The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Cymes
Senior Member

Od: 07.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.07.2025, 22:05
Merkury napisał(a):Wyświetl post
Trzeba też pomyśleć o ofensywnym pomocniku albo napastniku Rodado na pewno ofensywnym pomocnikiem nie jest, musi grać bliżej bramki przeciwnika.
Zgodziłbym się jeszcze 3 miesiące temu. Dziś zaczynam mieć spore wątpliwości. Angel zadebiutował na 10 półtora roku temu. Wtedy uznałem to za świetną decyzję ze względu na aspekty defensywne - odbiór, press, walka o drugie i górne piłki itd.itp. Alternatywą był Goku, więc skok jakościowy był pod tym względem gigantyczny, ale nie ma się co oszukiwać, że oczekiwałem iż zacznie się uczyć trochę innej gry, a nie będzie po prostu drugą 9tką ustawioną trochę niżej. Przez półtora roku ten progres był taki sobie. Wiadomo strzelał bramki, ale to była dalej druga 9tka ustawiona wertykalnie, a nie 10. Mam wrażenie, że coś w jego grze jednak drgnęło. Asysta z Ruchem z nietypowej jak dla niego strefy boiska, cofanie się po piłke do drugiej linii ze Stalą. Nie wiem czy wywalanie go w tym momencie z powrotem na 9 to dobry pomysł.

sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Z pozytywów na pewno Ementaler, tutaj widać, że jest to realne wzmocnienie. Prezentowałby się jeszcze lepiej gdyby nie musiał naprawiać błędów Dudy.

Serio? Nawet w Okiem Wiślaków gdzie raczej Dudy nie oszczędzają, wprost przeciwnie skrytykowali go w tym meczu za zbyt statyczną i ostrożną grę, wręcz aż nadto odpowiedzialną jak na zawodnika, który umiejętnie kalkulując ryzyko ma zadanie pchać grę do przodu. Weźcie ludzie obejrzyjcie czasem mecz. W sumie zawsze znajdzie się coś do czego można się przyjebać, a przynajmniej będzie brzmiało to w miarę wiarygodnie.

Juliusz wyglądał bardzo dobrze, ale miał naprawdę sporo miejsca do gry właśnie dzięki temu, że wyszliśmy na dwie 8, a nie zostawał sam z 6 za plecami jak to u nas z reguły bywało. W ogóle ten pomysł z 2x8 przyprawia mnie o znacznie większy ból głowy niż dzisiejsza wyjściowa jedenastka. Z gatunku tak pojebane, że aż może się udać. Dla drugiej linii przeciwnika ustawienie krycia na dwóch zawodników, którzy ciągle zmieniają się rolami wiodący/asekurujący będzie koszmarem. Dla nas pole do błędów jeśli panowie nie będą rozumieć się wręcz w ciemno niestety też będzie niemałe. Dlatego na ŁKS przynajmniej mnie zabrakłoby jaj i wyszedłbym konserwatywnie 6/8 z Carbo i Juliuszem.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 20.07.2025, 23:07
Cymes napisał(a):Wyświetl post

Juliusz wyglądał bardzo dobrze, ale miał naprawdę sporo miejsca do gry właśnie dzięki temu, że wyszliśmy na dwie 8, a nie zostawał sam z 6 za plecami jak to u nas z reguły bywało. W ogóle ten pomysł z 2x8 przyprawia mnie o znacznie większy ból głowy niż dzisiejsza wyjściowa jedenastka. Z gatunku tak pojebane, że aż może się udać. Dla drugiej linii przeciwnika ustawienie krycia na dwóch zawodników, którzy ciągle zmieniają się rolami wiodący/asekurujący będzie koszmarem. Dla nas pole do błędów jeśli panowie nie będą rozumieć się wręcz w ciemno niestety też będzie niemałe. Dlatego na ŁKS przynajmniej mnie zabrakłoby jaj i wyszedłbym konserwatywnie 6/8 z Carbo i Juliuszem.
Zagadka z Carbo wyjaśniona. Doczekał się dzidziusia. Był w Hiszpanii.

Nie wyobrażam sobie sytuacji, w której ktoś z duetu (oczywiście w formie) Carbo/James grzeje ławę, więc Juliusz będzie grał na środku tylko ze słabeuszami, albo 10 z jednym napastnikiem, albo na skrzydle, co podobno też potrafi.

Doświadczenie z nim i Dudą w środku, szczególnie w pierwszej połowie było przerażające, a dziura pomiędzy obrońcami a nimi czasami jak lotnisko.
Ostatnio edytowane przez Kurz : 20.07.2025 o godz. 23:22.
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 20.07.2025, 23:26
Skrót meczu od TVP Sport
https://youtu.be/WHcwf73ZUjo?si=3g7NC1g4GVmMRWGG
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Cele Wisły na sezon 2025/26
Na razie świętowanie awansu
Odpowiedz cytując
Cymes
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 20.07.2025, 23:58
Kurz napisał(a):Wyświetl post
Doświadczenie z nim i Dudą w środku, szczególnie w pierwszej połowie było przerażające, a dziura pomiędzy obrońcami a nimi czasami jak lotnisko.
No było lotnisko momentami. Nie da się ukryć. Z drugiej strony i ze Slovanem i Stalą kiedy schodziliśmy do niższego bloku i z automatu staliśmy bardziej kompaktowo działało to nieźle. Z Ruchem z kolei Duda przez pierwsze pół godziny grał na ewidentnie wyższym ryzyku jakby chcieli sprawdzić na co sobie można pozwolić, więc widać, że z punktu widzenia i sztabu i zawodników to jest na razie bardziej etap koncepcji, niż dopracowane ustawienie. Nie zmienia to faktu, że grając ze słabszym przeciwnikiem z minimalnie ale jednak negatywnym posiadaniem, wygraliśmy 4-0. Coś tak bardzo niewiślackiego z perspektywy ostatnich lat, że już bardziej chyba się nie da.

Zawsze dodatkowa opcja w momencie kiedy trzeba gonić wynik, albo przełamać autobus. Coś czego tragicznie brakowało zwłaszcza na jesieni kiedy regularnie graliśmy w zasadzie na dwie szóstki i miało to fatalny wpływ na płynność gry do przodu zwłaszcza po wejściu w tercje ataku. Tylko zdecydowanie trzeba ogarnąć sytuacje kiedy przeciwnik widząc takie ustawienie wsiądzie na nas wysokim pressem, żeby nie było takiego pożaru w burdelu jak ze Stalą.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 21.07.2025, 00:30
brawo brawo brawo
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 21.07.2025, 05:51
Kurz napisał(a):Wyświetl post
Zagadka z Carbo wyjaśniona. Doczekał się dzidziusia. Był w Hiszpanii. .
Czyli mówisz ze 2 dziecko z ta sama kobieta czy z inna?

Juz 2 tygodnie temu mu sie jedno urodzilo

PS. Carbo wszedl w ~70 min na boisko
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 21.07.2025, 07:47
Lewa strona Sukiennicki - Krzyżanowski to był sabotaż.

Duda beznadziejny. To że ta miernota jest nadal u nas promowana po wygaśnięciu statusu młodzieżowca pokazuje brak jakiejkolwiek polityki wprowadzania młodych piłkarzy której ważną częścią jest wiedza kiedy powiedzieć dość.

Kuziemka pierwsza połowa bardzo słaba, potem zaczął podejmować jakieś decyzje na boisku.

Teraz - jeżeli jesteś idiotą, ew. próbujesz zaciemnić obraz bo trzeba bronić młodych polskich miernot to czepisz się wyniku zrobionego przez innych (Zwoliński, Jaroch, Duarte i oczywiście Rodado), w dużej mierze dzięki frajerstwu Stali (te ich pułapki ofsajdowe) i będziesz udawał że nie widziałeś co Stal robiła w naszym polu karnym, albo na lewym skrzydle, albo w środku pola. A robiła wszystko co chciała, problemem było tylko to że niewiele umiała, a nawet jak ich Hiszpan dostał świetne podanie na gola to strzelił bez przyjęcia piszczelem. A ten młody skrzydłowy którym po prostu mijał Sukiennickiego i Krzyżanowskiego w pełnym biegu (raz nasz wunderkid dał radę go sfaulować) strzelił w Brodę. I było tego więcej.

Tak jak napisałem w pierwszej połowie - mieliśmy farta.

Każda poważniejsza drużyna w pierwszej lidze z tymi miernotami w składzie nas zgwałci. W sumie - chcę żeby Jop znowu tak się zabawił i wyszedł tym samym składem z ŁKS-em
Zobaczymy co apologeci szrotu po takim meczu napiszą...

Karherop napisał(a):Wyświetl post

A z kim on ma dzieci to jest jego prywatna sprawa
Ostatnio edytowane przez wolfy : 21.07.2025 o godz. 08:48.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 21.07.2025, 07:58
emjot napisał(a):Wyświetl post
i jak to świadczy o tych co rządzą w Widzewie?
i co to w ogóle jest za porównanie
To nie było porównanie tylko przykład pokazujący że można nie umieć dośrodkowywać a mimo to dostać angaż w Ekstraklasie.

A świadczy to bardzo źle, o działaczach Widzewa.
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 21.07.2025, 08:00
Każda lepsza ekipa w I lidze, przy takim ustawienia naszej lewej strony, będzie mieć do przerwy z 1-2 bramki przewagi.

Na przykład Wieczysta ma akurat na prawym skrzydle całkiem szybkiego Donkora, który z takiego Krzyżanowskiego zrobiłby wiatrak.

Jop na bank wyciągnie wnioski po tym meczu i już takiego zestawienia lewej strony zapewne długo nie zobaczymy.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 21.07.2025, 08:30
Mimo że człowiek powinien się do tego przyzwyczaić, cały czas z pewnym niedowierzaniem czytam wpisy próbujące na siłę zdyskredytować opinie wskazujące na widoczne przecież gołym okiem mankamenty w grze Wisły.
Nie można bo co, bo wygrana 4:0 więc hejterzy morda w kubeł?
Widać, że co niektórzy naprawdę uwielbiają dostawać mokrą szmatą w pysk i robić wtedy zaskoczoną minę...

Ustawienie lewej strony to był ogromny błąd Jopa i wynik meczu tego nie zmienia.
Gdyby nie zaskakująco pozytywna dla Wisły decyzja VAR (sytuacja akurat niezwiązana z lewą stroną) to mecz rozpocząłby się w typowy dla nas sposób. A potem przy karygodnej postawie m.in. Krzyżanowskiego Stal mogła nawet podwyższyć wynik.
Grać w ten sposób absolutnie nie można - tak jak wspomniał przedmówca - każda lepsza drużyna wykorzysta takie prezenty.

Teraz pytanie na ile Jop wyciągnie wnioski na kolejny mecz.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
Revolver
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 21.07.2025, 08:32
Swoją drogą, nie dość, że Fred nakrywa czapką Sukiennickiego, jeżeli chodzi o wszystkie piłkarskie umiejętności, to zauważcie, jak zapie*dala asekurować obronę. Aż miło patrzeć.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 21.07.2025, 08:39

W domyśle... spędził trochę czasu z żoną, być może przez miał przerwę w treningach. O resztę dopytuj dziennikarza (a może Jopa), który o tym wspomniał.
Odpowiedz cytując
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Stary 21.07.2025, 08:40
W sezonie spadkowym tez wygraliśmy pierwszy mecz dość wysoko po nienajlepszej grze prawdziwy test umiejętności przyjdzie za tydzień z ŁKSem, ale jak zagramy pierwsze 20 minut tak jak Mielcu to po przerwie bedziemy gonić conajmniej 0:2.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 21.07.2025, 08:46
Stelio napisał(a):Wyświetl post
W sezonie spadkowym tez wygraliśmy pierwszy mecz dość wysoko po nienajlepszej grze prawdziwy test umiejętności przyjdzie za tydzień z ŁKSem, ale jak zagramy pierwsze 20 minut tak jak Mielcu to po przerwie bedziemy gonić conajmniej 0:2.
Eeee, ŁKS nam strzeli, potem zamuruje, konterka + gra na czas. No i wtedy ultraofensywni Duda, Sukiennicki i Krzyżanowski dopiero błysną

Scenariusz 95% przegranych przez nas meczy.

W ogóle - jakim trzeba być deklem żeby trzech piłkarzy bez strzału, dośrodkowania czy chociaż długiego podania nazywać "ofensywnymi"? Przecież oni generują sytuacje niemal wyłącznie rywalom...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 21.07.2025 o godz. 08:53.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Stary 21.07.2025, 08:51
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Eeee, ŁKS nam strzeli, potem zamuruje, konterka + gra na czas. No i wtedy ultraofensywni Duda, Sukiennicki i Krzyżanowski dopiero błysną.

Scenariusz 95% przegranych przez nas meczy.
Jeżeli Jop wystawi na mecz z ŁKS kogokolwiek z tej trójki to oznacza, że naprawdę dotknęła go sobolenkoza, czyli nagle uwierzył, że jest Wielkim Trenerem.

No dobra, przesadziłem. Duda i tak wyjdzie w pierwszym składzie - więc powyższe dotyczy postaci Krzyżanowskiego i Sukiennickiego.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 21.07.2025, 08:55
Jeżeli Jop wystawi na mecz z ŁKS kogokolwiek z tej trójki to oznacza, że naprawdę dotknęła go sobolenkoza, czyli nagle uwierzył, że jest Wielkim Trenerem.

No dobra, przesadziłem. Duda i tak wyjdzie w pierwszym składzie - więc powyższe dotyczy postaci Krzyżanowskiego i Sukiennickiego.
Jak Duda zagra na środku z Einthalerem to będzie się działo...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Stary 21.07.2025, 08:56
Jak Duda zagra na środku z Einthalerem to będzie się działo...
1. Zagra
2. Będzie się działo.
3. Niekoniecznie dobrze dla Wisły.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 21.07.2025, 09:22
Każda poważniejsza drużyna w pierwszej lidze z tymi miernotami w składzie nas zgwałci. W sumie - chcę żeby Jop znowu tak się zabawił i wyszedł tym samym składem z ŁKS-em
Zobaczymy co apologeci szrotu po takim meczu napiszą...
Czyli chcesz zeby Jop wyszedl takim samym skladem tylko po to zeby wyszlo na Twoje że paru to "miernoty" i masz racje?

Nieładnie.

Nikt z nas nie ma pojecia co sie dzieje na treningu. Moze Duarte sie opier*****, może Leliveld nie jest gotowy na 90 min zmiana była tak zaplanowana. Moze faktycznie Carbo stracil forme przez ciagle niedosypianie i sie musi mentalnie odkrecic?

Tyle sie czasem produkujecie nad tym ze mamy nieelastyczna taktyke, nie patrzymy na to jak gra rywali, a tutaj mam wrażenie że odrobiono sporo lekcji i wykorzystano wszystkie mankamenty stali.

A jeśli na ŁKS wyjdziemy z 5-cioma zmianami w 1 skladzie to nie powinno to być zadne zaskoczenie. Jop lubi rotację.
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Stary 21.07.2025, 09:26

Tyle sie czasem produkujecie nad tym ze mamy nieelastyczna taktyke, nie patrzymy na to jak gra rywali, a tutaj mam wrażenie że odrobiono sporo lekcji i wykorzystano wszystkie mankamenty stali.
Które to słabe strony Stali uwypukliło wystawienie Krzyżanowskiego i Sukiennickiego
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Stary 21.07.2025, 09:30
Które to słabe strony Stali uwypukliło wystawienie Krzyżanowskiego i Sukiennickiego
Że mimo autostrady po ich prawej stronie boiska, nie byli w stanie przekuć tego na bramkę

[35/54]

Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Stary 21.07.2025, 09:34
Patryko napisał(a):Wyświetl post
Że mimo autostrady po ich prawej stronie boiska, nie byli w stanie przekuć tego na bramkę
Ok 10 znaków.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 21.07.2025, 10:08
krytyka po takim meczu jest raczej niepoważna
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 21.07.2025, 10:11
Patryko napisał(a):Wyświetl post
Ale to bardziej fart niż taktyka.

Ile to razy z nami jakiś drewniak oddawał strzał życia i przegrywaliśmy albo remisowaliśmy wygrany mecz?

Przecież tak odpadliśmy z baraży z Miedzią. Bronienie pajacowania Jopa ma bardzo krótkie nogi.

Czyli chcesz zeby Jop wyszedl takim samym skladem tylko po to zeby wyszlo na Twoje że paru to "miernoty" i masz racje?

Nieładnie.
Jeżeli Jop ma polecieć za swoje poronione wizje to chcę żeby to nastąpiło szybko, jak z Moskalem, a nie wlekło się jak z Sobolewskim. Mało kto pamięta, ale gwoździem do trumny Pana Kazimierza był mecz z ŁKS-em, pokazujący jego kompletną bezradność.

Myślę że szybkie wyryranie przez ŁKS tutaj również przyśpieszy bieg zdarzeń

I nie naciągaj faktów - to że Krzyżanowski, Sukiennicki i Duda to miernoty pokazał również mecz ze Stalą. Ich jedyny udział w tym wyniku to fakt że Mielec był za słaby żeby z ich prezentów skorzystać. Poza tym - zero. Sukiennicki wszystkie swoje próby poza jedną zepsuł, również przekomicznie kontry, Krzyżanowski nie miał jednego udanego zagrania z przodu a w obronie tylko faul na żółtą kartkę mu się udał, Duda klasycznie do dupy w ataku i obronie. Kto ma oczy ten widzi...

Także - dajesz Jop, jeszcze Staszaka za Einthallera, podobno strasznie utalentowany!
Ostatnio edytowane przez wolfy : 21.07.2025 o godz. 10:26.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Maine_Coon
Senior Member

Od: 05.2013

Stary 21.07.2025, 10:17
wygraliśmy 4:0 czyli jednak rację miał Jop.
Jorg Loser i Norbert Bernatzky 1906% poparcia
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 21.07.2025, 10:27
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
wow
masturbacja bo wiekopomnym sukcesiku z rozpieprzoną SM to to co ludzie lubią najbardziej

wyobraź sobie, że lewa strona K-S wychodzi na takie Tychy albo Miedź (i tak oglądałem ten mecz w całości)
gwarantuję Ci, że nie byłoby co zbierać z Wisly
a zanim Jop dokonałby brawurowych zmian w 60 min. było by już 3-0

więc podskakujcie z radości, po tym wiekopomnym zwycięstwie

ja raczej zastanawiam się nad tym na jaki to durny pomysł wpadnie Jop przed ŁKS-em

ps. no chyba, że to była celowa zagrywka, coby pokazać JK, że jego dwaj ulubieńcy są do ... luftu
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 21.07.2025, 10:29

Nieładnie.

Nikt z nas nie ma pojecia co sie dzieje na treningu. Moze Duarte sie opier*****, może Leliveld nie jest gotowy na 90 min zmiana była tak zaplanowana. Moze faktycznie Carbo stracil forme przez ciagle niedosypianie i sie musi mentalnie odkrecic?

A jeśli na ŁKS wyjdziemy z 5-cioma zmianami w 1 skladzie to nie powinno to być zadne zaskoczenie. Jop lubi rotację.
nie
Krzyżanowski zszedł bo dostał żółtko
Jop to sam powiedział
zakładam, że jakby nie było żółtka to hierarchia (ważne słowo u Jopa) byłaby zachowana: zawodnik z nr 52 na boisku kopie się po czole
Holender grzecznie siedzi na ławie
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Stary 21.07.2025, 10:32

Taki dowcip o bacy był z zakończeniem:
- mozliwe, mozliwe jo mom rower!
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 21.07.2025, 10:33
pepe72 napisał(a):Wyświetl post
Taki dowcip o bacy był z zakończeniem:
- mozliwe, mozliwe jo mom rower!
A teraz są samoloty!
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Stary 21.07.2025, 10:41
Krytyka jest uzasadniona tylko niektórym zdrowo odpierd**a.
Warto się trzymać faktów i nim się coś napisze to sprawdzić (patrz post #175, co nie sandomingo?).

Ale przede wszystkim należy powiedzieć wielkie dzięki za wygraną i pierwszą średnią 3,0 w 1 lidze.
Jak już ktoś napisał wcześniej jak Pan Trener Mariusz Jop wystawi kierowcę autobusu i wygra to nadal będzie Panem Trenerem.
I jak się na to Pan Główny Akcjonariusz na to zgodzi to nadal będzie Panem Głównym Akcjonariuszem.

emjot napisał(a):Wyświetl post
nie
Krzyżanowski zszedł bo dostał żółtko
Jop to sam powiedział
zakładam, że jakby nie było żółtka to hierarchia (ważne słowo u Jopa) byłaby zachowana: zawodnik z nr 52 na boisku kopie się po czole
Holender grzecznie siedzi na ławie
Ale to mądrość trenera, że zmienił obrońcę z żółtkiem w przerwie.
Dla przypomnienia gole padały:
Łukasz Zwoliński 29', Bartosz Jaroch 44'
Ángel Rodado 55', 65'

więc jakby Krzyżanowski nadal grał w 46 minucie to nikt nie miałby większych pretensji do Jopa. Wisła musi wystawić młodzieżowca, a niestety Kutwa się już zestarzał
Wg 90minut zostali zgłoszeni: Letkiewicz, Krzyżanowski, Baniowski, Kuziemka, Staszak (kontuzja) i Kawała.

Co prawda 2:0 to niebezpieczny wynik ale wczoraj Stal nie miała kim straszyć, co było widać po 20 minutach.
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 21.07.2025 o godz. 10:51.

Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Stary 21.07.2025, 10:46
A czemuż to?
Jop dokonał błędnego wyboru składu, na szczęście mógł ten błąd naprawić, bo rywal był słabiutki i nie zdążył nam zapakować 2-3 bramek w pierwszej połowie.
Wszystko sprowadza się teraz do wniosków, jakie Jop wyciągnie przed meczem z ŁKS, gdzie skala trudności na pewno pójdzie w górę.

[35/54]

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów