|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
To wciąż nie są liczby, które przyciągną buków
![]() Zresztą nieważne - zrzuta po przysłowiowej 5 myślę że nie byłaby problemem. Wciąż pozostaje pytanie kto jest aktualnie "u sterów". |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To wciąż nie są liczby, które przyciągną buków
Zresztą nieważne - zrzuta po przysłowiowej 5 myślę że nie byłaby problemem. Wciąż pozostaje pytanie kto jest aktualnie "u sterów". |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak dobrze, że nie zdechło.
![]()
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wam też nie wszystkie napisane posty się publikują?
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Trzeba wejść w konkretny temat i odświeżyć i wszystko jest. Upierdliwe, ale działa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
ooo, wielka sprawa. Forum jeszcze walczy o życie pod respiratorem.
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
To działajmy w temacie. Piszmy do Jażdżyńskiego, który też tutaj ma konto. Na pewno niewiele brakuje żeby przywrócić forum do życia , tak samo jak awansować klubowi do ekstraklasy.
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
W internecie nie ma zbyt wielu miejsc na dłuższe dyskusje z wymiana zdan, dlatego chocby takie miejsce jak to ma prawo bytu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Aktywnie piszących może i jest niewielu, ale czytających więcej - ja się zaliczam do tego drugiego grona przykładowo. Takich miejsc jak to faktycznie brakuje, bo wobec braku działania forum szukałem innego miejsca tego typu związanego z Wisłą - no i nie znalazłem..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Dokładnie, innych miejsc nie ma.
Jak ktoś wie kto jest właścicielem to niech wyśle info, może być na priv. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
https://www.reddit.com/r/wislakrakow/new/ Reddit, ma dobra aplikacje, mozna latwiej niz na tym forum wrzucac grafiki, etc. wiec gdyby forum nie daj Boze padlo na amen to jest latwa mozliwosc "migracji". |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Boze - jak mi Was brakowalo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Może przeniesiemy się na coś bardziej pewnego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Co się dzieje z tym forum? Z jakimiś redditami innymi cudami, wydupcać.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Szczerze mówiąc myślałem, że to już koniec.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2018
Offline |
|
|
Mógłby się pojawić redrum i coś skrobnąć na ten temat.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Taki klub jak Wisła zasługuje na chociaż 1 porządne forum, tyle.
![]()
Tylko Wisła.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
no własnie cos sie z forum stało bo na SB nie można napisać że legia to ....a a bez tego to nie to samo :( naprawcie SB!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
Edit: Dalej widzę cenuzra.... chodziło o forumwisly .pl |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Była to przerwa na ochłonięcie niektórych głów od hejtu na Pana Królewskiego, nazywanego obrzydliwie zaskrońcem i innymi inwektywami. Pisałem juz wcześniej, że podjąłem działania u prezesa, by się zainteresował tematem. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać i hejterzy nie powściągną słownictwa, forum zostanie definitywnie zamknięte.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lesiu jak Ty mnie zaimponowałeś teraz, jakich Ty ważnych ludzi znasz. Pisałeś na [email protected] czy przez formularz na stronie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Lesiu, Rude olał twoje listy błagalne żeby został w klubie to i pan Zaskroniec oleje twoje umizgi. A pokazałeś mu posty w których kazałeś mu wypierdalać?
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Oho forum działo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
No to mamy pierwszy post "bez poprawy". Jesli forum zostanie wyłączone definitywnie, będzie to zasluga głównie takich osobników jak ty. Tyle w temacie. Żeby nie było a nie mówiłem. Używaj sobie po prezesie póki jeszcze masz miejsce ku takim celom.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Bardzo dobrze, stop hejtowi!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Makaveli
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Śmiechy śmiechami, ale to samo na początku pomyślałem - po ostatniej wymianie uprzejmości między Jarem a TS-em na x czy spinie o różne sklepy i kto na nich zarabia. Pierwsza myśl - oho Jaro "nacisnął jakiś klawisz" i forum padlo, ale później refleksja, że mimo iż ma tu konto to moderatorzy/właścicielowie forum nie są chyba z TS-u tylko jacyś normalni kibice to zakładali te lata temu - nie pamiętam już tego dokładnie.
PS: Niby od dawna nic nie pisałem, ale przeglądałem forum codziennie. Do adminów - forum musi zostać! Powód: ...
Ostatnio edytowane przez _bzyku_ : 22.02.2026 o godz. 11:46.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|