|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy próbowałeś kiedykolwiek tabaki? | |||
| Tak |
|
231 | 73,33% |
| Nie |
|
90 | 28,57% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 315. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Przezydentowa - najlepiej przez neta jest kupywać...
Co do sprzedawania tabaki nieletnim to coś o tym wiem jako że sam nie mam ukończonych 18 lat. Na rynku bez problemu. Gorzej jest w sklepach tytoniowych... tam mogą sie pytać o dowód |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
W czasach liceum pare razy sie sprobowalo i to by bylo na tyle jesli chodzi o moje doswiadczenie w tej dziedzinie
A skoro tak zachwalacie tabake to trzeba bedzie poprobowac, jaka marke/smak polecacie na poczatek? ![]() ![]() Życie bym dał, za krakowską Wisłę... |
|
|
|
Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
gawith apricot(morelowa) albo red bull na poczatek.
![]()
Szacunek dla Guliego za to co robi!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Weź apricota - red to wyższa szkoła jazdy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
........................
Ostatnio edytowane przez red01 : 17.01.2009 o godz. 16:03.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ja mialem red bulla pierwszego i wszystko bylo dobrze.
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
widać wypadłem z tego już na amen. Z tego co pamiętam to wcześniej Medicated na Sławkowskiej była sciągana jeżeli było większe zainteresowanie. Na pewno koles dwa razy ściągał ją specjalnie dla mnie i dla kilku kumpli, no cóż skasował po 18zeta od puszki ale warto było. Medicated miażdży i tyle ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Co do tych tabak,to wiadomo,że za tą cene dobrej tabaki się mieć nie będzie.Niemniej jednak najciekawszą tabaką z nich jest Chapman Vanilla.Niewiele gorsza jest miętowa i Virginia o łagodnym aromacie...
![]()
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
gdzie kupiłeś
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
poczułam się jak narkoman.... snuff, chłopieWisła Piastów napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no to jak zamówiłaś tabake to zapewne będzie świeża
![]() Może ktoś opisać jak dojść do tej tabakierni obok bagateli? albo jakąś mapke wkleić? |
|
|
|
Miodek
Offline |
|
![]() Swoją drogą ciekawa jestem czy jesteście klasyczni niuchacze i nie dopuszczacie "profanacji" tabaki poprzez wciąganie innym sposobem niż z rączki, czy rozmaite rurki i ruloniki też wchodzą w grę? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
plan dojścia z rynku
![]() ps. tylko sciezka i sprzątanie przez rure ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
JA przez rurke!
![]() ![]()
|
|
|
|
Miodek
Offline |
|
|
I prawidłowo
Chociaż warto pracować nad niuchniem większych ilości z łapki, wiem, bo kiedyś zgubiłam słomkę i kompletnie nie miałam z czego jej zrobić Ide co nieco wciągnąć |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no wiadomo że przez rurke
jak sie ciągnie bez to niedość że dużo do gardła leci to na dodatek cały nos ujebany bo rzadko kiedy sie trafia.. ![]() aaa to ja też sobie snuffa pociągne ![]() |
|
|
|
Miodek
Offline |
|
O KURDE Stwierdzam: ciśnieniówka + RedBull to zło ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ciśnieniówki ogólnie są przejebane
![]() wszystko do gardła leci ale na lekcji czasem nie ma jak inaczej zażyć tego co konieczne ja też ogólnie przesadziłem - 30 cm reda to stanowczo za dużoooooooooooo |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nigdy nie wciągałem tabaki, ale mnie zaintrygowaliście.
ps. mam alergie, zdarza się, że jade przez miasto cały zasmarkany. czy tabaka coś zaradzi na to? ![]()
Nie mam recepty na jutro, nie umiem pomóc ludziom, cholerny samolub, nie wierze więcej w ludzkość. Nie narzekam, mój świat jest ułożony, wiem co mam, wiem co chce, wiem co muszę zrobić.
|
|
|
|
Miodek
Offline |
|
|
Tabaka poradzi na katar, który zatyka Ci nos, nie możesz sie wysmarkać.
Wisła Piastów - po co tyle wciągać? Ani to przyjemne ani nic...ja maxymalnie 10cm a to i tak już takie maksimum, Naogol lekutko 5 i jets dobrze
Ostatnio edytowane przez Prezydentowa : 16.06.2008 o godz. 22:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Chroń Cię Panie Boże !!
Ostatnio edytowane przez Polly : 16.06.2008 o godz. 23:09.
![]()
WKS ŚLĄSK WROCŁAW
Polsko przepiękna, najwspanialsza !! Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,nie przez to kim jest, lecz przez to czym dzieli się z innymi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Chyba, że tytoń ci jeszcze bardziej zaszkodzi na tą twoją alergię...
Ostatnio edytowane przez skowron : 16.06.2008 o godz. 23:13.
![]()
Henryk Reyman - Szacunek na wieki, wzór do naśladowania.
O moja Wisełko nie zdradzę Cię O moja Wisełko nie zdradzę Cię Inni Cię zdradzili pasy polubili ale ja nie! Inni Cię zdradzili pasy polubili ale ja nie! A jak mi ktoś powie ty wiślacki psie A jak mi ktoś powie ty wiślacki psie Pół litra wypiję, mordę mu obiję za nasz TS Pół litra wypiję, mordę mu obiję za nasz TS! |
|
|
|
Miodek
Offline |
|
|
Jeśli jego alergia polega na tym, że jedzie z chustką podłożoną pod nos to raczej żadna tabaka mu nie pomoże. Co innego z zatkanym nosem, wtedy jest jak zbawienie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zatkany nos a alergia to zupełnie coś innego, Medalik Ty masz zamiar się odczulić poprzez tabake czy co bo chyba Cię nie rozumiem
hehehe![]()
WKS ŚLĄSK WROCŁAW
Polsko przepiękna, najwspanialsza !! Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,nie przez to kim jest, lecz przez to czym dzieli się z innymi. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
chyba nie odczulić - chce spróbowac
![]() Na katar napewno ci pomoże... a z alergią też nie powinieneś mieć problemu... mój kumpel ma alergie i bierze cały czas - jeszcze zyje |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Booże przejawiacie typowy syndrom samca - pokazujecie jacy to nie jesteście boscy i twardzi, a później umieracie z byle przeziębienia (śmiertelna choroba przecież!
![]() ![]()
WKS ŚLĄSK WROCŁAW
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Paulinka nie napinaj się tak
heheJestem już po odczulaniu, ale tego nie pozbędziesz się całkowicie więc od czasu do czasu (szczególnie podczas letnich dni) coś mnie dopada i wtedy objawia się to podobnie jak katar. Nie cieknie mi z nosa woda. Mam zatkany i ciężko oddychać. Napisałem w poście wyżej, że mam alergie, abyście w razie czego napisali, że tabaka niedobra dla alergików... itp. Ale z tego co wiem nie ma żadnych przeciwskazań. Jedna jeszcze przyczyna skłania mnie do sięgnięcia po tabake. Mianowicie rzucam właśnie palenie więc może jakiś mały substytut Chyba zdrowsza, przyjemniejsza? Poczytałem wczoraj na stronce www o tradycji wciągania tabaki i się zainteresowałem. Pewnie w najbliższym czasie coś kupie. Jak się spodoba to fajnie, jak nie - trudno.Pozdro. ![]()
Nie mam recepty na jutro, nie umiem pomóc ludziom, cholerny samolub, nie wierze więcej w ludzkość. Nie narzekam, mój świat jest ułożony, wiem co mam, wiem co chce, wiem co muszę zrobić.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tabaka od fajek lepsza jest choćby ze względu na to że ma - tak jak napisałeś - wieloletnie tradycje, pozatym i to i to tytoń tylko że snuff jest o wiele przyjemniejszy bo 1 że smaczniejszy a 2 że możesz sobie raz wziąsć więcej a raz mniej
![]() znam wiele osób które dzięki tabace rzuciły palenie... jest tylko jeden kłopot teraz są uzależnione od tabaki A no i zapomniałbym - są potwierdone badania że tabaka nie jest rakotwórcza! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
eee Medaliku proszę mnie nie straszyć, też jestem alergikiem i mam nadzieję, że poślę to dziadostwo w piździet .. mimo wszystko tabakę odradzam, wg mnie w przypadku alergików jest to tak jak sól na rane - bez napinki
pozdrawiam ![]()
WKS ŚLĄSK WROCŁAW
|
|