|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
CYRK. A jak info o tym światłym ESKPERYMENCIE gruchnie, to JAK ZWYKLE okaże się, że to jakieś kompletne gówno, zmiana organizacyjna czy premiera jakiejś gówno EJ AJ aplikacji do wyszukiwania piłkarzy. Ale cóż, łyknęli urfera, łyknęli plan trzyletni, łykneli DATA DRIVEN CLUB, łyknęli Alfonsa z Kostaryki, łyknęli Kwietnia. Nie ma takiej pierdoły w którą brawoszefy nie uwierzą XD |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2014
Online |
|
Ale tak chciałem , bardziej oficjalnie. Zastanawiam się jaki pomysł ma Prezesek na załatanie tej dziury. No bo piniędzy nie ma, co wybrzmiało z wczorajszego wywiadu. Myślę, że pójdzie w kierunku sprzedaży pakietu akcji ( ale niewielkiego, tak aby nic nie zakłóciło jego królowaniu). Bo jak popatrzymy historycznie to trio uzyskało akcje za grosze. Natomiast już Nowak, Adamczyk i Łanoszka zapłacili za pakiet 11% akcji bodajże 5 milionów. Czyli taki pomysł plus wpływ z karnetów i być może ze sprzedaży Rodado da efekt w postaci przywrócenia płynności na jakim takim poziomie. I można będzie kolejny roczek poprezeskować w świetle kamer. I być guru swoistej sekty. |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2017
Offline |
|
|
Niestety nasz prezesek ma tylko jedna umiejetnosc - potrafi bardzo dobrze manipulowac ciemnym ludem. Dletego jest tu gdzie jest, bo umiejetnosci w zarzadzanu to nie ma zadnych.
Cytat:
Nie da sie czytac tych typow na twitterze
Ostatnio edytowane przez Hufsa : 02.07.2025 o godz. 14:23.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2024
Offline |
|
|
Ciemny lud ciemnym ludem, ale mnie zastanawia za co dali się sprzedać tzw. kumaci z sektora C... O foodtruck'u już słyszeliśmy, ale to chyba była ściema.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
A teraz pomnóż od 3 do 4 tysięcy biletów na finał PP na dolny łuk dystrybuowanych przez wiadome środowiska gdzie z klubu wyszły za 120 a do kibiców doszły po 200. Robi wrażenie? Tłumaczy? A to jeden przykład. Pisał tu o takich rzeczach niejaki GrassSnake ale specjalny wątek podobnie jak kilka innych nie podobających się obecnym władcom forum wyleciał. Przynajmniej ja nie mogę znaleźć. A sporo tam było ciekawostek o Jarosławie i jego osiągnięciach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Eksperymentem na skalę światową jest to, że Królewski zarządza klubem piłkarskim tak, jakby zarządzał cyrkiem.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Ani Ty. ani ktokolwiek inny gdyby robił takie jaja jak one, ale miał przy tym trochę oleju nie ogłosiłby wcześniej niż to konieczne, że mimo extra wpływów z pucharów udało mu się poprowadzić klub na minus kilkanaście baniek rocznie. Co do łatania dziury to mam nadzieję, że zdoła sprzedać obiecującego reprezentanta u ileś tam Krzyżanowskiego za 1,5 może 2 mln zł. Zawsze coś. Niech kombinuje- dzwoni do muska i innych kolegów. Jak to mówią: masz głowę i ch. więc kombinuj. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Online |
|
|
Myślę, że bezkrytyczna widownia JK kurczy się z dnia na dzień.
Temat z WK myślę, że zamyka temat poważnego inwestora, który wejdzie w Wisłę, zanim ta upadnie pod ciężarem swojego zadłużenia. Nikt normalny już raczej nie kupi spinów z jakimś potencjalnym, ciekawym pomysłem. Bo co to może być? Texom kupi 5% akcji? ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Kolejny eksperyment autorstwa Krolewicza. Największym eksperymentem w dziejach tego klubu to jest fakt iż taki gość jest jego właścicielem i kiedy nastąpi totalne jebniecie tego wszystkiego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Farmazonicie co najmniej od 3 lat jak to w kolejnym wszystko pierdyknie, a Królewski tylko się z tego śmieje, bo nic takiego nie ma miejsca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Leszku znów lubisz Królewskiego?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Historia bywa przewrotna. Mimo iz sie nie chce wierzyć w pompowany balonik na X, to moze być tak że jeden swietny biznesmen świętujący z Wisla gigantyczne sukcesy ją pogrzebal sprzedajac Meresiowi, a drugi, marny zarzadca i siewca porażek sprowadzi tu konkretny podmiot.
Obstawiam że to może byc powiązane z rynkiem kapitalowym, moze kryptowalutowym. Ew. jako cześć holdingu ktory skupuje akcje klubow. Nic innego mi sie do tej historii nie klei |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2014
Online |
|
|
Żeby nie było, życzę Panu Prezeskowi aby zdobył kasę, przekazał klub w dobre ręce i żeby to się udało.
Są to szczere życzenia oddanego kibica Wisły Kraków. Natomiast problem jest w tym, że ja w to nie wierzę. Bardziej mi to wygląda na scenariusz nowej Vanny.. Czyli pozbywam się zadłużonego klubu, swoje kasuję a potem jak to się będzie chylić mówię: to nie ja to oni, ja chciałem dobrze. Ale naprawdę, może irracjonalnie, życzę sobie i wszystkim aby to się udało. I aby "to" to było "coś" a nie kolejny szit. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Chciałem tylko przypomnieć, ze Urfer byl 'sprawdzonym poważnym podmiotem', a przed Vanna Ly ludzie pisali ze Wisłę bierze City Group XDDDD
Okaże sie, ze to bedzie jakiś redbul bez jednego l na końcu i z mocarstwowych planów będą tylko obrazki boisk treningowych i smierc nad Atlantykiem |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Karcz:
Cytat:
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Member
Od: 05.2024
Offline |
|
|
Podsumowując... Zaskroniec znalazł kogoś, kto pozwoli mu dłużej bawić się w "prezesa" bez ryzyka oddania klubu w inne ręce. Zbawiania świata futbolu ciąg dalszy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Po pierwsze,ciekawe czy ten podmiot wie,że łączy się go z Wisłą a po drugie niech uważa na siebie,nieszczęścia chodzą po ludziach...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kolega który czyta wszystkie te pierdoły na x powiedział mi, że oficjalne ogłoszenie w poniedziałek o 19.06. czyli mamy jeszcze 4 dni zabawy.
Może to np. durex? Przypomniało mi się jak przed TF Sarnat bronił w koszulce z napisem unimil.. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Spektakl Zaskrońca, który łaknie atencję trwa. Miało być wiadomo dzisiaj no ale długi weekend w JuEsEj więc trzeba było ogłosić, że poczekamy do poniedziałku xd
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jak nie chodzi o przejęcie pakietu większościowego to są to tylko kolejne pieniądze do przepalenia.
Kolejny rok zabawy w I lidze zapewniony. Można się rozejść. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wy serio nie wiecie o jaka firme chodzi, przeciez to juz wiadomo od tygodnia.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Czyżby niezawodna AKRG Ltd?
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pewnie Maspex.Szczerze to mam w to wyjebane.Kolejne pieniądze do przepalenia w "kominku"zaskrońca
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Musk, Meta, wielkiego wyboru nie mamy
![]() ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 03.07.2025 o godz. 12:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Jeszcze jest Microstoft ;-)
|
|