|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
No to "pierwsze koty za płoty" jak to mówią.
![]() Stella Bianca Siamo Noi!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Boże niechaj się to już skończy . W niektórych momentach tak trudno być Polakiem...
Żenada , żenada.... ARTUR BORUC to jedyny człowiek ,który na tych mistrzostwach prezentował zajebisty poziom reszta to dno dna. Leo do dymisji c h u j z Listkiewiczem ... Smolarek w tak zwanej samotnej szarży. Strzela nad poprzeczką. Niech ten mecz się już skończy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ebi ładnie, szkoda tylko że Zachorski oddał piłkę bramkarzowi za darmo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
i powiedzcie mi co myśli sobie osoba , która ogląda taki mecz , i nie interesuje się piłką nożną? Jeszcze bardziej zniechęci się do piłki. Przykład- moja Matka :( .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Chociaż by Leo przy.......ił temu Biliciowi albo sędziemu to by nas zapamiętali na tych mistrzostwach....
![]()
WISŁA ZŁOTY WIEK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
international level ****a jego mać
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
A moja żona wykrzyczała przed chwilą "ja pierdoooolę". Zaczynam sie jej bać. Jednak to prawda, okres babami rządzi.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"""Najbardziej irytującym piłkarzem meczu wybieram Pewość Siebie Dariusza Dudki."""" -korespondent zczuba.pl
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Holendrzy niech spierdzielają z kadry. Lindemany i inne Bobokaczmarki, spadać na drzewo...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Koniec! Hura! Koniec blamażu Polski!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Zdajecie sobie sprawę, że gdyby nie dyspozycja Boruca to każdy ten mecz przegrywalibyśmy 0-3, 0-4. Wtedy nikt by nie mówił, że Grecja jest najsłabsza na mistrzostwach.
|
|
|
|
lupus albus
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ale optymizmem tryskałem myśląc o remisie..
![]() Leo pa pa.. "Niezły" wynik.. w Celowcu dwa razy po grzbiecie, w Wiedniu fuksiarski remis (choć była szansa na fuskiarskie zwycięstwo). :/ Wynik Lwa na wielkich turniejach: 5 remisów, 5 porazek (Holandia, TiT, Polska) - wybitny szkoleniowiec.. Dobranoc.
Ostatnio edytowane przez Wilku : 16.06.2008 o godz. 21:50.
![]() ![]() Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Fajne podsumowanie relacji z czuba na gazecie - "koniec meczu. Jeszcze tu k u r w a wrócimy !!! Z Olem" ( ;-) )
Ostatnio edytowane przez Bronex : 16.06.2008 o godz. 21:39.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Boruc .................................................. .................................................. ......................brazylijczyk................ .................................................. ............................muchy w smole............................................. ..................................nasze piłkarzyki
![]()
jeremi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
na kolejnym turnieju Polacu byli źle przygotowani pod względem motorycznym i fizycznym, a to klucz do sukcesu....
![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
leooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Roger wygląda na przygnębionego. Prawdopodobnie wreszcie sobie uświadomił, w co się wpieprzył.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Na 100% jego decyzja o zakończeniu przygody z koszulką z Białym Orłem miała jakieś drugie dno, a że dna jakiego sięgnęła nasza kadra Radek dotykać nie chciał to i odszedł w samą porę. Boruc - długo, długo nic i nikt, a w porywach Roger - jedyne dwa plusy tych ME. Reszcie towarzystwa śmiało można podziękować - na EURO 2012 i tak zagramy więc czas na jakieś wynalazki typu Zahorski czy inny Majewski. ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już za cztery lata, już za cztery lata.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
na szybko:
Boruc Dudka, Wawrzyniak i Sagan niezła zmiana Smolarka, Roger znów grął za dużo dla siebie i niestety dużo słabiej niz w poprzednich meczach cviekawe czy Kuba wsadzi gwóźdź do trumny jakze sympatycznego i skromnego Leo ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
PANOM JUŻ DZIĘKUJEMY! ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
ZENADA, nic innego mi nie przychodzi do glowy, przeciez Oni nie mieli wogole woli walki.
Krzynowek out, Wasilewski out mam nadzieje ze ich wiecej w kadrze nie zobacze, sa cincy jak polisilver po dziesieciu goleniach. Do Dutki to trzeba bedzie doplacic zeby go sprzedac, Lobodzinski nawet nawet, Roger i Boruc poziom Europejski reszta to nawet w naszej lidze by nie zablyszczala. Leo to sie sam do siebie smial i w glowe pukal ze przyja ta prace ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
W końcu ktoś to napisał !
W zasadzie Roman Kołtoń powiedział wszystko ( jak go nie lubicie ) tak dziś miał 100% racji. Zdominowani na boisku, zdominowani na trybunach... niestety przykra to prawda... Nie będę już poruszał tematu powołań, przygotowań, taktyki czy innych chwytów Leo... To już trzeci całkowicie spalony wielki turniej w jego karierze. Ja się tylko zastanawiam jak sie na tym turnieju znaleźliśmy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Kto w tym meczu MUSIAL WYGRAC
Chorwacja czy Polska Z E N A D A ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Naszych piłkarzy nie ma co porównywać do Turków, panowie...
Gdzie Wy chcecie równać drwali do magików, bo tak można porównać Polskę i inne w ogóle reprezentacje może Austria to też takie jak my kulosy za przeproszeniem .![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Czuje się oszukany... Nie żartuję, kolejny raz szumne zapowiedzi trenerów i piłkarzy przed wielką imprezą, a na sam koniec jest jedno wielkie g..... Nie widzę, żadnej różnicy między Janasem, Engelem a Leo. Polska jest drużyną eliminacji a na mistrzostwach nawet Mourinho by nam nie pomógł.
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Może ta konferencja Błaszczykowskiego coś wniesie do szerszego spojrzenia na selekcje i jej kryteria. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Nawet Polak bramki nie strzelił ;/ ****a
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
No ja .......e... Leo po eliminacjach był bogiem... teraz go utopić najlepiej...?! Ludzie piłkarze nic nie zagrali brak formy (oprócz Boruca) w sumie to cud żeśmy się dostali jak patrzę teraz na naszych kopaczy. Leo niczemu nie winien próbował chyba wszystkim sposobami, efekt każdy widzi... teraz trzeba się zastanowić i odstawić najsłabszych a wziąść nowych. A i bym zapominał LEO powinien zostać (według mnie).
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|