus,to chyba ewenement na skalę światową żeby o tym zapomnieć...

Widać jaki porządek w Polskich klubach, Paz też Legii za kombinowanie powiedział adie
Odpowiedz cytując
WHITE*STAR
Senior Member

Stary 19.06.2008, 13:54
Więc to Leo miał pamiętać o przedłużeniu kontraktu Kokoszce? Człowieku nie bądź już taki "fanatyczny" Bednarz dał ciała! Nie pierwszy raz...
Odpowiedz cytując
WHITE*STAR
Senior Member

Stary 19.06.2008, 13:56
gromaders napisał(a):Wyświetl post
WON Kokoszka, oczywiście teraz będzie wielki pocisk po Bednarzu
No po co nam ten milion euro... Nawet jeżeli piłkarz jest słaby to i tak można na nim zarobić!
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 19.06.2008, 13:57
czy Bednarz mógł przełużyć kontrkat bez jego zgody?

z napięciem czekam na koniec okienka:d
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Z ocenami Bednarza nalezy sie wstrzymac do konca okienka transferowego. Najmniejsze psy najgłośniej szczekaja i wszystkie "****y", ktore teraz leca w strone naszego dyrektora sportowego pochodza tylko od zakompleksionych parchów, ktorzy musza zawsze wtracic swoje 3 grosze.
Co do Kokoszki to nie ma co komentowac narazie. Potwierdzi sie - bedzie znaczylo, ze jest prostakiem, ktorego w Wisle nie potzrebujemy.
Narazie zostaje czekac na to, co wymysli Pan Jacek.
Odpowiedz cytując
gromaders
Senior Member

no ja wiem, kasa swoją drogą ale bym się nie obraził jak by go sprzedali
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów