The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wierność83
Senior Member

Od: 11.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.05.2024, 22:40
Trybuny przemówiły.. mocne oświadczenie UW.
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 30.05.2024, 23:03
wierność83 napisał(a):Wyświetl post
Trybuny przemówiły.. mocne oświadczenie UW.
teraz rychlo w czas ....."trybuny" beda slono placic za zabawe kogos w klub i brak reakci rok temu , za rozpieszczanie kogos i dosypywanie non stop do stosu paleniska- ktroe sobie jakis przypadkowy chwilowy pan zrobil z naszego klubu, klubu mema , klubu pod wezwaniem trupa ktorego sie pudruje z roku na rok
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 30.05.2024, 23:04
UW widzę się gotuje, nawet Alanowi się dostało. Coś mi się zdaje, że trybuny będą nieco inaczej wyglądać w przyszłym sezonie.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
wierność83
Senior Member

Stary 30.05.2024, 23:08
Wcale bym się nie zdziwił jakby wczorajszy wywiad i wbijanie klina między kibiców się mocno nie spodobało i podrażniło UW... Jeszcze mówisz o nich, że są mało stanowczy, no to ma.. xd wystawił sie Jarosław strasznie wczoraj.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 30.05.2024, 23:12
Nie ma co się dziwić.
I tak patrząc to co odpi.erdala ten nasz chłopaczyna w każdym aspekcie czy to na żywo czy internetowym to długo wytrzymali.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Martinus
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 30.05.2024, 23:15
Wywiad w którym typ mówi, że celem na przyszły rok nie jest awans jest porównywalnym skandalem jak cały ten sezon. Klub, który w I lidze drugi rok z rzędu ma na stadionie minimum kilkanaście tysięcy ludzi. Chyba, że celem jest w kolejnym roku zejście ze średnią poniżej 10 a w perspektywie dalszy zjazd. Jarosławie, sugeruję w następnym wywiadzie powiedzieć, że raczej spadniemy do II ligi, bo będziemy testować AI. Wtedy być może uda się zniechęcić jeszcze więcej osób.
Eppur si muove!
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 30.05.2024, 23:20
Pierwszy raz od dłuzszego czasu Jarosław powiedział prawdę.
Celem na przyszly sezon nie jest awans tylko testowanie jego.chorej wizji. Jego zabawki.
Wisła stała się dla Królewskiego tym, czym pierścień dla Golluma.
Niszczy go ale jednocześnie nie jest w stanie się jej pozbyć.
Przyszły sezon będzie niezwykle smutny.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
wierność83
Senior Member

Stary 30.05.2024, 23:34
Wszystko się zaczęło od odrzucenia oferty w czerwcu zeszłego roku. Trzeba było brać i nie wybrzydzać, nic by się Wiśle nie stało, bo chcieli wejść żeby zarabiać więc nie byłoby mowy, żeby zrobić klubowi krzywdę. To wygrała chęć zabawy w klub, którą sobie zracjonalizował "niepewnym podmiotem".

To lecimy w dół i nie ma kto nad tym zapanować.
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 31.05.2024, 01:28
Wisła tak wypromowała tą ligę, że ma chyba dobrze płacone za brak tego awansu.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 31.05.2024, 04:58
No masz, wczoraj w wywiadzie że trybuny a internet to inny świat, na korzyść trybun, a dzisiaj pojazd od przedstawicieli trybun. Jak mem to mem
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
leszekm
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 31.05.2024, 06:54
Czy Ultra Wisła będzie od teraz decydować kogo właściciel może zatrudnić na trenera Wisły Kraków?
Odpowiedz cytując
Manhunt.
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2015

Stary 31.05.2024, 07:20
Oj lesiu wiemy, że to był za długi tekst dla Ciebie byś go mógł porządnie zrozumieć, wróć na SB i wrzucaj tam te swoje pedalskie linki.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 31.05.2024, 09:36
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Już wszystko było policzone zaraz po zwycięstwie i za PP + 2 rundy w pucharach to jakieś 6,5 mln zł.
Akurat pod narrację potrzebne są duże przychody więc pewnie policzone wszystko brutto.
Królewski jest mistrzem w liczeniu przychodów.A że potem brakuje 12 mln i trzeba skamlać o pieniądze gdzie tylko można to już szczegół .
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 31.05.2024, 10:06
Ciekawe jaką postawę przyjmie teraz JK po wpisie z UW. To dla niego nowa sytuacja zobaczymy jaką narracje przyjmie organizm by obronić się przed tą krytyką.
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 31.05.2024, 10:52
nero napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe jaką postawę przyjmie teraz JK po wpisie z UW. To dla niego nowa sytuacja zobaczymy jaką narracje przyjmie organizm by obronić się przed tą krytyką.
Trybuny to nie UW.
Nie wiem kogo obchodzi zdanie dekli za których non stop klub płaci kary, ale nie reprezentują oni trybun Wisły AD 2024. Tak gdzieś od czasów upadku Marzeny zorganizowane grupy kibicowskie na Wiśle reprezentują wyłącznie siebie, a większość ludzi na stadionie nie ma z nimi nic wspólnego.

Myślę że wypadałoby to dodać ze zwykłej przyzwoitości, bo trybuny o których mówił Królewski to nie UW. Sorry że Wam psuję zabawę, ale jest za co krytykować Królewskiego bez czepiania się takich pierdół. I na tych innych, KLUCZOWYCH kwestiach bym się skupił.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 31.05.2024, 11:29
Trybuny to nie UW, Socios to nie kibice, a gniazdowy jest pewnie wybierany przez AI.

Kolejne kocopoły jednego z pariasów.

Jak widać było oświadczenie Socios chwilę temu, UW wydało coś podobnego kilka dni później, bo jak sami napisali nie chcieli żeby było to odebrane jako informacja podana w emocjach. Także można się domyślac, że ktoś tam się "z góry" dogadał i dlatego te oświadczenia zostały wydane. I jeśli dalej będzie wola pewnych osob to i z trybun będzie miał Zaskroniec jechane konkretnie.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
wierność83
Senior Member

Stary 31.05.2024, 11:48
UW to nie całe trybuny, ale już z Socios, robi się bardzo poważny głos. Zarówno tych ultra jak i normalsów właśnie. A przede wszystkim pierwszy raz od dawna, przebita została bańka twittera i już nie da się mówić, że internet swoje, a stadion swoje.
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 31.05.2024, 12:43
Pewnie, że UW to nie całe trybuny.
Nie wiem na które trybuny lub/i czy autor w ogóle chodzi na stadion. Bo orientacje w nastrojach na trybunach ma równie nikłą jak prezes. Przez ostatnie kilka miesięcy zmiana nastrojów na trybunach tzw. piknikowych (przynajmniej w moim otoczeniu, także wśród otaczających mnie socios) przeszła drogę od "dałbym jeszcze szanse Sobolewskiemu" do ""cała ta hołota wyp..." I myślę, że gdyby chcieli sformułować jakieś oświadczenie to byłoby ono w porównaniu z UW łagodniejsze w formie za to radykalniejsze w treści. A, że nie wyrywają krzesełek i nie rzucają na boisko. Cóż...A i proszę darować sobie teksty typu "sieroty po Cupiale". Jeśli już pozycjonować historycznie to raczej sieroty po Jabłońskim, Trzybińskim czy wczesnym Mięcie.
Odpowiedz cytując
wierność83
Senior Member

Stary 31.05.2024, 13:26
Mam podobne odczucia względem ludzi siedzących w mojej okolicy.. Ostatnie miesiące czy rok to potężny zjazd zaufania do Królewskiego wręcz jawna niechęć.
Królewski mówił w wywiadzie wprost o kibicach za bramką, pił do okrzyków z ostatniego meczu, bo stwierdził, że są stanowczy, ale nie przekraczają granicy, bo dokładnie tak to wyszło. Zatem nie mogło to być o piknikach, bo ci przecież nie dają żadnej wspólnej reakcji, ani stanowczej ani innej. No to ma swoją stanowczą reakcję
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 31.05.2024, 13:30
wierność83 napisał(a):Wyświetl post
UW to nie całe trybuny, ale już z Socios, robi się bardzo poważny głos. Zarówno tych ultra jak i normalsów właśnie. A przede wszystkim pierwszy raz od dawna, przebita została bańka twittera i już nie da się mówić, że internet swoje, a stadion swoje.
UW to malutki wycinek kibiców, Socios już poważniejszy, ale nadal mniejszość.

Komunikaty UW interesują co najwyżej ich samych, Socios ma już jakieś poważanie o ile komunikat wynika z głosowania.

Reszta głosuje kupując bilety i karnety.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 31.05.2024, 14:19
Ja .......e , naprawde myslicie zeUW to jakis wykaznik Po prostu kolejni ludzie pokazal co mysla o Krolewiczu ,a wy , placcie wszystko , ladujcie kase w socios, spiewajcie ze nic sie nie stalo i te .......ety, grupa chlopakow pokazalo juz ze nie ufa krolewskiemu , teraz wy pikniki cos pokazcie baranki boze
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 31.05.2024, 14:45
Ciesze się że było takie oświadczenie UW. Nawet klakierzy Królewskiego (ciekawe czy darmowi?) jak naszych kilku forumowych odklejeńców będą musieli niejako zlizywac "szczyny z podłogi" i tworzyć kolejne miraże pod tytułem "nic się nie stało - awans przecież nie był głównym celem" - licząc ze więcej jest głupich i naiwnych wśród kibiców Wisły.
Mam nadzieję że sie przeliczą. Bowiem czas jechania na sloganie "ratownik Wisły" się już skońćzył. Nie masz pomysłu na klub - sprzedaj. A jak nie - to chociaz nie odkrywaj kwadratowych jaj. Zatrudnij trenera na AWANS a nie bo tak gdzieś AI (notes Kiko) wybrał i mamy "analityka" z krainy Majów i Indian Kicze.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 31.05.2024 o godz. 14:47.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Stary 31.05.2024, 14:46
wolfy napisał(a):Wyświetl post
UW to malutki wycinek kibiców, Socios już poważniejszy, ale nadal mniejszość.

Komunikaty UW interesują co najwyżej ich samych, Socios ma już jakieś poważanie o ile komunikat wynika z głosowania.

Reszta głosuje kupując bilety i karnety.
Wiem, że to dowód anegdotyczny i nie musi mieć przełożenia na jakiś większy trend, ale wielu moich znajomych którzy są karnetowiczami od lat, zlewa kolejny sezon kompletnie (w tym oczywiście ja). I doszli do tej konkluzji niezależnie od siebie bo to osobne grupy znajomych, a ja osobiście agitacji protestacyjnej wśród nich nie robiłem

+ Socios i jeszcze UW

Mam szczerą nadzieję, że jeśli cybermarian się nie ogarnie i będzie dalej brnął w realizacje swoich chorych planów, to popisy tych paralityków będzie oglądać co tydzień max 5k. osób a z młyna wzorem amici będzie lecieć explosion na zmianę z parostatkiem.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 31.05.2024, 14:48
Stelio napisał(a):Wyświetl post
Wiem, że to dowód anegdotyczny i nie musi mieć przełożenia na jakiś większy trend, ale wielu moich znajomych którzy są karnetowiczami od lat, zlewa kolejny sezon kompletnie (w tym oczywiście ja). I doszli do tej konkluzji niezależnie od siebie bo to osobne grupy znajomych, a ja osobiście agitacji protestacyjnej wśród nich nie robiłem

+ Socios i jeszcze UW

Mam szczerą nadzieję, że jeśli cybermarian się nie ogarnie i będzie dalej brnął w realizacje swoich chorych planów, to popisy tych paralityków będzie oglądać co tydzień max 5k. osób a z młyna wzorem amici będzie lecieć explosion na zmianę z parostatkiem.
Też licze że jak dostanie po kieszeni - to nawet wynajmowani klakierzy nie pomogą w zakłamywaniu rzeczywistości
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 31.05.2024, 14:57
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Stary 31.05.2024, 15:00
Bez dyrektora sportowego, bez trenera, bez kibiców, bez AI.

Królewski został sam.
W sumie świetne warunki na nowy początek.
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 31.05.2024, 15:00
Jeszcze mu klakierzy zostali.
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 31.05.2024, 15:01
Elefant napisał(a):Wyświetl post
Bez dyrektora sportowego, bez trenera, bez kibiców, bez AI.

Królewski został sam.
W sumie świetne warunki na nowy początek.
dobre podsumowanie
ale zapomniałeś o JB16
ma jakiś % akcji jeszcze
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Stary 31.05.2024, 15:11
Wcale bym się nie zdziwił jakby JB16 wjechał cały na biało jako nowy właściciel większościowy.

(To tylko opinia a nie informacja).
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 31.05.2024, 15:14
Elefant napisał(a):Wyświetl post
Wcale bym się nie zdziwił jakby JB16 wjechał cały na biało jako nowy właściciel większościowy.

(To tylko opinia a nie informacja).
No tak, razem z jakimś nowym Momo Cisse - i będzie kierunek: odpady z II bundesligi
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów