|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Które posty czytasz dla beki? | |||
| Team Markus |
|
16 | 80,00% |
| Team MaLk |
|
4 | 20,00% |
| Głosujących: 20. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Zainspirowany bardzo odważna tezą postanowioną w innym temacie przez potężnego Markusa proponuje zabawę/konkurs w formie ankiety
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
jeśli Markus ma tutaj tyle kont ile na Twitterze, ankieta może być niewiarygodna
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Trochę dziwne zadane pytanie.Czy jak odpowiem Team Markus to będzie oznaczało że jego czytam dla beki czy że jestem w jego drużynie? Wole się upewnić bo wyniki trochę rozjeżdżają się z rzeczywistością
![]()
Ostatnio edytowane przez krysztal : 28.05.2024 o godz. 10:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
Ja zrozumiałem, że dla beki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie no każy oprócz fajnopolaków drozd/markus/wolfy głosuje poprawnie czyli, ze jak team markus to znaczy, ze dla beki się go czyta. I wyniki pasują już 13 do 3 dla markusa.
Takze markus wynik pozytywny ale akurat ankieta troche taka jak z badaniem na hiva, lepiej mieć wynik negatywny. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Pytam bo założyciel tematu i Witalis którzy chyba nie darzą szacunkiem Markusa zagłosowali na MaLka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
To prawda - przez przypadek kliknąłem Malka
Dla wyjaśnienia: Team markus - czytasz bandę markują dla beki, team malk - Malka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
Dla beki czytam Markusa, popieram krytykę Mallka.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Udało wam się zrobić taką zakręconą ankietę, że Markus będzie teraz wierzył, że ktoś go czyta na poważnie
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|