|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Czyli Wójtowicz teraz Top
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() nie wiem czy Krzoska był czemukolwiek bezpośrednio winien, ale coś mi się zdaje, że poszło o wieloletnią zażyłość Krzoski z Moskalem, sam Krzoska zresztą o rozstaniu z Kaziem ostatnio wypowiadał się w o wiele bardziej cierpkich słowach niż o własnym zwolnieniu, a matka Boska sewilska jeśli coś Jarosławowi objawiła, to pewnie żeby pokazać kto tu jest szefem
Ostatnio edytowane przez Watts : 21.10.2024 o godz. 21:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
A to chyba nie do mnie przytyk, bo ja ze zwycięstw się cieszę. Przede wszystkim z tego, że wreszcie można mecze oglądać dla kibicowania, a nie upewniania się, że znów porażka.
Teksty "wiem, ale nie powiem" niezmiennie śmieszą. Jeśli jednak Królewski jest mędrcem w masce klauna, a zwolnieni pracownicy mieli "za uszami" i teraz będziemy bez nich podbijać świat, to wspaniale. Daj Boże. Zwolnienie ich w środku sezonu i to bez osób na ich miejsce nie wygląda jednak na przemyślane i rozważne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
A szczegóły mam nadzieję że NIE wypłyną, bo ostatnim co Wiśle potrzeba to pranie brudów. Napisałem już kilkukrotnie że sarkazm Ci nie wychodzi, za grubo jedziesz. Zwolnienie kogoś kto nie daje rady to nie jest jakaś wielka zmiana na lepsze, ale czasem potrzebna. Szczegóły mają znaczenie. I tyle. Nie widzę sensu dalszej dyskusji ponieważ merytorycznie nie prezentujesz nic nowego. Fanem Królewskiego nie jestem ale dla czystej higieny uważam że głupią, opartą tylko na złych emocjach krytykę należy piętnować, a branie Krzoski na sztandary to już w ogóle jest ryzykowne.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 22.10.2024 o godz. 10:20.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Przecież nikt tu nie bierze Krzoski na sztandary.
Przedmiotem zdziwienia i jednak uzasadnionej krytyki jest nagłe zwolnienie kilku osób. Nagłe, bo przeprowadzone bez żadnego przygotowania typu znalezienie zastępców. Wszystko to sprawia wrażenie działania emocjonalnego, a nie żadnego przemyślanego planu, co samo w sobie nie powinno mieć miejsca. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nagle zwolnienie kilku osób, tymczasem:
Pogorzała - w pakiecie z Moskalem, Kołaczyk - na wylocie od miesięcy Bisztyga - JK powiedział że sam już sugerował że chce odejść i ma gdzieś nagrana robotę Także ta fala zwolnień dotyczy realnie dwóch osób. Reszta albo była w pakiecie z Moskalem, albo się już na to zapowiadało. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dawid Szwarga wraz z końcem roku przejmie obowiązki trenera Arki Gdynia. 34-latek zaczyna powoli kompletować własny sztab, a na jego liście życzeń są Marcin Włodarek z Widzewa Łódź, Maciej Kowal z Rakowa Częstochowa oraz Marcin Pogorzała, który pełnił funkcję asystenta Kazimierza Moskala w Wiśle Kraków - podaje Łukasz Olkowicz z Przeglądu Sportowego Onet
Będą mieli wesoło w Gdynii zmieniając stary sztab który wygrywał wszystko jak leci
Ostatnio edytowane przez Karherop : 22.10.2024 o godz. 09:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Kierownik tj. rola organizacyjno-pomocnicza i może opier.dolić np. jak się gapa spóźni pół godziny na odjazd autokaru albo zostawi syf w pokoju hotelowym.
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 22.10.2024 o godz. 10:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Sobczak - Zwoliński 7-4
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
W tym karne 3-0
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
I asysty 2-3
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2018
Offline |
|
|
i luz w majtach 0:1
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Jesus Imaz z bramką w 65 minucie meczu, Białystok prowadzi z Zabrzem 1:0.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wzięło z zaskoczenia. Plus dla niego że nie ciągnął kasy ile się da. Pewnie max 2-3 pensje na odchodne
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jednego Polaka mniej. Wreszcie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
jednego bardzo słabego piłkarza z problemami mniej
czy to Polak, Portugalczyk, Hiszpan czy Duńczyk nie ma znaczenia ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Jaki powód? Imprezy? Inne sprawy?
![]()
„Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba”...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Pewnie nie dowiemy się nigdy, jak przebiegały rozmowy.
Może Sapała dostał gdzieś intratną propozycję, może klub coś na niego znalazł, może po prostu Igor zdecydował się zachować honorowo, lub znaleziono wystarczające pieniądze na odprawę? Żeby tak udało się jeszcze z Fazlagiciem |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Nowa letnia miłość w pomogła jednak na bardzo krótko (właściwie na jeden celny strzał z Lappi), oby nigdy więcej w Wiśle takich "piłkarzy" jak Sapała, Omrani itp.
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 08.11.2024 o godz. 15:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Droga do freaków otwarta.
Powodzenia Igor, byle jak najdalej od Wisły. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
1 walka we freek = pół roku treningów w Wiśle. Wg mnie już nie będzie zawodowym piłkarzem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Jak śmiesz pisać tak o zwycięzcy obozu letniego 2023-24? Na którym przy okazji był zamieszany w stratę wszystkich goli, co mówi wiele o kibicach i dziennikarzach sportowych.
Przypominam, że - podobnie jak Sukiennicki wygrał rywalizację z Carbo - ale tylko do czasu aż ten przestał pauzować za kartki. Także ja bym na miejscu Oliwiera mniej słuchał kretynów z mediów i kibiców na tt, a bardziej trenera. Jakoś tak się zabawnie składa że Tychy są poprzeczką nie do przeskoczenia dla następców Hiszpana i działają jak mokra szmata na ryj dla tych co wierzyli że jest jakieś pole manewru na środku... I może dzięki temu znajdą się pieniądze na prawdziwego defensywnego pomocnika. Byle tylko nie kolejnego młodego zdolnego Polaka... Jesteśmy w dupie w środku pola, jeden darmozjad na liście płac mniej, z zerową stratą sportową.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 08.11.2024 o godz. 15:00.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale jak to?. Ktoś tu pisał, że Sukiennicki jest lepszy od Carbo. To ja nie wiem czemu nie udało się wygrać z Tychami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
To do zluzowania jeszcze Młyński o Fazlagic na już
I wtedy w budżecie powinno być miejsce na 3 wzmocnienia, stoper, 6 i skrzydlowy ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Młyński i Fazlagić najpewniej wypełnią w całości kontrakty, czy tego chcemy, czy nie. Wystarczy sobie wyobrazić gdzie obaj skończą po wygaśnięciu umów i mamy odpowiedź dlaczego dalej tutaj są. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Ile podwyżki dostał Rodado, ile zarabiają inni? Wszystko jest w Wiśle owiane tajemnica więc wiele bym nie oczekiwał że zejście z jednego czy pięciu kontraktów pozwoli w danym momencie na kontraktowanie kolejnych piłkarzy. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|