|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Cytat:
, choć ja ogólnie chce te pierwsze karne zobaczyć, więc najgorszy scenariusz to bramka na 1:0 w 89 minucie.![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
uff to sorki za dezinformacje tak mnie poinformowano w domu, ze gdzies ponoć tak pisało...
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Do tego na mecz ze Szwecją wraca Arszawin sugerowałbym postawienie paru groszy na Rosjan jako triumfatorów euro 2008 .Na razie kurs wynosi 30:1 a sądzę ,że Holendrzy dostaną zadyszki w 1/4
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ogladam mecz Portugalii ze Szwajcaria i nasuwa sie tylko jedna mysl... jak tu sedziowie nie kochaja gospodarzy? "karny, ktorego nie bylo" odc. 2, nieuznana bramka postigi (podobno byl spalony), niepodyktowanie karnego dla Portugalczykow... jakies kartki z kosmosu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Niesamowity błąd Cecha. Turcy wyrównują!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Ok nie podawaj 3-2 ![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Może jednak nie? Coś niesamowitego !!!!!!!!!!
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nieprawdopodobny mecz ! Nie przepadam za Turkami ale zwycięstwo w pełni zasłużone,ah gdyby nasi grali tak do końca w każdym meczu z takim zaangażowaniem i sercem do walki...Brawo Turcy Brawo!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Turcy są niesamowici. Drużyna z prawdziwym charakterem. Chociaż zawsze kibicuję Czechom, bo udowadniają, że Słowianie mogą dobrze grać w piłkę, to jednak w tym turnieju na awans nie zasłużyli.
![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czech udowodnil ze najlepszym bramkarz ma na imie Petr ale Schmeichel.
Czyli co Czechom zostaje puchar Uefa. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2003
Offline |
|
|
wow, końcówka Turków świetna, rekompensuje w większości nudnawy mecz, Czesi po pierwszej bramce przestali grać, po drugiej to już wogóle, pokarało, oj pokarało
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
![]() ![]()
WISŁA ZŁOTY WIEK
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
No i Turcy popsuli mi typera (typowałem 2:2), po strzeleniu na 2:2 oszalałem jak Turcy po bramce na 3:2
, niestety nie do końca przysłużyli się jak chcialem![]() Kibicowałem Czechom ale turkom nie można odmówić wiary w zwycięstwo i walki do samego końca, z 0:2 wyciągnąć na 3:2 w turnieju ME to jest coś. ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najlepszy mecz do tej pory
![]() Czesi nie zasłużyli na zwycięstwo, tą obroną częstochowy i zamknięciem się na 30m..., a Turcy pokazali klasę, fajnie że im się udało. i mamy ćwierćfinał Turcja - Chorwacja. Oby takie mecze były częściej, pierwszy mecz kiedy czuje to Euro jako naprawdę Euro, było trochę meczy dobrych, trochę nie godnych Euro, ale wreszcie mamy mecz niesamowity... ![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Pytanie mam, co sie przy wyjściu z grupy liczy
PTK / bilans bramek / bezpośrednie spotkania czy PTK / bezpośrednie spotkania / bilans bramek? Jakby ktoś mógł potwierdzić swoja "wersje" jakimś linkiem do regulaminu czy coś to byłbym wdzięczny |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
In cre di bi le ! ! ! ! ! ! Czułem że będzie remis przez tą obronę Częstochowy w wykonaniu Czechów, ale to co zrobili Turcy to chwała im za to! Miło się to oglądało. Nie dość że świetne kebaby robią to jeszcze taki meczor
)![]() Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!! |
|
|
|
lupus albus
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Witaj w klubie.. :[
Portugalczycy do tego postanowili zachować się jak "przyzwoici" goście i odpuścili Helwetom :[ A mecz to szok... Jak można prowadzic 2:0 i przerżnąć... :/ Gdyby to byli Polacy... ale to Czesi ![]() ![]() Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Jak się nie strzela na 3-0 to przegrywa się 2-3 - jak w siatkówce
Czesi powinni prowadzić 3-0 (słupek) i spokojnie kontrolować mecz - dramat..... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ale Czesi całe te mistrzostwa grali wielką kupę. Już Szwajcarzy powinni byli ich pokonać. Cóż kończy się pewna era. Z jednej strony mi ich szkoda, z drugiej bardzo dobrze się stało bo...
Awansował zespół który walczy do końca. Udowodnili to po raz kolejny. Wydawało się po meczu z Portugalią, że są największymi drewniakami, a tymczasem 2x w ostatnich minutach rozstrzygnęli losy na własną korzyść. Brawo dla nich. Co prawda ten gol na 3:2 jakoś mi spalonym śmierdzi ale wstrzymam się do fachowej oceny przez komputery.. ![]() Pasuje jakiś skrót meczu Szwajcarów obejrzeć, bo aż mi się wierzyć nie chce że tak fatalni byli Portugalczycy, no i te sędziowskie decyzje o których ktoś wspomniał... A retransmisji oglądać mi się nie chce bez przesady |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Za to kocham piłkę nożną
Po kim jak po kim ale po Petrze Cechu nie spodziewałem się takiego błędu :o I już można powiedzieć, że jeden ćwierćfinalista będzie trochę niespodziewany albo Turcja albo Chorwacja ;] |
|
|
|
Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
No i nie zapomnijmy, że Czesi to nasi główni rywale w eliminacjach MŚ i po tych mistrzostwach nastąpi tam zmiana pokoleniowa i na ławce trenerskiej.
![]()
Ładzia, Ładzia, Ładzia jeje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ten mecz przejdzie do historii. Z 0:2 na 3:2 i jeszcze zawodnik z pola wchodzi do bramki.
Kebaby w pełni zasłużyły na ten ćwierćfinał grając do końca z Helwetami i przede wszystkim dziś. A Czech cienki był już pod koniec sezonu w Chelsea więc mnie nie dziwi, że mu się szmata przytrafiła. Ciekawe, czy gdyby turecki bramkarz miał taki odpał trochę wcześniej to jakby sobie poradził ten gościu co go zastąpił przy jakiś strzałach na bramkę. Byłby lepszy od Kałużnego, czy nie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Powiem szczerze, że obecność Chorwatów by mnie jakoś szczególnie nie zaskoczyła. Już w grudniu po losowaniu ich tam widziałem. Ale... zobaczymy |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
A gdzie POlska
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Już świat zapomniał słynne 3:0 3:3 ?Taka jest piłka dlatego kocham ten sport jedno jest najgorsze zwycięzca jest tylko jeden.Cech popełnił najgorszy błąd w swojej karierze moim zdaniem.szkoda mi troche Czechów bo nie grali źle, ale brakowało im lidera np Nedveda albo Rosickiego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
my mamy Smolarka w Racingu - 4 gole |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
To że grali ładnie to prawda, ale przyznać trzeba że mieli farta (błąd Cecha, nieodgwizdany karny). No, ale szczęście też jest w sporcie potrzebne. Może to i lepiej. Ćwierćfinał zapowiada się niezmiernie interesująco
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Portugalia grała na lajcie, jak zapewne Chorwaci jutro. Do tego razili nieskutecznością. Zobaczymy czy wynik będzie podobny
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Znowu ci Turcy........
Najpierw szczescie bo mogli juz przerznac ze Szwajcarami,a teraz to ... Polak powinien strzelic,3:0 i pozamiatane,a tak bede musial ogladac ich jeszcze raz...ehhhhh Co za fraciarski zespoł.........
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 15.06.2008 o godz. 23:14.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Nie chce mi się szukać, ale wejdź na sport.pl albo z czuba, tam zawsze robią jakieś śmieszne wyliczenia, ile bramek musiałaby strzelić Kartagina żeby nie zostać zburzona itp. Pamiętam, że podczas tego euro przedstawiali zasady ustalania pozycji drużyny tabeli, chyba właśnie w związku z potencjalnymi karnymi w meczu Czechy-Turcja. |
||
|