|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Niestety hejterzy brutalnie przerwali dietę pączkową Omraniego i jego mięśnie dupy w pełni się nie wykształciły. Ale jak to napisał inny forumowy mędrzec: wolfy: Swoją drogą, Omrani przydał się do jednego - żeby zbudować autorytet trenera i pokazać kto tu rządzi. Nie po to go tu ściągali, ale lepsze to niż nic.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 21.08.2024 o godz. 08:37.
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Znaczy się to oczywiste, że myśli kolejnego specjalisty od wszystkiego nie są dla zwykłych zjadaczy chleba, acz chciałbym żeby to kiedyś rozwinął i wyjaśnił. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Czyli każdy beznadziejny transfer można teraz pochwalić - o będzie robił za przykład jak nie należy postępować i budował autorytet trenera po tym jak ześle go do rezerw.
Jak długo bym myślał to bym czegoś takiego nie stworzył. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Omrani na pewno był lepszy od Sukiennickiego i Kutwy. Dlatego jego transfer należy ocenić przynajmniej jako dobry. ![]()
Zwolennik zadłużenia
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Omrani to byl talent czysta woda, tylko my sie na nim nie poznalismy. Jak swego czasu na Paulinho (tym co w Barcelonie sezon czy dwa gral) w LKSie ;-)
Powód: Dzieki Arku za poprawienie imienia ;-)
Ostatnio edytowane przez skarabeus : 21.08.2024 o godz. 10:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Paulinho (był też na MŚ nie tylko Barca)
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ten Światowy Dzień Optymisty to jednak nie ściema
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Dobra. Zamknijcie się hejterzy bo takim gadaniem Omrani jak się naczyta forum to się zamknie w sobie i znowu nie wejdzie dobrze w sezon.
Ja pamiętam jak hejterzy w tamtym sezonie wpisami na forum zniszczyli hiszpańska Wiśle, trenera Rudego i pana Kiko. Przecież przez to wasze pisanie tutaj oni nie mogą normalnie pracować. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Omrani, Kikuś, Ratonik, Albercik, Eneko to były wielkie gwiazdy hehe
Tylko my Polacy mieszkający w chatkach z drewna jak mawiał o nas złodziej Beenhakker tego nie rozumieliśmy z jakimi wielkimi osobistościami mieliśmy do czynienia... Hehe Dziesiąte miejsce w tabeli pierwszej ligi świadczy o tym doskonale. Choć ja już trzynaście lat czekam na objęcie przez Maaskanta posady pierwszego trenera Ajaxu, PSV, bo tak był przedstawiany, choć w rzeczywistości to specjalista od spadków.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 21.08.2024 o godz. 16:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Stwierdziłem że odsunięcie Omraniego do składu pokaże innym że takie akcje nie przejdą u Rude. Dlaczego go ściągneliśmy też pisałem, ale powinno być to oczywiste dla każdego kto ma IQ powyżej 80: plaga kontuzji, kadra nieprzystosowana do pierwszej ligi i brak pieniędzy. Dlatego wzieliśmy zawodnika "do odbudowy", jak mnóstwo klubów bez kasy. Ty byś wolał jakieś drewno z niższych lig, ale tak naprawdę jeden ...., szanse powodzenia i tu, i tu poniżej 5%. Różnica jest taka że Omrani zarobił mało i już go nie ma, a Olejarce będziemy jeszcze dwa lata płacić za kopanie się po czole w rezerwach. Przypominam - byłeś entuzjastą jego talentu i transferu wymuszonego przez Sobolewskiego. A teraz odnośnie Twojego (i kilku innych kretynów tutaj) zmanipulowanego pseudo cytatu: jesteś takim tępym .....m czy radośnie manipulujesz, bo brak Ci argumentów i nadal masz ból dupy o wypominanie Ci majaczenia o naszej super młodzieży? A teraz możesz wrócić do .......enia jakie to młode talenty powinny grać w pierwszej drużynie, bo nam uciekną do Barcelony. One wszystkie zajebiście się starzeją ![]()
Ostatnio edytowane przez wolfy : 22.08.2024 o godz. 13:43.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wolfy na Ciebie przynajmniej jakieś cytaty są. Nie wiem tylko w jaki sposób zmanipulowane? Może pociągnij ten wątek spiskowy.
Mnie za to oczerniłeś bezpodstawnie - co pięknie ubogaca twoją postać Niesamowite jest to jak, niektórzy ludzie świadomie wybierają autokompromitacje byle tylko nie przyznać się do błędu. ![]()
Zwolennik zadłużenia
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
Stanowiło to/mogło stanowić dla normalnie myślącego właściciela klubu czytającego to forum narzędzie do podjęcia bardziej racjonalnej decyzji. Cóż jednak skoro sprowadzany osobnik był przedstawiany przez innych użytkowników jako "potencjalny skarb" dla Wisły? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Faktem jest, że Olejarka będzie kosztował Wisłę nawet kilkanaście razy więcej niż Omrani, a ten drugi był dłużej brany pod uwagę do gry. Głównie z rozpaczy. Ot i cała historia. Ściągnęliśmy piłkarza za grosze i ostatecznie okazał się wart tyle ile zapłaciliśmy. Uwaga temu poświęcona da się wyjaśnić tylko jako wentyl frustracji ludzi takich jak Ty, którzy z uzupełnienia składu po taniości zrobili prawdziwą sagę, absolutnie nieproporcjonalną do wagi wydarzenia. Bo kluczowym faktem który umyka od lat deklom takim jak Ty jest to, że gdyby chcieć sprowadzić piłkarzy bez rozmaitych upadków i katastrof w historii to nie sprowadziliśmy nikogo. Nikt kto odnosi sukcesy i się cały czas rozwija nie trafi do naszej pierwszej ligi. Ryzyko bywa większe i mniejsze, to akurat było za 2 tys. euro miesięcznie przez pół roku - czyli minimalne finansowo i wielkie sportowo. No ale akurat nie mieliśmy kasy. W sumie - nadal nie mamy... Acha, sugestię że decyzje transferowe podejmują w klubie na podstawie forum litościwie zostawię bez komentarza. Przynajmniej na razie ![]() ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Czy miało to wpływ na przedłużenie kontraktu przez Rodado? Być może. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A być może gdyby te kilka tyś euro dorzucić Rodado za parafowanie nowej umowy ten nie zastanawiałby się pół lata nad podpisem i pewnie kibice mieliby przekonanie że te pieniądze nie poszły z dymem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Postawa "poczekamy-zobaczymy" wg wolfiego:
wolfy marzec 2024: Nadal nie widać różnicy, co? Statystyka punktów z trzech meczy: Sobolewski: 0.33 pkt na mecz Rude: 2 pkt na mecz No nie widać różnicy, ni chuja. wolfy maj 2024: Porównywanie meczy Rude i Sobolewskiego to była zabawa, nie mogłem znać wyników przed jej rozpoczęciem. ![]()
Zwolennik zadłużenia
|
|
|
Senior Member
Online |
|
Stwierdzam jedynie, że analizując wypowiedzi i fakty, od początku byłem przekonany o sportowej bezsensowności sprowadzenia Omraniego. |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Nie rozkręcałem żadnego hejtu.
Na sugestie niektórych uzerów zapoznałem się z materiałami w języku rumuńskim dotyczącymi Omraniego, napisałem do kilku kibiców w Cluj i Bukareszcie, gdzie wcześniej miał kontrakty Omrani, a wyniki mojej kwerendy przedstawiłem na forum wskazując, że sportowo ten transfer ma nikłe szanse powodzenia. Afera rozpoczęła się z chwila, kiedy Markus uznał, że jego intuicja i wiedza o przeszłych dokonaniach (i wadze) Omraniego są ważniejsze od kwerendy u źródeł i wiedzy o obecnym stanie piłkarza. Jeśli to nazywasz hejtem to OK. Jestem hejterem.
Ostatnio edytowane przez FraMat : 22.08.2024 o godz. 10:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Ja od samego początku wskazywałem na menadżera. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
|
https://www.meczyki.pl/newsy/pilka-n...ilkarza/233554
Cytat:
https://forumwisly.pl/showpost.php?p...ostcount=93412 Markus Cytat:
Ostatnio edytowane przez FraMat : 22.08.2024 o godz. 11:35.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To już jest kurde jak dobra komedia.Wszyscy zdają sobię sprawę jaka była narracja pod tym transferem ale teraz najlepiej udawać świętego bo napisało się "może"a nie "na pewno". Nie było żadnych szans aby ten transfer się obronił.Zapuszczony zawodnik,długi okres bez regularnej gry spalony w poprzednich klubach na 3 miesięcznym kontrakcie.Zero szans na jakąkolwiek pomoc drużynie,pewnie nawet jakby się piłka szczęśliwie odbiła od tej zapasionej dupy to raczej zostałaby sklejona a nie wpadła do bramki.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czekamy na kolejny fikołek Markusika. ![]()
Zwolennik zadłużenia
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
https://forumwisly.pl/showpost.php?p...ostcount=93476
Oddajmy głos ekspertowi: Bo jeśli te szanse na odbudowę są i Rude widziałby je, to gdyby się udało wartością dla drużyny Ornani będzie zjadał takiego Sobczaka na śniadanie. Ale to już musi być decyzja i ocena Rude, do podjęcia której chciałbym dać mu szansę, bo w tym przypadku może być warto.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 22.08.2024 o godz. 12:59.
![]()
Zwolennik zadłużenia
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Przecież to było przejęzyczenie.
Miało być: Omrani będzie zjadał więcej od takiego Sobczaka na śniadanie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ewentualnie chodziło dosłownie o zjedzenie Sobczaka przez Omraniego.
![]()
Zwolennik zadłużenia
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
Chodziło o Hiszpana Ornaniego, którego wyscautował Maciej Skucha, nie o tego Omraniego co do nas przyszedł.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zabawne, ale Omrani i tak miał prawdopodobnie mniej narobione pod kopułą niż Sobczak.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Omrani: będę go (Sobczaka) zjadł
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|