![]() |
Wszystkie one to ku*** są...
|
Cytat:
ps. Na rozluźnienie - obejrzyj Testosteron - to taki życiowy film, do tego pośmiejesz się. ;) |
Cytat:
|
Wilku to właśnie z Testosteronu. Pewnie oglądałes wieć wiesz w jakiej sytuacji był Fistach...
|
Nie k*rwy tylko s.uki ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale to i tak nie uprawnia do takiego uogólnienia. ________ Cytat:
To bardzo prawdziwy i życiowy film, zrobiony z jajem :D |
Cytat:
A o filmie mam podobne zdanie. (jak Wilku) |
Cytat:
Cytat:
Nie nam historii jego powstania, ale wydaje mi sie iż to miała być totalna pariodia, a przypadkiem wyszedł im życiowy film. Jesli mowa o szmirach to kandydatem jest Lejdis. _________ Edit: całkiem możliwe ze źle zrozumiałem - zdanie jak Lysy czy ja? |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
A to wszystko przez.. delfiny :-D ____________ Dj_ibutti - masz może listę dialogową, albo jakiś namiar? ;) |
"No tak delfiny są tutaj świetnym przykładem" xD
|
Gigant zawsze doradzi, że w kryzysowych sytuacjach pomaga tylko węgiel.:lol:
|
Najlepsze na szybkie wyleczenie jest ....wojsko. Bardzo szybko wyleczy. Ale nie wiem czy to obecne 8 czy 9 miesięczne. Bo te co kiedyś 2 letnie było idealne na te dolegliwości :).
|
W gre wchodzi rozwiązanie z 'Gdy' Sokoła ;)
|
myśle ze najlepszym podsumowaniem tematu jest ostatni cytat z podpisu Wojtek_Lok :))))
|
Najlepszym rozwiązaniem jest poznać inną dziewczyne, wiem to po sobie...a jeszcze tydzień temu inaczej bym pisał...
|
ten Rosjanin w ekstremalny sposób chciał wyleczyc rane po zwolnieniu z pracy.8 flaszek wódki wypic - szacunek
http://gazetapraca.pl/gazetapraca/1,..._zwolnili.html |
Osobiście i z autopsji w czasach licealnych
Bardzo dużo muzyki, jako że byłem i nadal jestem mocno osadzony w klimatach H-H no to dla mnie to było jak zbawienie, ty,mbardziej, że w tych tekstach zawsze przewinęło się o tych tematach. Do tego oczywiście wsparcie ziomków - szczególnie jednego kumpla, któremu jestem zajebiście wdzięczny, że mu się chciało tego słuchać. No i do tego trochę piw, zielony pan owinięty w biały szal ;) i jakoś to zeszło... A z perspektywy powiem Wam, że nie ma co płakać po kobicie... jeśli Cię wyjuchała to lepiej, że teraz niż miałaby to zrobić później. Pozdrówki i nie czytać przypadkiem Młodego Wertera, Kordiana, albo innych zwałowych książek :D |
Nic nie jest w stanie tak zagoić rany po utracie ukochanej osoby, jak nowa kobieta.
|
Cytat:
Aniele, tak wiele... |
Cytat:
|
Dokladnie tylko czas wyleczy rany i brak jakiego kolwiek kontaktu z nia. Dzisiaj gdy patrze na jej zdjecie to nie czuje nic pustka i tyle i tak ma byc. Dziewczyny nowej od razu na sile nie szukaj bo to i tak nic nie da. Mi osobiscie omogli przyjaciele i po 3 miesiacach juz bylo git. I jakos troche czasu juz uplynelo i narazie nie chce sobie zaprzatac glowy panienkami nie mam czasu ani checi jezdzic ustawiac sie i chodzic gdzies :)
W pewnym filmie padlo pytanie: Co jest dla Ciebie wazniejsze dziewczyna czy przyjaciel ... Przyjaciel ... On jest najwazniejszy I taka jest prawda dziewczyny przychodza i odchodza a oni stoja przy tobie stale Pozdro ... PS: A wogole jak chyba kazdy na poczatku widzi dupe i cycki i nie rozdrabnia sie bede z nia dlugo to bede a po pewnym czasie milosc zmienia czlowieka. Ja wysiadywalem od 6 rano na klatce jak bedzie schodzic rano :) No ale czasy sie zmieniaja i dzisiaj ona wie ze nie moze pokazc mi sie na oczy i spuszcza leb jak mnie widzi po tym gdy nie dalem drugiej szansy dla kurewskich zwyczajow :) Ciach ... I tak samo jak Jarza HH mi pomogl odniesienie w textach itp to naprawde wspiera na duchu |
Cytat:
|
....Czekaj Fokus Rah ,jeszcze oszaleją wszystkie piz*y, gdy poznają mój urok osobisty...:)
HH dobre na wszystko :D |
ja jakoś nie potrafię się podnieść po słuchaniu HH
po reggae za to odlatuje :D reggae to darmowy gibon który nie atakuje płuc i mózgu, a serducho ! :D |
możesz mieć jeszcze WYJEBANE I ZOSTAC BŁOGOSŁAWIONYM:D
Powiem Wam, że nie wchodziłem tutaj bo myślałem, że jakiś temat medyczny albo o kontuzjach pilkarzy hehe |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl