The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.11.2024, 23:03
Patryko napisał(a):Wyświetl post
Problem w tym, że remisując/przegrywając awansu bezpośredniego z dużą dozą prawdopodobieństwa nie będzie.
Czołówka odjechała nam na ~10 punktów (szalenie ważny będzie mecz z Miedzią), do końca mamy 18 spotkań, tu już w zasadzie nie ma miejsca na wpadki.
Za gadki o awansie bezpośrednim powinien być bilet w jedną stronę do kobierzyna
Odpowiedz cytując
krzywy
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 22.11.2024, 23:10
Tych wypocin jyebanych pasiastych k u rew jak stelio i santodomingo szkoda nawet komentować....
Że też tych cwelów nie można wyrugować z tego forum
Ostatnio edytowane przez krzywy : 22.11.2024 o godz. 23:13.
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 22.11.2024, 23:13
leszekpw napisał(a):Wyświetl post
Szkoda, że się sprawdziło.
Rozpoczynasz kampanię "Albert Rude ponownie trenerem Wisły"?
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 22.11.2024, 23:13
Ten mecz nie różnił się specjalnie od tego z zeszłego tygodnia.

Tylko wtedy wpadło, a teraz nie.
Udo się albo się nie udo.
No może tym się różnił, że przestaliśmy grać prostopadłe piłki a wróciliśmy do bezproduktywnego: do boku, ta sama kiwka co zawsze, chybione dośrodkowanie.

Generalnie trochę taka drużyna bez charakteru, zarówno w sensie ambicji jak i stylu gry.

Bezczelność z jakim Kutwa kiwa napastników pod własnym polem karnym mnie przeraża. Ja wiem, że na tle asów naszej obrony to nietrudne, ale wyrasta na najlepszego zawodnika tej formacji.
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 22.11.2024, 23:16
Ten mecz sponsorował SOBOL STAJL.

Wielu słabych piłkarzy oglądaliśmy na Reymonta, ale takiego piłkarskiego głupka jak Baena to sobie nie przypominam.
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 22.11.2024, 23:22
ja tam po raz kolejny radze fantasy chlopcom zeby sie przyzwyczaili do wieloletniej 1 ligowej egzystencji - im szybciej to zrozumiecie tym wam bedzie lzej
Odpowiedz cytując
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Stary 22.11.2024, 23:31
krzywy napisał(a):Wyświetl post
Tych wypocin jyebanych pasiastych k u rew jak stelio i santodomingo szkoda nawet komentować....
Że też tych cwelów nie można wyrugować z tego forum
No tak, każdy patrzący rozsądnie na to w jakim miejscu jesteśmy i jaki jest nasz potencjal to "pasiasta kvrwa". W jak bardzo oblezonej twierdzy trzeba siedzieć żeby każda osobę z którą się nie zgadza od razu nazwać najgorszym wrogiem i agentem z wrogiego obozu? XD
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 22.11.2024, 23:45
Stelio napisał(a):Wyświetl post
No tak, każdy patrzący rozsądnie na to w jakim miejscu jesteśmy i jaki jest nasz potencjal to "pasiasta kvrwa". W jak bardzo oblezonej twierdzy trzeba siedzieć żeby każda osobę z którą się nie zgadza od razu nazwać najgorszym wrogiem i agentem z wrogiego obozu? XD
przypomina mi to kwiki pewnej wladzy ktora odeszla - ale to nie temat polityczny
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 22.11.2024, 23:59
ciacho napisał(a):Wyświetl post
Ten mecz sponsorował SOBOL STAJL.

Wielu słabych piłkarzy oglądaliśmy na Reymonta, ale takiego piłkarskiego głupka jak Baena to sobie nie przypominam.
Cisse byl wybitny w tej kategorii, nawet Baenie mu do niego daleko.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 23.11.2024 o godz. 00:08.
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Stary 23.11.2024, 00:01
Niestety brakło nam dzisiaj skuteczności. Inny był to remis niż ten z Tychami - Stal jednak postawiła na bronienie się prawie całym składem i dopisało jej szczęście.

Gra naszego zespołu mogła się podobać z uwagi na dużą płynność rozgrywania piłki ALE niestety brakło częstszego wchodzenia w pojedynki, podjęcia większego ryzyka, większego napierania rywali - każdy wolał podać do kolegi niż samemu pokusić się o strzał. Jak już ktoś pisał - nasi skrzydłowi są przewidywalni: Baena ma świetne odejście i potrafi minąć obrońcę, ale każdą akcję skończy podaniem/dośrodkowaniem, bo ani nie ma dobrego strzału ani lewej nogi. Alfaro jest cieniem piłkarza z ubiegłego sezonu, a szkoda, bo ceniłem u niego dobrą grę taktyczną, ale w tym momencie w ataku nie daje nam nic konkretnego. No i niestety Rodado, przyćmiony dobrą grą Zwolinskiego na szpicy, nie mógł sobie znaleźć miejsca na boisku. Moźe warto jest go na jakiś fragment meczu ustawić na prawym skrzydle, by zagrał tam ktoś o innym profilu niż jeździec bez głowy? I tak często widzimy go zdala od pola karnego rywala, a na skrzydle miałby trochę więcej miejsca do gry.

Ładna gra piłką, ale przez braki w wykończeniu cierpieliśmy już nie raz i w przyszłości również będziemy cierpieć, bo np. kto u nas jest w stanie strzelić gola spoza pola karnego poza Rodado? Wydaje mi się, że może Mikulec, a przynajmniej jego dotychczasowe mocne strzały leciały na ogół w światło bramki. Raz na rok Jarochowi piłka siądzie i może Gogół przejawiał takie umiejętności (ale nie w obecnej słabej formie). Ale u takich piłkarzy jak Kiss, Baena, Alfaro, Igbekeme, Carbo (dziś wielokrotnie czyscił grę w środku pola, zanotowych kilka świetnych crossów, ale no niestety, albo ostatnie podanie zblokowane, albo ->), Duda chyba możemy być zgodni, że strzał nie należy do ich najmocniejszych stron.

+ dla Kutwy za spokój i elegancję w rozegraniu - pojedyncze błędy były i będą, bo podejmuje dużo większe ryzyko niż nasi pozostali stoperzy, ale cieszy mnie to, że chłopak stara się wykorzystać swoją szansę odważną grą, a nie tylko stara się grać na alibi, by niczego nie popsuć. Na ten moment nie ma to bezpośredniego przełożenia na asysty, czy asysty drugiego stopnia, ale jest to miłe zaskoczenie.
Odpowiedz cytując
krzywy
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 23.11.2024, 00:06
Ty i rozsądek dobry żart, lekko mówiąc to głęboki pesymizm nie mający nic wspólnego z rzeczywistością
Pojawiasz sie na tym forun przede wszystkim gdy Wisła nie wygrywa i roztaczasz kasandryczne wizje oderwane od aktualnej sytuacji.
Gdybyś był kibicem Wisły i orientował się w sytuacji nie gadałbyś od rzeczy jak potłuczony.
Ostatnio edytowane przez krzywy : 23.11.2024 o godz. 00:24.
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 23.11.2024, 00:25
To zapodam pytanie, które mnie nurtuje od momentu wejścia Zwolińskiego do pierwszej 11, czekałem na odpowiednia próbę.

Czy daje on naprawdę aż taką wartość dodaną, żeby przesuwać Rodado na 10? Gdzie daje radę ale mam wrażenie, że mógłby jeszcze więcej dać jako osamotniona 9?
Odpowiedz cytując
Książę Palownik
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 23.11.2024, 00:43
azor napisał(a):Wyświetl post
To zapodam pytanie, które mnie nurtuje od momentu wejścia Zwolińskiego do pierwszej 11, czekałem na odpowiednia próbę.

Czy daje on naprawdę aż taką wartość dodaną, żeby przesuwać Rodado na 10? Gdzie daje radę ale mam wrażenie, że mógłby jeszcze więcej dać jako osamotniona 9?
No i to jest bardzo dobre pytanie.

Zwolinski swoją dobrą formą niejako wymusza żeby znaleźć mu miejsce na boisku ale w gruncie rzeczy to też się zastanawiam, czy Zwolinski nie powinien po prostu zostać zmiennikiem Rodado na szpicy.
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 23.11.2024, 00:53
Książę Palownik napisał(a):Wyświetl post
No i to jest bardzo dobre pytanie.

Zwolinski swoją dobrą formą niejako wymusza żeby znaleźć mu miejsce na boisku ale w gruncie rzeczy to też się zastanawiam, czy Zwolinski nie powinien po prostu zostać zmiennikiem Rodado na szpicy.
Nie ma dobrej alternatywy, bo ani Duda, ani Duarte, ani Sukiennicki nie prezentują się lepiej. Gdyby było inaczej, na pewno by nie grał.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 23.11.2024, 01:13
Gramy swoje!! Czasem wygramy, czasem przegramy, czasem zremisujemy.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Levis88
Senior Member

Od: 02.2015

Stary 23.11.2024, 05:01
Setka Kiakosa? Eneko by strzelił.
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 23.11.2024, 08:05
Elefant napisał(a):Wyświetl post
Bezczelność z jakim Kutwa kiwa napastników pod własnym polem karnym mnie przeraża. Ja wiem, że na tle asów naszej obrony to nietrudne, ale wyrasta na najlepszego zawodnika tej formacji.
No i powinna przerażać, bo wszyscy sobie zdajemy sprawę, że prędzej czy później gra na takim ryzyku, bez partnera za plecami skończy się bramką dla rywala.

Ja osobiście uważam, że obrońca zawsze powinien mieć przynajmniej dwie możliwości zagrania piłki do partnera, właśnie żeby nie kiwać się 1v1, mając za sobą tylko bramkarza.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Stary 23.11.2024, 08:17
grogoriogreg napisał(a):Wyświetl post
Niestety brakło nam dzisiaj skuteczności. Inny był to remis niż ten z Tychami - Stal jednak postawiła na bronienie się prawie całym składem i dopisało jej szczęście.
.
O jakiej ty chłopie skuteczności mówisz? Przecież my nie oddawaliśmy strzałów, więc o czym w ogóle mowa? Jedyna 100 % sytuacja jaka stworzyliśmy to w doliczonym czasie i trafienie w słupek. Tak to przez cały mecz jakieś gówno strzały i nieudane ostatnie podania.

Edit. Przy szukaniu skrotu wyskoczyl mi mecz ze Stałą sprzed roku (0:0). Przecież my tam mieliśmy jakieś 3 razy więcej klarownych sytuacji niż wczoraj. Choć trzeba oddać, że Stal również. Soból wróć

Czy was też tak irytuje Alfaro? Widać, że chłop coś w sobie ma, ale podejmuje same błędne decyzje.
Ostatnio edytowane przez ciacho : 23.11.2024 o godz. 08:44.
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 23.11.2024, 08:42
ciacho napisał(a):Wyświetl post
Czy was też tak irytuje Alfaro? Widać, że chłop coś w sobie ma, ale podejmuje same błędne decyzje.
On jest po prostu do bólu przewidywalny. Prędzej zobaczymy nowego papieża z Polski, niż celne podanie Alfaro w pole karne, w pełnym biegu, lewą nogą.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
Skawa Wadowice
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 23.11.2024, 08:49
Bardzo przecietny mecz. Nie wiem co bardziej mnie zaskoczylo. Czy mala
Ilosc sytuacji po naszej stronie czy to ze Stal prezentowala sie bardzo defensywnie.
Nie mniej szkoda remisu.
Naprawde sie zastanawiam sie czy nad nasza druzyna wisi jakies fatum nieskitecznosci czy moze jednak za malo ogladam pilki noznej i nie wiem tego ze kazda druzyna tak marnuje sytuacje.
Odpowiedz cytując
Gin
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 23.11.2024, 10:18
Gramy wolno ,statycznie ,bez prostopadłych podań do napastników .
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 23.11.2024, 10:22
Skawa Wadowice napisał(a):Wyświetl post
Bardzo przecietny mecz. Nie wiem co bardziej mnie zaskoczylo. Czy mala
Ilosc sytuacji po naszej stronie czy to ze Stal prezentowala sie bardzo defensywnie.
Nie mniej szkoda remisu.
Naprawde sie zastanawiam sie czy nad nasza druzyna wisi jakies fatum nieskitecznosci czy moze jednak za malo ogladam pilki noznej i nie wiem tego ze kazda druzyna tak marnuje sytuacje.
Każda drużyna rozgrywa słabe, średnie, dobre i bardzo dobre spotkania. Ogólnie gdybyśmy mieli taką średnią przez cały sezon, jak pod wodzą Jopa, udałoby się uciułać 75 punktów, co w każdym z 15 poprzednich sezonów wystarczyłoby do bezpośredniego awansu. Oczywiście mieliśmy słabszy początek i to rzutuje na miejsce w tabeli, ale... 2,22 na mecz Jopa jest bardzo dobrym wynikiem. Oby tylko tak pozostało, co moim zdaniem bedzie bardzo trudne do utrzymania.

Nawet, biorąc pod uwagę straty z początku sezonu, powinniśmy bez problemu wywalczyć baraże. Zajęcie 2 miejsca jest mało możliwe, ale nie niemożliwe, tylko żeby o nim myśleć trzeba wygrać z Miedzią i do końca rozgrywek punktować lepiej od niej. Niestety, nie wszystko w tej sytuacji zależy od nas. Termalika ma rundę konia. To chyba najlepszy wynik w tym wieku w 1 lidze. Nawet, jeśli wiosną obniży loty, ma spory margines błędu.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 23.11.2024, 10:37
Wisła straciła punkty przez zbyt wolne operowanie piłką. Bardzo brakowało szybszej gry z pierwszej piłki gubiącej krycie rywali, którzy nastawili się na odcięcie Igbekeme i Rodado od rozegrania. Ponieważ graliśmy wolno, udało im się to. Brakowało nam także dobrych akcji oskrzydlających, nasi skrajni pomocnicy za rzadko wchodzili w grę jeden na jeden. To uwaga głównie do Baeny, bo Alf (zagrał słaby mecz) tradycyjnie w taktyce Jopa dużo schodził do środka pola i nie było go wtedy na skrzydle. Fakt, że Baena nie potrafił objeżdżać tak słabego obrońcy jak Wachowiak jest dla niego mocno kompromitujący.

Ich zmiennicy zagrali jeszcze gorzej. Kiss nie dał nic konkretnego, a Gogół po pojawieniu się na boisku w każdej akcji jedynie się błaźnił. Najbardziej rozbawił mnie swoją próbą dryblingu, po której zabrakło mu boiska. W tym meczu miał nawet problemy z poruszaniem się po murawie, bieganiem, ustawieniem, zmianą pozycji, doskokiem. Co to miało być? Dał zmianę jeszcze gorszą niż niegdyś Duarte. Jego miejsce do końca rundy powinno być w rezerwach, lepiej brać do kadry Kuziemkę.

Najlepszy w naszym zespole był mający mnóstwo odbiorów Carbo oraz Zwoliński, który tym razem popisywał się dużą aktywnością, zdobył gola i walczył. Poprawną zmianę dał Duda. Uryga w defensywie nic nie zawalił, popisał się za to fatalną nieskutecznością pod bramką Stali. Świetne okazje bramkowe mieli także Kutwa w pierwszej połowie i Kiakos tuż przed końcowym gwizdkiem. Przynajmniej jedna z nich powinna skończyć się golem.

Korekty wprowadzane w trakcie meczu przez Jopa niestety nie odmieniły obrazu gry ani jakości postawy Wisły. W tej sytuacji po tym spotkaniu nie można go chwalić za dobre zarządzanie meczem.
Ostatnio edytowane przez Markus : 23.11.2024 o godz. 21:50.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 23.11.2024, 10:43
Kurz napisał(a):Wyświetl post
Nie ma dobrej alternatywy, bo ani Duda, ani Duarte, ani Sukiennicki nie prezentują się lepiej. Gdyby było inaczej, na pewno by nie grał.
Przypomina to sytuację z Fernandezem i Rodado.Na siłę upycha się ich w pierwszej jedenastce bo szkoda marnować ich potencjał.W ogóle to dzisiaj jestem pełen uznania dla Zwolińskiego.Bije się w pierś bo myślałem,że on już będzie tylko odcinał kupony a doszedł do wysokiej dyspozycji.Oczywiście jak to Zwolak-raz pie.rdolnie z woleja i nie ma co zbierać by potem przestrzelić na pustą ale widać,że zdrowie jeszcze jest a przede wszystkim ambicje by jeszcze coś ugrać.

Jeśli chodzi o sam mecz to niestety straciliśmy dwa punkty.W drugiej połowie przycisnęliśmy Stal i powinniśmy strzelić bramkę na wagę zwycięstwa.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 23.11.2024, 11:11
krzywy napisał(a):Wyświetl post
Ty i rozsądek dobry żart, lekko mówiąc to głęboki pesymizm nie mający nic wspólnego z rzeczywistością
Pojawiasz sie na tym forun przede wszystkim gdy Wisła nie wygrywa i roztaczasz kasandryczne wizje oderwane od aktualnej sytuacji.
Gdybyś był kibicem Wisły i orientował się w sytuacji nie gadałbyś od rzeczy jak potłuczony.
Nie karm trolli. sandomingo i sorino na to właśnie liczą - reagując na ich wysrywy sprawiasz im radość i ciągniesz dalej ich bezsensowne dywagacje o utrzymaniu, bo chłopaki widzą że ktoś ich czyta. Ewidentnie wpadają tu tylko po to żeby pod....ić kibiców Wisły.

Mieliśmy kilka setek i piłkę meczową - nie weszło, trudno. Jop kręci jednak świetne liczby i jeśli to utrzyma to powinniśmy awansować.

A to że Moskal wcześniej się skompromitował w lidze - takie są realia, trzeba przejść nad tym do porządku dziennego.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 23.11.2024 o godz. 11:18.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 23.11.2024, 11:36
Stelio napisał(a):Wyświetl post
Za gadki o awansie bezpośrednim powinien być bilet w jedną stronę do kobierzyna
O jakimkolwiek awansie. Z czym do ludzi, skoro nie potrafią wygrać u siebie z Tychami czy Rzeszowem.
Znów będzie bolesne p.... balonika u niektórych

Nasze realne miejsca, odpowiadajace umiejętnościom trenera i zawodników, to 8-12.
Ostatnio edytowane przez leszekpw : 23.11.2024 o godz. 15:15.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 23.11.2024, 12:29
Do baraży się może dotoczymy - ale im będzie ciężej tym psychika musi być mocna, a wiadomo jak ta drużyna sobie radzi z presją i barażami.. Mam wrażenie, że oni by najchetniej non stop wygrywali i w jakimś miłosnym ....idołku sobie siedzieli..

W tym sezonie jest taki ścisk i ilość zespołów do baraży, że jeden mecz na wiosnę może zaważyć.
O awansie bezpośrednim to szkoda gadać i palić klawiature na fikcje
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Stary 23.11.2024, 12:40
wolfy napisał(a):Wyświetl post
.

Mieliśmy kilka setek i piłkę meczową - nie weszło, trudno. Jop kręci jednak świetne liczby i jeśli to utrzyma to powinniśmy awansować.

.
Mieliśmy kilka setek, a konkretnie to jedną. Chyba, że Duarte, który dużo gra u Jopa miał ich kilka, ale przegapiłem.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 23.11.2024, 12:43
Kurz napisał(a):Wyświetl post
Niestety, nie wszystko w tej sytuacji zależy od nas. Termalika ma rundę konia. To chyba najlepszy wynik w tym wieku w 1 lidze. Nawet, jeśli wiosną obniży loty, ma spory margines błędu.
Terma ze swoim wynikiem po 1 rundzie nie jest nawet w top 5 najlepszych rund w 1 lidze w XXI wieku. Wiecej, nie jest nawet najlepszym jej wynikiem w XXI wieku. I co najlepsze - juz raz taka strate potrafila calkowicie zaprzepaścic.

XXI wiek:

TBB 24/25 - 39 pkt
Gieksa - 23/24 - 41 pkt (21 pkt!!! w 1 rundzie i 12 pkt straty do Arki)
Lechia 23/24 - 39 pkt (29 pkt w 1 rundzie)
Wisla 22/23 - 37 pkt (wrzucam jako ciekawostke).
Miedz 21/22 - 42 pkt
TBB 20/21 - 42 pkt
Radomniak 20/21 - 38 pkt - (wyprzedzil na koniec o 3 pkt TBB majac 12 pkt straty na polmetku!)
Zaglebie Lubin - 14/15 - 45 pkt
ŁKS 10/11 - 40 pkt

Dalej mi sie nie chce sprawdzac, ale to dowodzi tylko tego ze dalej wszystko jest w naszych rękach.

Oczywiście to czy bym na to postawił pieniądze - to raczej nie.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 23.11.2024 o godz. 12:50.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 23.11.2024, 12:46
Pewnie w tym meczu mogliśmy zagrać lepiej, ale nie oznacza to, że nie zrobiliśmy wystarczająco, żeby go wygrać. Niestety dość typowo dla nas ten mecz się skończył. Ostatecznie zawiodła skuteczność. Nasi rywale wygrywają seryjnie stwarzając znacznie mniej sytuacji.

Na pochwały zasłużyli Kutwa, Carbo i Zwoliński. Troche mi żal, że ich bardzo dobra gra nie została wynagrodzona.

Ostatnio edytowane przez Arked : 23.11.2024 o godz. 12:51.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów