|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Wszystkie one to ku*** są...
|
|
|
|
lupus albus
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Nie szarżujesz za bardzo?
ps. Na rozluźnienie - obejrzyj Testosteron - to taki życiowy film, do tego pośmiejesz się. ![]() ![]() ![]() Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
"A moja ciotka nie... Ona jest zakonnicą i w ogóle strasznie brzydka jest " xD
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
JLB
Offline |
|
|
Wilku to właśnie z Testosteronu. Pewnie oglądałes wieć wiesz w jakiej sytuacji był Fistach...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Nie k*rwy tylko s.uki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
lupus albus
Offline |
|
Ale to i tak nie uprawnia do takiego uogólnienia. ________ Szmira? ![]() To bardzo prawdziwy i życiowy film, zrobiony z jajem ![]() ![]() Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''. |
|
|
|
JLB
Offline |
|
A o filmie mam podobne zdanie. (jak Wilku)
Ostatnio edytowane przez Bartosz : 14.06.2008 o godz. 18:13.
|
|
|
|
lupus albus
Offline |
|
|
Bywa.
Cytat:
Nie nam historii jego powstania, ale wydaje mi sie iż to miała być totalna pariodia, a przypadkiem wyszedł im życiowy film. Jesli mowa o szmirach to kandydatem jest Lejdis. _________ Edit: całkiem możliwe ze źle zrozumiałem - zdanie jak Lysy czy ja?
Ostatnio edytowane przez Wilku : 14.06.2008 o godz. 14:04.
![]() ![]() Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
Pociesz się że może Ci się trafi żona Tretyna ;-)
Ostatnio edytowane przez kalashnikov2 : 14.06.2008 o godz. 14:22.
|
|
|
|
lupus albus
Offline |
|
A to wszystko przez.. delfiny ____________ Dj_ibutti - masz może listę dialogową, albo jakiś namiar? ![]()
Ostatnio edytowane przez Wilku : 14.06.2008 o godz. 19:02.
![]() ![]() Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
"No tak delfiny są tutaj świetnym przykładem" xD
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Gigant zawsze doradzi, że w kryzysowych sytuacjach pomaga tylko węgiel.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Najlepsze na szybkie wyleczenie jest ....wojsko. Bardzo szybko wyleczy. Ale nie wiem czy to obecne 8 czy 9 miesięczne. Bo te co kiedyś 2 letnie było idealne na te dolegliwości
. |
|
|
|
JLB
Offline |
|
|
W gre wchodzi rozwiązanie z 'Gdy' Sokoła
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
myśle ze najlepszym podsumowaniem tematu jest ostatni cytat z podpisu Wojtek_Lok
))) |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Najlepszym rozwiązaniem jest poznać inną dziewczyne, wiem to po sobie...a jeszcze tydzień temu inaczej bym pisał...
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ten Rosjanin w ekstremalny sposób chciał wyleczyc rane po zwolnieniu z pracy.8 flaszek wódki wypic - szacunek
http://gazetapraca.pl/gazetapraca/1,..._zwolnili.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Osobiście i z autopsji w czasach licealnych
Bardzo dużo muzyki, jako że byłem i nadal jestem mocno osadzony w klimatach H-H no to dla mnie to było jak zbawienie, ty,mbardziej, że w tych tekstach zawsze przewinęło się o tych tematach. Do tego oczywiście wsparcie ziomków - szczególnie jednego kumpla, któremu jestem zajebiście wdzięczny, że mu się chciało tego słuchać. No i do tego trochę piw, zielony pan owinięty w biały szal i jakoś to zeszło...A z perspektywy powiem Wam, że nie ma co płakać po kobicie... jeśli Cię wyjuchała to lepiej, że teraz niż miałaby to zrobić później. Pozdrówki i nie czytać przypadkiem Młodego Wertera, Kordiana, albo innych zwałowych książek |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Nic nie jest w stanie tak zagoić rany po utracie ukochanej osoby, jak nowa kobieta.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Dokladnie tylko czas wyleczy rany i brak jakiego kolwiek kontaktu z nia. Dzisiaj gdy patrze na jej zdjecie to nie czuje nic pustka i tyle i tak ma byc. Dziewczyny nowej od razu na sile nie szukaj bo to i tak nic nie da. Mi osobiscie omogli przyjaciele i po 3 miesiacach juz bylo git. I jakos troche czasu juz uplynelo i narazie nie chce sobie zaprzatac glowy panienkami nie mam czasu ani checi jezdzic ustawiac sie i chodzic gdzies
![]() W pewnym filmie padlo pytanie: Co jest dla Ciebie wazniejsze dziewczyna czy przyjaciel ... Przyjaciel ... On jest najwazniejszy I taka jest prawda dziewczyny przychodza i odchodza a oni stoja przy tobie stale Pozdro ... PS: A wogole jak chyba kazdy na poczatku widzi dupe i cycki i nie rozdrabnia sie bede z nia dlugo to bede a po pewnym czasie milosc zmienia czlowieka. Ja wysiadywalem od 6 rano na klatce jak bedzie schodzic rano No ale czasy sie zmieniaja i dzisiaj ona wie ze nie moze pokazc mi sie na oczy i spuszcza leb jak mnie widzi po tym gdy nie dalem drugiej szansy dla kurewskich zwyczajow Ciach ...I tak samo jak Jarza HH mi pomogl odniesienie w textach itp to naprawde wspiera na duchu
Ostatnio edytowane przez WiselkaMLP : 04.05.2009 o godz. 16:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Wiesz,coś w tym faktycznie jest,niezły bit i dobry h-h tekst mogą wpłynąć, pomóc się podnieść, przynajmniej u mnie h-h bywa swoistym red-bullem, kopem, który pozwala wrócić do życia (chociaż nie słucham go często), ale chyba nie na każdego to działa...
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
....Czekaj Fokus Rah ,jeszcze oszaleją wszystkie piz*y, gdy poznają mój urok osobisty...
![]() HH dobre na wszystko
Ostatnio edytowane przez Jachcik : 04.05.2009 o godz. 22:04.
![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
ja jakoś nie potrafię się podnieść po słuchaniu HH
po reggae za to odlatuje reggae to darmowy gibon który nie atakuje płuc i mózgu, a serducho ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
możesz mieć jeszcze WYJEBANE I ZOSTAC BŁOGOSŁAWIONYM
Powiem Wam, że nie wchodziłem tutaj bo myślałem, że jakiś temat medyczny albo o kontuzjach pilkarzy hehe |
|
|