|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Oj długo się teraz Gogół ze Starzyńskim nie podniosą z ławki.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Starzyński nie powinien był w ogóle wyjść w pierwszym składzie. Kompromitująca decyzja Moskala.
Gogół - bardzo słabo. Zmiany w pierwszej połowie mówią wszystko. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Kutwa z Dziedzicem już zacierają rączki na miejsce w składzie.
Trzeba chyba tego Letkiewicza dać w bramce (dziś Cziczkan i tak bezrobotny a to co puścił to musiało wpaść), bo to młodzieżowe drewno się do tartaku nadaje a nie w piłkę grać. ![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dawać Letkiewicza i jedziemy pełnoprawnym składem w polu, nic nam innego nie zostało. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Jak kibice powtarzali przed koncem okna, że po kontuzji Colleya mamy lipę w obronie, to nie mieli racji bo mamy super defensywę i mega wzmocnienia. Jak kibice pol roku temu po kilku miesiacach widzieli, że z Rude druzyna sie nie rozwija, to nie mieli racji bo to super fachowiec co bedzie kiedys trenował Real Madryt i przyszedł na długoterminowy projekt z którego się zawinal po 5 miesiach. Jak za Sobola gralismy piach to kibice nawolujacy do zmian nie mieli racji, bo Sobol to świetny taktyk i ma super kontakt z drużyną, a przynajmniej mial dopoki nie podal sie do dymisji XD
Czy ktoś jest mi w stanie wskazać JEDNA, serio jedna jedyna strategiczna decyzję Krolewskiego ktore nie byla bledem? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Tu nie obrona leży tylko bramkarz to pozorant. To że do pierwszej bramki nie wyszedł to jeszcze można wybaczyć, ale drugą chłop mu strzela ze środka bramki z 3 metra. Gdzie on był? Na co czekał ? Kabaret...
Ten Letkiewicz słabszy nie będzie... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Wszyscy do wyjebania na cito, klub do rozwiązania.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Alan Uryga: - "Nie możemy złapać serii."
No chyba jednak mogą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
7 mecz ligowy, 22 chłopów z pola , na profesjonalnych kontraktach zdołało przez ten czas strzelić 1 (słownie jednego) gola
Mijanka z Wieczysta zaczyna być realna możliwością ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Macie ....a technika Sukienniciego
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba zaraz karny po pięknej ręce Sukiennickiego.
EDIT: jest. Wspaniała zmiana Moskala - Sukiennicki na skrzydło. Nie będę płakał jak go zwolnią.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.09.2024 o godz. 19:58.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ściągasz frajerów, grasz jak frajer. To takie proste. Blond czupryna i to by było na tyle, ekhm, pozytywów.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wyglądają jak zbieranina z orlika :[ Brak wzmocnienia linii obrony położy się cieniem na jakiekolwiek szanse awansu w tym sezonie.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Szanse awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Szansę awansu?
Żeby awansować bezpośrednio na 27 pozostałych meczów musielibyśmy wygrać 20 Z ostatnich 11 wygraliśmy 1 ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pan Hartling się z tego śmieje
![]()
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 17.09.2024 o godz. 20:11.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sukiennicki to kawał drewna.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Prawdopodobnie przemęczony przez wysoką intensywność. Będzie mocne 3/10 od Gazety Krakowskiej.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Mam nadzieje że odpuścimy PP w tym sezonie bo czeka nas trudna walka o utrzymanie.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Była plaga czerwonych kartek - teraz mamy plagę rąk w polu karnym.
Dzisiaj przynajmniej nie marnowaliśmy sytuacji bo ich nie stwarzaliśmy więc nie ma niedosytu po tym w.......u. Jesteśmy w dupie i w niedzielę dowiemy się czy zaczynamy się tam urządzać. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeszcze powinniśmy kończyć w dziesiątkę.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Uryga 3 żółte, Biedrzycki 3 żółte.
Wiecie co to oznacza? ![]() ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Napisze to samo co na grupie Socios, ale tam ciągle spore grono ludzi nie widzi problemu.
To jest po prostu katastrofa. Nie mamy zespołu, nie mamy pieniędzy, nie mamy perspektywicznych juniorów w kadrze zespołu. Nie ma kibiców na meczach wyjazdowych. Nie ma współpracy z TSem. Najgorszy ligowy sezon w 118 letniej historii Wisły za nami, obecny jest jeszcze gorszy. Jedyne co mamy, to brylowanie właściciela w social mediach i jego notoryczne wciskanie kitu kibicom (np. o przedstawieniu "strategii funkcjonowania organizacji w perspektywie 3 lat" po ligowym dramacie z zeszłego sezonu). |
|
|
|
Member
Od: 04.2024
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
(...) Będzie zabawa, będzie się działo (...)
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
DRAMAT
Zaczynam powoli modlic sie ogloszenie upadlosci i zaczynanie od zera. Z roku na rok coraz gorzej. Od zera przynajmniej nie mielibysmy dlugow. A wiele zmierza do tego ze w koncu wyladujemy w tej 2 lidze. Moze lepiej by to wygladalo dla jakiegos inwestora. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zero chęci, zero ambicji, zero woli walki, zero pomysłu. czemu zeszli Starzyński i Gogół jak jeszcze słabsi byli Carbo i Baena?
Carbo kolejny mecz na poziomie żenady. Co z Nim się dzieje? Po dzisiejszym meczu autokar do Stronia Śląskiego lub Głuchołaz i zapierdala ć do soboty przy pomocy powodzianom. Może się QRWA nauczą SZACUNKU DO PRACY |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
HAHA
Oceny piłkarzy po meczu u Karcza gotowe 5 minut po spotkaniu ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|