The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Witalis
Senior Member

Od: 06.2023

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.09.2024, 09:24
S1mone - pełna zgoda, Moskal potrafi zajebiście grać jak Barcelona - kiedy mu idzie. Widać rękę trenera i jest winą piłkarzy, że nie wykorzystali 20 sytuacji, które mieli w I połowie.

Problem polega na tym, że Moskal nie potrafi opanować sytuacji, kiedy mu nie idzie, umie grać tylko tę klepkę, a przede wszystkim na tym, że nie ma piłkarzy do gry jak Barcelona.

Ja się spodziewałem, że będziemy mieli wpadki, kiedy nam nie będzie szło i bałem się, jak będzie wyglądała gra z tym składem. Mimo wszystko liczyłem, że Moskal nabrał doświadczenia w I lidze (to już trochę spec od ładnych awansów) i będzie umiał opanować sytuację. Że w pięknym stylu wywalczy awans, po czym zostanie zwolniony we wrześniu przyszłego roku, kiedy po raz n-ty okaże się, że jego taktyka nie nadaje się do gry beniaminków w Ekstraklasie.

Dajmy im jeszcze trochę czasu, może zaskoczy, ale. boje się, że to ten sam trener - tyle że Wisła, w odróżnieniu od ŁKS i kogo tam Moskal jeszcze nie prowadził, jest przeklęta.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów