The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Witalis
Senior Member

Od: 06.2023

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.11.2024, 11:56
Drozd, Ty pisałeś, że albo nic wielkiego się nie stało i krótko, albo stało się coś dużego i wtedy zabieg. Duda nie miał zabiegu itd.

Każdy się może pomylić, było łatwiej rozmawiać, gdybyś nie bronił każdego swojego mądrzenia się jak niepodległości i przyznał, że nie jesteś najmądrzejszy.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 01.11.2024, 12:27
Witalis napisał(a):Wyświetl post
Drozd, Ty pisałeś, że albo nic wielkiego się nie stało i krótko, albo stało się coś dużego i wtedy zabieg. Duda nie miał zabiegu itd.

Każdy się może pomylić, było łatwiej rozmawiać, gdybyś nie bronił każdego swojego mądrzenia się jak niepodległości i przyznał, że nie jesteś najmądrzejszy.
A gdzie ja pisze że jestem najmądrzejszy?

Jak pokazała rzeczywistość Duda po 8 tygodniach nie wrócił czyli to nie było tylko stłuczenie. To, że nie zrobiono zabiegu nie znaczy, że nie byłby lepszą opcją. Błaszczykowski też leczył ACL zachowawczo i wszyscy wiedzą co z tego wyszło. Dlaczego Duda dalej jest na liście kontuzjowanych też do końca nie wiadomo, czy to dalej historia nerki czy coś innego.

Łatwiej by się rozmawiało gdyby używać argumentów, a nie nieudolnych prób ośmieszania, kiedy argumentów nie ma. Bo potem rzeczywistość wyjaśnia kto miał rację i jest trudno...

azor napisał(a):Wyświetl post
Gościu, ale Ty krytykowałeś w drugą stronę

To bardzo Cię proszę, jeśli odpowiadasz mi, to nie odwołuj się do stada szyderców.

Zapytam raz jeszcze: czy Polsat zapłacił 1 mln złotych za transmisje dwumeczu z Lappi? Czy z pucharów mieliśmy 11/13/15 mln przychodów? To Twoje słowa.
Odpowiadam Tobie bo :

Z niecierpliwością czekam na diagnozę doktora Drozda
Sam się zapisałeś do stadka szyderców, więc teraz nie płacz...

W grudniu ma być raport to sobie poczytasz ile było przychodu. To co jest jasne już teraz to mecz z Lappi oglądało w TV 800 000 ludzi, a na mecze pucharowe na stadion przyszło 100 000 kibiców, mimo wakacji.

Kto miał rację? Ja czy stadko szyderców.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 01.11.2024 o godz. 12:42.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 01.11.2024, 12:56
Drozd napisał(a):Wyświetl post

Sam się zapisałeś do stadka szyderców, więc teraz nie płacz...
Na to, że masz swoich "szyderców" sam sobie zapracowałeś.

Co nie zmienia faktu, że przywołujesz ich wtedy, kiedy niewygodnie Ci przyznać się do błędu.

Drozd napisał(a):Wyświetl post
W grudniu ma być raport to sobie poczytasz ile było przychodu. To co jest jasne już teraz to mecz z Lappi oglądało w TV 800 000 ludzi, a na mecze pucharowe na stadion przyszło 100 000 kibiców, mimo wakacji.

Kto miał rację? Ja czy stadko szyderców.
Czy ja twierdziłem, że stadion będzie pusty? Czy może mówiłem, że nie będzie transmisji w TV?

Naśmiewałem się tylko z liczb, którymi rzucałeś z kapelusza, wspólnego zresztą z Królewskim.

Pytam po raz trzeci, nie o liczbę oglądających, nie ilość kibiców na stadionie:

- czy Polsat zapłacił 1 mln za dwumecz z Lappi,
- czy klub uzyskał przychód (już nie będę się czepiał, że mówiłeś o zysku) z pucharów na poziomie 11/13/15 mln?
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 01.11.2024, 13:12
Na to, że masz swoich "szyderców" sam sobie zapracowałeś.

Co nie zmienia faktu, że przywołujesz ich wtedy, kiedy niewygodnie Ci przyznać się do błędu.

Jakiego błędu? Czyżby Duda grał w przebraniu?
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 01.11.2024, 14:31
W grudniu zapewne g.wno zobaczymy, a nie jakiś raport o pucharach.
Będzie tak samo jak z wieloma obietnicami z przeszłości rzuconymi na wiatr. Powróćmy do tego tematu jak się skończy grudzień i ch zobaczymy.
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 01.11.2024 o godz. 14:36.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 08.11.2024, 21:31
Duda powołany do kadry U21, czyli kogoś tam ostro pogrzało. Dodatkowo nie zagra z Chrobrym.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 08.11.2024, 21:56
Z Chrobrym by i tak nie zagrał lub ostatnie 15-20 min
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 09.11.2024, 07:49
A myślisz że w U21 zagra skoro dostał awaryjne powołanie?

Lepiej żeby potrenował w klubie po pół roku bez gry, ale co ja tam wiem. Trenerzy wiedzą lepiej.
Odpowiedz cytując
Witalis
Senior Member

Od: 06.2023

Stary 10.11.2024, 15:21
Też bym wolał, żeby został w klubie.

Niepotrzebnie atakujecie Sukiennickiego, wyrobi się.

Meczu słuchałem i zerkałem na obraz, ale wydaje mi się, że bardzo ok zagrał też dziś Kutwa, nie tylko Duda. Mam rację?
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 10.11.2024, 16:58
Sukiennicki to się wyrobi ale chyba w k.... Dno dna.
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 10.11.2024, 17:52
leszekpw napisał(a):Wyświetl post
Dziś zdobył gola, jak nie ma Carbo to jest podstawą środka.
Owszem, dostał kartkę ale bez przesady. On już się wyrobił, jeszcze problem by utrzymał sensowny poziom przez całą rundę. Oczywiście najlepiej by powrócił do tego co grał w pierwszych meczach, zwłaszcza w pucharach.
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Cele Wisły na sezon 2026/27
Na razie świętowanie awansu
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 10.11.2024, 18:27
pepe72 napisał(a):Wyświetl post
Dziś zdobył gola, jak nie ma Carbo to jest podstawą środka.
Owszem, dostał kartkę ale bez przesady. On już się wyrobił, jeszcze problem by utrzymał sensowny poziom przez całą rundę. Oczywiście najlepiej by powrócił do tego co grał w pierwszych meczach, zwłaszcza w pucharach.
Jest podstawą środka. Nieźle.
A Sapała był zwycięzcą obozu przygotowawczego. Też dobrze brzmi.

Tylko na czym opierasz przekonanie że "już się wyrobił"?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Stary 10.11.2024, 20:39
Na tym, że jak nie ma Carbo to wchodzi za niego jako pierwszy wybór.
Dziś dodatkowo strzelił bramkę.
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 10.11.2024, 20:53
jakbyś nie zauważył
to nie jest piłkarz tych zza drugiej strony Błoń
ani ary

tylko nasz
przemyśl to
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 10.11.2024, 22:20
Tyle o Sukiennickim a nikt nie zwrocil uwagi na skandaliczna zmiane Gogola. To byl sabotaz, choc zapewne wynikajacy z braku rytmu i kontuzji (chcialbym tak myslec).
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 10.11.2024, 22:57
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Tyle o Sukiennickim a nikt nie zwrocil uwagi na skandaliczna zmiane Gogola. To byl sabotaz, choc zapewne wynikajacy z braku rytmu i kontuzji (chcialbym tak myslec).
Ostatnie mecze Gogóła tak niestety wyglądały. Również przed kontuzją. Nie wiem co się z nim dzieje, ale to pokazuje jak słabe mamy pole manewru na środku pomocy.

Szkoda tego kretyńskiego powołania Dudy, miałby pewny plac z Chrobrym po świetnym występie. Bardziej by mu się to przydało.

@pepe72 - Sukiennicki zagrał skandalicznie, przez większość meczu krył na radar i symulował grę w obronie, miał katastrofalne straty, w tym pod własnym polem karnym... Jeden rykoszet nic tu nie zmienia. Tragiczny występ.

P.S. To trafienie zaliczono Sukiennickiemu, bo początkowo uznano jako samobójcze? Podobne pytanie z golem Kutwy.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 10.11.2024 o godz. 23:04.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 10.11.2024, 22:59
Zgadzam się. Dzisiejszy występ Gogóła był na poziomie ostatniego występu Duarte. Koszmarny.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
viktor56
Senior Member

Od: 12.2017

Stary 10.11.2024, 23:07
Mało się pisze o golu którego straciliśmy, a którego zawalił młody na bramce. Widać ile znaczy koncentracja, już myślał pewnie o rozpoczynaniu gry, a tu go chłop zaskoczył, a wystarczyło stać przy słupku. Myślę, że dobra nauczka, żeby mieć chłodną głowę.
Jeszcze będzie pite za te wszystkie lata czekania. Jeszcze będzie pięknie.
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Stary 10.11.2024, 23:32
wolfy napisał(a):Wyświetl post
(...)
@pepe72 - Sukiennicki zagrał skandalicznie, przez większość meczu krył na radar i symulował grę w obronie, miał katastrofalne straty, w tym pod własnym polem karnym... Jeden rykoszet nic tu nie zmienia. Tragiczny występ.

P.S. To trafienie zaliczono Sukiennickiemu, bo początkowo uznano jako samobójcze? Podobne pytanie z golem Kutwy.
Czytam opinie w prasie i Sukiennicki wszędzie z 6.
B.Karcz napisał(a):
OLIVIER SUKIENNICKI 6
Niezła połowa na dobrze znanym sobie stadionie, okraszona w dodatku golem.
Co do trafienia to o ile piłka leci w światło bramki to rykoszet nie zmienia strzelca gola.
Dla mnie Kutwa też powinien być z golem.

Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 10.11.2024, 23:48
viktor56 napisał(a):Wyświetl post
Mało się pisze o golu którego straciliśmy, a którego zawalił młody na bramce. Widać ile znaczy koncentracja, już myślał pewnie o rozpoczynaniu gry, a tu go chłop zaskoczył, a wystarczyło stać przy słupku. Myślę, że dobra nauczka, żeby mieć chłodną głowę.
I nic lepszego niz tak stracona bramka w takim meczu nie mogla.go spotkac.

Widac po nim że potrzebuje jak najwiecej nietypowch sytuacji, aby stac sie lepszym pilkarzem. Nawet jesli wynika to tylko z koncentracji to obstawiam ze drugiej takiej bramki nie straci. Inna sprawa ze naprawde bylo to swietnie wykonane. Zimna glowa strzelca gola. Baena w tej sytuacji strzelilby z 5 metrow nad bramka.
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 11.11.2024, 00:38
emjot napisał(a):Wyświetl post
jakbyś nie zauważył
to nie jest piłkarz tych zza drugiej strony Błoń
ani ary

tylko nasz
przemyśl to
To nie znaczy, że trzeba go klepać po plecach jak prezentuje denny poziom na przestrzeni ostatnich spotkań.
Pewnego poziomu nie przeskoczy i nie jest w żadnym wypadku wartością dodaną tej drużyny, wręcz przeciwnie.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 11.11.2024, 01:05
Czytam opinie w prasie i Sukiennicki wszędzie z 6.

Co do trafienia to o ile piłka leci w światło bramki to rykoszet nie zmienia strzelca gola.
Dla mnie Kutwa też powinien być z golem.
Już tu wklejałeś różne śmieszne oceny Karcza. Nie wiem czemu to służy, bo te Olejarki, Brody czy Krzyżanowskiego bardzo słabo się zestarzały. Może mu nawet dać 12, co nie zmienia faktu że zagrał gówniane spotkanie.

Obejrzyj sobie mecz na spokojnie i zobacz jak po stracie piłki reaguje Sukiennicki, a jak Igbekeme, Duda (świetna zmiana) czy nawet Gogół.

Wisienka na torcie to fakt że znowu Igbekeme wygrywał główki ustawieniem a nasz mega talent w ogóle do nich nawet nie skakał.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Stary 11.11.2024, 01:56
Ponieważ robiłem na tym forum analizę hejtu na Brodę na przykładzie 2 meczów, to nie bardzo zamierzam robi teraz robić kolejną analizę Sukiennickiego. Wtedy nie mieliście racji. Teraz jak masz statystyki to zalinkuj. James też miał kilka sytuacji gdzie popełnił błędy na środku, które skutkowały akcją w naszym polu karnym. Nikt go za to nie hejtuje. Grał lepiej niż w poprzednim meczu.
Trener zmienił Sukiennickiego by nie mieć problemu z czerwoną kartką. Niestety Duda nie zagra w Głogowie.

Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 11.11.2024, 07:09
Trener zmienił Sukiennickiego by nie mieć problemu z czerwoną kartką. Niestety Duda nie zagra w Głogowie.
Trener zmienił Sukienkę, bo ów grał źle, w dodatku szybko łapiąc żółtą kartkę, a nie dlatego, że grał dobrze. Nie dawał tego co było potrzebne w odbiorze i konstrukcji.

Powoływanie się na oceny Karcza to jakiś kabaret. Nie są one niczym miarodajnym ani żadnym punktem odniesienia dla oceny jakości gry poszczególnego zawodnika. To tak jakby powoływać się na subiektywne oceny Framata powodowane osobistymi sympatiami i antypatiami.

Natomiast jakiekolwiek zrównywanie ze sobą wartości i znaczenia Igbekeme i Sukni, także w kontekście tego, co umieścił u siebie Karcz, to kolejny poziom absurdu. Jakość gry Jamesa w tym meczu była na o wiele wyższym poziomie niż Sukienki, zarówno w odbiorze, asekuracji, operowaniu piłką, dokładności podań jak i wygrywanych pojedynków. Nie trzeba do tego sięgać po cytowanie statystyk.

Też zaczyna mnie tak jak Wolfiego denerwować zupełnie inne patrzenie na Sukiennickiego i taryfa ulgowa dla niego serwowana tu przez niektórych, bo dostał na początku sezonu na razie niezasłużoną etykietkę nowego wielkiego talentu i bardzo zdolnego zawodnika, wunderkinda. Nie ma ulgowego traktowania na podstawie etykietek.To patologia.

Osobne słowo należy się jeszcze Kutwie. On z kolei zasłużył na pochwały w ostatnich meczach, Odnalazł się w roli środkowego obrońcy gdzie gra na pewno nie gorzej niż Biedrzycki czy Łasicki. Przez ten czas nie popełnił na razie żadnego poważnego błędu, wniósł dodatkowe opcje w wyprowadzaniu piłki. Miła niespodzianka i zaskoczenie.

Natomiast Letkiewicz w tym meczu popełnił pierwszy poważny błąd. Stracona bramka idzie na jego konto. Przyda mu się taki zimny prysznic pokazujący, że ciągle czeka go mnóstwo pracy, jeśli chce zostać solidnym bramkarzem.
Ostatnio edytowane przez Markus : 11.11.2024 o godz. 15:09.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
Sylwus1988
Senior Member

Od: 03.2018

Stary 11.11.2024, 08:01
Ja stane w obronie Gogóła, wszyscy zapamiętali dwa za słabe podania do przodu ale jednak po zmianie chłopak był wszędzie, pokazywał się do gry kombinacyjnej, zawsze był opcją do podania, był szybki i miał kilka niezłych odbiorów w defensywie czy to przecięcie podań czy okiwanie sam na sam. Ja uważam że zmiana na plus
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 11.11.2024, 09:23
To nie znaczy, że trzeba go klepać po plecach jak prezentuje denny poziom na przestrzeni ostatnich spotkań.
Pewnego poziomu nie przeskoczy i nie jest w żadnym wypadku wartością dodaną tej drużyny, wręcz przeciwnie.
pomyśl
zastanów się
a nuż coś ci zaskoczy w łepetynie

ps. np. że obrażanie to nie jest "forma" krytyki
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 11.11.2024, 09:26
Ponieważ robiłem na tym forum analizę hejtu na Brodę na przykładzie 2 meczów, to nie bardzo zamierzam robi teraz robić kolejną analizę Sukiennickiego. Wtedy nie mieliście racji. Teraz jak masz statystyki to zalinkuj. James też miał kilka sytuacji gdzie popełnił błędy na środku, które skutkowały akcją w naszym polu karnym. Nikt go za to nie hejtuje. Grał lepiej niż w poprzednim meczu.
Niczego wtedy nie udowodniłeś z Brodą, co najwyżej wypaczyłeś rzeczywistość. Wg. Ciebie wszystkie złe wybicia Brody to była absolutna konieczność Gdzie jest dzisiaj Broda? W rezerwach, gdzie jego miejsce...
Dla Ciebie widzenie rzeczywistości jaką jest to hejt...

W sumie dobrze że to przypomniałeś. Nie ma sensu żebyś drugi raz oglądał mecz - i tak nic nie zrozumiesz. Ale reszcie polecam, zwracając uwagę co robi Sukiennicki po stracie piłki. Sapała 2.0, bumelant i pozorant.

Gogół był sto razy bardzie pożyteczny w destrukcji, nawet jeśli dwa podania mu nie wyszły (jest ostatnio ewidentnie pod formą).
Ostatnio edytowane przez wolfy : 11.11.2024 o godz. 09:28.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
masada
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 11.11.2024, 11:04
Sukiennicki bez Carbo na boisku musiał dostać o wiele więcej zadań defensywnych, ale w jego grze, po tym bardzo słabym występie z GKS Tychy, widziałem wczoraj nie spotykaną u niego wcześniej bojaźliwość - dostawał piłkę i od razu odwracał się często w stronę własnej bramki, pomimo tego, że go nikt nie atakował. Musiał mu Jop kłaść do łba od dwóch tygodni, że musi grać odpowiedzialnie i chyba nie za bardzo mu to siadło w głowie.. Zwłaszcza na tle Dudy po przerwie było to widoczne, który od razu wszedł genialnie w mecz i każdą akcję przyspieszał, grał kombinacyjnie, wszystko widział.

Oliver ma też trochę pecha, z Tychami pomimo słabego występu mógł zostać bohaterem, bo oddał dwa naprawdę dobre strzały, z których spokojnie mogły paść bramki, a wczoraj, jak już tą bramkę strzelił, to swojej niedawnej drużynie, do której ma wyraźny sentyment, więc skończyło się łzami w oczach.

Ja w niego wciąż naprawdę wierzę, ale chyba raczej na skrzydle, bo ze zdrowym Carbo, Igbekeme i tak grającym Dudą jako opcją to on grał nie będzie, nie ma mowy.

A z tym powołaniem Dudy to jest nieprawdopodobna dla mnie bzdura, czy nie dało się wytłumaczyć jakoś zakulisowo tym trenerom kadry, że Wisła gra w tym terminie mecz o ligowe punkty? A sytuacja kadrowa wiadomo było, że jest bardzo trudna. Towarzyski mecz z Islandią, litości..
Ostatnio edytowane przez masada : 11.11.2024 o godz. 11:18.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 11.11.2024, 11:59
masada napisał(a):Wyświetl post
A z tym powołaniem Dudy to jest nieprawdopodobna dla mnie bzdura, czy nie dało się wytłumaczyć jakoś zakulisowo tym trenerom kadry, że Wisła gra w tym terminie mecz o ligowe punkty? A sytuacja kadrowa wiadomo było, że jest bardzo trudna. Towarzyski mecz z Islandią, litości..
Ja sie bije z myslami, bo to że go jednak powolali swiadczy o tym ze mysla o nim powaznie w kontekscie przyszlorocznych mistrzostw Europy U21. Chyba nei trzeba tlumaczyc jaka to moze byc dla niego trampolina do powaznej pilki...

Wisla zgodzila sie na termin z Chrobrym w czasie meczu na kadre wiec sie musiala godzic na ewentualna strate z powodu wyjazdu jakejgos kadrowicza. Tak po prostu.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 11.11.2024, 12:15

Wisla zgodzila sie na termin z Chrobrym w czasie meczu na kadre wiec sie musiala godzic na ewentualna strate z powodu wyjazdu jakejgos kadrowicza. Tak po prostu.
Obawiam się, że po prostu godząc się na ten termin zrobili to kompletnie nie wiedząc, kiedy Duda będzie mógł grać (taki znakomity przecież od lat mamy sztab medyczny w klubie) i nawet o tym nie pomyśleli, że może jednak wtedy być już do dyspozycji. Znając życie, w ogóle nie brali tego pod uwagę i teraz mogą wyłącznie robić dobrą minę do złej gry udając, że było to wkalkulowane.
(...)
"
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów