|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2018
Offline |
|
|
Trybuny przemówiły.. mocne oświadczenie UW.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
teraz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
UW widzę się gotuje, nawet Alanowi się dostało. Coś mi się zdaje, że trybuny będą nieco inaczej wyglądać w przyszłym sezonie.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wcale bym się nie zdziwił jakby wczorajszy wywiad i wbijanie klina między kibiców się mocno nie spodobało i podrażniło UW... Jeszcze mówisz o nich, że są mało stanowczy, no to ma.. xd wystawił sie Jarosław strasznie wczoraj.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Nie ma co się dziwić.
I tak patrząc to co odpi.erdala ten nasz chłopaczyna w każdym aspekcie czy to na żywo czy internetowym to długo wytrzymali. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wywiad w którym typ mówi, że celem na przyszły rok nie jest awans jest porównywalnym skandalem jak cały ten sezon. Klub, który w I lidze drugi rok z rzędu ma na stadionie minimum kilkanaście tysięcy ludzi. Chyba, że celem jest w kolejnym roku zejście ze średnią poniżej 10 a w perspektywie dalszy zjazd. Jarosławie, sugeruję w następnym wywiadzie powiedzieć, że raczej spadniemy do II ligi, bo będziemy testować AI. Wtedy być może uda się zniechęcić jeszcze więcej osób.
![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Pierwszy raz od dłuzszego czasu Jarosław powiedział prawdę.
Celem na przyszly sezon nie jest awans tylko testowanie jego.chorej wizji. Jego zabawki. Wisła stała się dla Królewskiego tym, czym pierścień dla Golluma. Niszczy go ale jednocześnie nie jest w stanie się jej pozbyć. Przyszły sezon będzie niezwykle smutny. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wszystko się zaczęło od odrzucenia oferty w czerwcu zeszłego roku. Trzeba było brać i nie wybrzydzać, nic by się Wiśle nie stało, bo chcieli wejść żeby zarabiać więc nie byłoby mowy, żeby zrobić klubowi krzywdę. To wygrała chęć zabawy w klub, którą sobie zracjonalizował "niepewnym podmiotem".
To lecimy w dół i nie ma kto nad tym zapanować. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Wisła tak wypromowała tą ligę, że ma chyba dobrze płacone za brak tego awansu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
No masz, wczoraj w wywiadzie że trybuny a internet to inny świat, na korzyść trybun, a dzisiaj pojazd od przedstawicieli trybun. Jak mem to mem
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Czy Ultra Wisła będzie od teraz decydować kogo właściciel może zatrudnić na trenera Wisły Kraków?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Oj lesiu wiemy, że to był za długi tekst dla Ciebie byś go mógł porządnie zrozumieć, wróć na SB i wrzucaj tam te swoje pedalskie linki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Królewski jest mistrzem w liczeniu przychodów.A że potem brakuje 12 mln i trzeba skamlać o pieniądze gdzie tylko można to już szczegół . |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Ciekawe jaką postawę przyjmie teraz JK po wpisie z UW. To dla niego nowa sytuacja zobaczymy jaką narracje przyjmie organizm by obronić się przed tą krytyką.
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Nie wiem kogo obchodzi zdanie dekli za których non stop klub płaci kary, ale nie reprezentują oni trybun Wisły AD 2024. Tak gdzieś od czasów upadku Marzeny zorganizowane grupy kibicowskie na Wiśle reprezentują wyłącznie siebie, a większość ludzi na stadionie nie ma z nimi nic wspólnego. Myślę że wypadałoby to dodać ze zwykłej przyzwoitości, bo trybuny o których mówił Królewski to nie UW. Sorry że Wam psuję zabawę, ale jest za co krytykować Królewskiego bez czepiania się takich pierdół. I na tych innych, KLUCZOWYCH kwestiach bym się skupił. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Trybuny to nie UW, Socios to nie kibice, a gniazdowy jest pewnie wybierany przez AI.
Kolejne kocopoły jednego z pariasów. Jak widać było oświadczenie Socios chwilę temu, UW wydało coś podobnego kilka dni później, bo jak sami napisali nie chcieli żeby było to odebrane jako informacja podana w emocjach. Także można się domyślac, że ktoś tam się "z góry" dogadał i dlatego te oświadczenia zostały wydane. I jeśli dalej będzie wola pewnych osob to i z trybun będzie miał Zaskroniec jechane konkretnie. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
UW to nie całe trybuny, ale już z Socios, robi się bardzo poważny głos. Zarówno tych ultra jak i normalsów właśnie. A przede wszystkim pierwszy raz od dawna, przebita została bańka twittera i już nie da się mówić, że internet swoje, a stadion swoje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Pewnie, że UW to nie całe trybuny.
Nie wiem na które trybuny lub/i czy autor w ogóle chodzi na stadion. Bo orientacje w nastrojach na trybunach ma równie nikłą jak prezes. Przez ostatnie kilka miesięcy zmiana nastrojów na trybunach tzw. piknikowych (przynajmniej w moim otoczeniu, także wśród otaczających mnie socios) przeszła drogę od "dałbym jeszcze szanse Sobolewskiemu" do ""cała ta hołota wyp..." I myślę, że gdyby chcieli sformułować jakieś oświadczenie to byłoby ono w porównaniu z UW łagodniejsze w formie za to radykalniejsze w treści. A, że nie wyrywają krzesełek i nie rzucają na boisko. Cóż...A i proszę darować sobie teksty typu "sieroty po Cupiale". Jeśli już pozycjonować historycznie to raczej sieroty po Jabłońskim, Trzybińskim czy wczesnym Mięcie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam podobne odczucia względem ludzi siedzących w mojej okolicy.. Ostatnie miesiące czy rok to potężny zjazd zaufania do Królewskiego wręcz jawna niechęć.
Królewski mówił w wywiadzie wprost o kibicach za bramką, pił do okrzyków z ostatniego meczu, bo stwierdził, że są stanowczy, ale nie przekraczają granicy, bo dokładnie tak to wyszło. Zatem nie mogło to być o piknikach, bo ci przecież nie dają żadnej wspólnej reakcji, ani stanowczej ani innej. No to ma swoją stanowczą reakcję ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Komunikaty UW interesują co najwyżej ich samych, Socios ma już jakieś poważanie o ile komunikat wynika z głosowania. Reszta głosuje kupując bilety i karnety. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ja .......e , naprawde myslicie zeUW to jakis wykaznik
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Ciesze się że było takie oświadczenie UW. Nawet klakierzy Królewskiego (ciekawe czy darmowi?) jak naszych kilku forumowych odklejeńców będą musieli niejako zlizywac "szczyny z podłogi" i tworzyć kolejne miraże pod tytułem "nic się nie stało - awans przecież nie był głównym celem" - licząc ze więcej jest głupich i naiwnych wśród kibiców Wisły.
Mam nadzieję że sie przeliczą. Bowiem czas jechania na sloganie "ratownik Wisły" się już skońćzył. Nie masz pomysłu na klub - sprzedaj. A jak nie - to chociaz nie odkrywaj kwadratowych jaj. Zatrudnij trenera na AWANS a nie bo tak gdzieś AI (notes Kiko) wybrał i mamy "analityka" z krainy Majów i Indian Kicze.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 31.05.2024 o godz. 14:47.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
+ Socios i jeszcze UW Mam szczerą nadzieję, że jeśli cybermarian się nie ogarnie i będzie dalej brnął w realizacje swoich chorych planów, to popisy tych paralityków będzie oglądać co tydzień max 5k. osób a z młyna wzorem amici będzie lecieć explosion na zmianę z parostatkiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bez dyrektora sportowego, bez trenera, bez kibiców, bez AI.
Królewski został sam. W sumie świetne warunki na nowy początek. |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jeszcze mu klakierzy zostali.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
ale zapomniałeś o JB16 ma jakiś % akcji jeszcze ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wcale bym się nie zdziwił jakby JB16 wjechał cały na biało jako nowy właściciel większościowy.
(To tylko opinia a nie informacja). |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
No tak, razem z jakimś nowym Momo Cisse - i będzie kierunek: odpady z II bundesligi
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|