|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Pilnie potrzebuję w dobrej jakości herbu Podgórza.
znalazłem coś takiego: http://www.twierdza.art.pl/artykuly/podgorze_herb.gif ale potrzebuje lepszej jakości Jakby ktoś posiadał to ładnie proszę o przesłanie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Poszukuję wczorajszego skeczu z Opola co wyszedł facet i mówił z 1 minutę, że ma wszystko to i tamto, tylko gdyby nie te raty. Macie linka
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
![]() ![]() "..i przysięgam być wiernym Ojczyźnie mej, Rzeczypospolitej Polskiej, stać nieugięcie na straży Jej honoru.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jako że nie mam doświaczenia z biletami okresowymi na jedną linię to zapytam
![]() Czy mająć wyrobioną kartę na 1 mogę na al. JP2 jechać każdym tramwajem, czy też tylko tymi, które przed remontem jeździły tak jak "jedynka" Aleją Pokoju (14,22) ? A już np 9 nie? Pewnie głupie, ale kto pyta nie błądzi ![]() |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Skąd odjeżdżają busy do Alwerni i ile kosztuje przejazd ulgowy?
|
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
|
poszukuję do wynajęcia mieszkanie 2-pokojowe
jakie polecacie serwisy ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Kilka meczy było np 24.XI.2002 http://www.slowoludu.com.pl/gazeta/c...2/XI/26/16.pdf ![]()
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szukam jakis dobrych słuchawek do użytku wyłącznie domowego (obejrzeć film, posłuchać muzyki)
Chodzi mi o słuchawki pełne, nie te wkładane do uszu. Możecie coś polecić na allegro lub w jakimś sklepie internetowym? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie kupię najtaniej kartę pamięci Memory Stick Micro M2 2gb?
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Slepy jestes czy ki grzyb ? To juz widzialem, potrzebuje MAŁE MAPY do 1vs1
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
wydaje mi się, że chodzi Ci o mecz który odbył się 22.10.2000. Był to pierwszy mecz Figo na Camp Nou po jego odejściu do Relalu. Rzucano w niego wtedy wszystkim- komórkami a nawet świńskim łbem. Oczywiście było dużo potem takich meczy, kiedy był tak witany na Camp Nou http://www.youtube.com/watch?v=99huXAqiUoY |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ej chciałem kupić coś Chelsea London (koszulkę, szalik, smyczke) cokolwiek ale najbardziej mi zalezy na koszulce tej zoltej czy tam zielonej lub tej niebieskiej . I chciałbym ją kupic tutaj w Krakowie a nie przez allegro, jest taka mozliwosc ? Bylem w galerii krk i na rynku i nic nie ma takiego co bym chcial . prosze o pomoc ; D
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jak bys przeczytal to bys wiedzial.
Adwokata potrzebuje? Zieniu jestes na poziomie bakteri... nie zabieraj glosu jak Cie nikt nie prosi... Pytanie o mapy do cs'a 1.6 1vs1 aktualne. Bez odpowiedzi podobnego typu jak u wislak_92 i Zieniu17. pzdr ![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Hej
Czy ktos moze polecic jakis darmowy parking blisko centrum w Zakopanem? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dean - koszulki Chelsea były tydzień temu w Adidasie na Floriańskiej.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jakies dobre nowe komedie ? poleci ktos ?
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie najtaniej kupić firmowe buty (Nike, Puma, Reebok...)?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale za "fajnego" wyboru nie ma przynajmniej jak dla mnie.... Ale każdy lubi co innego....
Zeby nie było OT Poszukuję namiary na hurtownie alkoholu w Krakowie lub okolicach. A dokładniej chodzi mi o wódkę ![]()
WISŁA SKAWINA
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Ile kosztują busy do Alwerni? Chodzi mi o PKS oraz przewoźników prywatnych. Oraz gdzie najlepiej wysiąść w Alwerni aby dostać się na Rynek? (a konkretnie Rynek 3) czy na przystanku Alwernia Spalona, czy Alwernia Szkoła, czy może Alwernia Osiedle?
Jutro muszę tam pojechać, a kompletnie się nie oreintuje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
ewentualnie jest jeszcze Selgros
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jakies dobre nowe komedie ? poleci ktos ?
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
ARTYSTA
Od: 06.2007
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=Ec65s...eature=related
heh znów ten filmik, szukam muzyczki z niego, tylko własnie ten remiks Siądzie do autka... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2007
Offline |
|
|
................
Ostatnio edytowane przez Puzi89 : 29.06.2019 o godz. 12:39.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Mieliśmy kiedyś zgodę z Arką? Bo słyszałem, że było coś takiego. Jak tak to kiedy, ile trwała itp.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
A Ty pracujesz na tym programie ? Jeśli tak to szefostwo ma OBOWIĄZEK Cię w taki program zaopatrzyć. |
|
|