|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() Dodajmy tylko że próbę rozwiązania kontraktu z Młyńskim podjęto AFAIK ponownie w poprzednim sezonie. Ale wtedy to już go mogliśmy cmoknąć... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
Brzęczka zapytaj, którego tak chwaliłeś.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Obawiam się, że ten cyrk nie ma prawa skończyć się inaczej niż położeniem Wisły na łopatki przez błazna i jego koleżkę modela. Jak się nie zdarzy cud to najdalej za rok będzie pogrzeb.
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 30.06.2024 o godz. 16:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Hejterze wolfy, jak można było rozwiązać ten kontrakt, to pisałeś, że "rozwiązanie kontraktu to nie taka prosta sprawa jak się niektórym wydaje", w dodatku nie mając żadnej wiedzy o przepisach, jak zresztą o wszystkim, bo we łbie masz tylko hejt i chęć ubliżania adwersarzowi.
https://forumwisly.pl/showthread.php?p=1605368 A wystarczyło dostarczyć papierek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2018
Offline |
|
|
Przecież cały ten plan to była klasyczna zagrywka PR-owa po przejebanym awansie, żeby ugłaskać jakoś kibiców.. Dokładnie taką samą rolę miał spełniać kiedyś LLonch, ostatnio Carlitos czy lista 6 nazwisk, które kilka dni temu wypluwał z siebie Karcz, a z których zostało może 1-2 aktualne. Schemat powtarzany od 2 lat, dziwne, że ktokolwiek się na to łapie.
W Wiśle niestety są dwie równoległe rzeczywistości - ta realna, gdzie wszystko trzeszczy, jest pospinane trytkami i ta życzeniowa, gdzie klub jest pionierem AI, zdobywa dzięki temu sponsorów, rozmawia z młodymi utalentowanymi zawodnikami itp. Pan Królewski niestety notorycznie mówi rzeczy, które chciałby, aby się zdarzyły, a które od realiów klubowych są bardzo daleko. Chciałbym się mylić, ale z każdym miesiącem jestem coraz bardziej przekonany, że z tym człowiekiem klub pójdzie na dno. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
nie zapominaj o Błaszczykowskim i Królewskim, którzy swoje chore wizje wcielali w czyn przegłosowując Jażdżyńskiego ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zaraz po spadku Brzęczek dostał wolną rękę w budowie. Błaszczykowscy położyli po sobie uszy, a Królewski dopiero miał się dopchać do głosu jesienią/zimą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Weż włóż palec do ula i powiedz która pszczoła cię ujebała.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
Ich interesuje to, co dzieje się teraz i czy widać, że coś pozytywnego w ogóle się dzieje. Przypominanie Królewskiemu o tym planie to zwykłe mówienie po raz kolejny "sprawdzam". I po raz kolejny okazuje się, że nic się nie zgadza. Po raz kolejny okazuje się, że w przypadku Królewskiego to gadka dla gadki, za którą nic nie stoi oprócz chęci przetrwania i nadziei, że nagle cudownie coś się zmieni. Samo nic się nie zmieni. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2014
Offline |
|
Co roku klub generuje straty. Nasz prezesek wielokrotnie "zagadywał" różne niewygodne tematy. Ale teraz doszedł do ściany. Braku pieniędzy nie da się zagadać. Koniec. Tak kończy się zarządzanie w krótkich spodenkach. ![]()
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Nie wiem gdzie to wrzucić, ale przypomnijmy, że wedle zapowiedzi z 2023 czeka nas zmiana herbu
![]() https://wislakrakow.com/posts/komuni...rnetowych/8052 Cytat:
Ostatnio edytowane przez royalmichael : 01.07.2024 o godz. 11:41.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
I mówimy tylko o Polakach. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Orlen Oil się odmeldował
co najmniej 5 baniek mniej w budżecie ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gwóźdź do trumny.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za to jutro nowy sponsor główny oraz Superbet na tył w tym tygodniu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
To teraz wiadomo dlaczego w kwestii transferów idzie wszystko jak po grudzie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jutro sponsor strategiczny ma być ogłoszony poza tym Superbet na tył koszulek. Karcz napisał, że sumarycznie wyjdzie podobnie jak kasa z Orlenu. Może być też więcej przy dobrych wynikach lub analogicznie mniej przy słabszych.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
RĘCE OPADAJĄ !!!
Nigdy nic chamskiego czy bezczelnego nie napisałem pod profilem naszego Prezesa.... Komentowałem wybiórczo, czasem nawet lajkowałem, głównie pozytywnie i.... dostałem bana. Teraz opcje są dwie. Zobaczcie za co mnie Jerry1986 zbanował na TT: to: https://x.com/LucKRK/status/1807838943465152889 lub to: https://x.com/LucKRK/status/1808185230655729889 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Znaczy Jaro ma aktualnie ciśnienie 180/130
.![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Najwidoczniej Jarek wraca w swoim stylu na tt. Niestety od jakiś 3 tygodni również dołączyłem do zaszczytnego grona zbanowanych. I to też cytując klasyka "za niewinność".
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Widziałem dziesiatki chamskich i mega prymitywnych tekstów na TT - bany poleciały, rozumiem, ale cóż mu takiego napisałem
W historii znalazłem jeszcze jeden mój wpis z ostatniej niedzieli. JK skomentował post tego Polaka, którym się interesujemy, dał jakiegoś gifa na co mu odpisałem: "Z Luisem też było chlip chlip i nic z tego nie wyszło." Strasznie go uraziłem... Myślałem, że Jerry1986 już lekko wyloozował od czasów seryjnych banów, ale widzę, że ciśnienie wciąż na wysokim poziomie. Może zamiast negocjować transfer Goku do Wieczystej powinien udac się do apteki Kwietnia po melisę? :/
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 02.07.2024 o godz. 20:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
A czego Wy się spodziewacie po gościu który okazał się totalnym Dyzmą w tej branży. Na prawdę po tylu latach nic kompletnie mu nie wychodzi poza robieniem ludzi w balona i kłamaniem na wszystkie strony. Wyjebaliśmy tyłu graczy a my na kilka dni przed startem mamy jednego napastnika, nie mówiąc o innych graczach ofensywnych.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Albo go krytykujecie za pisanie głupot na tt, albo płaczecie, że wyłapaliście od niego bany (zresztą za pisanie głupot w odpowiedzi na głupoty). Zdecydujcie się.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Pan Koalik się z tego śmieje
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na TT piszą, że jutro Texom na koszulki na przód jako jeden z dwóch (patrząc, że są dość wysoko zakryci przez zawodników), ten drugi to chyba później, Superbet na tył pod numer.
Generalnie bez większej podniety, nic to nie zmieni w sytuacji Wisły, jedynie zachowa poziom, który był dotychczas. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Co już jest jakimś sukcesem. Bądźmy szczerzy - umowa z Orlenem to było jak ślepej kurze ziarno. Pierwsza taka i ostatnia. Jak inflacja będzie wysoka to może za 7 lat do tego poziomu kwotowego dobijemy ze sponsorem strategicznym ( o ile będziemy grać minimum w 1 lidze).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
A gdzieś tam w trakcie rundy coś się epizodycznie temat Rexony/Unilevera nie przewinął? Czym coś mi się przywidziało?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I są już chyba wszyscy sponsorzy zapowiadani, właśnie ogłoszono LukTrans.
Jak oceniacie? Na plus na pewno, że udało się pokryć Orlen jeśli chodzi o kwoty, na minus, że nie ma tu żadnej wartości dodanej, po prostu pozwoli to funkcjonować na dotychczasowym bidnym poziomie. Liczyłem na jakiś ruch, który da chociaż perspektywę 1-2 jakościowych transferów do przodu, bo na razie jest dramat. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|