The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WildDog
Senior Member

Od: 03.2021

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary Wczoraj, 11:01
adfurle napisał(a):Wyświetl post
Poczytałem Q&A z prezesem na iksie i najbardziej zaciekawiło mnie info o pojawieniu się kogoś z propozycją pomocy przy wykupie stadionu od miasta. Nie wiem, czy to tylko takie sobie pieprzenie, czy coś realnego, ale uznajmy, że ktoś się z czymś takim zjawił. Kiedyś pojawiła się realna wycena stadionu na ponad 100 mln. Już sobie wyobrażam to święte oburzenie "opinii publicznej" (a przede wszystkim szczerbatych kibiców sąsiadki). Jakie 100 mln, jak stadion kosztował ponad 600. Dziwne też, że Królewski w ogóle o tym wspomina, skoro chciał burzyć ten stadion
Są takie plany w wizji Królewskiego z wykupem (to moze finalna i dosc daleka przyszłość. Na razie wchodzi w grę tzw Operator stadionu). Odnośnie ceny. Uważam, że miasto z chęcią pozbędzie się tego strupa obciążającego budżet miasta......i cena wykupu, przejecia na całkowitą wlasnisc obiektu, będzie bliższa 100m jak 600 m.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary Wczoraj, 11:19
Prawda jest taka, że to my kibice robimy różnicę...

Bo każdy "inwestor" chce być kojarzony z czymś pozytywnym. Mecz jubileuszowy to kolejna okazja żeby pokazać cywilizowaną twarz kibicowania. Tym razem wspólnie z kibicami przeciwnej drużyny.

Różnica taka że zasięgi Wrexham spowodują, że każda fotka czy filmik z automatu będzie oglądany w milionowej skali. Nie trzeba być geniuszem żeby to rozumieć.

Klub powinien pomyśleć nad rozszerzeniem całego wydarzenia, na przykład przed samym meczem,rozegrać mecz między drużynami kibiców. , Juniorów, może drużyn kobiecych, o ile Wrexham taką posiada.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
WildDog
Senior Member

Stary Wczoraj, 11:37
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Prawda jest taka, że to my kibice robimy różnicę...

Bo każdy "inwestor" chce być kojarzony z czymś pozytywnym. Mecz jubileuszowy to kolejna okazja żeby pokazać cywilizowaną twarz kibicowania. Tym razem wspólnie z kibicami przeciwnej drużyny.

Różnica taka że zasięgi Wrexham spowodują, że każda fotka czy filmik z automatu będzie oglądany w milionowej skali. Nie trzeba być geniuszem żeby to rozumieć.

Klub powinien pomyśleć nad rozszerzeniem całego wydarzenia, na przykład przed samym meczem,rozegrać mecz między drużynami kibiców. , Juniorów, może drużyn kobiecych, o ile Wrexham taką posiada.
Posiadają drużynę "babską". Kobitki grają na kameralnym stadioniku usytuowanym poza Wrexham. Miałem przyjemność być na kilku meczach, ponieważ moja sąsiadką (b.dobra kolezanka mej małżonki) tam grała....
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary Wczoraj, 12:31
Więc w kolejności,

Juniorzy, kibice, kobitki i danie główne.

Jeżeli ktoś z klubu to czyta...

Do roboty
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Stary Wczoraj, 14:26
Więc w kolejności,

Juniorzy, kibice, kobitki i danie główne.

Jeżeli ktoś z klubu to czyta...

Do roboty
Ooo, to jaroo1 by się nadał wysmienicie. W kategorii kobitek
Ostatnio edytowane przez leszekpw : Wczoraj o godz. 14:37.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary Wczoraj, 20:44
WildDog napisał(a):Wyświetl post
Przecież Wrexham to obecnie w piłkarskim światku najbardziej popularna firma!!!
Nie jest. Jest popularna w światku celebrycko-filmowym, nie piłkarskim.

Co oczywiście nie oznacza, że wybór jest zły - wszystko zależy od tego, jakie cele mu przyświecały. Jeśli zrobienie szumu w światku celebryckim, pewnie się broni.

Jeśli natomiast chodzi o atrakcyjność rywala dla kibiców - liczba sprzedanych biletów od marca(!) do tej pory mówi wszystko. Przypomnę, że w międzyczasie sprzedaliśmy "na pniu" dwa komplety na mecze ligowe (plus jeden prawie komplet), wywalczyliśmy awans, zrobiliśmy wielką fetę, sprzedaliśmy też bardzo dużo całkiem drogich karnetów, gdyby ktoś chciał się tłumaczyć wysoką ceną biletów. Ewidentnie widać, że ten akurat mecz ludzie zrzucili na sam koniec w swojej hierarchii.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary Wczoraj, 21:35
Prawie 15 000 do teraz nie zrzuciło . Mimo że mecz za ponad miesiąc. Więc lamenty zupełnie nie na miejscu.

A "atrakcyjność rywala" to puste hasło. Trzeci skład Barcelony byłby atrakcyjniejszy? Medialnie na pewno nie, wystarczy sprawdzić z kim sparingi gra Wrexham.

Będzie komplet, a jak ktoś się sfrajeruje jak niegdyś przy rewanżu z Trnawą to tylko jego wina
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary Wczoraj, 21:40
Tak sobie patrzę z kim Wrexham będzie grać mecze sparingowe

Wyceny drużyn z transfermarkt w milionach euro:
United: 752
Leeds: 358
Sunderland: 386
Liverpool: 939
Wisła: 10

To jest inny świat i w zasadzie my tu za bardzo nie pasujemy do tego towarzystwa. Ciekawe, czy Disney wpadnie do nas nakręcić odcinek.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary Wczoraj, 22:13
Prawie 15 000 do teraz nie zrzuciło .
Szaleństwo! To już prawie średnia z sezonu spadkowego!

A tak na serio, to powiedzmy sobie szczerze - projekt Wrexham to projekt czysto marketingowy, żeby było o nas głośno w jakichś sferach, tyle że niekoniecznie piłkarskich.

I to nie jest dla mnie żaden problem. Po prostu to nie jest mecz, który byłby atrakcyjny dla przeciętnego kibica Wisły (który pół roku temu nie wiedział, że istnieje taki klub i ni cholery pewnie nie wymieniłby do dzisiaj żadnego jego zawodnika - ba, to samo zapewne ma przeciętny kibic z Włoch, Hiszpanii, Francji itd.), za to może dać wymierne korzyści marketingowe dla klubu.

Tu nie chodzi o to, żeby znowu ustawiać się wg tych samych schematów naszej małej wojny plemiennej, że prezes robi źle albo dobrze, chodzi o to, aby przy okazji meczu nie zakłamywać rzeczywistości, że piłkarski świat żyje Wrexhamem, a kibice zabijają się o bilety, tylko akurat od marca czekają, bo do meczu jeszcze miesiąc.

No sorry, ale nie. Po prostu na tę chwilę ludzie mają w d*pie ten Wrexham, Pogoń Siedlce, Chrobry Głogów i Puszcza Niepołomice miały większą moc przyciągania.

Ale tak, sam chciałbym aby na meczu był komplet, a Wisła pojawiła się w mediach, serialach i w ogóle, bo cholernie tego potrzebujemy, rozgłosu, sponsorów, pozytywnego PR i, last but not least, kasy za pełny stadion. Mam nadzieję, ze bilety wreszcie zaczną się sprzedawać, oczywiście jak już ludzie wygooglają się jak sławny jest ten klub, o którym wcześniej nigdy nie słyszeli
Odpowiedz cytując
WildDog
Senior Member

Stary Wczoraj, 22:29
MaLk napisał(a):Wyświetl post

A tak na serio, to powiedzmy sobie szczerze - projekt Wrexham to projekt czysto marketingowy, żeby było o nas głośno w jakichś sferach, tyle że niekoniecznie piłkarskich.

I to nie jest dla mnie żaden problem. Po prostu to nie jest mecz, który byłby atrakcyjny dla przeciętnego kibica Wisły (który pół roku temu nie wiedział, że istnieje taki klub i ni cholery pewnie nie wymieniłby do dzisiaj żadnego jego zawodnika - ba, to samo zapewne ma przeciętny kibic z Włoch, Hiszpanii, Francji itd.), za to może dać wymierne korzyści marketingowe dla klubu.

Tu nie chodzi o to, żeby znowu ustawiać się wg tych samych schematów naszej małej wojny plemiennej, że prezes robi źle albo dobrze, chodzi o to, aby przy okazji meczu nie zakłamywać rzeczywistości, że piłkarski świat żyje Wrexhamem, a kibice zabijają się o bilety, tylko akurat od marca czekają, bo do meczu jeszcze miesiąc.

No sorry, ale nie. Po prostu na tę chwilę ludzie mają w d*pie ten Wrexham, Pogoń Siedlce, Chrobry Głogów i Puszcza Niepołomice miały większą moc przyciągania.

Ale tak, sam chciałbym aby na meczu był komplet, a Wisła pojawiła się w mediach, serialach i w ogóle, bo cholernie tego potrzebujemy, rozgłosu, sponsorów, pozytywnego PR i, last but not least, kasy za pełny stadion. Mam nadzieję, ze bilety wreszcie zaczną się sprzedawać, oczywiście jak już ludzie wygooglają się jak sławny jest ten klub, o którym wcześniej nigdy nie słyszeli
No tak, bo to swiat huliganski, gdy tam będziemy widzialni i docenienie przyciągnie do nas inwestorów. Co tam jakiś klubik z zadupia Europy, o którym trąbią celebryci. I grają z nim w sparingach jakies klubiki, o ktorych nawet nikt nie słyszał...........również mocno popieram Twe argumenty o lichej frekwencji. Tym bardziej, ze na taka Puszcze czy inne Siedlce bilety były trzy razy droższe niż na smieszny Wrexham.....Krótko; masz rację po całości i w całości....
Ostatnio edytowane przez WildDog : Wczoraj o godz. 22:34.
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Stary Dzisiaj, 05:24

Moim zdaniem to projekt przede wszystkim po znajomości- jest Moore, a nie ma kasy ani znajomości na okazyjne ściągnięcie jakiejś bardziej znanej drużyny. No i fajnie. Puszcza, Chrobry itd. to były decydujące mecze o coś, a letni sparing z drużyną tydzień po urlopach takim nie jest.
Ostatnio edytowane przez doktor granat : Dzisiaj o godz. 07:37.
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary Dzisiaj, 07:10
Ten serial "Wlcome to Wrexham" jest dosc popularny w Stanach Zjednoczonych. Premiery odcinkow oglada do 5 milionow osob a ogladalnosc meczow Wrexham zwiekszyla sie o 800%.

Ile osob oglada serial z opoznieniem i ile osob sledzi klub w socialach to moge tylko zgadywac. Na pewno dzieki serialowi i wlascicielowi jest to klub popularny wsrod takich zwyklych zjadaczy serialowego chleba.

Chyba nikt nie ma watpliwosci, ze wybrany byl wlasnie Wrexham aby choc czesc tej popularnosci splynelo na Wisle.

GIF zeby do dla niektorych zobrazowac.
Odpowiedz cytując
swiety37
Senior Member

Od: 06.2010

Stary Dzisiaj, 08:12
Wydaje mi się, że Disney może poświęcić nam kilka minut w serialu. Dosyć interesująca historia Wisły w XXI wieku do opowiedzenia...
Duże sukcesy, potem bandyckie rządy "kibiców", prawie bankructwo, akcja ratunkowa, spadek, tułaczka w 1 lidze i na świeżo awans z filmikami z fety.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary Dzisiaj, 08:32
No tak, bo to swiat huliganski, gdy tam będziemy widzialni i docenienie przyciągnie do nas inwestorów. Co tam jakiś klubik z zadupia Europy, o którym trąbią celebryci.
Nie mam zielonego pojęcia po kiego postanowiłeś radośnie wkleić tutaj świat (c)huligański, ale najciekawsze jest to, że tak się zarzekając, mimo wszystko przyznałeś mi rację - ten mecz jest po to, żeby szukać inwestorów i podpinać się pod celebrycką sławę.

Ja nie napisałem, że to coś złego. Nie napisałem też, że Wrexham jest śmieszny. Jeśli ma to nam pomóc finansowo, to OK. Tym bardziej, że w normalnych okolicznościach byłby poza naszym zasięgiem.

Napisałem tylko, żeby nie zakłamywać przy okazji faktów, które są jakie ją - marka klubu nikogo nie porwała, frekwencja jest na tę chwilę licha, a Wrexham jest po prostu ciągle marką medialną, popularną w określonych kręgach, ale nie piłkarską. Przeciętny kibic - dobrze jeśli w ogóle wie o istnieniu tego klubu, to piłkarsko ceni go gdzieś na poziomie sąsiadów w tabeli - Derby. Piłkarsko - nie kojarzy się nikomu z niczym. Tylko tyle.

Więc rozumiem, że mogę jeszcze ze trzydzieści razy napisać, że prostowałem tylko Twoją oczywistą głupotę o tym, że Wrexham jest "najbardziej popularną firmą w piłkarskim światku", ale Ty będziesz kolejne trzydzieści razy próbował sprowadzić to do tego, że krytykuję ten wybór, mimo iż od pierwszego wpisu piszę co innego. Wybór jest adekwatny do celu, a celem po prostu nie było znalezienie marki piłkarskiej żeby sobie kibice poświętowali, tylko marketingowej, żeby szukać inwestorów/sponsorów i propagować markę własną.

Fajnie by było, żeby ludzie na ten mecz jednak przyszli, bo będzie źle - właśnie marketingowo - wyglądało, jak nie będzie kompletu. Mam nadzieję, że będzie.
Odpowiedz cytując
WildDog
Senior Member

Stary Dzisiaj, 12:41
Moze wprowadzę małą poprawkę Miałem napisać, ze Wrexham jest obecnie najbardziej popularnym klubem ZE światka piłkarskiego. Nie mialem na mysly, ze hest nsjbardziej popularny wsrod kibicow. .......A jezeli chodzi o frekwencje na mecz hucznie nazywany jhbileuszowym, rozgrywany w sezonie wakacyjnym.....przypomnij sobie tłumy na wielkiej Sevilii, w czasach świetności Wisły........Jak nas będzie nawet te 15k + 1, 5k gosci (tyle juz wykupili biletow ze swojej 2 1k puli) to juz wynik wybitny! Nie czepialem się reszty Twojej wypowiedzi. Tylko do tych dwóch powyższych jej elementów. Wiadomo, ze ten mecz to głównie szansa aby usłyszeno o nas poza Polską. A raczej tego efektu nie byłoby po meczu z Lazzio, czy nawet ponownej potyczki z Sevilla.
Ostatnio edytowane przez WildDog : Dzisiaj o godz. 13:28.
Odpowiedz cytując
WildDog
Senior Member

Stary Dzisiaj, 13:07
As napisał(a):Wyświetl post
Ten serial "Wlcome to Wrexham" jest dosc popularny w Stanach Zjednoczonych. Premiery odcinkow oglada do 5 milionow osob a ogladalnosc meczow Wrexham zwiekszyla sie o 800%.

Ile osob oglada serial z opoznieniem i ile osob sledzi klub w socialach to moge tylko zgadywac. Na pewno dzieki serialowi i wlascicielowi jest to klub popularny wsrod takich zwyklych zjadaczy serialowego chleba.

Chyba nikt nie ma watpliwosci, ze wybrany byl wlasnie Wrexham aby choc czesc tej popularnosci splynelo na Wisle.

GIF zeby do dla niektorych zobrazowac.
Chyba nikt nie ma wątpliwości, że wybrany był właśnie Wrexham aby choć cześć tej popularności spłynęło na Wisłę.........chyba, śmiało wykreślam z Twej wypowiedzi. Na dodatek, a takie głosy się już pojawiają, to nie ukłon Wisly dla Moora. Tylko to Peter doprowadził, ze gramy z tą druzyna. Popatrzcie z kim (a szczególnie zwrocie uwagę na miejsca sparingów Smoków z Wrexham) oni grają. Royalmichael wkleił opowyżej listę i przy drużynach podał zestaw jakiś cyferek..........dość mocno nasza liczba się tam prezentuje.
Odpowiedz cytując
WildDog
Senior Member

Stary Dzisiaj, 13:13
Swiat "H"uliganski, napisałem dla podkreślenia, ze chuligani stadionowi to dla mnie huligani w odróżnieniu od innych rzezimieszkow ulicznych chuliganami zwanymi.
Ostatnio edytowane przez WildDog : Dzisiaj o godz. 13:21.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary Dzisiaj, 13:40
Moze wprowadzę małą poprawkę Miałem napisać, ze Wrexham jest obecnie najbardziej popularnym klubem ZE światka piłkarskiego.
A są jakieś kluby piłkarskie spoza świata piłkarskiego? W sensie, że alternatywą był mecz z klubem rugby czy siatkówki?

Pomijam już merytoryczną treść tej tezy o "najbardziej popularnym" - rozumiem, że Barca, Real, ManC, PSG czy inne Bayerny obecnie chowają się w cieniu Wrexham

Cytat:
przypomnij sobie tłumy na wielkiej Sevilii, w czasach świetności Wisły........
No niestety pamiętam. Akurat wtedy stadion był w przebudowie, mecz był we wrześniu, my dopiero co spieprzyliśmy mistrzostwo na stulecie i graliśmy najgorszy ówcześnie sezon, a kibice bojkotowali mecz/doping ze względu na zwolnienie Petrescu - taki to był moment świetności klubu. Trochę mało sensowny punkt odniesienia - ogólnie wszystko na odwrót

Cytat:
Jak nas będzie nawet te 15k + 1, 5k gosci (tyle juz wykupili biletow ze swojej 2 1k puli) to juz wynik wybitny!
Rozumiem, że "wybitny" to w tym nowym znaczeniu, które propaguje Stanowski?

Żeby to wyglądało sensownie marketingowo, żeby ktoś się nami zainteresował, a stadion wyglądał fajnie na tych wytęsknionych filmikach, które potem mają się pojawić w sieci czy w serialu, musi być ze 25 tys.
Odpowiedz cytując
WildDog
Senior Member

Stary Dzisiaj, 15:00
A są jakieś kluby piłkarskie spoza świata piłkarskiego? W sensie, że alternatywą był mecz z klubem rugby czy siatkówki?

Pomijam już merytoryczną treść tej tezy o "najbardziej popularnym" - rozumiem, że Barca, Real, ManC, PSG czy inne Bayerny obecnie chowają się w cieniu Wrexham

No niestety pamiętam. Akurat wtedy stadion był w przebudowie, mecz był we wrześniu, my dopiero co spieprzyliśmy mistrzostwo na stulecie i graliśmy najgorszy ówcześnie sezon, a kibice bojkotowali mecz/doping ze względu na zwolnienie Petrescu - taki to był moment świetności klubu. Trochę mało sensowny punkt odniesienia - ogólnie wszystko na odwrót

Rozumiem, że "wybitny" to w tym nowym znaczeniu, które propaguje Stanowski?

Żeby to wyglądało sensownie marketingowo, żeby ktoś się nami zainteresował, a stadion wyglądał fajnie na tych wytęsknionych filmikach, które potem mają się pojawić w sieci czy w serialu, musi być ze 25 tys.

W mojej opinii (i chyba większości) Wrexham to obecnie klub piłkarski najbardziej popularny w tzw świecie pozasportowym. I dodam (podkredlajac, ze to moja opinia) ten przecuenik, to najlepsza opcja, jaka mogla nam się trafić w obecnej sytuacji. Chyba najlepszy ruch jaki umozliwia nam dotarcie do jak najszerszej rzeszty potencjalnych inwestorów. Faktem jest, ze dla wielu fanów Wisły to nie najlepszy (wręcz slaby) przeciwnik.....ale podkreślam, nie chodzi o atrakcyjność, a inne aspekty....

Twoja propozycja ad meczu naszych kopaczy np z siatkarkami czy innymi koszykarkami.....brzmi zachęcająco i powinna być rozważana przez naszych włodarzy.

A 25k powinno być na tym meczu......"Czas pokaże", że nawiąże do już klasycznego cytatu.
Ostatnio edytowane przez WildDog : Dzisiaj o godz. 15:53.
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Stary Dzisiaj, 16:21
W mojej opinii (i chyba większości) Wrexham to obecnie klub piłkarski najbardziej popularny w tzw świecie pozasportowym. I dodam (podkredlajac, ze to moja opinia) ten przecuenik, to najlepsza opcja, jaka mogla nam się trafić w obecnej sytuacji. Chyba najlepszy ruch jaki umozliwia nam dotarcie do jak najszerszej rzeszty potencjalnych inwestorów. Faktem jest, ze dla wielu fanów Wisły to nie najlepszy (wręcz slaby) przeciwnik.....ale podkreślam, nie chodzi o atrakcyjność, a inne aspekty....

Twoja propozycja ad meczu naszych kopaczy np z siatkarkami czy innymi koszykarkami.....brzmi zachęcająco i powinna być rozważana przez naszych włodarzy.

A 25k powinno być na tym meczu......"Czas pokaże", że nawiąże do już klasycznego cytatu.
Tak samo czas pokaże w jakim zakresie i czy w ogóle mecz z nami zostanie zauważony w serialu i social mediach innych niż nasze.
I czas pokaże czy w rezultacie pojawi się ktoś nowy chętny dać kasę (dużo kasy) na Wisłę. Oby tak.
Odpowiedz cytując
WildDog
Senior Member

Stary Dzisiaj, 18:25
doktor granat napisał(a):Wyświetl post
Tak samo czas pokaże w jakim zakresie i czy w ogóle mecz z nami zostanie zauważony w serialu i social mediach innych niż nasze.
I czas pokaże czy w rezultacie pojawi się ktoś nowy chętny dać kasę (dużo kasy) na Wisłę. Oby tak.
Ja nie twierdzę, że sponsorzy, inwestorzy będą się pchać oknami, drzwiami i innymi bramami do nas. Uważam jedynie, że potyczka z Wrexham stwarza większe szanse na pokazanie nas tzw "opinii swiatowej"..a być może to o czym wspominasz się wydarzy, OBY TAK!......Czas pokaże....
Ostatnio edytowane przez WildDog : Dzisiaj o godz. 18:35.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary Dzisiaj, 19:00

Jak to wreszcie?

To te 14 000 to za darmo rozdali? średnia z sezonu spadkowego? To może powiedz ile biletów było sprzedanych na miesiąc przed meczami w aktualnym rekordowym sezonie?

Biletów poszło więcej kiedy była niższa cena, Teraz czy go kupisz dzisiaj czy za miesiąc nie robi żadnej różnicy. Sprzedaż przyspieszy kiedy zaczną się kończyć, a to już nie długo...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
WildDog
Senior Member

Stary Dzisiaj, 19:33
Jeżeli mamy się licytować o liczbę "kibiców" Wisły, których przyciagnie na mecz Wrescam czy innymi Bayern, to wybaczcie. My chyba nie musimy udowadniać, że nasi kibice tłumnie uczestniczą w meczach nie ze względu na przeciwnika....ale na fakt, że to NASZA WISŁA gra!!........A taki mecz jubileuszowy to powinien być punkt obowiązkowy w kalendarzu każdego Wislaka, niezależnie od przeciwnika. A "turystom" którzy sa rozczarowani, że na R22 nie zobaczą marki z najwyższej półki sukcesowych klubów polecam zwiedzić w tym czasie Wawel ewentualnie rejs po Wiśle (rzece) parostatkiem zaliczyć!......Mecze Wisły to przeżycie, nie atrakcja turystyczna!
Ostatnio edytowane przez WildDog : Dzisiaj o godz. 19:53.
Odpowiedz cytując
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Stary Dzisiaj, 19:38
Ja nie twierdzę, że sponsorzy, inwestorzy będą się pchać oknami, drzwiami i innymi bramami do nas. Uważam jedynie, że potyczka z Wrexham stwarza większe szanse na pokazanie nas tzw "opinii swiatowej"..a być może to o czym wspominasz się wydarzy, OBY TAK!......Czas pokaże....
Osiem lat już szukamy inwestorów
Szukamy i nie znajdujemy...
Czy my źle szukamy?

OK. Teraz na pewno po meczu z Wrexhamami bedom tu drzwiami i oknami...

A może nie problem w tym, że źle szukamy tylko w tym że szukający nie chce znaleźć...
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary Dzisiaj, 19:45
Szukający chce znaleźć solidnych, a nie drobnych cwaniaczków.

A jak dalej tak będzie szło to i bez inwestorów kasa nie będzie problemem.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
WildDog
Senior Member

Stary Dzisiaj, 19:50
Szukający chce znaleźć solidnych, a nie drobnych cwaniaczków.

A jak dalej tak będzie szło to i bez inwestorów kasa nie będzie problemem.
O co chodzi? Czy to do mnie, czy do dziada? Tresc raczej mnie nie dotyczy, a co do tego drugiego, Na szczęście w systemie zablokowałem jego "madrosci".......
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary Dzisiaj, 20:58
Jak to wreszcie?

To te 14 000 to za darmo rozdali? średnia z sezonu spadkowego? To może powiedz ile biletów było sprzedanych na miesiąc przed meczami w aktualnym rekordowym sezonie?

Biletów poszło więcej kiedy była niższa cena, Teraz czy go kupisz dzisiaj czy za miesiąc nie robi żadnej różnicy. Sprzedaż przyspieszy kiedy zaczną się kończyć, a to już nie długo...
To w sumie niepojęte jak ludzie potrafią zaprzeczać rzeczywistości na tym forum.

No ja wszystko rozumiem, ale nie po takim sezonie frekwencyjnym, nie po takim...

Wiesz dlaczego z Pogonią Siedlce, blisko miesiąc przed terminem meczu nikt nie czekał, a teraz, jak to ładnie ująłeś, "czy go kupisz dzisiaj czy za miesiąc nie robi żadnej różnicy"? Domyśl się.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów