The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.09.2024, 22:09
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Taaa... dzięki sporej dozie przypadku i szczęścia w meczach z Widzewem i Pogonią
Jasne, że można się z tego cieszyć, ale ty chyba powinieneś być dzisiaj w żałobie, leszeczku - twoja ekipa odpadła.
Żałosny jesteś z tym bagatelizowaniem jedynego sukcesu od czasu MP za Maaskanta. Serio.
Naprawdę żałosny.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 24.09.2024, 22:17
AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post
Prezes był dzis tragiczny, nadawał z nie wiem skąd, wyglądał na zmęczonego, stracił kontrole nad sobą kilka razy, nie odpowiadał na pytania.

Ja rozumiem ze nie może/nie chce powiedzieć dlaczego osoby zostaly zwolnione ale mozna to było zrobic w inny sposób. Przeciez jak to ogladał ktoś ze sponsorów to 2 razy się zastanowi nad wspieraniem Wisły.

Jaro zrobił dziś wiecej złego niż dobrego, myślał ze da rade a poległ na całej dlugosci.

P.s. Framat powodzenia.
Nosz kurna, nie można nawet na dwie godzinki odejść od kompa, żeby się coś nie porobiło.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 24.09.2024, 22:18
Taaa... dzięki sporej dozie przypadku i szczęścia w meczach z Widzewem i Pogonią
Jasne, że można się z tego cieszyć, ale ty chyba powinieneś być dzisiaj w żałobie, leszeczku - twoja ekipa odpadła.
Nie ruszaja mnie twoje docinki kolorowy misiu. To raczej ty masz pod nickiem barwy do złudzenia przypominające barwy sąsiadki z drugiej strony Błoń.
Szczęścia czy przypadku, zwał jak zwał, nie zmienia to faktu, że Rude był wówczas trenerem, nie Sobol, nie Moskal.
Odpowiedz cytując
kowalkowskij
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 25.09.2024, 05:11
@FraMat, i co żeś narobił? Zdenerwowałeś Pana Prezesa...
Tylko wspólnie można coś zbudować. Wisła Kraków - Lechia Gdańsk - Śląsk Wrocław
Odpowiedz cytując
Levis88
Senior Member

Od: 02.2015

Stary 25.09.2024, 06:50
Ciężko uwierzyć, że gość jest aż tak odklejony od rzeczywistości... ja.......e
Odpowiedz cytując
MMTS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 25.09.2024, 06:56
podziwiam tych, którzy oglądali to na żywo, bo oglądając z odtworzenia, mogłem spokojnie wszystko przesunąć a treści i tak się niewiele doszukałem
w pracy nie jestem w stanie wytrzymać 20 min takich ogólników CEO, a tu trwało to ponad godzinę
przynajmniej końcówka była emocjonująca
jedno przynajmniej wiem po tym orędziu do narodu, że jeśli JK tak mówi do piłkarzy to oni go za uja nie rozumieją
Odpowiedz cytując
MMTS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 25.09.2024, 06:58
w sumie to orędzie było jak mecze Wisły
80% czasy bryndza, a koniec zawsze się coś odjebie
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 25.09.2024, 07:11
MMTS napisał(a):Wyświetl post
w sumie to orędzie było jak mecze Wisły
80% czasy bryndza, a koniec zawsze się coś odjebie
Dobrze pasuje.Przeciwnik też postawił autobus we własnym polu karnym,patrzył i czekał jak Zaskroniec klepie piłkę przez 90 minut na swojej połowie a w końcówce przysypia przy SFG i traci bramkę.
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 25.09.2024, 07:28
Tylko patrzeć jak sponsorzy zaraz zaczną odchodzić, bo nikt normalny nie będzie przepalał pieniędzy w tym jarkowym grajdole. Zobaczymy co wtedy zrobi wielki wizjoner.

Idę na piątkowy mecz tylko po to żeby zobaczyć reakcje trybun na ten cyrk.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 25.09.2024, 08:28
faktem jest że ten Sławiński jest słabiutki, ciekawe czy Borasa też by Prezes tak zakrzyczał z kibla po tej wrzutce z Framatem

o Stanowskim to już nie mówie, bo za takie coś to by poszły ze dwa dziennikarskie zera jak o janoszek
Odpowiedz cytując
masada
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 25.09.2024, 08:30
Nosz kurna, nie można nawet na dwie godzinki odejść od kompa, żeby się coś nie porobiło.
Framat, wklejanie tego było zwyczajnie głupie, dorośli ludzie nie kolportują anonimowych plotek - przecież takich nie popartych niczym pozornie sensownych wyjaśnień można zmyślić dowolną liczbę. Więc ogólnie tu Królewski miał rację, a dziennikarz nie powinien o takie bzdury pytać, choć ta żenujaca przyaktorzona tyrada na koniec wywiadu sprawia, że przyznaję to z trudem, bo naszemu kieszonkowemu demiurgowi chodziło oczywiście o odwrócenie uwagi od istoty sprawy, co mu się oczywiście udało

Ale błyskawiczna kariera, którą zrobiła ta plotka, pokazuje też rozpacz, z jaką ludzie szukali jakiegoś sensownego wyjaśnienia dla tego kompletnie absurdalnego zwolnienia Moskala w tym momencie. A że wyjaśnieniem zagadki okazały się objawienia sewilskie, więc trudno, żeby ktoś na to wpadł.
Odpowiedz cytując
piotrek1803
Member

Od: 07.2007

Stary 25.09.2024, 09:42
https://sport.tvp.pl/82492510/w-szta...dzil-to-wprost
Krety spiski, walki wewnętrzne... Abstrahując od tego czy to źle czy dobrze to ten artykuł to początek wojny o przegonienie P. Zaskrońca spod Gorlic z Wisły. Oj Pan Miga nie będzie lubiany
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 25.09.2024, 09:52
Ja tam nie wtajemniczony jestem. Może ktoś naprowadzić na trop tego...kreta w szatni ?
Odpowiedz cytując
wierność83
Senior Member

Od: 11.2018

Stary 25.09.2024, 09:54
Pięknie szambo wybija.. wreszcie. O tylu z tych rzeczach się mówiło, ale każdy się bał coś powiedzieć, bo legendy srelendy. Pupil Królewskiego donosi, Krzoska jakieś dziwne akcje i ciśnie szyderę, piłkarze są anty Moskal. ....a jak tu ma być dobrze? Królewski doprowadził do klub do ruiny nawet na polu szatni... Przecież to się w głowie nie mieści.
A wszyscy biernie patrzą dalej.
Odpowiedz cytując
pi0tr3k94
Senior Member

Od: 02.2019

Stary 25.09.2024, 10:03
Jak się patrzy na takich asów jak jaroch, biedrzycki, Uryga, sapała i reszta tych zblatowanych gwiazdorów to ciężko nie cisnąć szydery.
Warto też pamiętać, że jak mieliśmy charakternych grajków np. za czasów Stolarczyka, to nikomu szydera nie przeszkadzała, a wręcz przeciwnie, naszym głównym atutem była atmosfera w szatni.
A teraz mamy bandę mentalnych cipek z alanem "oldbojem" Urygą na czele, gdzie złego słowa nie można powiedzieć bo się panowie piłkarze obrażają.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 25.09.2024, 10:05
Syf, bajoro i GROWTH MINDSET na przykładzie Sevilli

Szkoda słów na to czym Wisełka się stała przez tego wynalazcę i filantropa.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 25.09.2024, 10:06
Wisła Kraków, poważny klub, poważni właściciele, wszyscy rzucają kłody pod nogi, gdyby nie ta cholerna Warszawka...

Co tu się dzieje!?
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 25.09.2024, 10:07
Z Krzoską może być coś na rzeczy. Ludzie, którzy pracują bardzo długo w jednej firmie do tego ich przełożeni nie trzymają dużej samodyscypliny, a stanowisko jest mocno samodzielne po pewnym czasie czują, że są niezatapialni bo przecież on tu pracuje aż 14 lat. Czasy się zmieniają, a Krzoska pewnie myśli, że wszystkich bawią te same kawały jak za czasów Brożka.
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 25.09.2024, 10:08
adam_09 napisał(a):Wyświetl post
Ja tam nie wtajemniczony jestem. Może ktoś naprowadzić na trop tego...kreta w szatni ?
No UEFA B ma Siwierski czyli to by się zgadzało bo to pupil Zaskrońca,namaszczony na przyszłego trenera Wisły.
Jop ma przejebane....
Odpowiedz cytując
wierność83
Senior Member

Od: 11.2018

Stary 25.09.2024, 10:16
Królewski robi pokój o 16.00 na twitterze pod tytułem M. Miga: case-study i fake journalism xddddddd
haha przecież to jest ....a jakaś komedia.. klub w strefie spadkowej 1 ligi, burdel, konflikty, a ten napuszcza ludzi na dziennikarza bo jego pupila obraził

Zaczynam się serio bać o kondycję psychiczną tego człowieka. Ostatni dzwonek żeby trybuny jakoś zareagowały.
Odpowiedz cytując
pi0tr3k94
Senior Member

Od: 02.2019

Stary 25.09.2024, 10:17
Jop ma po prostu siedzieć cicho ewentualnie przytakiwać i wszystko firmować swoją licencją
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 25.09.2024, 10:21
Oglądałem wczoraj JK w kanale sportowym i chłopa nie dało się słuchać. Wiem że ma specyficzny sposób mówienia ale ....a takiego .......enia to się po nim nie spodziewałem.

Wyszło na to że Moskal wywalony bo nie chciał wpasować się w nową cyberWisłę
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 25.09.2024, 10:22
krysztal napisał(a):Wyświetl post
No UEFA B ma Siwierski czyli to by się zgadzało bo to pupil Zaskrońca,namaszczony na przyszłego trenera Wisły.
Jop ma przejebane....
jak ktoś zaczyna karierę trenerską od kapowania to gdzie skończy?

(powyższy post jest satyrą, autor nie zgadza się na publikację go w mediach i uprzedza roszczenia wobec siebie w związku z interpretacją go jako pomówienia)
Odpowiedz cytując
wyar
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 25.09.2024, 10:25
masada napisał(a):Wyświetl post

Ale błyskawiczna kariera, którą zrobiła ta plotka, pokazuje też rozpacz, z jaką ludzie szukali jakiegoś sensownego wyjaśnienia dla tego kompletnie absurdalnego zwolnienia Moskala w tym momencie. A że wyjaśnieniem zagadki okazały się objawienia sewilskie, więc trudno, żeby ktoś na to wpadł.
Zgadza sie. Jak zwykle znikniecie tej parowki,przepraszam,tego "zarzadcy" pokazuje,ze juz mu sie nawet jego umyslowa wioska potiomkinowska rozpirzyla. Jesli chcialbys pokazac case study (Jarek,to dla Ciebie makaronizm,bo takie lubisz) o tytule "Jak NIE zarzadzac marka,przedsiebiorstwem,to wlasnie przez niemalze grupowe zwolnienia w Wisle,a takze normalne tchorzostwo Krolewskiego i znikniecie przez prawie dobe z mediow spolecznosciowych moglibysmy pokazac antywzorzec prowadzenia firmy. Jakiejkolwiek.
You'll never know...
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 25.09.2024, 10:29
Po takim artykule nie zdziwię się, jeśli Miga straci akredytację.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
Levis88
Senior Member

Od: 02.2015

Stary 25.09.2024, 10:33
pi0tr3k94 napisał(a):Wyświetl post
Jak się patrzy na takich asów jak jaroch, biedrzycki, Uryga, sapała i reszta tych zblatowanych gwiazdorów to ciężko nie cisnąć szydery.
Warto też pamiętać, że jak mieliśmy charakternych grajków np. za czasów Stolarczyka, to nikomu szydera nie przeszkadzała, a wręcz przeciwnie, naszym głównym atutem była atmosfera w szatni.
A teraz mamy bandę mentalnych cipek z alanem "oldbojem" Urygą na czele, gdzie złego słowa nie można powiedzieć bo się panowie piłkarze obrażają.
To samo chciałem napisać - za Kiko czy Sobola byla Drużyna i team spirit, jeden za wszystkich wszyscy za jednego. Teraz zgraja obrażonych chłopaków z niższych lig, którym w głowach sie poprzewracało.
Całkiem możliwe, że Sobczak też przez brak odpowiedniego podejścia do nowoczesnych pomysłów prezesa odpadł.
Dramat
Ostatnio edytowane przez Levis88 : 25.09.2024 o godz. 10:36.
Odpowiedz cytując
39-200
Member

Od: 05.2024

Stary 25.09.2024, 10:35
W jaki sposób to co wkleił FraMat uderza w godność tych ludzi? Inaczej... czy uderza bardziej niż zwolnienie bez sensownego wyjaśnienia podczas krótkiej rozmowy? Królewski zagotował się na widok tego cytatu, ale nie był skory do jasnej odpowiedzi na pytanie czy w porządku jest zwalniać w taki sposób osoby, które Wisłę mają w serduchu.
Przyznaję, początkowo ten człowiek kupił mnie swoją gadką, ale po jakimś czasie się z tego wyleczyłem. U mnie słowo jest święte, a pan Jarosław dużo mówi, a później się z tego nie wywiązuje. Sprawozdania, plany wieloletnie, etc. Po co o tym mówić skoro później się to nie materializuje. Raz przedstawia się jako romantyczny męczennik innym razem chce uchodzić za profesjonalistę, który konsekwentnie podąża swoją drogą. Panie Jarosławie... Żaden z pana męczennik. Wchodził pan do Wisły jako osoba nieznana szerszemu gronu. Był pan, używając pańskiej nomenklatury, no-name'm. Proszę podać ile pan zainwestował w klub ze swoich pieniędzy (pożyczek nie liczę) i zestawić to z ekwiwalentem reklamowym pańskiej osoby. Podejrzewam, że wynik nie będzie świadczył o Golgocie, jaką pan rzekomo doświadcza, a o złotym interesie jaki pan zrobił wchodząc do Wisły razem z J.B. i T.J.
To co mnie uderzyło mocno we wczorajszym wywiadzie to kompletny brak pokory... Człowiek, który raptem kilka lat jest w tym biznesie diagnozuje bolączki polskiej piłki, wdraża swoją innowacyjną wizję klubu piłkarskiego. Panie Jarosławie, jaki pan ma mandat do wygłaszania takich rzeczy, co za panem stoi? Sukcesy? Wisła pod pańskimi rządami jest na równi pochyłej. Udał się panu Puchar Polski, ale to swego rodzaju anomalia, którą potwierdzą cyferki w excelu. Niecierpliwie czekam na ruchy w klubie w najbliższym czasie, bo póki co, mam podejrzenia, że działał pan pod wpływem impulsu, bez wcześniejszego przygotowania następców na miejsce zwalnianych.
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez 39-200 : 25.09.2024 o godz. 10:44.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 25.09.2024, 10:46
Ale do kogo te pretensje o wpis FraMata?

Prezes sam skrócił dystans z kibicami. Gadki na tt, wizyta na C, wizyta tutaj, spotkania, żarciki, heheszki.
Co on myślał, że komentarze w związku z tym "skróceniem" będą jedynie pochwalne? Wiadomo było, że krytyka i różne teorie negatywne też się pojawią.
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 25.09.2024, 10:53
39-200 napisał(a):Wyświetl post
W jaki sposób to co wkleił FraMat uderza w godność tych ludzi? Inaczej... czy uderza bardziej niż zwolnienie bez sensownego wyjaśnienia podczas krótkiej rozmowy? Królewski zagotował się na widok tego cytatu, ale nie był skory do jasnej odpowiedzi na pytanie czy w porządku jest zwalniać w taki sposób osoby, które Wisłę mają w serduchu.
Przyznaję, początkowo ten człowiek kupił mnie swoją gadką, ale po jakimś czasie się z tego wyleczyłem. U mnie słowo jest święte, a pan Jarosław dużo mówi, a później się z tego nie wywiązuje. Sprawozdania, plany wieloletnie, etc. Po co o tym mówić skoro później się to nie materializuje. Raz przedstawia się jako romantyczny męczennik innym razem chce uchodzić za profesjonalistę, który konsekwentnie podąża swoją drogą. Panie Jarosławie... Żaden z pana męczennik. Wchodził pan do Wisły jako osoba nieznana szerszemu gronu. Był pan, używając pańskiej nomenklatury, no-name'm. Proszę podać ile pan zainwestował w klub ze swoich pieniędzy (pożyczek nie liczę) i zestawić to z ekwiwalentem reklamowym pańskiej osoby. Podejrzewam, że wynik nie będzie świadczył o Golgocie, jaką pan rzekomo doświadcza, a o złotym interesie jaki pan zrobił wchodząc do Wisły razem z J.B. i T.J.
To co mnie uderzyło mocno we wczorajszym wywiadzie to kompletny brak pokory... Człowiek, który raptem kilka lat jest w tym biznesie diagnozuje bolączki polskiej piłki, wdraża swoją innowacyjną wizję klubu piłkarskiego. Panie Jarosławie, jaki pan ma mandat do wygłaszania takich rzeczy, co za panem stoi? Sukcesy? Wisła pod pańskimi rządami jest na równi pochyłej. Udał się panu Puchar Polski, ale to swego rodzaju anomalia, którą potwierdzą cyferki w excelu. Niecierpliwie czekam na ruchy w klubie w najbliższym czasie, bo póki co, mam podejrzenia, że działał pan pod wpływem impulsu, bez wcześniejszego przygotowania następców na miejsce zwalnianych.
Czy Ty jesteś normalny? Serio pytasz o różnicę między zwolnieniem bo zmieniła się koncepcja albo wyniki nie dojechały a zwolnieniem za chlanie?

A z tym zwalnianiem to też jest cyrk - w porównaniu do tego jak zwalniał Cupiał to Królewski bardzo w porządku się zachował - osobiście się pofatygował. Sprawdź sobie jak Moskal poprzednim razem się dowiedział że jest ż nie pracuje w Wiśle...
Piszemy o stylu zwolnienia, nie jego zasadności.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 25.09.2024, 10:57
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Jop ma przejebane....
Miejsce urodzenia: Częstochowa

Oczywiście przypadek
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów