|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
U nas młodym talentem jest się do trzydziestki. W sensie "bardzo dobrze się zapowiadał, grał w młodzieżówce, ze szkółki Lecha, może u nas odpali?".
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
Mamy za sobą trudne mecze, wreszcie wypadnie ten łatwiejszy - oby nie pozornie, bo nie poradzimy sobie z autobusem w polu karnym.
Wcześniej napisałem, że najtrudniejsze mecze zagramy do połowy września, ale z rozpędu. Cała ta liga jest trudna i połowa meczów, które nas jeszcze czekają, to mecze z drużynami, które spokojnie mogą grać o awans. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
przyznać sie kto przypuszczał przed startem sezonu, że derby z Wieczystą będą meczem na szczycie ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Ostatnio co chwila gramy mecz na szczycie. Co też wskazuje, że wciąż na nim pozostajemy, a nasi rywale po meczu z nami z niego spadają. I niech tak pozostanie. Wieczysta punktuje ale gra biednie.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ludzie, to początek sezonu. Liczy się kto na szczycie będzie po ostatniej kolejce.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Więc należy wygrać jesień i 4 zwycięstwa są fajną zaliczką. Jeszcze potrzeba 15 w tym roku kalendarzowym. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie jesteśmy nawet liderami jesieni. Trudno nimi zostać po czterech kolejkach.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Wilczek, ty lepiej rób Jop watch 2025/2026 i nie ........ Jakby Rude miał takie wyniki to byś mu właśnie lizał pałę, a tu tak zachowawczo coś, żadnych statystyk nie prowadzisz żeby Jopa porównać z Moskalem czy Rude. Słabo coś
PS mnie to rozwala jak te wszystkie bałwany pokroju Markusa, Lesia czy wolfyego tu się spuszczali nad Rude, że co to za trener przyszedł, młody zdolny (niczym opis Dudy xd), później sobie wmawiali jak on rozwija graczy, analizy robili, przykłady podawali jak to pod nim Wisła gra dobrze, jak młodzież się nauczyła grać. Ja pierdziele, jak można być takim idiota... Przyszedł Jop znikąd, powoli sobie pracuje, widać że dziesięć razy bardziej ogarnięty od tego szczura i bajkopisarza Rude jest, pod nim pilkarze praktycznie wszyscy się rozwinęli, każdy zrobił progres, ten kto nie zrobił to albo go już nie ma albo dogorewa na ławce czy poza składem, transfery robione z sensem, piłkarze tak dobierani żeby wnosili wartość. I co? I ....a cicho, wolfy, Markus i lesiu jakoś nie analizują jakiego mamy super trenera, jak każdy wie rozwinął i że to dzięki Jopowi wszystko. Masakra jak można być taka szmata antypolska, tylko dlatego, że trenerem jest Polak a nie jakiś ich pan z zagranicy, oczywiście najlepiej z zachodu bo my som sto lat za nimi
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 13.08.2025 o godz. 19:40.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Daj im chwilę. Przyjdą - bo w końcu przyjdą - remisy i porażki to się zaczną analizy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2018
Offline |
|
|
Dobry trener, tylko wyniki ma słabe
![]() ![]()
Radosław Sobolewski "Odmieniło ten mecz wejście na boisko Rafała Boguskiego, który tak naprawdę sam przesądził o losach tego spotkania. Rafał zasługuje na niesamowity szacunek i takim szacunkiem powinien być otaczany"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie mówię, że dobry. Nie jestem kompetentny aby to oceniać. Ja mogę to zrobić powierzchownie z perspektywy kibica. A z tej perspektywy jest słaby. Albo inaczej... gorszy niż Mariusz Jop
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
adam_09 no zupełnie się nie zgodzę, trener ma mieć wyniki a nie wiedzę czy dobra bajerke. Dobry trener jest tylko wtedy jak ma wyniki. Jak mu brakuje wyczucia w czymś albo dotarcia do zawodników to może niech tak jak Rude zostanie przy analizowaniu i byciu jednym z trenerów w klubie, a nie tym głównym i wtedy może by robił robotę perfekcyjnie.
Póki co Rude sobie nigdzie nie poradził więc trener z niego żaden. W Wiśle niby napisał raport na 80 stron o klubie i co, nie ogarnął taki analityk i fachman, że tu sobie nie poradzi albo co jest w klubie potrzebne aby wyniki były? No i co najważniejsze, uciekł jak szczur po pół roku co też jest oznaką, że to żaden trener bo się po prostu obsral. Jeśli on by cokolwiek ogarniał na jakimkolwiek poziomie to by w lidze nie zrobil 10 miejsca, nie punktował jak Wuja czy Sobol, tylko lepiej. Nie chcę z Jopa robić Boga trenerki bo jeszcze długa droga przed nim ale póki co ten gości jawi się jako jedyny trener w Wiśle od dawna, który coś ogarnia. Umie wygrywać ładnie mecze, drużyna strzela dużo bramek, w tamtym sezonie gra była brzydka ale z kolei skuteczna itd Póki co to jest ujma dla niego zestawiać do z Rude, bo to jest inna półka i nie ma co wymyślać, że może Rude to jednak poziom Jopa. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jesteśmy liderami lipca
![]() Wieczysta nas nie przeskoczy w weekend a reszta (#3 Polonia-#9 Odra) potrzebuje 2 zwycięstw. Nasze mecze w sierpniu: 6. w Znicz #18 7. d Śląsk #5 8. w Miedź #17 Wygląda, na szansę na mistrzów lipca+sierpnia ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Niemożliwe, by Znicz po jednym treningu, jaki im został do meczu z nami zaczął ogarniać. Nie wierzę w to. Gen frajerstwa opuścił nas na stałe.
Przed nami mecz ze zdecydowanie najsłabszą drużyną ligi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
A Wisła na to, potrzymaj mi piwo.
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Hmm mecz z najgorszą drużyną ligi. Co może pójść nie tak? Mam nadzieję, że tym razem nic, ale nie takie cuda już jako kibic Wisły widywałem.
Niemniej liczę na przedłużenie serii... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
W dodatku w ich sytuacji to zbytnio murarka nie wchodzi w grę. Będzie meczycho ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Wystarczy, że u Nas zacznie szwankować celność i wykończenie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
7:0 albo niech nie wracają z Pruszkowa. Żartuje. 5:0 albo niech nie wracają z Pruszkowa.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Mamy bardzo długą tradycję przegrywania z klubami z którymi wg. forum nie sposób przegrać.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.08.2025 o godz. 11:53.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mamy najsilniejszą ofensywną czwórkę w 1 lidze. W rankingu kanadyjskim (bez obecnej kolejki):
1. Duarte - 7 2. Rodado - 5 3-4. Kuziemka - 5 5. Ertlthaler - 4 Pogoń GM wczoraj rozklepała Znicz "na wyjeździe" w Pruszkowie 4:1 Ten mecz można przegrać tylko lekceważąc przeciwnika. Do tej pory żadnego przeciwnika nie zlekceważylismy. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dzis jest juz po meczu Pogoni, ktora nastukala 13 bramek i tez ma wielu graczy w czolowce kanadyjki.
A i liczby poszczegolnych naszych zawodników są wysokie rowniez dlatego że pole do rotacji jest marginalne i tacy zawodnicy jak Rodado czy Ertlthaler oraja po 90min. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Defetystyczne pier*olenie zostawiam Tobie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Bałbym się meczu z Puszczą, a nie Zniczem. Jest jeszcze kilku innych kandydatów nie z grupy faworytów ligi, którzy mogą odebrać nam punkty...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Banaszak ze Śląska dzisiaj czerwona więc z nami chyba nie zagra.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Śląsk wszedł w nasze buty. W pierwszej połowie nie potrafił udokumentować przewagi, w drugiej mecz się wyrównał, a po kartce Odra doszła mocniej do głosu.
Z naszej perspektywy, każdy remis to możliwość ucieczki rywalom na 2 punkty, więc kilka dobrych wyników się pojawiło w 5. kolejce. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Elegancko wyglądają remisy w tej kolejce. Przydałoby się odskoczyć na 5 pkt od 3 miejsca.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|