|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że ten mecz wybije Królewskiemu z głowy puchary w tym sezonie. Zarówno europejskie, jak i krajowe.
Niech ci kopacze skupią się na lidze, a nie na rozgrywkach, które ich sportowo przerastają o 3-4 poziomy. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wygląda to tak, jak wyglądałoby w Krakowie jakby grali 11 vs 11.
Plus przemnożone przez swój stadion. Niech ktoś zrobi gifa z Mikulca przy 4 bramce, jak typ jest już przy lini końcowej a ten odwrócony szuka piłki w polu karnym hahahaha ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Jaroch, Uryga, Mikulec, Sapała... goście nie nadają się do 1 ligi polskiej, a tutaj chciano nimi podbijać Ligę Europy
Jak to jest, że pozbyliśmy się wagonu szrotu, a ciągle mamy go pełno? Ile my faktycznie mamy piłkarzy z umiejętnościami na choćby dolną połówkę ekstraklasy? Pięciu? Mniej? Kogoś dalej dziwi, że ściągamy gości na poziomie dolnej 1 ligi i nie możemy z awansować do esy? A niby jak? Kim? ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Najbardziej kłuje w oczy przepaść fizyczna, szybkość, zwrotność, siła...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Szczerze to 5 spodziewm sie w 1 meczu. To jest powazna druzyna ze stabilnym budzetem-lata swietlne przed nami
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Wygląda to na zbyt duży optymizm i rozbudzenie nadziei ze strony Moskala. Wyjście na dwóch napastników, gdzie po chwili Rodado jest zmuszony cofnąć się po piłkę aż po stoperów. Plus mieli pewnie kładzione do głowy że jeśli się będzie remis utrzymywał do 70 minuty to wtedy zaatakują, a tu po dwudziestu minutach jest 0-2 psycha im leżała już na murawie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Tez nie rozumiem dlaczego Zjawinski, ktory zepsul co sie dalo w poprzednim meczu wybiega w pierwszym skladzie. Po co?
![]()
May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back. May the sun shine warm upon your face. May the rain fall soft upon your fields,
and until we meet again, may God hold you in the palm of his hand (Gaelic blessing) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Nie wiem czego wszyscy oczekiwali.
Mamy gości z 3 ligi hiszpańskiej, 2 ligi polskiej, 1 ligi polskiej i spady z ekstraklasy. Gramy z drużyną złożona z zawodników jednak dużo lepszych. Nie ma co się czepiać umiejętności natomiast należy mieć pretensje do zaangażowania i chęci. Można przegrać nawet wysoko ale jak się zostawi serducho. Chociażby dla tych ludzi którzy pojechali do Wiednia |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ale kto mówił o podbijaniu Europy?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Chciałbym przypomnieć że regularnie robili nas w pierwszej lidze. To nie jest drużyna budowana na taki poziom. Bądźmy trochę fair. Jeśli ktoś zawalił to Moskal, źle zestawiając skład.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 01.08.2024 o godz. 20:57.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Zawsze wydawało mi się że Polska liga jest fizyczna, ale ona fizycznością nie dorasta do ligi austriackiej.
Odbijamy się od nich jak na pinballu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
z tego złomu jaki niby miał skład zestawić? wiem rude i jego bana hiszpańskich asów wygrałaby tu ze 3-0 na luzie ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Od której drużyny grającej fizycznie Wisła się nie odbija?
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
No i jeszcze nam Colley wypada, ciekawe na jak długo.
Ale grajmy jak najdłużej w tych pucharach, aż do momentu, kiedy kontuzje wystrzelają nam całą pierwszą jedenastkę :< Potrzebne nam są te puchary jak łysemu grzebień.
Ostatnio edytowane przez Patryko : 01.08.2024 o godz. 21:09.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Colley raczej zerwanie achillesa.. przerabiałem.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
roznica 3 klas- czego wy sie spodziewaliscie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Całe szczęście Rapid w drugiej połowie odpalił tryb wakacyjny.
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Bo w tym układzie Rodado biega bez sensu gdzieś daleko od bramki A Zwoliński póki co to gra z przeciwnikami ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Colley out, kompromitacja wynikową.
DRAMAT. Po co nam te puchary były w ogóle? ....a dramat, teraz się po tym wpieddolu w lidze będą zbierać do listopada |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wpada trochę grosza, bez tych pieniędzy może klub byłby już na łopatkach, na pewno też nie przyszłoby tylu nowych kopaczy. No i widzimy jacy jesteśmy kiepscy, może to zmotywuje jednego czy drugiego kopacza do cięższej pracy bo pewnie każdy by wolał grać w rapidzie niż w Wiśle.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jak to achilles to pól roku przerwy...
![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Jak zerwal to nie zagra w tym sezonie.
Jak naderwanie to zalezy jaki grade. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie rozumie w ogóle tego stawiania na Sapałę, gość nie wraca do obrony. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@Doktor Granat
Ja dochodziłem do siebie po achillesie pół roku, żeby powiedzmy było ok. Jakieś sporty i większy wysiłek ro rok. Ale wiadomo, że piłkarze mają opiekę na innym levelu ![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie nauczyliśmy się po jednym spadzie z Rakowa, to wcisneli nam kolejny...
![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
Stelio napisał(a):
Ale czego się spodziewałeś? Że Wisła, która po zdobyciu 10. miejsca w I lidze i w fazie przebudowy składu podejmie walkę na 3 frontach i zawojuje europejskie puchary? Cieszysz się z tej porażki? Żałosne to są takie posty. Szkoda, że tak wysoko i szkoda kontuzji. Trzeba się pozbierać i podjąć walkę o awans. Moskal musi coś zrobić z atakiem, bo nie ma pomysłu na zagospodarowanie napastników. 3 mecz z rzędu. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|