|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Zrobili 3 zmiany w porównaniu z pierwszym meczem. 2 z nich weszło w przerwie a trzeci w trakcie drugiej połowy.
No rezerwy po chuju. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Nie piszę tego, żeby umniejszyć nasze zwycięstwo. To wspaniały mecz. Chcę tylko zapobiec eskalacji choroby dwubiegunowej , na którą cierpi duża część forum. Legia pokonywała Aston Villę, Alkmaar, Austrię czy FC Midtjylland i jednocześnie nie wygrała jeszcze z Puszczą. I my również, będziemy mieli większe problemy w 1 lidze niż eliminacjach.
Ostatnio edytowane przez Kurz : 01.09.2024 o godz. 10:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
![]() Też się jarałem jak strzelaliśmy kolejne bramki, ale dzień/dwa po meczu wypada ochłonąć i wrócić do rzeczywistości. Wyszli w polu 7 na 10 zmiennikami. I w tej zmienionej 7 były wszystkie najlepsze nazwiska w tym cała ofensywna trójka. Olali nas po całości i dostali w czajnik. I bardzo dobrze. Można dopisać do europejskich sukcesów. Ale nie ma co odlatywać w kosmos bo nie ma po czym. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Faktycznie, nie wiem jak ja to na stadionie sprawdzalem, ze widzialem 3 zmiany
To jednak nie zmienia wydzwieku calego posta. Naszym problemem jest anal uryga i dwa-trzy inne sklady wegla i papy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
no gol dla Cercle nadaje sie na Futbolowe jaja, troche to wyglądało jak czasem są wyścigi dwóch aut gdzie jedno jest szybsze, ale ma przejechać 2x dalej
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ze byl szybszy to spoko, rzecz wiadoma. Ale jak juz jechal na tej dupie i widzial, ze go minie Belg, to czemu nie wykosil go? Z tylu bylo 2 obroncow, skonczyloby sie na zoltej kartce i rzucie wolnym.
To jest sabotazystwa pierwszej klasy i strzelona bramka tego nie zmienia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Akurat tego przegranego pojedynku bym Alanowi nie wypominał jakoś specjalnie, z tym murzynkiem wyścig na prostej przegrałaby pewnie większość stoperów występujących w Polsce, na wszystkich szczeblach rozgrywkowych.
Porażająca była natomiast różnica w szybkości, Alan wyglądał, jakby stał w miejscu.
Ostatnio edytowane przez Patryko : 01.09.2024 o godz. 12:09.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale to nie chodzi o to ze przegral pojedynek. To jest zrozumiale i do zaakceptowania biorac pod uwage realia.
Chodzi o to, ze juz w trampkarzach mowia, ze pilka moze przejsc, ale zawodnik z pilka nie. Tutaj obowiazkowo powinien faulowac tym bardziej, ze jechal na dupie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Tu nawet nie chodzi o różnicę w szybkości.
W pierwszej chwili, gdy od murzynka piłka się odbiła w kierunku Alana, ten mógł ruszyć do przodu i zgasić akcję w zarodku. Widać było ten moment, kiedy Alan się waha: ruszyć do przodu czy zabezpieczać tyły? Obliczenia na jego komputerze trwały jednak o sekundę za długo i w końcu nie było innego wyjścia jak ścigać się (daremnie) ze skrzydłowym Cercle. Bardzo spóźniona reakcja, która poskutkowała brakiem czasu do zatrzymania rywala. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
[IMG]file:///C:/Users/alexx/Downloads/giphy.gif[/IMG]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
jakbys dał jeszcze dostęp do swojego kompa...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
do wykasowania
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
No tutaj akurat trzeba wziąć poprawkę na poziom naszych obrońców.
Ja jestem w szoku że obcięli się TYLKO raz. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Fajny artykuł z podsumowaniem przez klub naszego udziału w europucharach:
https://gazetakrakowska.pl/tego-lata...ar/c2-18786239 ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|