The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Witalis
Senior Member

Od: 06.2023

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.01.2025, 11:37
Jest szansa na pożegnanie się z Młyńskim:
https://www.meczyki.pl/newsy/pilka-n...sz-news/259110
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 09.01.2025, 16:23
Z przymrużeniem oka: temat transferu Kluiverta do Wisły upada definitywnie.

https://www.goal.pl/reprezentacje/pa...a-selekcjoner/

Swoją drogą ciekawy kierunek, oferta musiała być z tych nie do odrzucenia.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 09.01.2025, 23:10
Klub laliga2 Racing Ferrol chce wykupic Baene.

Będzie tu o to spore larum, ale osobiscie uwazam ze oferte w granicach 500k+ nie odrzucilbym. Nie wiem czy na dluzsza mete bedziemy inwestowac w skrzydlowego ktory ma jeden zwód, brak strzału i lewej nogi.

Tak wiem,.ma najlepsze liczby z naszych skrzydlowych, ale i nikt o nim nie mowi jako o pewniaku ktory mialby miejsce w drużynie po ewentualnym awansie do esa. On by tam został zjedzony.
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 10.01.2025, 00:00
Karherop napisał(a):Wyświetl post

Będzie tu o to spore larum, ale osobiscie uwazam ze oferte w granicach 500k+ nie odrzucilbym. Nie wiem czy na dluzsza mete bedziemy inwestowac w skrzydlowego ktory ma jeden zwód, brak strzału i lewej nogi.

Tak wiem,.ma najlepsze liczby z naszych skrzydlowych, ale i nikt o nim nie mowi jako o pewniaku ktory mialby miejsce w drużynie po ewentualnym awansie do esa. On by tam został zjedzony.
500k zł? Wątpię.
500k euro? Hahaha.
Moim zdaniem może byliby chętni jakby był wolny (po rozwiązaniu z Wisłą).
Nie znalazłem w internecie informacji o żadnym ich transferze gotówkowym w lecie 2024 ani teraz.
A z ciekawostek- tam w kadrze jest m.in. Bebe - ten którego 100 lat temu kupił do MU Ferguson.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 10.01.2025, 02:14

Jeżeli zaproponują 700K euro albo więcej to raczej nie będzie dyskusji.

To z czym się absolutnie nie zgadzam to deprecjonowanie Baeny. Mamy długą historię plucia na piłkarzy których później nie udawało się zastąpić: Imaz, Silva, Yeboah, Aschraf, ostatnio Villar. To tylko niektórzy. Wszyscy oni zaszli wyżej niż Wisła. Sam fakt że interesuje się nim klub La Liga 2 pokazuje jak głupie i krótkowzroczne jest to co piszesz.

Baena to piłkarz młody, który wciąga nasze pseudotalenty jak Starzyński czy Sukiennicki nosem. Sprzedaż będzie oznaczała raczej poddanie walki o baraże.

Ale nad sensowną ofertą na pewno w klubie się pochylą. To normalne - mamy długi. Sprzedawanie go za grosze nie ma sensu. Zwłaszcza jeśli ma go zastąpić pięć kolejnych wynalazków a'la Sukiennicki czy Olejarka, bo to się nam finansowo nie zepnie.

@doktor granat - to oni chcą kupić, a nie my sprzedać. Co do Twoich "żartów" - patrz wyżej.
Do dziś pamiętam jak idioci na tym forum podniecali się pieniędzmi za Aschrafa i Yeboaha. Pieniądze dawno przepierniczone, zadłużenie eksplodowało, a my tkwimy w pierwszej lidze trzeci sezon i zapowiada się że to nie koniec. Interes dekady zrobiliśmy.
Ale Ty na pewno uważasz że tabuny gwiazd skrzydła tylko czekają na skinienie Wisły. Tylko dziwnym trafem wszyscy albo rozsypują się po maks trzech miesiącach albo mają żenujące liczby w pierwszej lidze.

P.S. Oferują podobno sporo poniżej pół miliona euro. Za tyle raczej nie sprzedamy.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 10.01.2025 o godz. 04:40.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 10.01.2025, 06:25
To inaczej: przychodzi do nas klub ogona segunda i nam się wydaje, że może oni mieliby u nas do wydania 500 czy 700 tys euro..
A ogólnie jadą na braniu piłkarzy bez kontraktów i wypożyczeniach.
Goście bez kasy oferują czapkę gruszek albo nic - proste.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 10.01.2025, 08:11
doktor granat napisał(a):Wyświetl post
To inaczej: przychodzi do nas klub ogona segunda i nam się wydaje, że może oni mieliby u nas do wydania 500 czy 700 tys euro..
A ogólnie jadą na braniu piłkarzy bez kontraktów i wypożyczeniach.
Goście bez kasy oferują czapkę gruszek albo nic - proste.
To że nie lubia wydawac nie znaczy ze nie maja kasy, akurat kilka miesiecy temu sprzedali gościa za 1.8 mln euro.

To że ja bym puscil Baene za pół bańki nie znaczy ze sie to dokona.

@wolfy, pokaz mi jednego ktory pluł na Imaza czy Ashrafa. To że sie ich nie udalo zastapic to fakt, ale tak możemy gdybać przy kazdym transferze.

Wisła musiała i musi robic transfery by przeżyć. Do tego jako klub powinna bydowac sobie historie transferow na zachod z wielu powodów.
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Stary 10.01.2025, 08:25
Jeżeli oferują 250k euro rozłożone na 70 rat, to raczej nie będzie tematu. Mam nadzieję, że już nigdy nie będzie powtórki z historii Lisa.

Baena ma swoje ograniczenia, ale mimo wszystko uważam, że nie znajdziemy nikogo lepszego na jego miejsce, nie w zimie i nie z naszym wspaniałym działem skautingu.

[35/54]

Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 10.01.2025, 08:31
Zapominacie o jednej sprawie - Baena ma kontrakt do czerwca i nasza pozycja negocjacyjna nie jest zbyt mocna. On już może z nimi podpisać kontrakt i spokojnie przeczekać wiosnę i odejść za darmo. Chyba, że istnieje jakaś tajna opcja przedłużenia.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 10.01.2025 o godz. 08:37.
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Stary 10.01.2025, 08:40
Baena ma opcję +1, więc nie może z nikim podpisać.

[35/54]

Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 10.01.2025, 08:58
Patryko napisał(a):Wyświetl post
Baena ma opcję +1, więc nie może z nikim podpisać.
wiadomo do kiedy klub musial sie okreslic i aktywowac przedluzenie? Zwykle jest tak, ze ta klauzula ma jakis termin waznosci i przykladowo musi byc aktywowana do konca roku zeby zawodnik w czerwcu sie nie obudzil bez pracy.
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Stary 10.01.2025, 09:07
Cytat:
Tak czy inaczej, polski klub kontroluje sytuację. Z prostego powodu. W kontrakcie Baeny, który obowiązuje do lata 2025 roku jest klauzula przedłużenia, z której klub może skorzystać. I zapewne to zrobi.
Myślę, że nie są aż takimi amatorami, żeby zawalić tą sprawę.

[35/54]

Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Stary 10.01.2025, 12:58
Jeśli faktycznie taka klauzula istnieje to byłbym spokojniejszy jakby zobaczył informacje o jej aktywacji. Nasi parodyści w gabinetach już nie taki cuda czynili.
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Stary 10.01.2025, 16:04
A Baena należy jeszcze do grupy "parodystów" czy też z niej wypadł?
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 10.01.2025, 17:28
Bicie piany po to żeby Baenie lepszy kontrakt ogarnąć. Wychodzimy na tym wszystkim jak Zabłocki na mydle. Ciągle się mówi jacy to nasi - szczególnie - Hiszpanie mocni, ile oni wnoszą, kończy się na kolejnym sezonie w I lidze, a w międzyczasie kontrakty piłkarzy rosną.

I tak z poprzepłacanych ekstraklaswowych Colleyów, Młyńskich, Fazlagiciów czy parodystów ściąganych później jak Sapała, budujemy ale już w I lidze wysokie kontrakty kolejnym gwiazdom.
Wiadomo, że Carbo, James, Rodado czy Baena są lepsi od młyńskich i spółki, niemniej koniec końców wyjdzie tak, że w I lidze tkwimy a znowu budzet na poziomie środka ekstraklasy.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Stary 10.01.2025, 17:45
stary dziad napisał(a):Wyświetl post
A Baena należy jeszcze do grupy "parodystów" czy też z niej wypadł?
Tutaj sami parodyści - jedynie Rodado się wyłamuje.
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 10.01.2025, 23:37
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Zapominacie o jednej sprawie - Baena ma kontrakt do czerwca i nasza pozycja negocjacyjna nie jest zbyt mocna. On już może z nimi podpisać kontrakt i spokojnie przeczekać wiosnę i odejść za darmo. Chyba, że istnieje jakaś tajna opcja przedłużenia.
Jest opcja przedłużenia o rok, więc Wisła decyduje. Byle tylko się nagle nie okazało że Baena ma chorą matkę...

Jeśli wyskoczyli z 300 tys. euro rozłożonym na cztery raty to raczej tematu nie ma.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 12.01.2025, 00:15

Sprzedajmy. Wincyj Polaków, najlepiej sami i pokroju Sukni. Przecież ktoś pisał, ze jest lepszy od Carbo.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 12.01.2025, 11:00
leszekpw napisał(a):Wyświetl post
Sprzedajmy. Wincyj Polaków, najlepiej sami i pokroju Sukni. Przecież ktoś pisał, ze jest lepszy od Carbo.
Do dziś chce mi się śmiać do rozpuku, gdy przypomnę sobie tego typu sugestie Framata

Myślenie typu: wyrzucamy tych niby wstrętnych Hiszpanów czy obcokrajowców jak Carbo, Rodado, Igbekeme, Vlllar, Mula, Junca, Moltenis, Fernandez i otwieramy się zamiast nich na nowych Młyńskich, Szotow, Sapałów, Starzyńskich, Gruszkowskich, Biegańskich, Niewiadomskich, Wachowiaków,Biedrzyckich itd. (bo tylko tacy są dziś w zasięgu Wisły) już tyle razy się skompromitowało i jest aż tak głupie, że naprawdę szokuje, iż ktoś ciągle uparcie po nie sięga.

Baena ciągle jest piłkarzem młodym i rozwojowym, potrafiącym więcej i znacznie bardziej przydatniejszym niż jakikolwiek inny krajowy skrzydłowy, którego mamy w składzie.

Oczywiście można go sprzedać jak każdego pod warunkiem otrzymania naprawdę godziwych pieniędzy i sprowadzenia przynajmniej równowartościowego zastępcy.

Jedno i drugie wydaje się dziś skrajnie nieprawdopodobne i nierealne.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 12.01.2025, 16:13
leszekpw napisał(a):Wyświetl post
Markus napisał(a):
Do dziś chce mi się śmiać do rozpuku, gdy przypomnę sobie tego typu sugestie Framata
No to przytoczmy moją wypowiedź z 26.07 w kontekście meczu z Rapidem

Cytat:
Dokładnie, zabrakło pitbula w środku, który przeszkadzałby drugiej linii Rapidu w dochodzeniu do takich sytuacji, po jakich padły dwa gole.

Poza tym, czy Sukiennicki nie może grać na pozycji Carbo?
Na pewno nie jest gorszy, a dodatkowo ma dynamikę.
(...)
piszę o tym w kontekście sytuacji, gdy Carbo nie będzie mógł grać, jak choćby z Polonią.
Proszę o wskazanie w moich postach słowa "lepszy", drodzy manipulanci.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 12.01.2025, 16:31
FraMat napisał(a):Wyświetl post

Nie gorszy czyli na tym samym poziomie co Carbo, a jak jeszcze dodać wspomnianą przez Ciebie dynamikę, wychodzi, że jest ciut ponad poziom Carbo. Nie taki był sens wypowiedzi?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 12.01.2025, 16:46

Jest nie gorszy, czyli taki sam lub lepszy. Przykład użycia za sjp:
Cytat:
Sportowcom, trenerom, działaczom i sponsorom życzę nie gorszych osiągnięć w nowym 2005 roku.
J. Przedpełski
A ponieważ jest wedlug Ciebie dodatkowo "bardziej dynamiczny", to wnioski są chyba jasne.

Jeszcze prościej? Jest dwóch piłkarzy którzy są na tym samym poziomie, ale jeden jest bardziej dynamiczny. No to chyba oczywiste który jest lepszy.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.01.2025 o godz. 16:52.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 12.01.2025, 16:49
Zauważ, że to wszystko było pisane w kontekście lipca, gdy większość naszych grajków wchodziła na boisko bez żadnego przygotowania, bez solidnego okresu przygotowawczego i na tym tle Sukiennicki pozytywnie się wyróżniał.
A w stosunku do Carbo wyróżniał się też dynamiką.

Oczywiście, zgadzam się, że wraz z upływem sezonu Carbo grał coraz lepiej a Sukiennicki coraz słabiej.

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 12.01.2025, 16:57
Zauważ, że to wszystko było pisane w kontekście lipca, gdy większość naszych grajków wchodziła na boisko bez żadnego przygotowania, bez solidnego okresu przygotowawczego i na tym tle Sukiennicki pozytywnie się wyróżniał.
A w stosunku do Carbo wyróżniał się też dynamiką.

Oczywiście, zgadzam się, że wraz z upływem sezonu Carbo grał coraz lepiej a Sukiennicki coraz słabiej.
Sukiennicki grał tak samo chaotycznie, po prostu z czasem ekscytacja u Ciebie i innych fanów "młodych talentów" spadła. Co nie zmienia faktu że przez jakiś czas twierdziłeś że zamiast Carbo wejdzie Sukiennicki bez straty dla poziomu gry. Ergo - talencior jest lepszy od starego Hiszpana.

Piękna historia, szkoda że nieprawdziwa.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.01.2025 o godz. 17:00.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 12.01.2025, 17:49
Oczywiście, wtedy na początku sezonu, gdy Carbo był w słabej formie i poza kadrą w 2 pierwszych meczach ligowych, (przypominam, że napisałem: piszę o tym w kontekście sytuacji, gdy Carbo nie będzie mógł grać, jak choćby z Polonią) poziom Sukiennickiego był wystarczający na zastąpienie Carbo wchodzącego dopiero wtedy w sezon.

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 12.01.2025, 19:23
Oczywiście, wtedy na początku sezonu, gdy Carbo był w słabej formie i poza kadrą w 2 pierwszych meczach ligowych, (przypominam, że napisałem: piszę o tym w kontekście sytuacji, gdy Carbo nie będzie mógł grać, jak choćby z Polonią) poziom Sukiennickiego był wystarczający na zastąpienie Carbo wchodzącego dopiero wtedy w sezon.
Nie był. Sukiennicki nie potrafi:
- odbierać piłki. Aktywnie tego unika, jak i gry w defensywie, pozoruje ją a'la Sapała. Przecież jeśli będzie zbiegał w fazie obronnej w strefy w które nie ma szans trafić piłka to nikt nie może mieć do niego pretensji. Tyle że Jop dziwnym trafem ma...
- wyjść spod pressingu. Zwykle podaje do tyłu.
- zagrać prostopadłej piłki.

Nie posiada żadnej z charakterystyk wyróżniających Marca, do tego pozoruje grę defensywną. Równie dobrze na tej samej zasadzie Carbo może zastąpić dowolny piłkarz z pola, np. Starzyński.

Tu nie chodzi o to że ja uważam Carbo za geniusza piłki, ale Sukiennicki to bardziej beznadziejny piłkarz ofensywny niż defensywny pomocnik.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 13.01.2025, 11:56
(..)
Szkoda ze do tego to sie sprowadza. Przylepienie łatki i granie na jedna modłe.

A tymczasem w nie-alternatywnej rzeczywistosci, kto teraz wypiera sie że był fanbojem Sukniennickiego?
Markus napisał(a):Wyświetl post
Drugą niezwykle jasną postacią był młody Sukiennicki. Chłopak ma talent i możliwości, przy okazji pokazując jaką wartość ma szkolenie w innym systemie niż polski. Anglicy zrobili z niego świetny materiał na wartościowego piłkarza. Teraz musi dołożyć do tego odpowiednią pracę i może być naprawdę pięknie. Mam nadzieję, że go nie zmarnujemy w Wiśle jak wielu innych przed nim. Powinien być ogromnym wzmocnieniem.
Smiejesz sie z tego do rozpuku Markus?

A moze po prostu to nie jest wina Framata, Twoja czy moja ze Sukiennicki zaliczyl zjazd i zaczely wychodzić jego najwieksze mankamenty w grze ktore tak na początku skrzętnie maskował?
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 13.01.2025, 12:21
Przecież w Wiśle każdy od początku dobrze zaczyna... Nawet Krzyżanowski, Broda, Gogół, Olejarka, wszyscy mieli przebłyski i były momenty, że każdy myślał, że no może z tym to się uda bo skoro wchodzi pograć i jakos drastycznie nie odstaje, albo ma przebłyski dobrej gry to jak jeszcze okrzepnie i się rozwinie to będzie solidny gracz. To samo było z Sukiennickim, nie wspominając już o całym tabunie starszych graczy z Polski czy zagranicy jak np ostatnimi czasy Łasickim, Chickanie, Villarze czy Goku.

Od dawna twierdzę, że głównym problemem w Wiśle jest patologia na górze, która sprawia, że spada morale piłkarzy a co za tym idzie, ich forma. Młodzi mają w tym systemie o tyle gorzej, że dla nich takie zamieszanie w głowie + brak rozwoju sportowego z przyczyny braku planu na nich i dobrych trenerów, sprawia, że po 6 czy 18 miesiącach sa już właściwie wrakami piłkarzy i nadają się przeważnie na piłkarski śmietnik po przygodzie z nami. Jestem pewien, że wielu młodym zahamowaliśmy kariery i nie mówię, że taki Buks czy Sukiennicki jeśli nie my, to by grali w Realu ale np byliby o 1 czy 2 stopnie wyżej w swojej karierze obecnie czy w przyszłości.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 13.01.2025, 16:32
Szkoda ze do tego to sie sprowadza. Przylepienie łatki i granie na jedna modłe.

A tymczasem w nie-alternatywnej rzeczywistosci, kto teraz wypiera sie że był fanbojem Sukniennickiego?

Smiejesz sie z tego do rozpuku Markus?

A moze po prostu to nie jest wina Framata, Twoja czy moja ze Sukiennicki zaliczyl zjazd i zaczely wychodzić jego najwieksze mankamenty w grze ktore tak na początku skrzętnie maskował?
Ja te mankamenty widziałem od początku, przez co byłem na tym forum wyszydzany. Wspomniany FraMat w tym uczestniczył, dziwiąc się jak można nie zauważać galaktycznego talentu Sukiennickiego i że to zupełnie inna historia niż reszta naszych młodych. Pisanie tego co teraz jest wiedzą ogólnie akceptowaną było wtedy hejtem spowodowanym ojkofobią. Wy widzieliście lepszego Carbo, ja - gorszego (bez podania i strzału) Sapałę. A już na pewno nie było podstaw do takich zachwytów i bredzenia że zaraz na nim zarobimy...

FraMat uczciwie zapracował na wypominanie mu tego.

P.S. A jak przyjdzie lepszy i młodszy Polak za Carbo to ja się będę tylko cieszył. Tylko on ma być nie gorszy na boisku, nie w Waszych mokrych snach...
Czemu nie czepiam się Kutwy ani Letkiewicza? Bo są jasnym punktem zespołu. Wolę ich od Cziczkana, Brody, Łasickiego czy Biedrzyckiego. Sukiennicki to pozorant i miernota, takich akurat w pierwszym składzie nam nie trzeba.
Carbo czy Igbekeme nie trafili do nas przez przypadek, poważniejszy futbol im podziękował. Jeżeli ktoś przy nich wygląda jak Sukiennicki to na żaden zarobek nie ma sensu liczyć. A nam bardzo potrzebny jest awans...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 13.01.2025 o godz. 16:46.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 13.01.2025, 17:39
Wolfy, szydzili z ciebie nie dlatego że nie miałeś racji tylko dlatego że myśleli że sobie jaja robisz, dla żartu jak z Rude watch. Gdybys nie był takim jajcarzem to by ciebie i to co piszesz traktowali poważnie
drozd:
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów