The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.07.2024, 15:27
Baena z dobrym strzałem i dośrodkowaniem nie grałby w I lidze w Polsce. Cała nadzieja w nowych skrzydłowych - oby sprawili, żeby talenty takie jak Młyński i właśnie Beana obserwowały mecze Wisły głównie z pozycji siedzącej.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 27.07.2024, 20:01
Statystyki Marca Carbo z Rapidem Wiedeń opublikowane przez Maćka Skuchę.

Pierwszy w Wiśle w:
- celne długie podania (5/5)
- wygrane poj. def. (12/13)
- faulowany (4)
- celne podania do 3. tercji. (11/12)

Drugi w Wiśle w:

- przechwyty (7)
- powroty (14)

Do tego z bramką i bez faulu. Znakomity mecz.
Ostatnio edytowane przez Markus : 27.07.2024 o godz. 20:05.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 27.07.2024, 20:40
A jak Skucha ocenia Baenę i Rodado?
W koncu to też Hiszpanie!
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 28.07.2024, 08:28
Carbo vs Rapid:

https://x.com/KuzyemskiKasper/status...zIi1lhVQg&s=19
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
horalek
Member

Od: 04.2024

Stary 28.07.2024, 09:03
Markus napisał(a):Wyświetl post
Statystyki Marca Carbo z Rapidem Wiedeń opublikowane przez Maćka Skuchę.

Pierwszy w Wiśle w:
- celne długie podania (5/5)
- wygrane poj. def. (12/13)
- faulowany (4)
- celne podania do 3. tercji. (11/12)

Drugi w Wiśle w:

- przechwyty (7)
- powroty (14)

Do tego z bramką i bez faulu. Znakomity mecz.
Sie troche zagalopowałeś, nie zdobył żadnej bramki bo to był samobój.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 28.07.2024, 09:54
FraMat napisał(a):Wyświetl post
A jak Skucha ocenia Baenę i Rodado?
W koncu to też Hiszpanie!
Gdy je opublikuje, to się dowiesz.

I znowu wtręt Fra Mata bez sensu, byleby tylko się przyczepić do czegoś, w tym przypadku do mnie i najlepszego Hiszpana.

Statystyki i ocena Baeny czy Rodado mają tu takie zastosowanie i tak mają się do statystyk i oceny Carbo, jak np. statystyki i oceny Sukiennickiego do statystyk i oceny Urygi. Piłkarza nie ocenia się poprzez ocenianie gry innego. No ale Fra Mat musiał próbować zabłysnąć, spróbować gdzieś wbić jakąś szpileczkę, uszczypnąć Hiszpanów.

I zabłysnął, jak wtedy gdy pisał, że Omrani to taki grubszy Sobczak, a potem złapany bodajże przez Agresywnego Chomika na tym, że to tylko jego prywatna opinia niczym nie poparta, zarzekał się, że "wszelkie uwagi o Omranim cytowałem z for internetowych i mediów w Rumunii.Nie ma tam mojego osobistego stanowiska."
Ostatnio edytowane przez Markus : 28.07.2024 o godz. 10:00.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
Witalis
Senior Member

Od: 06.2023

Stary 28.07.2024, 10:46
Nie, nie jest to wtręt bez sensu. Dotyczy graczy, którym w meczu z Rapidem poszło słabiej i toczącej się tu dyskusji nad twoimi twierdzeniami, że Hiszpanie są najlepsi i powinniśmy budować drużynę złożoną z Hiszpanów.

Jeśli dowodem na twoje twierdzenie jest to, że w meczu z Rapidem dobrze poszło Carbo, to przeciwdowodem jest to, że źle poszło Rodado.

Przy czym nikt nie neguje tego, że Carbo jest naszym najlepszym zawodnikiem ze środka, a Rodado najlepszym zawodnikiem w ogóle.

PS Nie wiem, kim jest Maciej Skucha, ale przywoływanie go tu trzeci raz w tonie jakby był autorytetem jest przezabawne.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 28.07.2024, 11:57
Witalis napisał(a):Wyświetl post
Nie, nie jest to wtręt bez sensu. Dotyczy graczy, którym w meczu z Rapidem poszło słabiej i toczącej się tu dyskusji nad twoimi twierdzeniami, że Hiszpanie są najlepsi i powinniśmy budować drużynę złożoną z Hiszpanów.

Jeśli dowodem na twoje twierdzenie jest to, że w meczu z Rapidem dobrze poszło Carbo, to przeciwdowodem jest to, że źle poszło Rodado.

Przy czym nikt nie neguje tego, że Carbo jest naszym najlepszym zawodnikiem ze środka, a Rodado najlepszym zawodnikiem w ogóle.

PS Nie wiem, kim jest Maciej Skucha, ale przywoływanie go tu trzeci raz w tonie jakby był autorytetem jest przezabawne.
Hiszpanie byli najlepszą opcją w sytuacji, gdy dyrektorem sportowym był Kiko. Z prozaicznej przyczyny. Miał jakiekolwiek pojęcie o tym właśnie rynku i tylko tym. Reszta była konsekwencją tego faktu i stylu gry, jaki chcieliśmy uprawiać. Potrzebowaliśmy zawodników relatywnie tanich, dobrze wyszkolonych technicznie, którzy potrafią to, co w Polsce jest towarem deficytowym. Problemem nie była kwestia Hiszpanów samych w sobie, ale konstrukcji drużyny. Byliśmy zespołem bardzo jednostronnym. Do składu trafiło za dużo ludzi w stylu Goku, a za mało takich jak Carbo.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 28.07.2024, 13:14
Witalis napisał(a):Wyświetl post
Nie, nie jest to wtręt bez sensu.

Fra Mat odnosił się do przedstawionych statystyk Carbo i to komentował, a nie do strategii budowy drużyny.

Do tego co pokazują i co z tego wynika nijak się mają indywidualne statystyki Baeny, Rodado czy kogokolwiek innego.

Jeśli twierdzisz, że dziś w Wiśle Hiszpanie nie są najlepsi, to kto jest lepszy niż Carbo czy Rodado? Który polski zawodnik na przestrzeni ostatnich ponad dwóch lat był lepszy niż nasi najlepsi Hiszpanie grający wówczas w Wiśle? Hm?

A skoro w ten żałosny sposób próbujesz przenosić dyskusję na płaszczyznę filozofii budowy drużyny, słabsza gra Rodado na nie swojej nominalnej pozycji czy nieskuteczność Baeny w żaden sposób nie podważa zasadności stawiania na Hiszpanów zarówno w Wiśle jak i innych polskich klubach (szczególnie takich jak Carbo, Rodado, Alfaro, Villar, Carlitos, Imaz, Gonzalez, Lionch, Velez itd), ani tego, że w większości (bo oczywiście nie wszyscy) są oni lepiej wyszkoleni, bardziej profesjonalni i więcej dają na swoich nominalnych pozycjach niż na przykład taki Młyński, Sapała, czy powiedzmy 90% innych pierwszoligowców.

Kurz napisał(a):
Problemem nie była kwestia Hiszpanów samych w sobie , ale konstrukcji drużyny. Byliśmy zespołem bardzo jednostronnym. Do składu trafiło za dużo ludzi w stylu Goku, a za mało takich jak Carbo.
Tu zgadzam się z Kurzem, że trzeba bardziej dbać o charakterystykę i styl tych poszczególnych zawodników, ściągając mniej takich jak Goku, a więcej o takim profilu gry jak Carbo. Bardzo sensowne pogrubione zdanie.
Ostatnio edytowane przez Markus : 28.07.2024 o godz. 14:35.
(...)
"
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 28.07.2024, 15:06
Fra Mat musiał próbować zabłysnąć, spróbować gdzieś wbić jakąś szpileczkę, uszczypnąć Hiszpanów.

I zabłysnął, jak wtedy gdy pisał, że Omrani to taki grubszy Sobczak, a potem złapany bodajże przez Agresywnego Chomika na tym, że to tylko jego prywatna opinia niczym nie poparta, zarzekał się, że "wszelkie uwagi o Omranim cytowałem z for internetowych i mediów w Rumunii.Nie ma tam mojego osobistego stanowiska."
No to może żeby zakończyć tę twoje głupie przepychanki.
Nie udawaj że nie wiesz które z moich wpisów były cytatami z rumuńskich mediów, a które były tychże opinii z mediów podsumowaniem i wyrażeniem mojej opinii.
To co robisz bowiem jest zwykłą chamską manipulacją i przejawem złej woli.
Dlaczego mnie nie dziwi że jesteś głupszy niż chcesz pokazać?

Odpowiedz cytując
horalek
Member

Stary 28.07.2024, 15:28
Nie udawaj że nie wiesz które z moich wpisów były cytatami z rumuńskich mediów, a które były tychże opinii z mediów podsumowaniem i wyrażeniem mojej opinii.
Wciąż czekam aż się odniesie do tej bramki Carbo.
Bo póki co, wydaje mi się że nie ogląda meczów ani nawet skrótów...

@Markus
Pomogę Ci i tego gola Carbo, możesz sobie obejrzeć tutaj - jest nawet napisane w którym okienku. Może następnym razem trochę się zastanowisz, zanim napiszesz głupoty.
https://gol24.pl/skrot-meczu-wisla-k...ar/c2-18700471
Ostatnio edytowane przez horalek : 28.07.2024 o godz. 15:32.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 28.07.2024, 16:25
horalek napisał(a):Wyświetl post
Wciąż czekam aż się odniesie do tej bramki Carbo.
Bo póki co, wydaje mi się że nie ogląda meczów ani nawet skrótów...

@Markus
Pomogę Ci i tego gola Carbo, możesz sobie obejrzeć tutaj - jest nawet napisane w którym okienku. Może następnym razem trochę się zastanowisz, zanim napiszesz głupoty.
https://gol24.pl/skrot-meczu-wisla-k...ar/c2-18700471
Nie wszyscy zaliczyli tego gola jako trafienie samobójcze:

https://sport.interia.pl/pilka-nozna...ligi,nzId,6070

https://przegladsportowy.onet.pl/pil...k-live/9qccty5

https://www.wislaportal.pl/News.html...la___Rapid_1_2

Nie ulega żadnej wątpliwości, że strzał Carbo był kluczowy dla zdobycia tego gola. To też masz zamiar podważać?

Które z opublikowanych przez Macieja Skuchę statystyk są nieprawdziwe? Konkretnie?
Ostatnio edytowane przez Markus : 28.07.2024 o godz. 16:40.
(...)
"
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 28.07.2024, 16:27
Ależ wszyscy doskonale wiedzą co jest cytatem Twoim, a co nie, co sobie Ty sam wymyśliłeś i próbowałeś sprzedawać jako opinie czy fakt zakorzeniony w rumuńskich źródłach.

I dlatego jest takie zabawne to Twoje ówczesne zaklinanie się: "wszelkie uwagi o Omranim cytowałem z for internetowych i mediów w Rumunii. Nie ma tam mojego osobistego stanowiska."

Ty sam określiłeś, że wszystko co mówiłeś na jego temat pochodziło z Rumunii i nie ma w tym żadnego Twojego osobistego stanowiska, co oczywiście było kłamstwem.

Broniąc się i tego kłamstwa w ten sposób pokazujesz, kto tu naprawdę jest wyjątkowo głupi.
(...)
"
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 28.07.2024, 16:41
Sorry, Markusie.
Ilekroć powtórzysz że skoro raz napisałem, że wszystkie moje teksty o Omranim były cytatami to nie mam prawa w żadnym z nich napisać swojej opinii dajesz świadectwo złej woli.
Nie wysilaj się na odpowiedź.
Wiesz co było cytatem, a co opinią.
Udając że tego nie dostrzegasz pokazujesz że jesteś manipulantem.
Za coś takiego w realu dostałbyś po ryju.
Przyjmij więc że dostałeś po ryju i przestań drążyć temat.

Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 28.07.2024, 16:56
Sorry, Markusie.
Ilekroć powtórzysz że skoro raz napisałem, że wszystkie moje teksty o Omranim były cytatami
Właśnie o to chodzi, że nie ja to napisałem, tylko Ty sam. Dokładnie tutaj: wszelkie uwagi o Omranim cytowałem z for internetowych i mediów w Rumunii. Nie ma tam mojego osobistego stanowiska."

Sam się zarzekałeś, że w pisaniu o Omranim nie dodawałeś nic od siebie, choć oczywiście mogłeś, pomimo iż wszyscy widzieli doskonale,jaką bzdurą są te zaklinania w kontekście słów o "grubszym Sobczaku". Zaklinałeś się, że nie było tam żadnej Twojej własnej opinii do której naturalnie miałeś prawo, ale wolałeś udawać, że jej tam nie ma i "boksować się" z Agresywnym Chomikiem. Cytuję tylko Twoje własne słowa.

Nie muszę więcej wykazywać czy udowadniać, jakim klaunem się stałeś, co pokazujesz teraz też w zdaniach o dostaniu po ryju.

W sumie smutne.
(...)
"
Odpowiedz cytując
Witalis
Senior Member

Stary 28.07.2024, 17:34
Ja pisałem bardziej do Framata i in., bo z tobą nie ma sensu pisać.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 28.07.2024, 18:14
Sorry, Markusie.
Ilekroć powtórzysz że skoro raz napisałem, że wszystkie moje teksty o Omranim były cytatami to nie mam prawa w żadnym z nich napisać swojej opinii dajesz świadectwo złej woli.
Nie wysilaj się na odpowiedź.
Wiesz co było cytatem, a co opinią.
Udając że tego nie dostrzegasz pokazujesz że jesteś manipulantem.
Za coś takiego w realu dostałbyś po ryju.
Przyjmij więc że dostałeś po ryju i przestań drążyć temat.
A jak Sukiennicki dzisiaj zastąpił Carbo? Bo przecież nie jest gorszy, tylko bardziej dynamiczny
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 28.07.2024, 20:54
Kolejny, który czyta wybiórczo i z nastawieniem na doczepienie się.
Wybacz, nie będę się tłumaczył.
Nie musisz zgadzać się z moimi stwierdzeniami.

Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 28.07.2024, 20:56
Właśnie o to chodzi, że nie ja to napisałem, tylko Ty sam. Dokładnie tutaj: wszelkie uwagi o Omranim cytowałem z for internetowych i mediów w Rumunii. Nie ma tam mojego osobistego stanowiska."

Sam się zarzekałeś, że w pisaniu o Omranim nie dodawałeś nic od siebie, choć oczywiście mogłeś, pomimo iż wszyscy widzieli doskonale,jaką bzdurą są te zaklinania w kontekście słów o "grubszym Sobczaku". Zaklinałeś się, że nie było tam żadnej Twojej własnej opinii do której naturalnie miałeś prawo, ale wolałeś udawać, że jej tam nie ma i "boksować się" z Agresywnym Chomikiem. Cytuję tylko Twoje własne słowa.

Nie muszę więcej wykazywać czy udowadniać, jakim klaunem się stałeś, co pokazujesz teraz też w zdaniach o dostaniu po ryju.

W sumie smutne.
I kolejny raz wykazałeś się złą wolą.
I głupotą.
Kontynuuj, proszę, pokazywanie jaki jesteś głupi.
Mnie to akurat wcale nie boli, ale że ty lubisz pokazywać niedostatki inteligencji i nadmiar złej woli, to już szacun dla ciebie.

Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 28.07.2024, 21:09
Markus i spółka do dzisiaj nie mają na tyle honoru aby wycofać się, przeprosić czy zamknąć mordy za stek kłamstw, głupot i manipulacji w kwestii Rudego, Omraniego czy szrotu hiszpańskiego.
Mało tego, oni dalej te swoje kłamstwa które już życie zweryfikowało powtarzają.

To wiele pokazuje z kim mamy do czynienia. Dyskusja z takimi ludźmi już na starcie jest bez sensu
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
horalek
Member

Stary 28.07.2024, 22:13
Nie wszyscy zaliczyli tego gola jako trafienie samobójcze:

https://sport.interia.pl/pilka-nozna...ligi,nzId,6070

https://przegladsportowy.onet.pl/pil...k-live/9qccty5

https://www.wislaportal.pl/News.html...la___Rapid_1_2

Nie ulega żadnej wątpliwości, że strzał Carbo był kluczowy dla zdobycia tego gola. To też masz zamiar podważać?

Które z opublikowanych przez Macieja Skuchę statystyk są nieprawdziwe? Konkretnie?
Co Ty pieprzysz? Jaki kluczowy? To był ten raz na 1000 strzałów w jego życiu, gdy mu przeciwnik pomógł.
Sam strzał nawet nie był w światło bramki, i szczerze mówiąc uj mnie obchodzi jak to jakieś portaliki zaliczyły.
Próbujesz na siłe zakłamywać rzeczywistość - nie pierwszy raz zresztą.
Prawda jest taka, że ten strzał leciał 2 metry obok bramki i gdyby nie samobój, to byśmy się rozpisywali że to kolejny kołek który nie potrafi trafić w bramkę.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 29.07.2024, 07:59
Który polski zawodnik na przestrzeni ostatnich ponad dwóch lat był lepszy niż nasi najlepsi Hiszpanie grający wówczas w Wiśle? Hm?

No np najlepszym napastnikiem na przestrzeni ostatnich dwóch lat jest Czubak.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 29.07.2024, 12:06
Kolejny, który czyta wybiórczo i z nastawieniem na doczepienie się.
Wybacz, nie będę się tłumaczył.
Nie musisz zgadzać się z moimi stwierdzeniami.
Napisałeś że Sukiennicki jest niegorszy od Carbo, a szybszy. Skompromitowałeś się, co kilka osób tutaj Ci wypomniało.
Nie chcesz, nie komentuj, Twój wpis komentuje się sam.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 29.07.2024, 13:09
Kto oprócz ciebie coś mi w tym temacie wypomniał?
Próbowałem zasugerowac możliwość gry Sukiennickiego na pozycji Carbo.
Jak zagrał, nie wiem, nie widziałem meczu.
Faktycznie zagrał na pozycji Carbo z takimi zadaniami jakie zwykle ma Carbo?

Odpowiedz cytując
Witalis
Senior Member

Stary 29.07.2024, 13:57
wolfy napisał(a):
Napisałeś że Sukiennicki jest niegorszy od Carbo, a szybszy. Skompromitowałeś się, co kilka osób tutaj Ci wypomniało.
Nie chcesz, nie komentuj, Twój wpis komentuje się sam.

A gdybyśmy - poświęć mi chwilę, swojej cennej uwagi zimnego analityka - rozmawiali o piłkarzach Wisły, zamiast warczeć na siebie i rozliczać się z każdego słowa?

Tym bardziej, że pomylić zdarza się najlepszym!
https://forumwisly.pl/showpost.php?p...ostcount=95035
https://forumwisly.pl/showpost.php?p...ostcount=23993
Ostatnio edytowane przez Witalis : 29.07.2024 o godz. 14:01.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 29.07.2024, 14:24
Kto oprócz ciebie coś mi w tym temacie wypomniał?
Próbowałem zasugerowac możliwość gry Sukiennickiego na pozycji Carbo.
Jak zagrał, nie wiem, nie widziałem meczu.
Faktycznie zagrał na pozycji Carbo z takimi zadaniami jakie zwykle ma Carbo?
Agresywny Chomik chociażby.
I nie rżnij głupa, napisałeś że Sukiennicki jest niegorszy od Carbo i bardziej dynamiczny No nie jest, nie na pozycji na której gra Hiszpan - niestety.
I zlałbym to gdyby nie cała ta antyhiszpańska wojenka.

@Witalis - Pomylić się może każdy, gorzej jeśli to nie jest pomyłka tylko nagonka spowodowana odbiciem wahadła na "młodych Polaków lepszych i tańszych niż Hiszpanie Kiko", co od jakiegoś czasu uprawia FraMat prowadząc razem z deklami takimi jak Ty wojenki z Markusem. Przyznam jednak że nie jestem na bieżąco, dawno mi się to znudziło.

I raczej nie licz na mój czas. Nie zasługujesz - patrz niżej.
Na Twoje kretyńskie posty już odpisałem. Jak widać - zmarnowałem czas, nauka na przyszłość. Wysil się bardziej leszczu, przynajmnie jakoś to opracuj, a nie wklejasz linki z różnych tematów i okresów jakbyś coś tam odkrył
Ostatnio edytowane przez wolfy : 29.07.2024 o godz. 14:38.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Witalis
Senior Member

Stary 29.07.2024, 14:26
Jak mogę udowodnić swoją wartość, wilku?

Mogę na przykład przyczepić się do kogoś, że źle ocenił piłkarza, a potem zwyzywać go! Napisać, że babka jego matki wąchała klej i dlatego on jest przygłupem i teraz ma inne zdanie niż ja na temat tego, jak szybki jest jakiś dorosły facet, który w krótkich majtkach biega za piłką po trawie. I jeszcze ośmiela się tak pisać w internecie pośród innych anonimowych dyletantów. Jak śmiał, bydlę! Będzie ok?
Ostatnio edytowane przez Witalis : 29.07.2024 o godz. 14:31.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 29.07.2024, 14:36
horalek napisał(a):Wyświetl post
Co Ty pieprzysz? Jaki kluczowy? To był ten raz na 1000 strzałów w jego życiu, gdy mu przeciwnik pomógł.
Sam strzał nawet nie był w światło bramki, i szczerze mówiąc uj mnie obchodzi jak to jakieś portaliki zaliczyły.
Próbujesz na siłe zakłamywać rzeczywistość - nie pierwszy raz zresztą.
Prawda jest taka, że ten strzał leciał 2 metry obok bramki i gdyby nie samobój, to byśmy się rozpisywali że to kolejny kołek który nie potrafi trafić w bramkę.
Strzał Carbo nie był kluczowym elementem zdobycia tego gola? Nie On strzelał tylko UFO ze statku kosmicznego? Bez niego ta bramka wpadłaby?

Co Ty pieprzysz, próbując zarzucać zakłamywanie rzeczywistości?

Zdobycie tej bramki jest zasługą Carbo czy Ci się to podoba czy nie. Została mu ona zapisana przez wiele źródeł. To jest niesamowite, jak niektórym przeszkadza dobra gra tego zawodnika i jak za wszelką cenę starają się ją umniejszyć.

Napisałem, że rozegrał znakomity mecz, pokazałem potwierdzające to statystyki opublikowane w internecie. Z czym się tu nie zgadzasz? Zarzucasz, że gdzieś są nieprawdziwe? W którym miejscu zakłamują rzeczywistość? Nie rozegrał znakomitego meczu? Nie miał udziału przy tym golu?

Odpowiedz, postarając się nie zakłamywać rzeczywistości.
(...)
"
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 29.07.2024, 14:37
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Który polski zawodnik na przestrzeni ostatnich ponad dwóch lat był lepszy niż nasi najlepsi Hiszpanie grający wówczas w Wiśle? Hm?

No np najlepszym napastnikiem na przestrzeni ostatnich dwóch lat jest Czubak.
To, że przez dwa lata zdobył nieco więcej bramek nie czyni z niego lepszego napastnika od Rodado. Angel jest bardziej wszechstronny, lepszy technicznie, skuteczniejszy w defensywie, lepszy w grze jeden na jeden, wykonywaniu stałych fragmentów gry, w grze bez piłki - tak wyliczać można długo. I doprowadził zespół do zdobycia Pucharu Polski, o czym napastnik Arki może tylko pomarzyć.

Ja bym go w życiu na Czubaka nie wymienił. Tyle w temacie.
(...)
"
Odpowiedz cytując
Witalis
Senior Member

Stary 29.07.2024, 14:38
wolfy napisał(a):
Na Twoje kretyńskie posty już odpisałem. Jak widać - zmarnowałem czas, nauka na przyszłość. Wysil się bardziej leszczu, przynajmnie jakoś to opracuj, a nie wklejasz linki z różnych tematów i okresów jakbyś coś tam odkrył
Wilku, wilku, ale ja nie widziałem, żebyś mi odpisał. Lekcją dla mnie było raczej, że niby wilk, a spływa jak po kaczce.

Zasadniczo ja nie mam nic przeciwko zmianie poglądów, ale ty pierwszy jesteś do rozliczania tych, którzy chcieliby je zmienić. A tu np. w przeciągu kilku tygodni napisałeś, że tylko frajer uważa, że można zarobić na Goku i że można zarobić na Goku.
https://forumwisly.pl/showpost.php?p...ostcount=28689
https://forumwisly.pl/showpost.php?p...&postcount=911
https://forumwisly.pl/showpost.php?p...&postcount=775
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów