|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Admini / właściciele.
Czy można ew. jakiś komunikat n/t co się stało z forum ostatnio? ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tesknilem
![]() W miedzyczasie, probowalem rozkrecic jakis ruch na Reddicie ale chyba za malo osob tego uzywa i bylo malo zycia w tematach. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Też nie sądziłem, że aż tak będzie mi brakować tego forum
![]() ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Co jakiś czas klikałem, myślałem, że zdechło na dobre. Fajnie, że jednak nie - myślałem, że to było celowe zagranie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Ze mną pisałeś xD
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Spójrzmy prawdzie w oczy, czytam to forum nałogowo. Witajcie z powrotem!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Coś się dalej krzaczy, bo ja już pisałem posta w tym temacie i go nie ma.
:< /nvm ewidentnie jest jakiś problem z odświeżaniem treści, trzeba klikać f5. Generalnie jak wchodzę w jakiś temat to jestem wylogowany (mimo, że na stronie głównej byłem zalogowany) a jak wcisnę F5 to się pokazują nowsze posty i że jestem zalogowany. Ktoś to wszystko dźwignął, ale u mnie niestety nie działa jak powinno, nie wiem jak u innych.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 17.02.2026 o godz. 20:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
redrum dostał moderatora...reszta to już smutna historia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
A może trzeba się dołożyć do hostingu, kosztów serwera, godzin pracy jakiegoś informatyka przy podniesieniu/update całości?
Jeśli zagląda tu jakiś Admin to DZIĘKI za ratunek i ogromna prośba o jakieś info jeśli są jakieś koszty do pokrycia ... |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Człowiek rzadko zagląda ostanimi laty ale szkoda chyba z 20 lat historii forum wypieprzyć do kosza.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2018
Offline |
|
|
Na 2 lub 3 dni strona w ogóle zniknęła. Potem pojawił się wiadomy placeholder. Nie wiem, ile taki stan mógł trwać, ale póki trwał, to była szansa, że ktoś zapłaci. Ciekawe kto?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Nie przenoście nam forum na Discorda
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Dlaczego shoutbox nie działa?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Może warto żeby robić zrzutkę na serwer. Może serek z socios i Jażdżyński, by to na początek ogarnęli i wyznaczyli adminów i moderow
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Pepe tutaj od dłuższego czasu nie ma adminów. A właściciel ma w to wyjebane. Jedynie redrumowi udało się skontaktować kiedyś z właścicielem i wyżebrać moderatora.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ja tu rzadko coś pisałem, ale forum regularnie czytam od grubo ponad 20 lat i nawet człowiek sie nie spodziewał jak się bez niego pusto zrobiło. W ogóle samo oglądanie Wisły jakoś inaczej się odbiera, jak nie można po nim zaglądnąć do tematu meczowego, potem "zabawy statystyką" i tak dalej. Człowiek już odruchowo od tylu lat po prostu na to forum zaglądał.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mnie też brakowało tego forum. Shoutbox do szczęścia nigdy nie był mi potrzebny, ale czytanie tematów meczowych i właścicielskich to był obowiązek. Oby już nigdy nie zniknęło i oby się znowu trochę rozkręciło
![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No dobrze, a czy jest jakiś namiar na właściciela? Chodzi o to, żeby jakoś zabezpieczyć się przed ponownym zniknięciem forum. Czy jest to ktoś komu zależy na Wiśle i społeczności wiślaków czy ktoś, kto utrzymuje to wszystko bo musi?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
i to był gwóźdź do trumny, początek cenzury i niewyjaśnionych decyzji. A od czasu jak zmarzł milik to forum juz nigdy nie będzie takie samo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To znaczy, że właścicielem forum jest Wisła/Królewski?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Jak najbardziej trzeba to wrzucic do socios. Badz co badz tu sie narodzila cala inicjatwa. Wsrod tylu czlonkow na pewno sa osoby ktore by to ogarnęły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Na X kilka osób zauważyło pad forum i zadeklarowało pomoc w finansowaniu.
Ja jestem w stanie to również ogarnąć od strony IT. Ew. socios to może być również ciekawy pomysł. Jak rozumiem jedynym "niefajnym" rozwiązaniem jest wejście w struktury klubu bo nie będzie można krytykować Królewskiego ![]() edit: @StrefaR22 na X nie odpowiada, mimo, że co jakiś czas wrzuca wpisy (zazwyczaj z Goal.pl)
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 18.02.2026 o godz. 13:10.
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Proponuję oddać część udziałów za free Mooreowi...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jesli faktycznie ktos jest moderatorem to sie zbytnio nie przyklada do roboty. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ewentualnie przeniesc sie na darmowa platforme. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
@Karherop
20 użytkowników na krzyż rzeczywiście jest potencjał. Forum jest postawione na phbb2? Przecież to spokojnie darmowy serwer z mysql pociągnie, a migracja z tego co pamiętam nie była skomplikowana. Najistotniejsze pytanie - kto ma aktualne dostępy, z kim można by to ugadać? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Wad nie stwierdzono
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
w piątek po sektorze przejdzie zbiórka, zamiast na oprawy trzeba będzie wrzucic na serwery. Fajnie wszystkich starych użytkowników zobaczyć, że jeszcze żyjecie.
![]() ![]() Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić .... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wierzyłem do końca.
![]() I wierzę, że kiedyś przywrócimy resztę postów i multimediów sprzed ,,ery spalonych serwerów" . |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Aktualnie online: 110 osob. Ile bywalo historyczne mozna sobie sprawdzić. Na bliźniaczym forum Widzewa regularnie forum przeglada 700-1000 osob w danym momencie. Da sie? |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|