s1mone napisał(a):

Nie wiem po co z Tirem polemizujesz, on co post napisze to musi kogoś obrazić, bo inaczej byłby chory na wory.
Ja nie mam nic przeciwko naszemu ustawieniu przy rogu, mi się akurat podoba jak drużyna prowadząc 2:0 idzie po kolejne bramki. Tym razem zabrakło sił i się nie udało. Trudno.
Naszym problemem przy rogu nie było za mało zawodników w tyłach, tylko to, że Mikulec źle obliczył tor lotu piłki, a Baena został w blokach startowych, bo zlekceważył sytuację. To są dwa indywidualne błędy, które musiały nałożyć się na siebie, żebyśmy stracili gola. Nie wiem co Moskal miał zrobić - powsadzać im motorki przed rożnym do gaci, czy jak?
|
Ja już napisałem że nie rozsądzam czyja wina bo nie znam założeń.To że atakujemy i chcemy zdobyć kolejne bramki?Ok,ale nie można tego robić tak nie rozsądnie.Pięciu w polu karnym i wykonawca rożnego to i tak już ponad połowa drużyny.Biorąc pod uwagę okoliczności takie jak 120 minut w nogach ze Słowakami,korzystny wynik,ogólne problemy z grą obronną zachowaliśmy się po prostu głupio i naiwnie.