![]() |
Dla beki czy nie dla beki - osąd bohaterów
Zainspirowany bardzo odważna tezą postanowioną w innym temacie przez potężnego Markusa proponuje zabawę/konkurs w formie ankiety ;)
|
jeśli Markus ma tutaj tyle kont ile na Twitterze, ankieta może być niewiarygodna :)
|
Trochę dziwne zadane pytanie.Czy jak odpowiem Team Markus to będzie oznaczało że jego czytam dla beki czy że jestem w jego drużynie? Wole się upewnić bo wyniki trochę rozjeżdżają się z rzeczywistością ;)
|
Ja zrozumiałem, że dla beki
|
Nie no każy oprócz fajnopolaków drozd/markus/wolfy głosuje poprawnie czyli, ze jak team markus to znaczy, ze dla beki się go czyta. I wyniki pasują już 13 do 3 dla markusa.
Takze markus wynik pozytywny ale akurat ankieta troche taka jak z badaniem na hiva, lepiej mieć wynik negatywny. |
Pytam bo założyciel tematu i Witalis którzy chyba nie darzą szacunkiem Markusa zagłosowali na MaLka.
|
To prawda - przez przypadek kliknąłem Malka
Dla wyjaśnienia: Team markus - czytasz bandę markują dla beki, team malk - Malka. |
Dla beki czytam Markusa, popieram krytykę Mallka.
|
Udało wam się zrobić taką zakręconą ankietę, że Markus będzie teraz wierzył, że ktoś go czyta na poważnie :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl