|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Głupoty. Dotychczas Królewski zachowywał się aż za bardzo fair w stosunku do piłkarzy, trenerów, sztabu. Dzień długich maczet był pierwszym przypadkiem zwalniania w stylu korpo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Królewski jechał po Hyballi i po Sobczaku. Każdy kto się nie podoba JK leci z klubu jak szmata. Moskal miał swoje zdanie i nie lizał dupy Zaskrońcowi więc też poleciał.
Reszta pracowników to albo nieudacznicy, albo cioty i debile albo ludzie na dorobku np Jop więc zniesie ten bajzel. Oni dupę lizali Zaskrońcowi więc moga pracować. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Pod którą transmisją?
![]()
"Nie dla ligi, nie dla mody, nie dla żadnego szpanu, nigdy nie zaliczaj nas do stada tych baranów..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
HTML Code:
Ktoś pod transmisją na YT napisał: Cytat: Jak się stres po przegranych zapija wódą to się nie nadajesz do pracy w tak dużym klubie, a jak robisz zakrapiane spotkanie sztabu na terenie klubu i zapomina się że są kamery z mikrofonami na ktore szef ma dostep online to jesteś głupi. Pewnie polecą wszyscy co byli na tej imprezie i tyle. pod którą transmisją na yt to jest? ![]()
"Nie dla ligi, nie dla mody, nie dla żadnego szpanu, nigdy nie zaliczaj nas do stada tych baranów..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Pod wczorajszą rozmową z Moskalem https://www.youtube.com/watch?v=m52Zt8cLnj8&t=998s
Ale wpis już został usunięty. Mogłem zrobić skrina |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Opcja z balangą w klubie tłumaczyłaby tsunami, które wczoraj rozpętał JK.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Gdyby miał być zwolniony trener za wyniki to nie poleciałby Krzoska. Tu raczej chodziło o coś innego. W każdym razie mocna wiadomość do wszystkich w klubie by wziąć się do pracy bo nikt nie jest bezpieczny. Ode mnie plus dla Jarka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
do III tzn II ligi?
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
bredzisz, ale to normalne u ciebie
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Ludzie, Wy na prawde jesteście szaleni. Nieudacznik, który destabilizuje pracę ludzi w Wiśle, pozwalniał wszystkich - już dawno - sam działa na 10 stanowiskach, innych zagania do pracy ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Zabawnie sie was czyta. Jop 2-3 zwyciestwa 3 meczach i zapomnimy o Kaziu i jego zwolnieniu. Vamos Jop!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Zanim coś głupiego napiszesz - sprawdź. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
i będzie plan 3 letni w tym sezonie spadek w przyszłym walka o spięcie budżetu na poziomie II ligi (znaczy wyprz. wszystkiego co ma jakąkolwiek wartość) w trzecim... no tak daleko jednak nie będę sięgał, bo jawi mi się IV liga znaczy III ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Też mi się tak wydaje. Królewski wrzucił "List otwarty" w którym podnosi to że Moskal nie miał pomysłu na wyjście z sytuacji. Jak było naprawdę szybko się nie dowiemy.
Zwolnienie trenera po tak kompromitujących wynikach jak te Moskala to norma w 99% polskich klubów, ale akurat nie u Królewskiego. On po kompromitacji z Wartą płakał na młynie że Moskal i piłkarze potrzebują czasu. Mija tydzień i jeb - leci nie tylko trener i asystent (norma wszędzie), ale też kierownik drużyny, fizjoterapeuta, dyrektor akademii i szef sklepu. No to już normalnie się nie zdarza, a u Królewskiego to w ogóle...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.09.2024 o godz. 17:25.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No, jak takie trolle z kałuży jak leszekpw dają plusa to należy się bać.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Strasznie szkoda mi Markusa, leszka, Drozda....liczyli na triumfalną ejakulację pod ogłoszenie Rude, a tu tylko Jop
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Ejakulacja może być tylko odłożona w czasie, o ile Rude nie wystawi do wiatru swojego największego przyjaciela w Polsce. Pieniądze i prestiż we Wrocławiu mogą być nie do odrzucenia.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I to jest właśnie problem - skupiasz się na tym kto a nie co pisze.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Azorek dalej pisze totalne brednie, jak przystało na kogoś mającego zerowy kontakt z rzeczywistością, który zakodował sobie jakieś głupoty i żyje w ich świecie. Ja już wczoraj napisałem, że ewentualne ponowne zatrudnienie Rude będzie kuriozalnym ruchem i dużą pomyłką. A ten biedak myśli, że na niego czekam... ![]() Chciałbym zakontraktowania innego, lepszego trenera, nie mam jednak nadziei, że kogokolwiek sensownego Królewski ma w zanadrzu, zwłaszcza że dziś każdy normalny i szanujący się trener będzie omijał Wisłę szerokim łukiem, przy takim zarządzaniu jakie mamy i takiej drużynie jaką stworzył tu Królewski i jego algorytmy.
Ostatnio edytowane przez Markus : 24.09.2024 o godz. 19:49.
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Nie tryumfujcie. Jop jest tymczasowo. Kto by nie był, będzie lepszy niż Kazio coś trzeba zmienić ale nie wiem co
Ostatnio edytowane przez leszekpw : 24.09.2024 o godz. 19:57.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Markus musi trochę po.......ić i poudawać, żeby wyszedł na obiektywnego.
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie, a potem zaczną się zachwyty nad recyrkulacją piłki, cytowanie młodziutkiego szczawia Skuchy, a może nawet zachwyt nad kolejnym grubasem sprowadzonym poza okienkiem transferowym do odbudowania.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Markus napisał(a):
- jeżeli Rude zostanie trenerem i do czasu pierwszego meczu rozegranego pod jego wodzą zaczniesz się tasować nad jego zajebistością - wpłacasz na wybrana przeze mnie zrzutkę 500 zł. Jeżeli nie, analogicznie robie to ja. Potwierdzenie wpłaty wrzucamy na forum. Wchodzisz? |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
![]() |
|
|

|
||||||