|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Aha, czyli jesteś zjebem który wymienił Hiszpanów wszystkich a Polaków tylko tych co zawiedli. To pokaż tych co nie zawiedli żeby było obiektywnie.
Jesteś zjebem, który wymienił wszystkich Polaków co zawiedli ale pominałeś młodych Hiszpanów co nawet się nie umieli przebić do pierwszego składu - tak, tak, oni docelowo przyszli akurat po to żeby w Polsce pograć w III lidze xd Taki Jaroch który wg ciebie nie dał jakości to ma prawie że jako obrońca lepsze liczby w golach i asystach niż Villar. Dlatego to co ty tu tworzysz z resztą tych chujow antypolskich to jest czysta propaganda i zakłamywanie rzeczywistości. Jesteś zjebem który uważa, że zawiódł Buchalik czy inny Jaroch albo Sadlok co zagrał w Wiśle xxx meczów. Zawiódł to pajac Eneko co się sezon poobijał na kawie i był tak cienki że musiał się stąd bujać itd Ty na prawdę jesteś po prostu .......nięty [QUOTE]Już nie mam sił przynosić sobie coraz to nowszą miskę popcornu. Ba, ta dyskusja staje się coraz bardziej żałosna. I to zupełnie nie w temacie. Ciekaw jestem kto pierwszy okaże się mądrzejszy i przestanie?[/QUOTE A dlaczego uważasz że ta dyskusja jest żałosna? To jest wlansie wyciąganie konkretów i rozkładanie na czynniki pierwsze .......enia tego manipulatora. Bo jak rzuca na lewo i prawo nazwiskami Hiszpanów co tylko kiedyś w Polsce nogę postawili, zestawi to z jakimś Młyńskim i Starzyńskim czy nawet .......nie z wolfym ploty o cienkim Jarochu, a później się okazuje że chłop na obronie robi liczby jak Villar, ten niby dojebany Hiszpan, skrzydłowy to nagle wychodzi na to że ani ci Hiszpanie tacy zajebisci ani Polacy źli. Ja doszedłem do konkluzji że w obronie Polacy są ok, a Hiszpanie słabi, w ataku owldwrotnie ale też ostatnie zaciągi w postaci Villara, Baeny czy Alfaro to nie było nic super. Cała fama się ciągnie na podstawie Fernandeza, Carlitosa czy teraz Rodado. Gdyby nie te kilka na prawdę mocnych nazwisk to by nawet taki zjeb jak Markus nie miał na jakiej podstawie dyskusji zacząć. Ale on przeplecie Rodado, Carlitosa, Fernandeza z Villarem i Baena i tak .......i o tych super Hiszpanach. Cwany jebany lis i manipulator. Wymienił jeszcze .......ony samych Polaków złych, pominął dobrych, wspomniał jeszcze o Uche ale zapomniał napisać o Kosowskim czy Głowackim xd itd itd no debil jakich mało
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 18.08.2025 o godz. 20:59.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|

|
||||||
|
|