|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Naprawdę żałosny. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Szczęścia czy przypadku, zwał jak zwał, nie zmienia to faktu, że Rude był wówczas trenerem, nie Sobol, nie Moskal. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Online |
|
|
@FraMat, i co żeś narobił? Zdenerwowałeś Pana Prezesa...
![]()
Tylko wspólnie można coś zbudować. Wisła Kraków - Lechia Gdańsk - Śląsk Wrocław
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Ciężko uwierzyć, że gość jest aż tak odklejony od rzeczywistości... ja.......e
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
podziwiam tych, którzy oglądali to na żywo, bo oglądając z odtworzenia, mogłem spokojnie wszystko przesunąć a treści i tak się niewiele doszukałem
w pracy nie jestem w stanie wytrzymać 20 min takich ogólników CEO, a tu trwało to ponad godzinę przynajmniej końcówka była emocjonująca ![]() jedno przynajmniej wiem po tym orędziu do narodu, że jeśli JK tak mówi do piłkarzy to oni go za uja nie rozumieją |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
w sumie to orędzie było jak mecze Wisły
80% czasy bryndza, a koniec zawsze się coś odjebie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Online |
|
|
Dobrze pasuje.Przeciwnik też postawił autobus we własnym polu karnym,patrzył i czekał jak Zaskroniec klepie piłkę przez 90 minut na swojej połowie a w końcówce przysypia przy SFG i traci bramkę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Tylko patrzeć jak sponsorzy zaraz zaczną odchodzić, bo nikt normalny nie będzie przepalał pieniędzy w tym jarkowym grajdole. Zobaczymy co wtedy zrobi wielki wizjoner.
Idę na piątkowy mecz tylko po to żeby zobaczyć reakcje trybun na ten cyrk. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
faktem jest że ten Sławiński jest słabiutki, ciekawe czy Borasa też by Prezes tak zakrzyczał z kibla po tej wrzutce z Framatem
o Stanowskim to już nie mówie, bo za takie coś to by poszły ze dwa dziennikarskie zera jak o janoszek ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Ale błyskawiczna kariera, którą zrobiła ta plotka, pokazuje też rozpacz, z jaką ludzie szukali jakiegoś sensownego wyjaśnienia dla tego kompletnie absurdalnego zwolnienia Moskala w tym momencie. A że wyjaśnieniem zagadki okazały się objawienia sewilskie, więc trudno, żeby ktoś na to wpadł. |
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
https://sport.tvp.pl/82492510/w-szta...dzil-to-wprost
Krety spiski, walki wewnętrzne... Abstrahując od tego czy to źle czy dobrze to ten artykuł to początek wojny o przegonienie P. Zaskrońca spod Gorlic z Wisły. Oj Pan Miga nie będzie lubiany ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Ja tam nie wtajemniczony jestem. Może ktoś naprowadzić na trop tego...kreta w szatni ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2018
Offline |
|
|
Pięknie szambo wybija.. wreszcie. O tylu z tych rzeczach się mówiło, ale każdy się bał coś powiedzieć, bo legendy srelendy. Pupil Królewskiego donosi, Krzoska jakieś dziwne akcje i ciśnie szyderę, piłkarze są anty Moskal. ....a jak tu ma być dobrze? Królewski doprowadził do klub do ruiny nawet na polu szatni... Przecież to się w głowie nie mieści.
A wszyscy biernie patrzą dalej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Jak się patrzy na takich asów jak jaroch, biedrzycki, Uryga, sapała i reszta tych zblatowanych gwiazdorów to ciężko nie cisnąć szydery.
Warto też pamiętać, że jak mieliśmy charakternych grajków np. za czasów Stolarczyka, to nikomu szydera nie przeszkadzała, a wręcz przeciwnie, naszym głównym atutem była atmosfera w szatni. A teraz mamy bandę mentalnych cipek z alanem "oldbojem" Urygą na czele, gdzie złego słowa nie można powiedzieć bo się panowie piłkarze obrażają. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Syf, bajoro i GROWTH MINDSET na przykładzie Sevilli
Szkoda słów na to czym Wisełka się stała przez tego wynalazcę i filantropa. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Wisła Kraków, poważny klub, poważni właściciele, wszyscy rzucają kłody pod nogi, gdyby nie ta cholerna Warszawka...
Co tu się dzieje!? |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Z Krzoską może być coś na rzeczy. Ludzie, którzy pracują bardzo długo w jednej firmie do tego ich przełożeni nie trzymają dużej samodyscypliny, a stanowisko jest mocno samodzielne po pewnym czasie czują, że są niezatapialni bo przecież on tu pracuje aż 14 lat. Czasy się zmieniają, a Krzoska pewnie myśli, że wszystkich bawią te same kawały jak za czasów Brożka.
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Online |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2018
Offline |
|
|
Królewski robi pokój o 16.00 na twitterze pod tytułem M. Miga: case-study i fake journalism xddddddd
haha przecież to jest ....a jakaś komedia.. klub w strefie spadkowej 1 ligi, burdel, konflikty, a ten napuszcza ludzi na dziennikarza bo jego pupila obraził Zaczynam się serio bać o kondycję psychiczną tego człowieka. Ostatni dzwonek żeby trybuny jakoś zareagowały. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Jop ma po prostu siedzieć cicho ewentualnie przytakiwać i wszystko firmować swoją licencją
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Oglądałem wczoraj JK w kanale sportowym i chłopa nie dało się słuchać. Wiem że ma specyficzny sposób mówienia ale ....a takiego .......enia to się po nim nie spodziewałem.
Wyszło na to że Moskal wywalony bo nie chciał wpasować się w nową cyberWisłę |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() (powyższy post jest satyrą, autor nie zgadza się na publikację go w mediach i uprzedza roszczenia wobec siebie w związku z interpretacją go jako pomówienia) |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]()
You'll never know...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Po takim artykule nie zdziwię się, jeśli Miga straci akredytację.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
Całkiem możliwe, że Sobczak też przez brak odpowiedniego podejścia do nowoczesnych pomysłów prezesa odpadł. Dramat
Ostatnio edytowane przez Levis88 : 25.09.2024 o godz. 10:36.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2024
Offline |
|
|
W jaki sposób to co wkleił FraMat uderza w godność tych ludzi? Inaczej... czy uderza bardziej niż zwolnienie bez sensownego wyjaśnienia podczas krótkiej rozmowy? Królewski zagotował się na widok tego cytatu, ale nie był skory do jasnej odpowiedzi na pytanie czy w porządku jest zwalniać w taki sposób osoby, które Wisłę mają w serduchu.
Przyznaję, początkowo ten człowiek kupił mnie swoją gadką, ale po jakimś czasie się z tego wyleczyłem. U mnie słowo jest święte, a pan Jarosław dużo mówi, a później się z tego nie wywiązuje. Sprawozdania, plany wieloletnie, etc. Po co o tym mówić skoro później się to nie materializuje. Raz przedstawia się jako romantyczny męczennik innym razem chce uchodzić za profesjonalistę, który konsekwentnie podąża swoją drogą. Panie Jarosławie... Żaden z pana męczennik. Wchodził pan do Wisły jako osoba nieznana szerszemu gronu. Był pan, używając pańskiej nomenklatury, no-name'm. Proszę podać ile pan zainwestował w klub ze swoich pieniędzy (pożyczek nie liczę) i zestawić to z ekwiwalentem reklamowym pańskiej osoby. Podejrzewam, że wynik nie będzie świadczył o Golgocie, jaką pan rzekomo doświadcza, a o złotym interesie jaki pan zrobił wchodząc do Wisły razem z J.B. i T.J. To co mnie uderzyło mocno we wczorajszym wywiadzie to kompletny brak pokory... Człowiek, który raptem kilka lat jest w tym biznesie diagnozuje bolączki polskiej piłki, wdraża swoją innowacyjną wizję klubu piłkarskiego. Panie Jarosławie, jaki pan ma mandat do wygłaszania takich rzeczy, co za panem stoi? Sukcesy? Wisła pod pańskimi rządami jest na równi pochyłej. Udał się panu Puchar Polski, ale to swego rodzaju anomalia, którą potwierdzą cyferki w excelu. Niecierpliwie czekam na ruchy w klubie w najbliższym czasie, bo póki co, mam podejrzenia, że działał pan pod wpływem impulsu, bez wcześniejszego przygotowania następców na miejsce zwalnianych. Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez 39-200 : 25.09.2024 o godz. 10:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ale do kogo te pretensje o wpis FraMata?
Prezes sam skrócił dystans z kibicami. Gadki na tt, wizyta na C, wizyta tutaj, spotkania, żarciki, heheszki. Co on myślał, że komentarze w związku z tym "skróceniem" będą jedynie pochwalne? Wiadomo było, że krytyka i różne teorie negatywne też się pojawią. ![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
A z tym zwalnianiem to też jest cyrk - w porównaniu do tego jak zwalniał Cupiał to Królewski bardzo w porządku się zachował - osobiście się pofatygował. Sprawdź sobie jak Moskal poprzednim razem się dowiedział że jest ż nie pracuje w Wiśle... Piszemy o stylu zwolnienia, nie jego zasadności. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
Oczywiście przypadek ![]() ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|