|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Nie ... samo wpadło. Nawet nie dotknął piłki ... #jprdl
Na pewno nie pomyliłeś forum? ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Taaa "wyjmiemy puchar Polski "
![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
i nie będę bredził że Baena w swoim chaosie i idiotycznych decyzjach zasługuje na jakiś Real to jest sf całkowite i powtórzę jakby Baena nazywał się Banowski jebałbyś go jak burą sukę właśnie za chaos i złe decyzje - a to że ma liczby nie zmienia faktu, że to słaby i ograniczony piłkarz Żałosne jest to, że jesteśmy w takim dnie, że korzystamy z usług kogoś takiego - choć jak sobie przypomnę takie orły jak Edno to ... może faktycznie na bezrybiu i Baena raz w roku strzeli (i to akurat jest fakt)Sukiennicki mnie rozczarowuje, ale może się ogarnie. W przeciwieństwie do ciebie widzę w nim potencjał. Przeskok do innej ligi i innego klubu go przerósł. Kutwa na stoperze a Kutwa na defpomie to dwóch różnych piłkarzy ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
jestem ukrytą opcją sowiecką, pasiastą albo legijną do wyboru do koloru a teraz zamknij oczy i przypomnij sobie inne sytuacje strzeleckie tego gościa, który nie potrafił strzelić na pustą bramkę wielokrotnie ps. nie jest przypadkiem, że ostatniego gola strzelił rok temu....
Ostatnio edytowane przez emjot : 11.11.2024 o godz. 20:21.
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
znajdź szafę i zaśpiewaj ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Jak ktoś uważa, że padalec to super prezes to ja nie mam pytań. No świat staje na głowie .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Dużo lepszy niż poprzedni.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Też mi osiągnięcie.Poprzednim był Nowak....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Baena>Duda>Sukiennicki. Kto inaczej sądzi, zaklamuje rzeczywistość.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ale, że co?
Że Baena jest lepszym środkowym pomocnikiem niż Duda czy Sukiennicki? Bo jeśli tak twierdzisz, to się naćpałeś. A jeśli pórownujesz ich na pozycji skrzydłowego, to również się naćpałeś bo to nie są skrzydłowi. ALE SPOKO, PÓJDĘ TWOIM TOKIEM ROZUMOWANIA : SZCZĘSNY > LEWANDOWSKI > ZIELIŃSKI i jaki z tego morał? Nie żuj gumy w lesie |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
@emjot - nie będę tracił na Ciebie więcej czasu, brak Ci argumentów na poparcie swoich poronionych wizji. Jesteśmy w pierwszej lidze, ale Ty z jednej strony niby to uznajesz, a z drugiej robisz porównania do piłkarzy z czasów Cupiała, gdzie taki Edno byłby zapewne gwiazdą pierwszej ligi i obecnej Wisły. Takie schizofreniczne porównania mają czemu niby służyć? Ktoś kto jest za słaby na grę o mistrzostwo Polski może spokojnie być motorem awansu z pierwszej ligi. Zwykle tak bywa, zmieniasz kluby i ligi na lepsze aż przestaniesz się sprawdzać.
I - wbrew temu co piszesz - jesteś hipokrytą. W dodatku sam sobie zaprzeczasz, nawet w ramach jednego zdania. W ramach projekcji wmawiasz mi że oceniam ze względu na narodowość, podczas gdy cała heca polegam na tym, że ja nie zgadzam się na podwyższanie ocen za bycie młodym Polakiem. I właśnie dlatego że nie uznaję nieziemskiego potencjału czy to Młyńskiego, czy (aktualnie) Sukiennickiego za wartego straty punktów regularnie wzbudzam histeryczne reakcje. Wygłupiłeś się i bez sensu brniesz, gdzie tak naprawdę do końca nie wiadomo o co Ci chodzi. Że niby doceniam ładnego gola Baeny bo jest Hiszpanem? Nie lubisz Baeny bo cośtam i nawet jak dobrze zagra to nie przyjmujesz tego do wiadomości? Że za Cupiała byli lepsi pilkarze, a teraz są gorsi? Pomijam fakt że brak wielkich liter i znaków przestankowych utrudnia czytanie tego strumienia świadomości. Wąchałeś klej jak to pisałeś?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.11.2024 o godz. 02:02.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Drozd jak Tobie wystarcza, że Zaskroniec jest lepszy od takiego głupka jak Nowak, to gratuluję.
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Markus i drozd, na prawdę byście się debile wstydzili takie rzeczy pisać. Dwie cioty zapatrzone w nieudacznika Królewskiego czy pseudo trenera a realnie analityka Rudego, który wystraszony jak szczur s.......ił po tamtym sezonie bo widział co tu jest grane i brał się wyzwania jakim było prowadzenie dalej osłabionej kadrowo Wisły, dwóch hejterow wszystkiego co polskie, dwóch pajaców hejtujacych PMSow nagle zakrzywia rzeczywoistosc i .......i jak to jest fajnie, że jest Jop i są wyniki i że Królewski coś ogarnia. Wasz nieudacznik ogarnia tyle, że przed walka na dwóch frontach mieliśmy w kadrze 1 napastnika i 4 bramkarzy. Obecnie broni ten, który ławki miał nawet nie powąchać, a trenerem jest Jop czyli opcja zastępcza, tymczasowa bo nieudacznik kilka miesięcy temu zaczął brnąć w sobie niewiadomym kierunku i zatrudnił Moskala. Na szczęście dostał na Marsie objawień sevillskich i wrócił na ścieżkę chwały czyli budowanie nowoczesnego klubu opartego na AI, czyli na... Zatrudnienie PMSa ratownika, można powiedzieć z przypadku, zatrudnianie kopaczy z przypadku czy granie Kutwa, Letkiewiczem itp. no jest to jak widać mądrze budowany klub xd O finansach nie będę pisał bo kazdy wie jak jest a po wpisach drozda widać że jest to trolling lub jakiś rodzaj choroby psychicznej. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
Cytat:
Ja to chyba pamiętam z podstawówki. To była pointa dowcipu czy po prostu powiedzonko? Czy mi się pomieszało? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Sugerowałbym raczej pisanie w stylu:
"Baena>Duda>Sukiennicki. Tak sądzę, choć nie wiem jak to udowodnić. Kto inaczej sądzi, widocznie ma inne zdanie." Inaczej narażasz się na reakcję, którą będę musiał wyróżnić w mojej zabawie. A tego przecież nie chcesz? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W przeciwnym razie mam nadzieję, że z taką samą surowoscią będziesz ścigał teksty karheropa o trollu (skierowane juz konkretnie do mnie) czy s1mone o naćpaniu. To troszkę grubszy kaliber, nie sądzisz? A zresztą jeśli chcesz to punktuj, ważne, że ja sam czuję się w porządku w stosunku do innych osób, nikogo nie obrażam personalnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
O kurde, leszekpw napisał więcej niż jedno zdanie.
Chyba sobie muszę usiąść. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rozumiem i szanuję, że ktoś tak może pomyśleć
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
nic nie dziwi pisanie o tym, że ktoś wąchał coś lub ćpał to normalna u ciebie? tak wiem, że tak w sumie jest otóż, jakbyś nie zrozumiał wytlumaczę Edno to fatalny grajek i nie nie byłby żadną gwiazdą w obecnej I lidze tak jak nie był gwiazdą w ekstraklapie w swojej projekcji jak to nazywasz to ty uważasz, że kopacze pokroju Baeny dają coś eksta są nie wiadomo jak lepsi od wymienianych tu wielokrotnie Sukiennickich czy innych Młyńskich sam fakt, że pan Beana ostatniego gola strzelił Gieksie 25.11.2023 r. świadczy o tym jakim "świetnym" jest piłkarzem, ale ty nie raczysz tego zauważyć, bo... to dobry piłkarz jest (oczywiście wg. ciebie) powtórzę jeszcze raz, stosujesz inne miarki dla obcokrajowców i dla naszych gdyby to taki Sukiennicki miał roczną przerwę w zdobywaniu goli dla Wisły..., to myślę, że gnoiłbyś go na forum 3 razy dziennie Tymczasem przedstawiciel innej nacji, pan Beana może, bo nie nazywa się Banowski i wolfemu nie drgnie palec jak pisze, że jest najlepszym naszym skrzydłowym (z pierwszym golem po roku i aż z 4 asystami) to naprawdę nie wymaga komentarza ps. Baena zdobywa bramki co 578, Sukiennicki co 362 min (przy czym chłopak zmienił ligę, klub...) ps. 2 nie zamierzam dyskutować z tobą na żadne tematy, wiec możesz sobie odpuścić swoje dyrdymały ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Wg mnie Kutwa> Sukiennicki>Baena>Duda>Igbekeme
Kto sadzi inaczej zakłamuje rzeczywistość. Kutwa spośród tego grona jest zdecydowanie najwyzszy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
To ja jestem tym kimś kto podniesie tą rękawicę i i nie zakłamuje...
![]() Sukiennicki z pierwszych meczy zapowiadał się, ze zje wszystkich oponentów,ale prawda jest taka,że Jego gra na obecnej pozycji pozostawia dużo do życzenia. Notuje czasami jakiś agresywny doskok, ale w wielu sytuacjach jest zagubiony jak dziecko we mgle i biega za przeciwnikiem, obok przeciwnika, nie wnosząc nic w defensywie. Duda jest po kontuzji,a i tak przez te pierwsze 45 min widać, że szybko wróci do formy i będzie > Igbekeme, który na ta chwile jest najsolidniejszy w środku. Baena to taki "kwiecień plecień....trochę zimy trochę tata" Kutwa wygląda na solidnego, ale pewnie jeszcze przydarzy się Jemu nie jeden "młodzieńczy błąd" jak Letkiewiczowi ostatnio. ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków