The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Martinus
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2025, 23:22
azor napisał(a):Wyświetl post
Naprawdę oczekujesz, że Robercik odpowie na konkretne pytania?
Spodziewałem się, że odpowiedzi nie będzie. Ale jak to mówią warto próbować.

Wolfy:
Cytat:
JA PIER-DO-LĘ. Wy jesteście z tym Kwietniem tak żałośni, że to już przechodzi ludzkie pojęcie.
Odsetek ludzi, którzy wierzą w Kwietnia jest pomijalny statystycznie. A i tak mówimy o osobach, które mają mniej mózgu od niemrawego.
Mówimy natomiast o konsekwencji Jarosława. Zamiast przeciąć temat to ten dalej puszcza jakieś bajki w stylu do 30.06 wydam oświadczenie, sytuacja jest dynamiczna, nie wiem jaką nogą wstał Pan Wojciech itp itd. A ludzi oprócz tego, że to żenuje to także wk***ia.
Eppur si muove!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 01.07.2025, 06:20
Martinus napisał(a):Wyświetl post

Wolfy:

Odsetek ludzi, którzy wierzą w Kwietnia jest pomijalny statystycznie. A i tak mówimy o osobach, które mają mniej mózgu od niemrawego.
Mówimy natomiast o konsekwencji Jarosława. Zamiast przeciąć temat to ten dalej puszcza jakieś bajki w stylu do 30.06 wydam oświadczenie, sytuacja jest dynamiczna, nie wiem jaką nogą wstał Pan Wojciech itp itd. A ludzi oprócz tego, że to żenuje to także wk***ia.
Nie wiem, nie czytam tego co wypisuje na X Królewski.
A jeśli ktoś czyta, traktuje to poważnie a potem się denerwuje - jak to niby o nim samym świadczy?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 01.07.2025, 07:51
Martinus napisał(a):Wyświetl post
Kolego drogi, ja bym Ci bardzo chętnie na pytania odpowiedział, jednak ani mnie ani żadnego innego przedstawiciela Socios przy rozmowach JK z WK nie było. Pisałem już zresztą tutaj w temacie, że szczegółów rozmów nie znam, a ja się w tworzenie bajek nie bawię, wybacz. Mam Ci powtarzać to co i tak już pewnie przeczytałeś w mediach? Królewski nie raz mówił przecież o tym, co Cię interesuje (że rozmowy były/są, że niczego nie blokuje itd.). Na teraz pewne jest jedno - WK nie zaprzeczył słowom JK, a chyba tylko jakieś oświadczenie WK by Was usatysfakcjonowało.
Odpowiedz cytując
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Stary 01.07.2025, 18:18
KOMUNIKAT KLUBU

Oto nastał nam piękny, choć nie słoneczny (hehe) dzień 1 lipca .
Dlatego informujemy Was drodzy sympatycy klubu, że piękny dzień nastał.
Piękność tego dnia podkreśla fakt, iż nie doszło do wrogiego przejęcia naszego i waszego klubu.

Pięknie więc ogłaszamy nowe otwarcie.
To oznacza radosną wiadomość, że dalej pełnię władzy będzie dzierżyć nasz ukochany Prezesek.

Aby uszanować to nowe otwarcie oraz w celu wyeliminowania wszelkich niejasności chcemy ustalić zasady oceniania Prezeska:

1. Prezesek ma prawo wygłaszać dowolne stwierdzenia, zapewnienia czy też , jak wy to mówicie kocopoły
2. Natomiast Wy nie macie prawa rozliczać go z tego co powiedział, szczególnie wtedy kiedy oczywista jest rozbieżność między słowem a czynem, wytykać braku logiki, czepiać się treści tłitów czy mijania się z prawdą.
3. Zakazuje się też jakiejkolwiek krytyki, szczególnie wtedy jeśli jest ona uzasadniona.

Ale nowe otwarcie to też nowe cele.
Doszły do nas słowa Waszej krytyki, iż kiśniemy w pierwszej lidze.
Dlatego też chcemy to zmienić i zapowiadamy zasadniczą zmianę- spróbujemy powalczyć o ligę drugą.

Na koniec jedna podstawowa zasada- pamiętajcie, że jeśli coś nam nie wychodzi to tylko dlatego, że jest to wina WK

AUUUU
URA, URA, URA.
ŁUBU DUBU
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Stary 01.07.2025, 20:05
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Kolego drogi, ja bym Ci bardzo chętnie na pytania odpowiedział, jednak ani mnie ani żadnego innego przedstawiciela Socios przy rozmowach JK z WK nie było. Pisałem już zresztą tutaj w temacie, że szczegółów rozmów nie znam, a ja się w tworzenie bajek nie bawię, wybacz. Mam Ci powtarzać to co i tak już pewnie przeczytałeś w mediach? Królewski nie raz mówił przecież o tym, co Cię interesuje (że rozmowy były/są, że niczego nie blokuje itd.). Na teraz pewne jest jedno - WK nie zaprzeczył słowom JK, a chyba tylko jakieś oświadczenie WK by Was usatysfakcjonowało.
Skoro nie uczestniczyłeś w rozmowach to na jakiej podstawie twierdzisz, że krolewski nie stawiał warunków, co do swojej obecności w zarządzie czy wysokości udziałów?
Bo on ci tak powiedzial?
Skoro tak często jesteś w kontakcie z Pinokiem i omawiacie przebieg rozmow to zapytaj co z umorzeniami pożyczek.
Przypomnę, że Wisła placi już milion złotych z tytułu odsetek od tych pożyczek. A może to o te odsetki chodzi? Hmmm
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 01.07.2025, 20:23
Ale ja z Tobą baranie nie rozmawiam
Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Stary 01.07.2025, 20:34
Nieswiadomie pokazales, ze jestes pelikanem, ktory lyka wszystko jak leci
Alez to jest smutne, ze takie marionetki rzadza stowarzyszeniem liczacym ponad 3 tysiace czlonkow.

Ja to chyba zaraz kupie to czlonkostwo zeby na waszej grupie pokazac jakim jestes pelikanem i dyletantem.

Co oni na ciebie chlopie maja...
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 01.07.2025, 21:16
Śmiało, zapraszam do Stowarzyszenia, pośmiejemy się

Jak już pisałem (komu się chce może sobie te kilka stron wstecz przewinąć) i co podtrzymuję nadal, nie znam szczegółów rozmów, bo w nich udziału nie brałem, a - UWAGA - wg wyłącznie mojej opinii nikt warunków nie do przyjęcia Kwietniowi nie stawiał. Nie wierzę w to zwyczajnie, uważam że na kłamstwa Kwiecień by jednak zareagował. Z drugiej strony rozumiem, że ktoś może twierdzić inaczej i uważać, że takie warunki stawiane są. Tyle, że to też jedynie wyłącznie opinia tej osoby, jak np. "starego dziada", a nie żaden fakt (jak sam "stary dziad" przyznał swoją opinię opiera na przekazie osób trzecich, które raczej WK nie są ). Moja opinia jest taka, ktoś inny widzi to inaczej - tak krótko pisząc.

Jeśli nie jesteś w stanie nadal tego pojąć, to cóż... Dobrej nocy!
Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Stary 01.07.2025, 21:22
Czyli poniewaz tobie sie wydaje, ze cos nie mialo miejsca, to z tego powodu stanowczo nie pozwalasz innemu forumowiczowi wyrazac wlasnego zdania, popartego informacjami, ktore posiada.

Aha.

Plyniesz jeszcze bardziej. Proponuje kilka dni urlopu, zero internetu. Taki reset pomaga. Bo to co tu tworzysz to kompromituje cie na calej linii.

Ja sobie moge pisac ze jestes dla mnie dnem i zerem. Jestem anonimowym forumowiczem. Osobie, ktora pelni istotna role w stowarzyszeniu i reprezentuje ponad 3 tysiace ludzi, zwyczajnie nie wypada schodzic ponizej pewnego poziomu, co robisz regularnie.

Pomijam juz, co oni musza na ciebie miec, zeby bawic sie w takie gownotresci jakie tu uprawiasz.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 01.07.2025, 21:25
Nie głuptasku, wspomniałem jedynie, że to nie jest fakt, a jego opinia, którą swobodnie może przedstawiać i jak widać bez przeszkód to robi
Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Stary 01.07.2025, 21:28
Ale jak mozesz stwierdzac, ze to nie jest fakt, skoro nie bierzesz udzialu w rozmowach?
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 01.07.2025, 21:38
Może ustalmy czym dla Ciebie jest fakt? Jeśli jest to np. opinia oparta na zasłyszanych plotkach, których nie możesz w żaden sposób zweryfikować czy udowodnić, to wycofuję się i przyznaję rację. Dobranoc
Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Stary 01.07.2025, 21:46
Odwracasz kota ogonem.
Twierdzisz, ze to co pisze Stary Dziad nie jest faktem, czyli Ty musisz znac fakty, zeby moc oceniac co jest faktem a co opinia. Ale nie znasz faktow, bo nie bierzesz udzialu w rozmowach.

Wiec na jakiej podstawie oceniasz czy cos jest faktem czy opinia?

Widzisz... nie wchodz w dyskusje z kims inteligentniejszym od ciebie, bo sie pograzasz.
Odpowiedz cytując
39-200
Member

Od: 05.2024

Stary 02.07.2025, 07:37
Podstawa antytez serka wobec "faktów" starego dziada to:
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
(...) wg wyłącznie mojej opinii nikt warunków nie do przyjęcia Kwietniowi nie stawiał. Nie wierzę w to zwyczajnie, uważam że na kłamstwa Kwiecień by jednak zareagował.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 02.07.2025, 08:01
I czego w tej wypowiedzi nie rozumiesz?

Kolega stary dziad gdzieś usłyszał jakieś ploteczki i je tutaj opisuje, ja sobie luźno dyskutuję i piszę tutaj to, co uważam w temacie. Obie wypowiedzi, tak moja jak i kolegi, to po prostu żadne fakty

Antytezy
Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Stary 02.07.2025, 08:25
Problemem jest to, czego ty nie rozumiesz...
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 02.07.2025, 08:33
Najważniejsze, że Ty rozumiesz czym są fakty
Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Stary 02.07.2025, 08:40
Jesli ktos tu ma z czyms problemy to zdecydowanie ty. To ty nie znajac faktow, odmawiasz komus prawa do ich przedstawiania. Nie wiedzac z kim rozmawial i skad ma informacje Bo one nie sa zgodne z twoim wyobrazeniem rzeczywistosci (albo raczej tego jak pinokio rzeczywistosc ci przedstawil) i basta

Ale pograzaj sie dalej
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 02.07.2025, 08:45
Nie próbuję nawet dyskutować, w końcu jesteś inteligentniejszy
Odpowiedz cytując
39-200
Member

Stary 02.07.2025, 09:00
Prawda jest taka, że na "fakty" starego dziada odpowiadałeś kategorycznie, a okazuje się, że prawdopodobnie tak jak i stary dziad poruszasz się w sferze przypuszczeń i informacji z drugiej ręki. Twoje fakty nie różnią się zatem w niczym od faktów starego dziada.
Co do antytezy, to tak... Istnieje takie słowo. Do dzisiaj nie przypuszczałem, że może zostać uznane za zabawne.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 02.07.2025, 09:11
39-200 napisał(a):Wyświetl post
Prawda jest taka, że na "fakty" starego dziada odpowiadałeś kategorycznie, a okazuje się, że prawdopodobnie tak jak i stary dziad poruszasz się w sferze przypuszczeń i informacji z drugiej ręki. Twoje fakty nie różnią się zatem w niczym od faktów starego dziada.
Co do antytezy, to tak... Istnieje takie słowo. Do dzisiaj nie przypuszczałem, że może zostać uznane za zabawne.
Niesamowite jednak jest to uniwersum - napisałeś w zasadzie dokładnie to, co ja i jeszcze się ze mną kłócisz

Tak, moja opinia w poruszanej sprawie, to nie żaden fakt. Podobnie jak kolegi starego dziada. Cieszę się, że jednak to zauważasz

Ps. nie słowo, a jego użycie mnie rozbawiło
Odpowiedz cytując
39-200
Member

Stary 02.07.2025, 09:19
Dyskusja z Tobą przypomina rozmowę ze starszym, nie ma co ukrywać inteligentniejszym bratem Drozda.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 02.07.2025, 09:24
Mnie dyskusja z Tobą po prostu bawi

Miłego dnia!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 02.07.2025, 09:41
Przestańcie proszę, bo mi się popcorn kończy.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Martinus
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 02.07.2025, 09:46
Now dzień, nowa zapowiedź. Tym razem eksperymentu po którym otworzymy nowy rozdział w naszej historii. Szkoda, że prezes nie zauwazyl, że eksperyment to prowadzimy od kilku lat. Z marnym skutkiem.
Eppur si muove!
Odpowiedz cytując
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Stary 02.07.2025, 10:27
Mam poważne pytanie, co do faktów.
Ponieważ 30 czerwca zakończył się kolejny rok obrachunkowy, czy ktoś coś wie na temat realnego wyniku finansowego?

Ja wiem, że skoro dopiero się zakończył to trzeba dać czas aby księgowość poksięgowała i wyliczyła.
Ale przecież w klubie na pewno mają rozbudowane systemy controllingowe ( no bo przecież muszą mieć, nieprawdaż?) i są w stanie z dużą dokładnością określić wynik.

No więc jaki ten wynik?

Wczoraj Prezesek w tym goalu nawet się nie zająknął na ten temat.
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 02.07.2025, 10:54
stary dziad napisał(a):Wyświetl post
Mam poważne pytanie, co do faktów.
Ponieważ 30 czerwca zakończył się kolejny rok obrachunkowy, czy ktoś coś wie na temat realnego wyniku finansowego?

Ja wiem, że skoro dopiero się zakończył to trzeba dać czas aby księgowość poksięgowała i wyliczyła.
Ale przecież w klubie na pewno mają rozbudowane systemy controllingowe ( no bo przecież muszą mieć, nieprawdaż?) i są w stanie z dużą dokładnością określić wynik.

No więc jaki ten wynik?

Wczoraj Prezesek w tym goalu nawet się nie zająknął na ten temat.
Nie jest w jego interesie ogłaszanie, że znowu jest wynik minus kilkanaście baniek.
Wypuści bilans pewnie jakoś przed Bożym Narodzeniem to się dowiesz..
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 02.07.2025, 11:04
Powiem tak, obrzydliwym jest jakiekolwiek bronienie takiego patałacha jak Zaskroniec. Nawet jeśli ktoś powie jakaś półprawda na jego temat, czy "fakt" na podstawie domysłów. Bronienie takiego pajaca bo ktoś coś źle interpretuje lub myśli po swojemu, to jak jakiś syndrom sztokholmski.
Gościu co robi syf z Wisły i .......i cyklicznie głupoty to jest wstyd dla każdego kibica Wisły i tym bardziej wstyd i żenada żeby takiego niedojeba bronić bo ktoś o zgrozo źle się wypowiedział lub jakaś nieprawdę napisał bo mu się coś wydaje.
Nie chcę się znęcać nad Serkiem ale w pierwszej kolejności to byś się wziął za prostowanie głupot Zaskrońca...
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 02.07.2025, 11:41
do usuniecia 10 znakow.
Ostatnio edytowane przez DeadOrAlive : 02.07.2025 o godz. 11:49.
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 02.07.2025, 12:27
Serek a przy negocjacjach z Urferem byłeś?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów