|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Wyraza brak szacunku, adekwatny do jego braku szacunku wobec Dudy w zeszlym sezonie. Zasadniczo wtedy postanowilem to przelknac i nie poruszac watku, ale jak ten debil dal popis i na boisku (a ma czelnosc innych rozstawiac po katach) a takze w wywiadach dzialajac na szkode klubu nie tylko na boisku to juz zamykac oczu nie bede.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
Twoja krytyka wybrzmiałaby mocniej, gdybyś nie obrażał go.
A co do rac, to nam się te puchary czkawką odbijają i piłkarsko, i finansowo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Niestety, kilku debili musiało się popisać piro. Te straty były akurat do uniknięcia.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
To akurat pieniądze za 1 rundę kwalifikacji, prawda? Nigdy nie zrozumiem takiego kibicowania. To znaczy - rozumiem race, bo jest efekt, ale skoro wiadomo, że to tyle kosztuje to co się lęgnie w tych rezusowych łepetynkach? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie sądzę żeby w tych przećpanych łbach cokolwiek się spinało. Tak przy okazji - łącznie zapłaciliśmy już 458 tys. zł kar. Ale to na pewno nie jest ostatnie słowo niedorozwojów zwanych u nas Ultrasami.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 14.08.2024 o godz. 18:06.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chodziło mi o jedną rundę. Nieważne którą.
Poza tym to chyba ze dwa miesiące składek socios? Wiadomo, że finalnie to nie socios za to płacą, ale tak dla porównanaia. |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jarek powiedział, że ma to wliczone w koszta po zawartym porozumieniu o braku resetu po tzw. odnowieniu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Skoro liga jest priorytetem, a kapitanowi nie chce się grać w pucharach. To nic dziwnego.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Member
Od: 02.2021
Offline |
|
|
no i co tego
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
przecież ty nie będziesz płacił,to sklej wary
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Jako jeden z najwiekszych klubow w Polsce obowiazkiem bylo pokazanie sie w Europie z jak najlepszej kibicowskiej strony. Tym bardziej ze nie zagramy tam juz zapewne przez kilkanascie lat albo i nawet wgl. Kibice to ostatni symbol tego klubu ktory jeszcze moze przyciagac kogos kto chce tu grac. Inaczej nie roznilibysmy sie niczym od niecieczy czy plocka. 500tys sie znajdzie, spokojnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Klub czy osoby z racami dla klubu na spłacenie kary? No i faktycznie: zapomniałem, że dobrzy piłkarze przychodzą do klubu bo są race. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Napewno nie klub,a kto to się tym nie interesuj bo kociej mordy dostaniesz
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zobaczymy gdzieś kopię przelewu do UEFA czy skończy się na gadaniu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Sądząc po słownictwie, to może być jedna z ofiar reformy oświaty Handkego.
Ostatnio edytowane przez Patryko : 14.08.2024 o godz. 19:48.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Płacił będzie klub który jest zadłużony, a niszczy go banda kretynów którzy muszą sobie fajerwerki odpalić.
A potem ludzie tacy jak ja i wielu tutaj kupują karnety, gadżety, cegiełki, płacą na Socios żeby można było w Wiśle związać koniec z końcem. Więc tak, ja też będę spłacał tych kretynów. Jak ich to bawi to mogą sobie całe paliki z Castoramy wsadzać. Jestem człowiekiem tolerancyjnym, życie seksualne obcych ludzi mnie nie interesuje - no chyba że szkodzą innym. Jak nasi ultrasi.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 15.08.2024 o godz. 14:52.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Mogliby równie dobrze napisać: "Dzięki, że płacimy znowu za to 170k PLN, wspaniali kibice, ale zaraz będziemy żebrać u Socios, bo brakuje pół bańki na bieżące funkcjonowanie."
Ostatnio edytowane przez Revolver : 14.08.2024 o godz. 20:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Póki co jesteśmy w plecy na wygłupach 106 500 euro (~456k PLN). Jeśli jutro kumaci dowalą do pieca, to wpadnie dodatkowe 50k euro. Nie chcę mi się wierzyć, że to środowisko jest w stanie zebrać we własnym gronie taką kwotę.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Między innymi dlatego nie było jeszcze wjazdów na treningi za wyniki, "rozmów motywacyjnych" i ogólnie jest względny spokój. Za to na trybunach może się dziać wszystko. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie .......cie. Kibicowanie i takie akcje są wliczone w sport czy konkretnie piłkę nożną w Polsce. To że stado kurew z UEFA sobie zrobiło biznes z rozdawania kar albo że Wisła jest biedna od dekady to nie znaczy żeby i z trybun zrobić biedę.
Bieda w Wiśle będzie jeszcze długo więc sytuacja z tym jak pogodzić życie trybun z bieda, UEFA czy PZPNem jest patowa. A to, że jest jakiś cichy czy nie cichy układ zaskrońca z kibicami to inna sprawa. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Regulamin rozgrywek i kar jest znany zawczasu. Świadome i intencjonalne narażanie klubu, będącego w finansowych tarapatach, na straty finansowe z tak głupich powodów nie jest możliwe do obrony. To jest sabotaż i dowód na to jak wywrócone pewne środowiska mają priorytety. Wisła potrzebuje wsparcia, a nie kuli u nogi.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
Jakie są refleksje? -> ....y z UEFA robią biznes na biednych klubach. ![]() To nie ustanie dopóki UEFA (Komisja Ligi) będą stosować odpowiedzialność zbiorową i karać kluby, zamiast identyfikować takich kretynów i obciążać ich finansowo. Gdyby kilkunastu dresiarzom przyszło zapłacić 170 tys. kary szybko poszliby po rozum do głowy. A tak Wisła niech płaci, bo i tak jesteśmy biedni ![]()
Ostatnio edytowane przez kbr : 15.08.2024 o godz. 13:00.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Refleksja jest sluszna. UEFA zrobila sobie biznes z bazujac na idiotycznej tezie, ze oprawy z racami sa niebezpieczne. I w ten oto sposob znalezli sposob jak dojebac kary, zeby "zatrzymac" czesc wyplacanych nagrod.
To troche tak jakby karac kluby za to ze pilka opuscil boisko w czasie meczu. Idiotyczne? Owszem. Czesc futbolu? Tak. I mysle, ze o to chodzilo Jaroo w swoim poscie. Ja mam takie samo zdanie. Pora w koncu zrobic z tym porzadek. Czy jest w stanie mi ktos pokazac chocby jeden przypadek, gdzie postronnej osobie stala sie krzywda od oprawy z racami? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
Czy race są niebezpieczne, nie wiem. Ale kojarzą się i są odpalane przez kibiców-kiboli, a nie kibiców-pikników, natomiast UEFA chciałaby, żeby na trybunach siedziały rodziny z dziećmi, bo w długiej perspektywie to się bardziej opłaca.
I chociaż tak, UEFA jest instytucją zepsutą (także pieniędzmi), to nie, nie wynika to z tego, że nie chce chuliganów na trybunach. Zresztą na czym polega miłość do klubów tych ostatnich wielokrotnie pokazali i pokazują w Wiśle. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ALE - reakcja chemiczna wewnątrz racy wytwarza kilkaset stopni Celsjusza i wyobraź sobie teraz, że któraś była wadliwie zmontowana/źle przechowywana/zepsuta, itd. Kumaci pod flagą mogliby się lekko podsmażyć. Szanse są małe, wiadomo, ale jak zapinasz pasy w samochodzie, to też dlatego, że jest jakaś (mimo, że mała) szansa, że będzie wypadek. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A jak nie zapinasz, to robisz to swiadomie i na wlasne ryzyko. Ten neokomunizm chronienia ludzi przed wszystkim musi kiedys miec swoj kres, bo za chwile beda chronic przed wychodzeniem z domu, bo teoretycznie nie jest zagrozniem, no ale moze ktos cie na pasach przejechac, wiec lepiej zebys w domu zostal, tak profilaktycznie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
To nie jest dyskusja o szkodliwości rac. Są zakazane i odpalanie ich oznacza wysokie kary dla klubu. Każdy kto je odpala naraża klub na straty finansowe. Tak trudno to zrozumieć? Fajnie jest pokazać, ze ma się w dupie zasady, kiedy ktoś inny płaci taką głupotę. Gdyby sebiksy musiały pokrywać koszty kar z własnych kieszenie może zrozumieliby o co chodzi.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chłop już nie może sobie świni wyhodować zabić i zjeść. UE planuje zakazać uprawy przydomowych ogródków. Za 10 lat, w imię bezpieczeństwa nic nie będzie wolno. Wiadomo że zakaz jest idiotyczny, racowisko w pierwszym meczu było po długiej nieobecności nawet wskazane. Teraz moim zdaniem klubowa kasa jest ważniejsza niż 5 minut radochy...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|