The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.10.2024, 06:14
Fenomen Krzyżanowskiego - zawala mecze, nie będąc w klubie.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 18.10.2024, 08:59
Drozd napisał(a):Wyświetl post
W decydującym o wszystkim w lidze meczu w Sosnowcu najbardziej dupy dał Polak.

Nie wiedziałem że między 10 , a 2 miejscem w lidze było 2 punkty różnicy (bo tyle straciliśmy przez niewykorzystany karny Sobczaka)
Sobczaka, któremu karne kazał strzelać Alfons z Kostaryki
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 18.10.2024, 09:42
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Tak jak napisałem - jesteś żałośnie niemerytoryczny.
Markus popsuł forum, bo pisze dużo, na temat i się z nim nie zgadzasz?
Istnieje coś takiego jak netykieta (albo przynajmniej kiedyś istniało). W starych dobrych czasach gdy istniała moderacja pewne rzwczy które tu widzimy by nie przechodziły.

A co do Postów Pana M. to od dawna zignorowany i można spokojnie czytać forum bez ściany bezwartościowego tekstu

Drozd - tak w finale strzelili Hiszpanie. Po asyście Urygi (o matko, tego klocka!) oraz zawodnika Pogoni.
Jeśli w obronie Szot zagrał mecz życia i zatrzymał kilka razy rozpędzonego Grosickego to już się dla opinii publicznej kompletnie nie liczy. W finale zagrało 16 zawodników, a nie tylko strzelcy bramek.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 18.10.2024 o godz. 09:45.
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 18.10.2024, 09:53
Każdy musi mieć jakieś hobby.

Nikt nie każe Ci dyskutować z Markusem, ani nawet - czytać jego postów, ale skoro chcesz żeby było merytorycznie, to odnoś się do tego co pisał.

@Drozd - no właśnie, dla niektórych winni są zawsze Hiszpanie, mimo że najsłabsze elementy zespołu to Polacy.
Nie znaczy to że wszyscy Polacy są słabi, ani wszyscy obcokrajowcy dają radę, ale to Carbo, Alfaro, Rodado, Igbekeme, Kiss ciągną grę, a Sukiennicki, Starzyński, Krzyżanowski, Biedrzycki zawalają mecze.
merytorycznie odnosić się do niemerytorycznych tekstów, w których autor zjada swój ogon nieustająco (i bez względu na rzeczywistość) głosząc chwałę Hiszpanii (co samo w sobie jest zabawne, a jak dotyczy odpadów z hiszpańskich boisk jest tym bardziej zabawne)

jakie spotkania ostatnio zawalił Krzyżanowski? coś mnie ominęło? mamy jakiegoś nowego kopacza o nazwisku Krzyżanowski?
ultra merytorycznie panie w.
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 18.10.2024, 16:35
Punkciki w nastepnym temacie.
Zaczyna się od Markusa
Markus napisał(a):Wyświetl post
S1monik znów bezczelnie podaje fałszywe dane:
[...]
Powtórzę: trzeba być niesamowicie odklejonym, by pisać,
Teraz Jaroo1
Cytat:
Kłamania i manipulacji drozda i markusika ciąg dalszy.
Kłamstwa antypolaków są obrzydliwe, to jest czyste s....ysyństwo żeby tak manipulować.
I znowu Markus:
Cytat:
S1meonik cały czas żyje we własnym magicznym świecie, w którym zna się na futbolu lepiej od Conte i słyszy głosy ludzi, którzy rzekomo uważają podobnie jak on.
I Jaroo1, poza tematem i ad personam
Cytat:
Ale Markus się odpalił, znowu buziek nastawiał i ścianę tekstu, Don Markus Kichot. Czy ktoś to w ogóle czyta?
  • markus 7
  • s1mone 5
  • leszekpw 1
  • Jaroo1 7
  • wolfy 3
  • Levis88 1

Dzisiaj mecz.
Ciekaw jestem ile postów znowu będzie ad personam
Ostatnio edytowane przez FraMat : 18.10.2024 o godz. 16:38.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 18.10.2024, 17:06
Ja nadal nie wiem jaka jest nagroda, czy warto zacząć uczestniczyć. Czerepach wspomniał o "talonie", to trochę kiepsko.
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 18.10.2024, 18:39
Tak jak napisałem - jesteś żałośnie niemerytoryczny.
Markus popsuł forum, bo pisze dużo, na temat i się z nim nie zgadzasz?
Bo pokazałem, że pisze on nieprawdę, nie zna i nie czyta tekstów, które komentuje (sam to też zauważyłeś) i nie jest w stanie w jakikolwiek merytoryczny sposób podjąć dyskusji z tym, z kim się nie zgadza. Więc ucieka od niej poprzez takie wkręty i pseudo oceny, które próbuje wygłaszać z pozycji jakiegoś autorytetu, którym nie jest.

Recenzować to on może najwyżej siebie.

Swoją drogą, to zabawne: gdy ktoś Witalisowi udowadnia, że pisze on kompletną nieprawdę, czy wierutne bzdury. to oczywiście według niego psuje forum, wyładowuje frustrację i dalsze bla bla bla. Natomiast ten, który się z nim zgadza jak na przykład Jaroo już forum nie psuje, tu dla wylewającego się z każdego jego zdania chamstwa i prymitywizmu takich komentarzy On już nie ma.

Moralność Kalego w pełnej krasie.

S1monik następny: złapany na podawaniu fałszywych statystyk i innych danych którymi się posługuje, dalej broni ich i swoich fantazji Nie jest w stanie zanegować, zrozumieć i przyjąć, że Jego poglądy na temat proporcji i ilości obcokrajowców są sprzeczne nie tylko z czynami takiego fachowca jak Antonio Conte, czy przykładami konkretnych drużyn, ale i ogarnąć tego, że Wisła przegrała sezon w lidze nie przez liczbę Hiszpanów, tylko takie sprawy jak zbyt słaba defensywa i zaangażowanie zawodników, oraz marne zarządzanie właściciela - więc co robi? Przestaje to czytać i idzie bawić się z córką. A potem znów tak samo będzie głosić te oderwane od rzeczywistości teoryjki, podpierając się jeszcze rzekomo innymi fachowcami, którzy je podzielają. No to niech wymieni ich nazwiska

Karherop z kolei nie chce czytać tekstów, które pokazują jak marnych zawodników z polskich lig od lat regularnie próbuje wciskać do Wisły. ani jak wielu z rzekomych "wielkich talentów", które tu promował i chciał budować, tymi talentami wcale się nie okazało. Nie dziwię się, że woli pokazujące to osoby ignorować, by potem znów bez głosów krytyki wciskać tu jakiegoś Michalaka i rozpisywać się, jaki to byłby wspaniały ruch gdyby Wisła i na niego wydała pieniądze. Problem polega na tym, że co do przydatności takiego Młyńskiego, czy innych tak zwanych solidnych polskich ligowców, których wielokrotnie tu promował, to ja zawsze miałem rację, a nie on, więc czyje teksty są bezwartościowe łatwo stwierdzić.

Uaktywnił się też Emjot, który wypowiada się na temat merytoryczności postów, pomimo iż ani razu nie był w stanie wykazać nieprawdy moich słów w jakimkolwiek temacie. Kolego, zanim wygłosisz jakąś opinię, odnieś się w końcu do pytania. na które nie potrafisz odpowiedzieć już kolejny miesiąc: który z polskich zawodników Wisły w ostatnich latach nie zawiódł i okazał się prawdziwym liderem zespołu, dając na swojej pozycji jakość tak dużą jak nasi najlepsi obcokrajowcy?

Możesz odpowiedzieć ze swojego drugiego konta o nazwie bodajże Manson.777, gdzie z pewnością zobaczysz te słowa, jeśli na tym dałeś mnie do ignorowanych.
Ostatnio edytowane przez Markus : 18.10.2024 o godz. 20:23.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 18.10.2024, 19:06
Jagul napisał(a):Wyświetl post

Nie wiedziałem że między 10 , a 2 miejscem w lidze było 2 punkty różnicy (bo tyle straciliśmy przez niewykorzystany karny Sobczaka)
Sobczaka, któremu karne kazał strzelać Alfons z Kostaryki
Ta dwa punkty... i cały mental wynikający ze zdobycia PP. Tym karnym przesrał całą rundę.

Tak mu Rude kazał, że potem Szymuś dostał kopa w dupe i nikt za nim nie tęskni, poza Tobie podobnymi...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 18.10.2024, 19:20
azor napisał(a):Wyświetl post
Fenomen Krzyżanowskiego - zawala mecze, nie będąc w klubie.
Wolfy przypomniał, że Krzyżanowski był również zawodnikiem zawalającym mecze i należącym do najsłabszych w Wiśle. Przez niego traciliśmy ważne gole i punkty. Gdzie w tym stwierdzeniu jest coś nieprawdziwego? Nigdzie nie określił, że ma na myśli tylko obecny sezon.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 18.10.2024, 19:31
emjot napisał(a):Wyświetl post
merytorycznie odnosić się do niemerytorycznych tekstów, w których autor zjada swój ogon nieustająco (i bez względu na rzeczywistość) głosząc chwałę Hiszpanii (co samo w sobie jest zabawne, a jak dotyczy odpadów z hiszpańskich boisk jest tym bardziej zabawne)

jakie spotkania ostatnio zawalił Krzyżanowski? coś mnie ominęło? mamy jakiegoś nowego kopacza o nazwisku Krzyżanowski?
ultra merytorycznie panie w.
Ja nie będę nawet podejmował dyskusji czy Markus ma rację czy nie.

Jeśli pisze bzdury - wystarczy to wykazać.
Jeśli pisze cały czas to samo - jeszcze łatwiej, kopiujesz te same odpowiedzi. Albo nie odpowiadasz wcale.

No ale jednocześnie upominać się o poziom dyskusji i traktować Markusa tak jak to robi Witalis - schizofrenia.

A Krzyżanowski był w kontekście kilku ostatnich sezonów. Zawalił sporo w poprzednim, głównie olewając powrót. Tak naprawdę: Młyński, Wachowiak, Krzyżanowski spełniają tę samą rolę "młodego talentu", który nie może być rozliczany z gry bo zaraz odpali i będzie wart miliony. W tym sezonie wunderkidem jest Sukiennicki.

Z Krzyżanowskiego to może chociaż Włosi coś wystrugają, oby. Czy go wykupią, czy wróci jako lepszy piłkarz - zyskujemy.

@FraMat - uważam że jesteś nieuczciwy i rozdajesz punkty po znajomości. Nie wierzę że jestem poza top 3 forum i to z taką stratą do trzeciego miejsca...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 18.10.2024 o godz. 19:34.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 18.10.2024, 19:35
W tym sezonie wunderkidem jest Sukiennicki.
Już zweryfikowanym, bardzo słabym, rezerwowym.
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 18.10.2024, 19:37
Ilu w Termalica jest Polaków w 1 składzie
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 18.10.2024, 21:54
TIR_DO_SŁUBIC napisał(a):Wyświetl post
Już zweryfikowanym, bardzo słabym, rezerwowym.
Mnie tam nie brakuje jego kretyńskich strat na kontrę.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Witalis
Senior Member

Od: 06.2023

Stary 18.10.2024, 22:35
Ale jakiego merytorycznego odniesienia się, skoro rozmowa dotyczyła tego, czy koleś pisał peany na cześć Hiszpanów i Rude, czy nie pisał, a wynikła na marginesie jakiejś innej rozmowy. Nie będę tu przytaczał tych postów, bo jest mi obojętne, czy jakiś Markus z 20-letniego forum o pierwszoligowej drużynie piłkarskiej uzna, że jednak coś napisał. I dlaczego mamy na ten temat wymieniać sto postów. Ludzie kochani, na rozum ktoś chyba upadł.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 19.10.2024, 07:13
Tu tylko chodzi o to żeby Markusowi czy wolfyemu zrobić dobrze i żeby się ten sposób dowartościowali.
Na tym forum odgrywają rolę ekspertów i zawsze w ich merytorycznych postach i ocenach musi wyjść ze to oni się znają na piłce nożnej.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Stary 19.10.2024, 11:07
Ta dwa punkty... i cały mental wynikający ze zdobycia PP. Tym karnym przesrał całą rundę.

Tak mu Rude kazał, że potem Szymuś dostał kopa w dupe i nikt za nim nie tęskni, poza Tobie podobnymi...

Przestań już głosić te teorie z dupy wzięte. Albo przynajmniej zacznij szkalować Alfonsa za kompromitujący wybór strzelca.
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 19.10.2024, 11:45

Przestań już głosić te teorie z dupy wzięte. Albo przynajmniej zacznij szkalować Alfonsa za kompromitujący wybór strzelca.
Po co rżniesz głupa? Sobczak nie miał strzelać karnego.
Potem już u Rude sobie nie pograł. Z tego co wiem to miał o to przewalone u reszty zespołu.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Stary 19.10.2024, 11:51
Potem już u Rude sobie nie pograł. Z tego co wiem to miał o to przewalone u reszty zespołu.
Nawet jeśli przyjmiemy że to prawda, to po co wygłaszać brednie w stylu, że ten karny zrujnował cały sezon
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 19.10.2024, 12:05
Nadal świetnie się bawię
Jagul napisał(a):
[...]
Nawet jeśli przyjmiemy że to prawda, to po co wygłaszać brednie w stylu, że ten karny zrujnował cały sezo
  • markus 8
  • s1mone 5
  • leszekpw 1
  • Jaroo1 7
  • wolfy 4
  • Levis88 1
  • Jagul 1

Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Stary 19.10.2024, 12:10
Proszę o dodatkowy punkt, bo z dwóch moich postów zrobiłeś jeden.

https://www.facebook.com/share/r/5p6...ibextid=UalRPS Krzoska podsumowuje karierę Ulaniego w Wiśle.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 19.10.2024 o godz. 12:13.
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 19.10.2024, 12:15
Dobry pomysł był z tą punktacją. Dużo spokojniej na forum. Przeoczyleś jednak jeden temat, żeby stało się zadość skrupulatności.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 19.10.2024, 13:41
Cytat:
Nawet jeśli przyjmiemy że to prawda, to po co wygłaszać brednie w stylu, że ten karny zrujnował cały sezon
Bo tak było. Czego nie rozumiesz we wpisie drozda:

Cytat:
Skoro drozd tak napisał, to tak musiało być. Może mu się to przyśniło, nie wiem ale idealnie pasuje pod urojoną tezę, że Sobczak zły, Rude top i tylko przez Sobczaka nie awansowaliśmy. Przecież gdyby nie ten karny to byśmy wygrali wszystkie 10 meczów na 6 i byśmy awansowali z 1 miejsca do ekstraklasy. No niestet kurde, ten koszmarny karny, gdyby nie ta jedna sytuacja to mental po zdobyciu PP byłby zachowany xd

Cytat:
https://www.facebook.com/share/r/5p6...ibextid=UalRPS Krzoska podsumowuje karierę Ulaniego w Wiśle.
Wow, no niesamowite historie, czo ten Krzoska godo? Jak tu na forum ludzie pisali, że gościu przyjechał pączki wpierdalać i jst z programu erasmus to markus i inni obrońcy Zaskrońca mało się nie zesrali, jak można hejtować profesjonalnego piłkarza, który w wieku 18 lat zagrał 1/24 meczu w Ligue 1

I generalnie każda historia z ostatnich kilku lat jest tutaj przez forumowych oszustów przekręcana w imię jakieś chorej propagandy. Później koniec końców, wszystko wychodzi po myśli tych co realnie patrzyli na dany temat.
I szacun dla Zaskrońca, który jakieś historie wymyślał, że Omraniemu w Kazachstanie chcieli dawać 30 tys ojro miesięcznie ale szczególny szacunek dla tego kłamcy należy się za opowiadanie bajek jakieś 1- tygodnie przed odsunięciem Omraniego od kadry, przez Rudego (był taki wywiad Zaskrońca) jaki to grubas jest profesjonalny, jak dochodzi do formy i powinien niedługo być gotowy na 90 minut gry xd
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 19.10.2024 o godz. 13:48.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 19.10.2024, 14:02
Ja nie będę nawet podejmował dyskusji czy Markus ma rację czy nie.

Jeśli pisze bzdury - wystarczy to wykazać.
Jeśli pisze cały czas to samo - jeszcze łatwiej, kopiujesz te same odpowiedzi. Albo nie odpowiadasz wcale.

No ale jednocześnie upominać się o poziom dyskusji i traktować Markusa tak jak to robi Witalis - schizofrenia.

A Krzyżanowski był w kontekście kilku ostatnich sezonów. Zawalił sporo w poprzednim, głównie olewając powrót. Tak naprawdę: Młyński, Wachowiak, Krzyżanowski spełniają tę samą rolę "młodego talentu", który nie może być rozliczany z gry bo zaraz odpali i będzie wart miliony. W tym sezonie wunderkidem jest Sukiennicki.

Z Krzyżanowskiego to może chociaż Włosi coś wystrugają, oby. Czy go wykupią, czy wróci jako lepszy piłkarz - zyskujemy.

@FraMat - uważam że jesteś nieuczciwy i rozdajesz punkty po znajomości. Nie wierzę że jestem poza top 3 forum i to z taką stratą do trzeciego miejsca...
spoko luz
dodajmy do tego jeszcze Strąka który zapier...niczył kilka spotkań Kasprowi
a i Buchalik kilku trenerom podniósł ciśnienie
forum wszytko zniesie

co do Markusa
to z tym człowiekiem dyskutować się nie da
i tyle w temacie
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 19.10.2024, 15:31
Wolfy przypomniał, że Krzyżanowski był również zawodnikiem zawalającym mecze i należącym do najsłabszych w Wiśle. Przez niego traciliśmy ważne gole i punkty. Gdzie w tym stwierdzeniu jest coś nieprawdziwego? Nigdzie nie określił, że ma na myśli tylko obecny sezon.
Adwokat?

wolfy napisał(a):
Nie znaczy to że wszyscy Polacy są słabi, ani wszyscy obcokrajowcy dają radę, ale to Carbo, Alfaro, Rodado, Igbekeme, Kiss ciągną grę, a Sukiennicki, Starzyński, Krzyżanowski, Biedrzycki zawalają mecze.
Ciężko nie odnieść wrażenia, że chodzi o obecny sezon.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 19.10.2024, 16:41

Teorie? Przesrany przez Sobczaka karny zabrał dwa punkty i wiarę w ostateczny sukces, ptasie móżdżki tego nie pojmują.

Z dupy wzięte to są pomysły, że ktoś Szymusia do karnego wybierał . Fakt, że dostał kopa w dupę z klubu najlepszym dowodem.

Bo taka jest prawda, to tak jakby w biegu na 1500 metrów wypieprzyć się na 10 m do mety. To niweczy wysiłek całego biegu.

Ale tak jak mówię, ptasie móżdżki tego nie pojmują.

Ostatnio edytowane przez Drozd : 19.10.2024 o godz. 16:45.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Stary 19.10.2024, 17:02
Teorie? Przesrany przez Sobczaka karny zabrał dwa punkty i wiarę w ostateczny sukces, ptasie móżdżki tego nie pojmują.

Z dupy wzięte to są pomysły, że ktoś Szymusia do karnego wybierał . Fakt, że dostał kopa w dupę z klubu najlepszym dowodem.

Bo taka jest prawda, to tak jakby w biegu na 1500 metrów wypieprzyć się na 10 m do mety. To niweczy wysiłek całego biegu.

Możesz przypomnieć co zostało wypracowane w poprzedzających ten mecz 30 kolejkach?
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 19.10.2024, 17:22
Tak została wypracowana sytuacja w której wygrana w Sosnowcu dawała szanse nawet na bezpośredni awans.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 19.10.2024, 17:51
azor napisał(a):Wyświetl post
Adwokat?
Wolfy nie potrzebuje adwokata. Umieszczenie Krzyżanowskiego w gronie zawodników, przez których Wisła traciła bramki i punkty jest w pełni zasadne oraz zgodne z prawdą. Nikt nie czynił zastrzeżenia, że pisanie o tej sprawie i prawidłowości dotyczy tylko obecnego sezonu, tak jakby wcześniej tego typu zawodników w Wiśle nie było.

To przezabawne, o jakie oczywistości potraficie się czepiać
(...)
"
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 19.10.2024, 18:04
Drozd postanowił dołączyć do klasyfikacji

Z dupy wzięte to są pomysły, że ktoś Szymusia do karnego wybierał . [...]
  • Markus 9
  • s1mone 6
  • leszekpw 1
  • Jaroo1 7
  • wolfy 4
  • Levis88 1
  • Jagul 1
  • Drozd 1

Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 19.10.2024, 18:07
Wolfy nie potrzebuje adwokata. Umieszczenie Krzyżanowskiego w gronie zawodników, przez których Wisła traciła bramki i punkty jest w pełni zasadne oraz zgodne z prawdą. Nikt nie czynił zastrzeżenia, że pisanie o tej sprawie i prawidłowości dotyczy tylko obecnego sezonu, tak jakby wcześniej tego typu zawodników w Wiśle nie było.
Masz 100% racji.
Mam pytanie: dlaczego nie umieścicie na przykład takiego Carbo w gronie zawodników, przez których Wisła traciła bramki i punkty?
Czyżby to nigdy nie miało miejsca?
Po meczu z Wartą:
Cytat:
W doliczonym czasie pierwszej połowy jedyną w tym spotkaniu bramkę zdobył Kacper Michalski, który wykorzystał rzut karny podyktowany po odbiciu piłki ręką przez Marka Carbo

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów