The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
joy_division
Senior Member

Od: 07.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.06.2008, 21:28
No to "pierwsze koty za płoty" jak to mówią.
Stella Bianca Siamo Noi!
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 16.06.2008, 21:30
Boże niechaj się to już skończy . W niektórych momentach tak trudno być Polakiem...

Żenada , żenada.... ARTUR BORUC to jedyny człowiek ,który na tych mistrzostwach prezentował zajebisty poziom reszta to dno dna. Leo do dymisji c h u j z Listkiewiczem ...

Smolarek w tak zwanej samotnej szarży. Strzela nad poprzeczką. Niech ten mecz się już skończy.
Tom'ash
Senior Member

Od: 02.2005

Ebi ładnie, szkoda tylko że Zachorski oddał piłkę bramkarzowi za darmo.
Chorynatrzykolory
Senior Member

Od: 07.2007

i powiedzcie mi co myśli sobie osoba , która ogląda taki mecz , i nie interesuje się piłką nożną? Jeszcze bardziej zniechęci się do piłki. Przykład- moja Matka :( .
Dżołkmen
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 16.06.2008, 21:33
Chociaż by Leo przy.......ił temu Biliciowi albo sędziemu to by nas zapamiętali na tych mistrzostwach....
WISŁA ZŁOTY WIEK
laurence
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 16.06.2008, 21:34
international level ****a jego mać
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 16.06.2008, 21:35
A moja żona wykrzyczała przed chwilą "ja pierdoooolę". Zaczynam sie jej bać. Jednak to prawda, okres babami rządzi.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Bronex
Senior Member

"""Najbardziej irytującym piłkarzem meczu wybieram Pewość Siebie Dariusza Dudki."""" -korespondent zczuba.pl
spidey
Banita

Od: 09.2005

Holendrzy niech spierdzielają z kadry. Lindemany i inne Bobokaczmarki, spadać na drzewo...
kisiel92
Senior Member

Od: 07.2007

Koniec! Hura! Koniec blamażu Polski!
Tom'ash
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 16.06.2008, 21:36
Zdajecie sobie sprawę, że gdyby nie dyspozycja Boruca to każdy ten mecz przegrywalibyśmy 0-3, 0-4. Wtedy nikt by nie mówił, że Grecja jest najsłabsza na mistrzostwach.
Wilku
lupus albus

Od: 09.2003

Stary 16.06.2008, 21:36
Ale optymizmem tryskałem myśląc o remisie..

Leo pa pa..

"Niezły" wynik.. w Celowcu dwa razy po grzbiecie, w Wiedniu fuksiarski remis (choć była szansa na fuskiarskie zwycięstwo).

:/

Wynik Lwa na wielkich turniejach: 5 remisów, 5 porazek (Holandia, TiT, Polska) - wybitny szkoleniowiec..

Dobranoc.
Ostatnio edytowane przez Wilku : 16.06.2008 o godz. 21:50.

Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen
Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''.
Bronex
Senior Member

Stary 16.06.2008, 21:37
Dżołkmen napisał(a):Wyświetl post
Chociaż by Leo przy.......ił temu Biliciowi albo sędziemu to by nas zapamiętali na tych mistrzostwach....
... czy na tym stadioniku nie ma kibiców WARSZAWSKIEGO LEGIONU ZAGŁADY przerwać mecz przerwać mecz - zaczynamy karnawał na Łazienkowskiej i już trybuny się palą.... hehhe

Fajne podsumowanie relacji z czuba na gazecie - "koniec meczu. Jeszcze tu k u r w a wrócimy !!! Z Olem" ( ;-) )
Ostatnio edytowane przez Bronex : 16.06.2008 o godz. 21:39.
Jeremi
Member

Od: 02.2006

Stary 16.06.2008, 21:39
Boruc .................................................. .................................................. ......................brazylijczyk................ .................................................. ............................muchy w smole............................................. ..................................nasze piłkarzyki
jeremi
pio
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 16.06.2008, 21:40
na kolejnym turnieju Polacu byli źle przygotowani pod względem motorycznym i fizycznym, a to klucz do sukcesu....
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!...

RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim

http://www.myspace.com/pio.m
pio
http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee

wszyscypio
South
Senior Member

Od: 03.2006

leooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Bronex
Senior Member

Roger wygląda na przygnębionego. Prawdopodobnie wreszcie sobie uświadomił, w co się wpieprzył.
Manson33
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 16.06.2008, 21:41
gigant napisał(a):Wyświetl post
Proszę o powazną odpowiedź. Czy my wysłalismy tam druzynę uprawiającą tę dyscyplinę w której rozgrywane są mistrzostwa?
Odpowiedź na te i inne pytania związane z czymś co dumnie nazywa się Reprezentacją Polski zna zapewne Radosław Sobolewski.
Na 100% jego decyzja o zakończeniu przygody z koszulką z Białym Orłem miała jakieś drugie dno,
a że dna jakiego sięgnęła nasza kadra Radek dotykać nie chciał to i odszedł w samą porę.

Boruc - długo, długo nic i nikt, a w porywach Roger - jedyne dwa plusy tych ME.
Reszcie towarzystwa śmiało można podziękować - na EURO 2012 i tak zagramy więc czas na jakieś wynalazki typu Zahorski czy inny Majewski.
Myślenie nie boli !
joy_division
Senior Member

Stary 16.06.2008, 21:41
Już za cztery lata, już za cztery lata.....
Stella Bianca Siamo Noi!
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 16.06.2008, 21:43
na szybko:
Boruc
Dudka, Wawrzyniak i Sagan
niezła zmiana Smolarka, Roger znów grął za dużo dla siebie i niestety dużo słabiej niz w poprzednich meczach

cviekawe czy Kuba wsadzi gwóźdź do trumny jakze sympatycznego i skromnego Leo
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 16.06.2008, 21:43
pio napisał(a):Wyświetl post
na kolejnym turnieju Polacu byli źle przygotowani pod względem motorycznym i fizycznym, a to klucz do sukcesu....
dokładnie Turcja potrafiła od 75min strzelić 3 bramki

PANOM JUŻ DZIĘKUJEMY!
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 16.06.2008, 21:44
ZENADA, nic innego mi nie przychodzi do glowy, przeciez Oni nie mieli wogole woli walki.
Krzynowek out, Wasilewski out mam nadzieje ze ich wiecej w kadrze nie zobacze, sa cincy jak polisilver po dziesieciu goleniach.
Do Dutki to trzeba bedzie doplacic zeby go sprzedac, Lobodzinski nawet nawet, Roger i Boruc poziom Europejski reszta to nawet w naszej lidze by nie zablyszczala.

Leo to sie sam do siebie smial i w glowe pukal ze przyja ta prace
,
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 16.06.2008, 21:46
Wilku napisał(a):Wyświetl post
Ale optymizmem tryskałem myśląc o remisie..

Leo pa pa..
W końcu ktoś to napisał !

W zasadzie Roman Kołtoń powiedział wszystko ( jak go nie lubicie ) tak dziś miał 100% racji.

Zdominowani na boisku, zdominowani na trybunach... niestety przykra to prawda...

Nie będę już poruszał tematu powołań, przygotowań, taktyki czy innych chwytów Leo...

To już trzeci całkowicie spalony wielki turniej w jego karierze.

Ja się tylko zastanawiam jak sie na tym turnieju znaleźliśmy.
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 16.06.2008, 21:46
Kto w tym meczu MUSIAL WYGRACA kto chcial?

Chorwacja czy PolskaBo juz sie pogubilem ?

Z E N A D A
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 16.06.2008, 21:47
Naszych piłkarzy nie ma co porównywać do Turków, panowie...
Gdzie Wy chcecie równać drwali do magików, bo tak można porównać
Polskę i inne w ogóle reprezentacje może Austria to też takie jak my
kulosy za przeproszeniem .
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Witoldon
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 16.06.2008, 21:48
Czuje się oszukany... Nie żartuję, kolejny raz szumne zapowiedzi trenerów i piłkarzy przed wielką imprezą, a na sam koniec jest jedno wielkie g..... Nie widzę, żadnej różnicy między Janasem, Engelem a Leo. Polska jest drużyną eliminacji a na mistrzostwach nawet Mourinho by nam nie pomógł.
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
joy_division
Senior Member

Stary 16.06.2008, 21:48
Manson33 napisał(a):Wyświetl post
Odpowiedź na te i inne pytania związane z czymś co dumnie nazywa się Reprezentacją Polski zna zapewne Radosław Sobolewski.
Na 100% jego decyzja o zakończeniu przygody z koszulką z Białym Orłem miała jakieś drugie dno,
a że dna jakiego sięgnęła nasza kadra Radek dotykać nie chciał to i odszedł w samą porę.
Przed tym meczem nad tym samym sie zastanawiałem. Sobol głupi nie jest, coś tam się musiało wydarzyć.
Stella Bianca Siamo Noi!
Bronex
Senior Member

Stary 16.06.2008, 21:52
joy_division napisał(a):Wyświetl post
Przed tym meczem nad tym samym sie zastanawiałem. Sobol głupi nie jest, coś tam się musiało wydarzyć.
Tak Panowie. Mnie też swego czasu bardzo zdziwiła decyzja o zakończeniu reprezentacyjnej kariery Sobolewskiego , ale na to żeby się jakoś wyczerpująco o rzeczywistych motywach swojej decyzji wypowiedział nie ma co liczyć bo sami wiecie jak on z mediami rozmawia - "Nie dziękuję spytajcie kogoś innego".

Może ta konferencja Błaszczykowskiego coś wniesie do szerszego spojrzenia na selekcje i jej kryteria.
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 16.06.2008, 21:53
Nawet Polak bramki nie strzelił ;/ ****a
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
krzysiek92
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 16.06.2008, 21:54
No ja .......e... Leo po eliminacjach był bogiem... teraz go utopić najlepiej...?! Ludzie piłkarze nic nie zagrali brak formy (oprócz Boruca) w sumie to cud żeśmy się dostali jak patrzę teraz na naszych kopaczy. Leo niczemu nie winien próbował chyba wszystkim sposobami, efekt każdy widzi... teraz trzeba się zastanowić i odstawić najsłabszych a wziąść nowych. A i bym zapominał LEO powinien zostać (według mnie).

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów