|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
No to teraz jak Zaskrońcowi doszła jeszcze robota dyrektora sportowego to już na pewno nie będzie miał czasu na twittera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Nie wiem czemu płaczecie po tych, co teraz odchodzą, żaden z nich nie dał w tym sezonie w lidze nic temu zespołowi (Sobczak czy Eneko dali, ale w PP). Rodado, (długo nic), Duda, Carbo, może Colley, może Alfaro, raz na jakiś czas Baena czy Gogół... i to tyle z sensowniejszych zawodników z tego sezonu. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Zawsze można Brożka ściągnąć z emerytury.
I tak byłby lepszych od tych wynalazków. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
czy ja dobrze czytam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
Po prostu trzeba się do czegoś przypieprzyć. Na razie wszystko wskazuje na czyszczenie i bardzo dobrze.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Szkoda Szymona. Na pierwszą ligę nie był zły.
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Strasznie szkoda. W Sosnowcu udowodnił jaki jest dobry.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
||
|
Cytat:
Cytat:
To jak tak cię jara ten PP i tam piłkarze pokazali kim są to się podniecaj Sobczakiem bo on z Rodado zrobili najwięcej aby Wisła wygrała puchar.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 01.06.2024 o godz. 07:09.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
||
|
|
Senior Member
Online |
|
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przeproś Szymona bo tak się zajebales w akcji że obrażasz piłkarza który dużo dał aby zdobyć PP. To że ich porównałem to tylko w twoim chorym łbie widzisz.
Kiedy mnie pajacu przeprosisz za obrażanie mnie gdy mówiłem że nie awansujemy? Sraczkę nadal masz? ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To ładnie sobie z mordy dupę zrobiłeś.
Pokazałeś jakim jesteś dnem skoro nawet przeprosić nie umiesz po tym jak się ośmieszyłes. A sam pisałeś że poprosisz ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Za co mam przepraszać? Za to że Sobczak nie strzelił karnego? Czy za to, że Uryga wyrzucił z boiska Eneko w 5 minucie kluczowego meczu? Czy za to że nazywałem propagandystę ,propagandystą kiedy zaczął pluć na nowego trenera zanim jeszcze pojawił się w Krakowie? Nie rozśmieszaj mnie.
Tak jak mówiłem, kombinuj jak tu się znowu przypieprzyć do Królewskiego. Płacz za Sobczakiem raczej się nie nadaje. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|||
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
drozd:
|||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Szymon jakby nie było strzelił 10 bramek. Każdy był świadom jego słabości, ale na ostatnie 20 minut był jak znalazł, natomiast od początku grał słabiutko. Jestem ciekaw czy teraz znajdziemy kogoś w cenie Sobczaka, który strzeli 10 bramek
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Może się po prostu oczekiwania finansowe rozjechały. Kulis pewnie nigdy nie poznamy, ale nie sądzę, aby Szymon był graczem nie do zastąpienia.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Sobczak strzelił 10 goli i miał 6 asyst.. jest to bardzo dobry bilans jak na głównie rezerwowego napastnika.. ma sporo mankamentów, ale potrafi się znaleźć w odpowiednim miejscu i serducha nie można mu odmówić.. ja bym go zostawił ale jako napastnik nr 3
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
wraca Chełmecki
prosto z II ligi będzie jak znalazł na zastępcę za Sobczaka ![]() ![]()
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio. Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios. Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...] |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
a co do Sobczaka
to nieprzedłużenie kontraktu należało mu się choćby za ten debilny wywiad dla krakowskiej i karnego z ZS ![]()
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio. Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios. Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...] |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Akurat jego brak to żadne osłabienie. ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może zadecydowały względy finansowe może jego charakter i jakieś wojenki wewnętrzne ale sportowo to jeśli miał choć trochę formy to coś wnosił, szczególnie jako zmiennik taki ktoś jak Sobczak dla obecnej Wisły to piłkarz idealny. W momencie gdy złapie formę to te kilka bramek strzeli, potrafi to, wiatr z przodu narobi. Jak formy nie ma to sadzać takiego na ławkę i czekać az mu się odmieni.
Jak jest to nikt się nie dowie bo Zaskroniec prawdy nie powie. ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
Albo naszym głównym problemem jest mental, albo nie. Zdecydujcie się. Skoro nie znał miejsca w szeregu, to słusznie się z nim pożegnano. Cześć pieśni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]() Jeszcze tego brakowało żeby w naszej (żałosnej !) sytuacji ogon machał psem, Sobczak na dyrektora a Sapała na prezesa, co mogloby pójść źle ? xDDDDDD ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
tak , bardzo żaluje Sobczaka (bez ironii)
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Wiele zachowań wskazuje też na sodówkę, po Termalice wypowiadał się jakby to on jedyny nie miał nic na sumieniu mimo katastrofalnego występu. Poleciał w jednym rzucie z Omranim, więc raczej nie było negocjacji. Albo Rude, albo ktoś z jego sztabu (Jop?) pewnie przekazał info wyżej co jest nie tak z Szymonem. Końcówkę sezonu po pucharze miał chyba najgorszą z zespołu, totalnie bezużyteczny. To też wiele mówi. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ktoś płacze po Sobczaku?
Miejmy umiar, naprawdę. Albo ten klub ma w jakiś sposób się rozwijać albo grać Sobczakami. Po tym, jak prowadził doping z Sukiennic odkleił się całkowicie. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
ja płacze , oceniam nasze transfery realnie
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Zbyt wielu piłkarzy oddawaliśmy lekką ręką by potem mieć miesiącami problem na tej pozycji, żeby nie wspomnieć Abramowicza, Janickiego i paru innych. Nawet ten wyśmiewany Kliment zaraz po odejściu strzelał w LM (sic). Sobczaka bym zostawił póki nie wyklaruje się sytuacja z Rodado. Do tego fakt że nowy trener powinien mieć coś do powiedzenia w kwestii pozostawieniu bądź co bądź kluczowych piłkarzy minionej rundy. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|