Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Gojenie ran (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=2339)

Bartosz 14.06.2008 13:02

Wszystkie one to ku*** są...

Wilku 14.06.2008 13:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bartosz (Post 551436)

Nie szarżujesz za bardzo?

ps.
Na rozluźnienie - obejrzyj Testosteron - to taki życiowy film, do tego pośmiejesz się. ;)

dj_ibutti 14.06.2008 13:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bartosz (Post 551436)

"A moja ciotka nie... Ona jest zakonnicą i w ogóle strasznie brzydka jest " xD

Bartosz 14.06.2008 13:30

Wilku to właśnie z Testosteronu. Pewnie oglądałes wieć wiesz w jakiej sytuacji był Fistach...

pietruch 14.06.2008 13:38

Nie k*rwy tylko s.uki ;)

Lysy 14.06.2008 13:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bartosz (Post 551446)
Wilku to właśnie z Testosteronu. Pewnie oglądałes wieć wiesz w jakiej sytuacji był Fistach...

Oglądacie takie szmiry, a poźniej dziwicie się , że przewraca się wam w głowach.

Wilku 14.06.2008 13:46

Cytat:

Khmm.. no wiem - okazał się łosiem i tyle.

Ale to i tak nie uprawnia do takiego uogólnienia.

________

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lysy (Post 551455)
Oglądacie takie szmiry, a poźniej dziwicie się , że przewraca się wam w głowach.

Szmira? :>

To bardzo prawdziwy i życiowy film, zrobiony z jajem :D

Bartosz 14.06.2008 13:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wilku (Post 551456)
Khmm.. no wiem - okazał się łosiem i tyle.

Ale to i tak nie uprawnia do takiego uogólnienia.

________

Szmira? :>

To bardzo prawdziwy i życiowy film, zrobiony z jajem :D

Emocje, emocje, emocje.

A o filmie mam podobne zdanie. (jak Wilku)

Wilku 14.06.2008 13:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bartosz (Post 551458)
Emocje, emocje, emocje.

Bywa.
Cytat:

A o filmie mam podoobne zdanie.
Bartosz - bo za bardzo odnosisz to/go do swojej sytuacji.

Nie nam historii jego powstania, ale wydaje mi sie iż to miała być totalna pariodia, a przypadkiem wyszedł im życiowy film.

Jesli mowa o szmirach to kandydatem jest Lejdis.

_________

Edit: całkiem możliwe ze źle zrozumiałem - zdanie jak Lysy czy ja?

kalashnikov2 14.06.2008 14:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wilku (Post 551462)
Nie nam historii jego powstania, ale wydaje mi sie iż to miała być totalna pariodia, a przypadkiem wyszedł im życiowy film.

Jesli mowa o szmirach to kandydatem jest Lejdis.

Jesli chodzi o Karolaka i historie z dziewczyną z Piły - to jest ona autentyczna, tzn Karolak naprawdę naciął się na pile z Piły :D

Cytat:

Pociesz się że może Ci się trafi żona Tretyna ;-)

Wilku 14.06.2008 14:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kalashnikov2 (Post 551472)
Jesli chodzi o Karolaka i historie z dziewczyną z Piły - to jest ona autentyczna, tzn Karolak naprawdę naciął się na pile z Piły :D

A to wszystko przez.. delfiny :-D

Dj_ibutti - masz może listę dialogową, albo jakiś namiar? ;)

dj_ibutti 14.06.2008 17:28

"No tak delfiny są tutaj świetnym przykładem" xD

_ukoL 14.06.2008 17:51

Gigant zawsze doradzi, że w kryzysowych sytuacjach pomaga tylko węgiel.:lol:

Gwiaździsty 14.06.2008 17:58

Najlepsze na szybkie wyleczenie jest ....wojsko. Bardzo szybko wyleczy. Ale nie wiem czy to obecne 8 czy 9 miesięczne. Bo te co kiedyś 2 letnie było idealne na te dolegliwości :).

Bartosz 14.06.2008 18:14

W gre wchodzi rozwiązanie z 'Gdy' Sokoła ;)

Proud 14.06.2008 19:11

myśle ze najlepszym podsumowaniem tematu jest ostatni cytat z podpisu Wojtek_Lok :))))

Zieniu17 08.07.2008 16:13

Najlepszym rozwiązaniem jest poznać inną dziewczyne, wiem to po sobie...a jeszcze tydzień temu inaczej bym pisał...

AYALA 04.05.2009 11:17

ten Rosjanin w ekstremalny sposób chciał wyleczyc rane po zwolnieniu z pracy.8 flaszek wódki wypic - szacunek
http://gazetapraca.pl/gazetapraca/1,..._zwolnili.html

Jarza 04.05.2009 13:29

Osobiście i z autopsji w czasach licealnych

Bardzo dużo muzyki, jako że byłem i nadal jestem mocno osadzony w klimatach H-H no to dla mnie to było jak zbawienie, ty,mbardziej, że w tych tekstach zawsze przewinęło się o tych tematach.
Do tego oczywiście wsparcie ziomków - szczególnie jednego kumpla, któremu jestem zajebiście wdzięczny, że mu się chciało tego słuchać.
No i do tego trochę piw, zielony pan owinięty w biały szal ;) i jakoś to zeszło...

A z perspektywy powiem Wam, że nie ma co płakać po kobicie... jeśli Cię wyjuchała to lepiej, że teraz niż miałaby to zrobić później.

Pozdrówki i nie czytać przypadkiem Młodego Wertera, Kordiana, albo innych zwałowych książek :D

gris 04.05.2009 13:50

Nic nie jest w stanie tak zagoić rany po utracie ukochanej osoby, jak nowa kobieta.

Kyno 04.05.2009 15:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jarza (Post 720225)
estem mocno osadzony w klimatach H-H no to dla mnie to było jak zbawienie, ty,mbardziej, że w tych tekstach zawsze przewinęło się o tych tematach.

Magia tekstów Donia, Libera i Meza :rotfl:

Aniele, tak wiele...

Maciuś 04.05.2009 16:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gris (Post 720272)
Nic nie jest w stanie tak zagoić rany po utracie ukochanej osoby, jak nowa kobieta.

Zgadza sie, "czas leczy rany" to mit.

WiselkaMLP 04.05.2009 16:22

Dokladnie tylko czas wyleczy rany i brak jakiego kolwiek kontaktu z nia. Dzisiaj gdy patrze na jej zdjecie to nie czuje nic pustka i tyle i tak ma byc. Dziewczyny nowej od razu na sile nie szukaj bo to i tak nic nie da. Mi osobiscie omogli przyjaciele i po 3 miesiacach juz bylo git. I jakos troche czasu juz uplynelo i narazie nie chce sobie zaprzatac glowy panienkami nie mam czasu ani checi jezdzic ustawiac sie i chodzic gdzies :)

W pewnym filmie padlo pytanie: Co jest dla Ciebie wazniejsze dziewczyna czy przyjaciel ... Przyjaciel ... On jest najwazniejszy

I taka jest prawda dziewczyny przychodza i odchodza a oni stoja przy tobie stale

Pozdro ...

PS: A wogole jak chyba kazdy na poczatku widzi dupe i cycki i nie rozdrabnia sie bede z nia dlugo to bede a po pewnym czasie milosc zmienia czlowieka. Ja wysiadywalem od 6 rano na klatce jak bedzie schodzic rano :) No ale czasy sie zmieniaja i dzisiaj ona wie ze nie moze pokazc mi sie na oczy i spuszcza leb jak mnie widzi po tym gdy nie dalem drugiej szansy dla kurewskich zwyczajow :) Ciach ...

I tak samo jak Jarza HH mi pomogl odniesienie w textach itp to naprawde wspiera na duchu

igortsw 04.05.2009 17:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jarza (Post 720225)
Bardzo dużo muzyki, jako że byłem i nadal jestem mocno osadzony w klimatach H-H no to dla mnie to było jak zbawienie, ty,mbardziej, że w tych tekstach zawsze przewinęło się o tych tematach.

Wiesz,coś w tym faktycznie jest,niezły bit i dobry h-h tekst mogą wpłynąć, pomóc się podnieść, przynajmniej u mnie h-h bywa swoistym red-bullem, kopem, który pozwala wrócić do życia (chociaż nie słucham go często), ale chyba nie na każdego to działa...

Jachcik 04.05.2009 22:00

....Czekaj Fokus Rah ,jeszcze oszaleją wszystkie piz*y, gdy poznają mój urok osobisty...:)

HH dobre na wszystko :D

banasik 04.05.2009 22:35

ja jakoś nie potrafię się podnieść po słuchaniu HH

po reggae za to odlatuje :D

reggae to darmowy gibon który nie atakuje płuc i mózgu, a serducho ! :D

fcz1985 04.05.2009 22:45

możesz mieć jeszcze WYJEBANE I ZOSTAC BŁOGOSŁAWIONYM:D
Powiem Wam, że nie wchodziłem tutaj bo myślałem, że jakiś temat medyczny albo o kontuzjach pilkarzy hehe

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:27.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl