|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Albo sie z tym godzą, albo szukamy kogos innego na ich miejsce. Myślę że i tak w naszych priorytetach czy w/w zawodnicy zastana czy nie jest i tak po jednym napastniku i jednym nowym def pom. Poza tym GK, ŚO, skrzydłowy to priorytety o których mówił Basha. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Myślę, że będzie więcej transferów niż się spodziewamy. Mowa była o 5-8 transferach i raczej celowałbym w tą górną granice. Oczywiście większość bliżej końca okna transferowego z wiadomych względów. Nie będziemy pewnie dla niektórych zawodników pierwszym wyborem (i wg mnie będzie to strata dla tych którzy wybrali inaczej).
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Słabe jest to przedłużanie o rok niektórych graczy, bo na Krzyżanowskiego już się rzuciły inne kluby Ekstraklasy. Wiadomo, jak to się teraz odbywa. Dogada się już teraz nieoficjalnie(umowa do sejfu), a w zimie podpisze kontrakt z kimś innym, tzn. wybranym wcześniej klubem i nie będziemy mieli nic do gadania, bo odbyło się to tego lata..
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Kuziemka 06.2028+1 Duda 06.2027 Letkiewicz 06.2027 Kutwa 06.2027 Z trojka ostatnich na pewno Wisla negocjuje lub będzie negocjować nowe kontrakty. Ostatnio Basha mówił że zaden z nich nie chce odejść za darmo. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|