The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kris Dee
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.09.2024, 11:59
Czyli nie dowiem się dlaczego Wojtowicz jest skompromitowany?
Ostatnio edytowane przez Kris Dee : 27.09.2024 o godz. 12:16.
Odpowiedz cytując
wierność83
Senior Member

Od: 11.2018

Stary 27.09.2024, 12:21
Ja bym się nie rozwodził nad powodami, plotkami. Wszystko to do tej pory trwało i trwałoby nadal, nie ukrywajmy, gdyby nie wydarzył się wyjazd do Sevilli i pewnie jakieś inne rozmowy.
To też bardzo wybrzmiewa z wczorajszego monologu na Wisła portal. Nagle koniec marazmu, nagle trzeba się obudzić, zacząć realnie działać, nagle brak pasji, to co wszyscy widzieli z zewnątrz, dopiero musiał być jakiś impuls, aby to dotarło.

Gdyby nie taki impuls, Moskal dalej byłby trenerem, dalej obserwowalibyśmy marazm itd. Więc to co się mówi o różnych ludziach to jest konsekwencja, to co wychodzi, tego co się stało, a nie powód tego co się wydarzyło. Zakłdam, że każdy o tym wiedział, ale miał po prostu w d.., że był kwasy itp.

Więc Jarosław jest teraz na etapie pobudzenia, euforii. Pytanie ile to potrwa, bo zaraz znów może wejść w w zasiedzenie i marazm jak coś nie wyjdzie.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 27.09.2024, 12:22
Jagul napisał(a):Wyświetl post
No i tu się w pełni zgadzam.
Z drugiej strony grał zgodnie z naszym DNA, w którym zakochany jest prezes
Niby mamy w DNA głupotę?
Chciałbym zaprzeczyć, z drugiej strony brak mi argumentów.

@kryształ - ja nie bronię Królewskiego w tym co zrobił źle, moje oszołomstwo polega na sugerowaniu że są rzeczy w których być może ma rację. To mnie różni od sekciarzy takich jak Ty: u Ciebie Moskal we wszystkim miał rację, a Królewski - nie.
Rude wszystko zrobił źle a Puchar Polski wygrał dzięki fartowi.
Brzęczek wszystko zrobił źle, a Rodado ściągnął i miał najlepszy początek ligi od lat (mimo budżetowego składu) - niech zgadnę, na farcie.
Za to Moskal miał strasznego pecha że mu słabych i wolnych stoperów objeżdżali.

Jasne. Musi być fajnie mieć taką prostą wizję świata. Ci robią wszystko albo prawie wszystko dobrze, tamci, nawet jak gdzieś mają rację albo coś im wyjdzie - to przez przypadek.

Rozumiesz dlaczego zwykle Cię ignoruję?

@MaLk - różnica jest taka że Wojtowicz nie mówi kto jest zły (Królewski i asystent donosiciel), tylko wyraża swoją opinię, jak podkreśla - prywatną. A opinia sprowadza się do tego że zwolnienia mogły mieć jakieś merytoryczne podstawy. W jego opini.
To jest o wiele bardziej miękkie stwierdzenie niż domysły Migi. On nawet nie powiedział że przykładowy Krzoska jest złym człowiekiem, donosi, piłkarze chodzą w brudnych gaciach etc. - po prostu nadszedł czas na zmiany, są jakieś podstawy.
Inny poziom przekazu - Miga szkaluje bez żadnego wyważenia, Wojtowicz wyraża opinię że zmiany być może mają uzasadnienie. Ja widzę subtelną różnicę.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 27.09.2024 o godz. 17:14.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 27.09.2024, 14:00
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Niby mamy w DNA głupotę?
Chciałbym zaprzeczyć, z drugiej strony brak mi argumentów.

@kryształ - ja nie bronię Królewskiego w tym co zrobił źle, moje oszołomstwo polega na sugerowaniu że są rzeczy w których być może ma rację. To mnie różni od sekciarzy takich jak Ty: u Ciebie Moskal we wszystkim miał rację, a Królewski - nie.
Rude wszystko zrobił źle a Puchar Polski wygrał dzięki fartowi.
Brzęczek wszystko zrobił źle, a Rodado ściągnął i miał najlepszy początek ligi od lat (mimo budżetowego składu) - niech zgadnę, na farcie.
Za to Moskal miał strasznego pecha że mu słabych i wolnych stoperów objeżdżali.

Jasne. Musi być fajnie mieć taką prostą wizję świata. Ci robią wszystko albo prawie wszystko dobrze, tamci, nawet jak gdzieś mają rację albo coś im wyjdzie - to przez przypadek.

Rozumiesz dlaczego zwykle Cię ignoruję?

@MaLk - różnica jest taka że Wojtowicz nie mówi kto jest zły (Królewski i asystent donosiciel), tylko wyraża swoją opinię, jak podkreśla - prywatną. A opinia sprowadza się do tego że zwolnienia mogły mieć jakieś merytoryczne podstawy. W jego opini.
To jest o wiele bardziej miękkie stwierdzenie niż domyśly Migi. On nawet nie powiedział że przykładowy Krzoska jest złym człowiekiem, donosi, piłkarze chodzą w brudnych gaciach etc. - po prostu nadszedł czas na zmiany, są jakieś podstawy.
Inny poziom przekazu - Miga szkaluje bez żadnego wyważenia, Wojtowicz wyraża opinię że zmiany być może mają uzasadnienie. Ja widzę subtelną różnicę.
I ja niby pisałem wszystkie te rzeczy które wymieniłeś.Weż się czasem walnij w łeb jak Ci styki podpala a przede wszystkim sprawdż kto co pisał żebyś nie wychodził na kompletnego durnia.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 27.09.2024, 14:12
MaLk napisał(a):Wyświetl post
To jest w ogóle bardzo ciekawe zjawisko.

Abstrahując od tego czy Wojtowicz ma rację, czy też nie, ten wpis jest żywym unaocznieniem tego, co dopiero co Królewski tak krytykował.

Wpis dziennikarza, oparty całkowicie na plotkach "ze środowiska", niezweryfikowany u źródła (ani jednego, ani drugiego bezpośrednio zainteresowanego), bez jakichkolwiek konkretów dotyczących konkretnych osób, w który czytający mają uwierzyć na słowo.

Teraz pytanie brzmi - dlaczego Królewski nie wyskakuje nagle z atakiem na sposób postępowania Wojtowicza? Nie zakłada pokoju, nie robi godzinnej przemowy o tym, jacy źli są dziennikarze i jak psują świat?

Oczywiście oprócz podstawowej różnicy, tzn. zgodności narracji Wojtowicza z narracją Królewskiego (a jednocześnie niezgodności z narracją Krzoski i Moskala)?

Nie wiem kto ma rację w tym sporze i, prawdę powiedziawszy, nawet nie wiem czy jeszcze chcę wiedzieć. Ale razi mnie hipokryzja.
I cóż to napisał Wójtowicz? Że zwolnienia były uzasadnione.

Co napisał Miga? Tekst na 3000 znaków x2

Ja tam widzę różnicę, ale może się nie znam.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 27.09.2024, 17:11
Chcecie mi powiedzieć że od 6 lat a już na grubo od 2 lat, jesteśmy klubem nowoczesnym, opartym na algorytmach itp itd od 6 lat słyszę że mamy idealny sztab i ludzi do budowania wielkiego, nowoczesnego klubu i nagle się okazuje że ci ludzie to amatorzy, chamy i na domiar złego AI tego nie przeczytała, nie domyśliła się itd?

No to od teraz wierzę w każde słowo Królewskiego bo jak widać zna się na AI i zna się na ludziach.

Generalnie pierdy Zaskrońca jeśli nawet w tej sytuacji są słuszne to fajnie by było gdyby wczensiej się spotkał z Krzesła czy Moskalem, po pierwsze powiedział co robią źle i czy chca się zmienić czy mają pomysł na dalszą pracę swoją w Wiśle. Tu wyszło że Zaskroniec na podstawie oskarżeń konfidenta czy szatni, albo na podstawie konferencji po meczu z LKSem gdzie Moskal powiedział że nie ma pomysłu co dalej, zwolnił z klubu ludzi xd chłop nawet nie pogadał z trenerem tylko wysrał się na niego publicznie.

Oczywiście każdy kto używa mózgu wie że gadki Królewskiego to zwykle .......enie. Problem w tym że one są na żenującym poziomie, wszystko to co on mówi to są kłamstwa i zasłony dymne od całego clue sprawy. Tu nie wiem jakie miał dokładnie pobudki ale np z Sobczakiem pierwsza i oficjalna wersja była że był za słaby sportowo na Wisle.

To pokazuje jak mało inteligencji jest w Zaskrońca. Przecież nikt trzeźwo myślący by takiej wymówki nie wymyślił bo każdy kto co prawda enigmy polskiej piłki nie zhakowal ale przygląda się piłce nożnej i I lidze, wie że Sobczak to gwarant tych około 10 goli w I lidze i nikt normalny by takiej głupoty nie puszczał że na Wisłę jest za słaby.

Teraz mamy kolejne bajki na temat Krzoski czy Moskala od kłamczucha Zaskrońca. On nigdy prawdy nie powie
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 27.09.2024, 17:33
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Chcecie mi powiedzieć że od 6 lat a już na grubo od 2 lat, jesteśmy klubem nowoczesnym, opartym na algorytmach itp itd od 6 lat słyszę że mamy idealny sztab i ludzi do budowania wielkiego, nowoczesnego klubu i nagle się okazuje że ci ludzie to amatorzy, chamy i na domiar złego AI tego nie przeczytała, nie domyśliła się itd?

Teraz mamy kolejne bajki na temat Krzoski czy Moskala od kłamczucha Zaskrońca. On nigdy prawdy nie powie

Pamietaj Krolewicz ma plan,tak ja nie teraz to taki 3 letni na wypadek odbudowy odbudwanego.Ale plan dziala i Wisla rokrocznie jest nizej w tabeli.

myslalem ze beda derby z Wieczysta w 1 lidze ale nawet niestety to nie jest juz tak oczywiste
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Cymes
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 27.09.2024, 18:25
Wójtowicz całą zeszłą jesień ględził u Ryszki, że chciałby zobaczyć Wisłę pod wodzą innego trenera niż Sobolewski. Najlepiej zagranicznego. Jak już zobaczył to stwierdził, że on od razu mówił, że nic z tego nie będzie, bo ta kadra od początku była źle skonstruowana i to w ogóle bez sensu i trener nie miał znaczenia. Napisze inaczej, czy gdyby nie było bardzo specyficznych kontuzji Colleya i Dudy to ktokolwiek pamiętałby jego pierdy z konferencji. Takie trochę dziennikarstwo z epoki gazet drukowanych. Tu pierdnę, tam pierdnę coś się sprawdzi coś nie, a tych rzeczy, które czas zweryfikował jako farmazon i tak nikt nie pamięta i nie zweryfikuje, bo gazety poleciały do śmieci. Bajtlok i tyle.

Z zarzutami o srakę przy bronieniu Moskala to po wczorajszej konfie przede wszystkim proszę skierować się do Jopa, który potwierdził wszystkie argumenty, którymi broniono poprzedniego trenera. I to nie tu na forum, ale w pierwszej kolejności w przestrzeni medialnej sięgała po nie masa osób mających w piłce z pewnością większy autorytet niż nołnejmy z forum idiotów. Oczywiście można powiedzieć, że Mariusz próbował być kurtuazyjny, ale stwierdzenie, że szok po decyzji w kadrze i sztabie był taki, że był problem z prowadzeniem poniedziałkowych zajęć już poza kurtuazje zdecydowanie wykracza, więc nie widzę powodów, żeby reszty wypowiedzi również nie traktować jako szczerą.

Puchar Polski zdobyli Rude, Sobolewski i Jop. Tak uszeregowałbym to według wkładu poszczególnych trenerów. Natomiast gdybym był przekorny to powiedziałbym, że kluczem było, iż w rundzie ze Stalą Rzeszów drużyny nie prowadzili ani Albert ani Radek.

Królewski po poniedziałkowych farmazonach o działaniu pod wpływem impulsu, przyłapaniu go na kilku logicznych kłamstwach i ogólnej ocenie w większości mediów jako człowieka niezrównoważonego. Wczoraj zaczął sprzedawać wersję, że to jednak była decyzja głęboko przemyślana. Powiem tak, po przejrzeniu dziś internetu odnoszę wrażenie, że media zaczynają tracić zainteresowanie jego wypowiedziami. Trochę jak z Najmanem u Stanowskiego. Do któregoś momentu to żarło, ale granice zainteresowania tym, że ktoś publicznie robi z siebie farmazona też istnieją.

W ogóle to mam podejrzenia, że jeśli faktycznie był dogadany z Rudym. To jak Albert zobaczył jaką negatywnie pijarową szopkę odjebał Jarek przy całej akcji, to zwyczajnie podziękował i się z całego cyrku wypisał. I to chyba byłoby najlepszym podsumowaniem. Prezes, który tak sprytnie i przebiegle wyjebał z roboty trenera, którego nie chciał, że ten upragniony wziął i spierd0lił.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 27.09.2024, 19:16
Amen......
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 27.09.2024, 19:50
Nikt nie jest debilem i jedynie wislackosc sprawia że na pośmiewisko czy wdepniecie w gówno zgodzili się Wuja, Sobol, Jop, Moskal. Oni chcąc dobrze dla Wisły godzili się na cyrk Królewskiego. Taki Rude już raz nas olał po sezonie bo w pajacerke się bawić nie chciał dalej. Więc nie byłoby dziwne gdyby teraz też w ostatniej chwili się wypiął.
Generalnie plan też mógł byc taki że pozbywamy się Moskala zanim to zacznie żreć - Moskal miał pomysł co zmienić bo przecież chciał już Letkiewicza wystawić na bramkę z Chrobrym + teraz już po pucharach mogli się skupić na lidze - w związku z tym teraz można go było wywalić za wyniki, dać Jopa jako tymczasowego a jak tylko nie będzie idealnie to może od stycznia wskakiwać Rude.

Królewski jest mądry tak gdzie trzeba grać, oszukiwać i manipulować. Tak jak z całym przejmowaniem klubu, odchudzeniem, plakaniem itp.
Także nie zdziwilbym się jeśli w takich sprawach to już ma dwa, trzy kroki do przodu przemyślane.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
OnizukaTSW
Senior Member

Od: 08.2014

Stary 27.09.2024, 21:35
Kris Dee napisał(a):Wyświetl post
Czyli nie dowiem się dlaczego Wojtowicz jest skompromitowany?
Nie mam zaufania do dziennikarzy, którymi gardzę niemal tak samo jak politykami. I nie chodzi mi nawet konkretnie tylko o Wójtowicza.
Odpowiedz cytując
Kris Dee
Senior Member

Stary 27.09.2024, 21:54
Jarek przeprasza i płacze przed kamerami TVP!
Odpowiedz cytując
qaro
Member

Od: 06.2011

Stary 27.09.2024, 22:05
Jak Hołownia czytający konstytucję
Odpowiedz cytując
Cymes
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 27.09.2024, 22:12
I bardzo dobrze, tak ma być, niech płacze. Z tym człowiekiem trzeba krótko jak z rozwydrzonym bachorem z problemami emocjonalnymi inaczej nic z tego nie będzie.
Mnie znacznie bardziej cieszy, że prowadzący zmusił go do deklaracji, że nie będzie szukał żadnych trenerskich wynalazków. Oczywiście mógł kłamać, ale deklaracja publiczna miała miejsce i bardzo szybko zostanie mu przypomniana jak będzie potrzeba. Piwo ode mnie dla Pana ze studia.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 27.09.2024, 22:14
Człowiek niestabilny emocjonalnie.Tam musiał być niezły fuck up we łbie jak cały zespół z Rodado na czele podbiegł się cieszyć z Krzoską.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 27.09.2024, 22:23
mi tam choroba Zaskrońca nie przeszkadza , są pewnie jeszcze bardziej ekscentryczni właściciele od niego , byle w końcu zaczął podejmować trafne decyzje
Odpowiedz cytując
Kris Dee
Senior Member

Stary 27.09.2024, 22:27
Cymes napisał(a):Wyświetl post
I bardzo dobrze, tak ma być, niech płacze. Z tym człowiekiem trzeba krótko jak z rozwydrzonym bachorem z problemami emocjonalnymi inaczej nic z tego nie będzie.
Mnie znacznie bardziej cieszy, że prowadzący zmusił go do deklaracji, że nie będzie szukał żadnych trenerskich wynalazków. Oczywiście mógł kłamać, ale deklaracja publiczna miała miejsce i bardzo szybko zostanie mu przypomniana jak będzie potrzeba. Piwo ode mnie dla Pana ze studia.
Jop z Siwierskim raczej dostaną prawdziwą szansę, skoro przez tyle czasu bronił Sobola. Może jednak po tym całym fuck upie coś dobrego się z tego urodzi.

https://sport.tvp.pl/82547682/jarosl...-ktos-cierpial
Odpowiedz cytując
pi0tr3k94
Senior Member

Od: 02.2019

Stary 27.09.2024, 22:33
Cymes napisał(a):Wyświetl post
Jakieś 3 miesiące temu zaskroniec deklarował, że Moskal zostaje minimum 2 lata nawet jak nie będzie awansu.
Bądźmy szczerzy, prędzej zaufałbym dziwce udającej orgazm niż temu autystykowi pełniącemu funkcję prezesa.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 27.09.2024, 22:38
Praca lubi ciszę, kasa lubi ciszę, to właśnie różni ludzi sukcesu, ponadprzeciętnych od zwykłych zjadaczy chleba ze po pierwsze mniej mówią a więcej robią, lepiej robią, myślą itp niż zwykli ludzie a po drugie mają np do życia w świecie mediów mocna psyche.

Królewski, który powiedzmy że ma głowę do nauki i odniósł sukces w jakiejś branży całkowicie nie ma cechy, które byłyby w stanie udźwignąć prowadzenie takiego klubu jak Wisła.

Abstrahując od tego kiedy on jest szczery, czy wtedy jak płacze czy wtedy jak mówi że jest twardzielem który wszystko wie najlepiej to po prostu jego wystąpienia czy te sztuczne, prawdziwe, łzawe czy agresywne są objawem tego że się nie nadaje.

Chłop nie radzi sobie z samym sobą, raz gra kozaka, raz płacze, później chleje wódę po nocach żeby się odstresować, raz chce odchodzić z Wisły żeby później sam w niej rządzić itd
Chłop ma rządzić Wisła a nie ogarnął że skoro nie ma psychy do zadań x to wystarczy zatrudnic prezesa, którego rola będzie w bardziej przystepny sposób zwalniać ludzi itd

Praktycznie każda decyzja Królewskiego jest zła. Patrząc na zwolnienie Moskala i Krzoski, wyszło zasilanie, później poleciał do kanału sportowego kozaczyć, żałosne, teraz płacze, żałosne.
W ciągu tygodnia w jednej sprawie odjebal x memicznych rzeczy i głupot

Niestety hakowanie enigmy polskiej piłki idzie mu gorzej niż by szło jakiemuś dziecku z klas 4-6.
Gościu po prostu nic nie ogarnia i jedynie ośmiesza siebie i klub. Przy okazji staczając Wiśle sportowo.

Jak to ma być przywódca, który reanimuje trupa jakim jest Wisła to....
drozd:
Odpowiedz cytując
Revolver
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 27.09.2024, 22:45
pi0tr3k94 napisał(a):Wyświetl post
Jakieś 3 miesiące temu zaskroniec deklarował, że Moskal zostaje minimum 2 lata nawet jak nie będzie awansu.
Bądźmy szczerzy, prędzej zaufałbym dziwce udającej orgazm niż temu autystykowi pełniącemu funkcję prezesa.
Otóż to. A poza tym, ten autyzm to chyba u niego samodiagnoza, bo mi wygląda bardziej na kogoś z ostrym borderline albo z dwubiegunówką. Autyzm lepiej pasuje mu do narracji, bo JK może dzięki temu roztaczać wokół sieboe "aurę" nierozumianego geniusza, na co (jakimś cudem) niektórzy jeszcze się nabierają.

Dzisiaj ryczy, za dwa dni się wku*wi na TT, za tydzień znowu przeprosi - i tak w kółko. Mechanizm doskonale już znany i przewidywalny.
Ostatnio edytowane przez Revolver : 27.09.2024 o godz. 22:51.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 27.09.2024, 23:31
Przynajmniej nie narzekamy na nudę.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 27.09.2024, 23:56
Dzisiejszy mecz pokazał jak świetną decyzją prezesa było zwolnienie Moskala. Brawo Panie Królewski. Chylę czoła.
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 28.09.2024, 00:25
Ostatnio jak płakał to podstępem przejął udziały od TJ, aż się boje co teraz się od.jebie z tego płaczu.
Wiadomo są takie sytuację, w których nawet dorośli mężczyźni płaczą, ale jak dla mnie to nie jest ta sytuacja. Wygląda to komicznie... trochę jak ten od Mam Talent płaczący do konstytucji.
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 28.09.2024, 01:06
nero napisał(a):Wyświetl post
Ostatnio jak płakał to podstępem przejął udziały od TJ, aż się boje co teraz się od.jebie z tego płaczu.
Wiadomo są takie sytuację, w których nawet dorośli mężczyźni płaczą, ale jak dla mnie to nie jest ta sytuacja. Wygląda to komicznie... trochę jak ten od Mam Talent płaczący do konstytucji.
Moim zdaniem był pod dużą presją medialną i trybun, więc kiedy drużyna wygrała i stres zmalał to się rozkleił. Normalna ludzka reakcja.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 28.09.2024, 01:40
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Moim zdaniem był pod dużą presją medialną i trybun, więc kiedy drużyna wygrała i stres zmalał to się rozkleił. Normalna ludzka reakcja.
Nawet jeżeli przyjąć, że normalna ludzka reakcja to czy, aby na pewno prezes klubu powinien tą reakcję ujawniać?
Naprawdę wyglądało to komicznie. Płaczący prezes bo po tygodniu zrozumiał, że zwolnił trenera w nie ten sposób jak powinien to zrobić.
Pomijam, że więcej tam aktorstwa i zabawy w PR niż to warte, ale już mnie ten człowiek niczym nie zdziwi. Ostatnio jak płakał to przejął klub by go sprzedać, ale jak widać nie wyszło, zostały na tą chwilę tylko łzy Jarka.
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 28.09.2024, 02:39
Królewski jest mistrzem memicznosci. Gdy wydawało się że już większego cyrku odjebac nie można niż ten co się dzieje tu od x lat, ten poszedł płakać w wywiadzie w tv, przepraszać i mówić o autyzmie.
Przecież to wszystko jest popieprzone. Ale dla Januszu typu wolfy itp to jest super. Prezes od początku stara się być blisko ludzi, pokazuje zwykła ludzka twarz, tymi łzami znowu pokazal że jest taki jak my, a nie jak jakis oschły prezes siedzący w zaciszu swojego gabinetu. Cyrk trwa a Janusze mogą kibicować swojemu bohaterowi mając... łzy w oczach.
drozd:
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 28.09.2024, 05:03
Najważniejsze że kopacze wygrali, wyrzuty sumienia i pajacowanie jk w kolejnym wywiadzie budzą tylko politowanie.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 28.09.2024, 08:44
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Królewski jest mistrzem memicznosci. Gdy wydawało się że już większego cyrku odjebac nie można niż ten co się dzieje tu od x lat, ten poszedł płakać w wywiadzie w tv, przepraszać i mówić o autyzmie.
Przecież to wszystko jest popieprzone. Ale dla Januszu typu wolfy itp to jest super. Prezes od początku stara się być blisko ludzi, pokazuje zwykła ludzka twarz, tymi łzami znowu pokazal że jest taki jak my, a nie jak jakis oschły prezes siedzący w zaciszu swojego gabinetu. Cyrk trwa a Janusze mogą kibicować swojemu bohaterowi mając... łzy w oczach.
Widać ludzi z autyzmem ciągnie do siebie.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 28.09.2024, 08:49
https://sport.tvp.pl/82547682/jarosl...-ktos-cierpial

Pan Krzoska sie z tego śmieje
Odpowiedz cytując
Witalis
Senior Member

Od: 06.2023

Stary 28.09.2024, 09:31
Czyli:
osoba, jak sama mówi, z zaburzeniami osobowości, w złym stylu pozbyła się z klubu oddanych pracowników (zostawmy na marginesie słuszność zmiany trenera) i została za to w mediach skrytykowana. Więc poszła do mediów i popłakała się, że przeprasza, ale jest w spektrum i jest jej ciężko, zawsze chciała dobrze. No nie, to nie usprawiedliwia tego zachowania, co najwyżej je tłumaczy.

Egocentryzm tego bełkotu najlepiej podsumowuje stwierdzenie, że Moskal jest jego kolegą z boiska.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów