|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
ja nwet tego nie ogladam tak sie wczoraj wqrviłem dość tego
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Polonia w wyjściowej "11" na PP dała 5 zawodników z pierwszego składu. "Pierwszy skład" to osoby, które zagrały w ostatnim meczu ligowym.
Wisła dała tylko dwie - Kutwę i Ikbekeme. Z czego nie wydaje mi się, by James wyszedł od 1 minuty w piątek. Tu to rozpisałem: https://forumwisly.pl/showpost.php?p...&postcount=337 Wczoraj najlepszym zawodnikiem Polonii był Poczobut. I jest to jeden z tych pięciu. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Pomyśl że dzieki temu nikt grajac w zimnym Opolu w marcu nie bedzie myslami przy meczu w PP.
A ja obejrzę, bo wierze ze nie tylko wygramy ale po prostu zagramy o niego lepiej. A trudno zeby gra nie byla inna skoro wyjdzie w 90% inny sklad niż wczoraj. Licza sie tylko 3 punkty |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ja tez sie spoedziwam dobrej gry. Wysokie posiadanie, kontrola meczu. Ale z sutuacjami po rowno. Boje sje tylko ze biedrzycki wyjdzie i nie wytrzyma cisnienia co bedzie skutkowalo czerwona karteczka.
Czy wygramy? Musimy,, Czy przegramy? Nie |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Raczej Kutwa i Uryga wyjdą.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Jeżeli wczoraj mecz oddali to jeszcze jest do wytłumaczenia, ale jeżeli to co pokazali po przerwie ci którzy dostali szanse czyli Sukiennicki, Gogół i Szot i to jest ich normalna postawa to niech wyp.... do rezerw i brać na ich miejsce trzech następnych.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Szota rozumiem i uważam za wytłumaczonego.
Po tak długim rozbracie z piłką nie mógł wypaść dobrze (choć casus Dudy mówi cos innego). Myślałem, ze gorszego PO od Jarocha nie mamy, ale wczoraj za nim tęskniłem. Dziwię się czemu Mikulec po wejściu na boisko nie zmienił Szota po prawej stronie tylko Kiakosa na lewej. Tak, wiem - miał coś dać z przodu na lewej. Ale dalej mi się to nie klei. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Rozdzieranie szat jak zwykle mnie niezmiernie bawi.
Rozegraliśmy mecz rezerwowym składem, oszczędzając kluczowych zawodników. Z bardzo mocną ostatnio Polonią prowadziliśmy 2:0 by przerznąć 2:3. Mieliśmy trochę więcej sytuacji od przeciwnika, zabrakło szczęścia i zimnej krwi. Defensywa w tak eksperymentalnym zestawieniu zagrała pierwszy raz i to było widać. Ten mecz niczego nie udowodnił, moze poza tym, że Fred jest lepszym piłkarzem niż uważała większość forum. Jak na moje to facet ma problemy z aklimatyzacją, bo to że ma nietuzinkowe umiejętności było dla mnie oczywiste. Kolejnym niedocenianym piłkarzem jest Alan. Na forum jest regularnym kozłem ofiarnym. Z resztą obecnie największym kozłem ofiarnym jest mlodziutki Sukiennicki, który jak na swoje lata jest całkiem ciekawym piłkarzem. Dwie półki lepszy od Piotrusia czy Młyńskiego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Online |
|
|
Mamy to wygrać i koniec.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak każdy inny ligowy mecz.
I za Jopa większość wygrywamy. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Chciałem tylko zaznaczyć, że fakt iż Polonia wyszła bardziej pierwszym składem niż my, więc teoretycznie maja więcej w nogach przed meczem z nami, raczej gówno zmienia
Jestem zdania, że wynik w piątek może być dowolny. Ale jakbym się miał pokusić o predykcję: - Polonia wychodzi napompowana po wygranej w PP - My wychodzimy na w....ie po porażce w PP i głodni rewanżu No jak nic remis bramkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Nie wygramy z Polonią.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wygramy tylko bez leserów w składzie. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I ma dwa razy bardziej nasrane do głowy, sądząc z jego boiskowego zachowania... Kozłem ofiarnym? Gogół przynajmniej miał asystę przy pierwszej bramce, A ten pozorant żadnej piłki celnie nie podał, zmarnował wszystkie okazje do wyjścia z kontrą, a w obronie jak dziecko we mgle. Sytuacja kiedy zostawił samego chłopa z polonii przy bocznej linii pola karnego i pobiegł kryć Mikulca to jest tragedia. Może on jest zwyczajnie mało rozgarnięty? Ale bez dyskusji jest coraz słabszy Piotruś czy Młyński potrafią podać na 10 m tam gdzie chcą z odpowiednią siłą. Sukiennicki jak kopie piłkę to nikt nigdy nie wie gdzie poleci, wczoraj albo za mocno, albo za słabo, albo niecelnie ani razu dobrze nie podał. Kiedyś szybko biegające drewno, dzisiaj pozorujące grę drewno.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Wychodzimy zupełnie innym składem, w którym nie zobaczymy "zaangażowanego" Gogóła, statystującego Sukiennickiego i Szota po pół roku przerwy od piłki.
Mimo wszystko jestem dobrej myśli 1-3 Rodado Zwoliński Uryga ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tym meczem rezerwowi mieli pokazać, że warto na nich stawiać, co pokazali? Że są leserami. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Gogół, którego nie zamierzam tłumaczyć bo ZNOWU położył lagę na grę obronną - chociaż czasem do nogi poda. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ale ja nie twierdze, że coś pokazali. Po prostu i jedni i drudzy zawiedli.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Polonia zleje nam dupsko. Jak ktoś gdzieś pisał, olanie PP nie gwarantuje pkt w lidze. Chyba, że to była taka transakcja wiązana.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ciekawe czy zaczniemy jak we wtorek z Fredem na szpicy ,czy wrócimy do ustawienia z drewnianym Zwolińskim i Rodado bez formy ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
http://www.90minut.pl/strzelcy.php?id=13483 a tu, że strzelił 2 gole w meczu z ŁKSem, wygranym 2:1 przez Wisłę. http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=1935712 ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Marzy mi się komplet punktów w dwóch ostatnich meczach, ale pewnie znowu trzeba będzie obejść się smakiem. Wydaje mi się, że spore znaczenie ma to, że graliśmy w trakcie dwóch okienek na reprezentację, kiedy reszta ligi odpoczywała. W rezultacie gramy jednym cięgiem od września. A w wakacje zagraliśmy dodatkowe 8 spotkań w pucharach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wygram, przegramy itp itd
Remis będzie 1:1 ![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Online |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
wieczór z sąsiadami się wysypał, więc chyba jednak będzie mi dane
ale kurva odpadniecia z Pucharu nie wybacze !!!111! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Halo pobudka, mamy 2024 a nie 1993. Lata 90 były 30 lat temu, takie historyjki o kupczeniu meczów już baaaaardzo dawno są nieaktualne. Polonia będzie grać, żeby wygrać.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|